Αποτελέσματα
Αρχική σελίδα Στοιχεία χρήστη Επιλογή κειμένων  Προτάσεις Πληροφορίες

Πατώντας στο δεσμό (link) για την πρόταση μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες για τη συγκεκριμένη πρόταση.

Προηγούμενη Σελίδα    Επόμενη Σελίδα     (Σελίδα 4 σε σύνολο 5 σελίδων - 1000 προτάσεις σε σύνολο 4202 προτάσεων)

Πρόταση Κείμενο Πρότασης
841637 Η Ευρωπαϊκή Ένωση προχωρεί με πολύ αργούς ρυθμούς στις απαραίτητες ενέργειες για την είσοδο των χωρών της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης στους κόλπους της, προκαλώντας έντονη απογοήτευση σε αυτούς που βλέπουν τις προσδοκίες των Ανατολικών να συγκρούονται μετωπικά με τη δυτική πραγματικότητα, λέγει ο επίτροπος της Ένωσης για τις Εξωτερικές Πολιτικές Σχέσεις κ. Χανς βαν ντεν Μπρουκ, ο οποίος θεωρεί, ωστόσο, απόλυτα δικαιολογημένη την επιφυλακτική στάση της Ένωσης και δεν πιστεύει ότι αυτή θα προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις της με την Ανατολική Ευρώπη.
863646 Φαίνεται όμως να ισχύει απόλυτα και μετά την προχθεσινή λήξη της φάσης της υποβολής προσφορών.
827509 Στόχος, η έμμεση υποβοήθηση των διαδικασιών προσφοράς, πρακτική που θεωρείται απόλυτα συμβατή με την προσπάθεια σταθεροποίησης και δημοσιονομικού εξορθολογισμού. 3) Προσεκτική ανάγνωση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης για το 1994 αποκαλύπτει ότι η αναπτυξιακή της φιλοσοφία δεν έχει αποκλειστικά ποσοτικό χαρακτήρα.
861781 Καθώς προέρχεται από μια χώρα που στην πρόσφατη ιστορία της κατελήφθη δύο φορές από τον γερμανικό στρατό, ο κ Γιούνκερ συμμερίζεται απόλυτα την άποψη του γερμανού καγκελαρίου Χέλμουτ Κολ ότι η ευρωπαϊκή ενοποίηση είναι ένα θέμα ειρήνης ή πολέμου.
860733 Δυστυχώς όμως η συνεργασία δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει μια και οι αρμόδιες αρχές των χωρών αυτών, απόλυτα δικαιολογημένα, δεν επιτρέπουν την εισαγωγή ιατρικών υλικών που δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις ασφαλείας που πιστοποιούνται με το σήμα διασφάλισης ποιότητας "CE".
864381 Η θέση της Ελλάδος ήταν απόλυτα τεκμηριωμένη.
864076 Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας ήταν ότι η ιστορική αιτία οικοδόμησης μιας Ευρωπαϊκής Κοινότητας - η αποφυγή ενός άλλου μεγάλου πολέμου στην Ευρώπη μέσω της εγκατάστασης σταθερών και ειρηνικών σχέσεων μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας - δεν έγινε απόλυτα κατανοητή στους Σουηδούς, οι οποίοι παραδοσιακά πιστεύουν ότι η χώρα τους κατόρθωσε να κρατηθεί έξω από δύο παγκόσμιους πολέμους χάρη στην πολιτική της ουδετερότητας.
863786 Η άμεση ανασυγκρότηση της ΕΕΤΑΑ, η πλήρης και σε βάθος συνεργασία της με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η καταγραφή και η κατηγοριοποίηση της περιουσίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα της αναξιοποίητης μπορούν να αποβούν μέτρο απόλυτα χρήσιμο σε εθνική αλλά και σε τοπική κλίμακα.
866875 Στις τρεις αυτές λέξεις αντικατοπτρίζεται απόλυτα και η φιλοσοφία της Δωρικής Τράπεζας ", ανέφερε με την ευκαιρία της συγκεκριμένης χορηγίας ο κ. Δ. Παπαδόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Δωρικής Τραπέζης, προσθέτοντας ότι" ο κλασικός και ταυτόχρονα λιτός χώρος του Μεγάρου Πλακεντίας δεν θα μπορούσε παρά να είναι χώρος οικείος για την τράπεζά μας, χώρος όπου η Τέχνη και η Επιχείρηση συνταιριάζουν αρμονικά και αναδεικνύουν τις κοινές αρετές που τις χαρακτηρίζουν ".
867157 Τώρα, που οι αγορές και οι λεγόμενοι κερδοσκόποι (ασφαλιστικά ταμεία και μάνατζερ αποταμιευμένων κεφαλαίων που πρέπει κάποια στιγμή να αποδώσουν συντάξεις και ασφάλειες) παίζουν με ένα τρισ. δολάρια την ημέρα, καθορίζοντας έτσι απόλυτα τις τύχες των ισοτιμιών των νομισμάτων, λογικά επανέρχονται οι θεωρίες περί επιστροφής σε καθεστώς ελεγχόμενης κίνησης κεφαλαίων.
864998 Συνεπώς, οι δύο τιμές των δεικτών δεν μπορούν να συγκριθούν απόλυτα.
868579 "Χωρίς να διακατεχόμαστε από φανατικό ελληνοκεντρισμό, είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την επάρκεια του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτουμε.
871740 Ο πρόεδρος της γερμανικής φαρμακοβιομηχανίας έδωσε νέα πνοή στην εταιρεία του, αφού πρώτα κατάφερε να γίνει απόλυτα αποδεκτός από τους συνεργάτες περιεχόμενα
871743 Τελικά όμως αποδεικνύεται ότι ο καλός μάνατζερ δε χρειάζεται να έχει ακριβή γνώση του αντικειμένου της εταιρείας του, αφού κατάφερε όχι μόνο να γίνει απόλυτα αποδεκτός από τους συνεργάτες του και όλο το προσωπικό, αλλά επιπλέον έδωσε στη Hoechst νέα πνοή και μάλιστα σε δύσκολες εποχές γενικής ανασυγκρότησης ολόκληρου του κλάδου της χημικής βιομηχανίας στη Γερμανία.
871166 Πάντως, όπως έγινε σαφές, όλα τα μέλη του Συνδέσμου συμφωνούν απόλυτα με τη διατήρηση της αργίας της Κυριακής.
874829 Στο σημείο αυτό ισλαμιστές και στρατιωτικό κατεστημένο συμφωνούν απόλυτα, αφού και το επίσημο κράτος το 1984 (εποχή όπου κυριαρχούσε το FLN) θέσπισε τον νέο κώδικα οικογενειακού δικαίου που θεωρείται ως ο πλέον οπισθοδρομικός σε ολόκληρον τον μουσουλμανικό κόσμο.
875901 Χωρίς καθόλου να υπάρχει η λογική του "αντίβαρου" στα προηγούμενα, ήταν σαφές ότι όλοι οι αμερικανοί εμπειρογνώμονες ήταν απόλυτα πεπεισμένοι ότι το πιο σταθερό σημείο των σημερινών Βαλκανίων είναι η Ελλάδα.
876743 Επιπλέον απαιτούν την πλήρη εφαρμογή του δικού τους πολιτικού προγράμματος, δηλαδή να ευθυγραμμιστεί απόλυτα το Σοσιαλιστικό κόμμα των 179 εδρών με τη Σύγκλιση και Ενότητα των 17 εδρών!
877654 Αντιλαμβανόμενος μάλιστα ότι το Κυπριακό έχει οδηγηθεί σε ένα αδιέξοδο από το οποίο είναι πολύ δύσκολο να βγει (λόγω ελλείψεως της απαιτούμενης πολιτικής βουλήσεως), δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον στηρίζει απόλυτα το κυπριακό αίτημα για ένταξη στην Κοινότητα, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι η ένταξη θα αφορά ολόκληρη την Κύπρο αφού θα έχει εξευρεθεί κάποια ομοσπονδιακή λύση.
877657 Αυτό που την ανησυχεί (και ο κ. Χόλμπρουκ ήταν απόλυτα ξεκάθαρος πάνω σ' αυτό) είναι η εξασφάλιση της σταθερότητας και της ειρήνης στην περιοχή.
877663 Ο κ. Χόλμπρουκ όμως ήταν απόλυτα σαφής όταν εξήγησε ότι αυτό δε σημαίνει πως μπορούν να ασκηθούν πιέσεις σε οιονδήποτε.
877666 Την ίδια τακτική ακολούθησε και ως προς τον κ. Γκλιγκόροφ ξεκαθαρίζοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν τη λύση της περιώνυμης τριπλής ονομασίας, διευκρινίζοντας όμως παράλληλα ότι όταν συνάντησε τον κ. Γκλιγκόροφ στη Βουδαπέστη (κατά τη σύνοδο της ΔΑΣΕ) τον βρήκε απόλυτα αντίθετο με τη λύση αυτή.
879875 Η δήλωση αυτή του κροάτη προέδρου Φράνιο Τούτζμαν για τους Σέρβους της Κράινα αντιπροσωπεύει απόλυτα τη σημερινή κατάσταση, δύο μήνες μετά την ανακατάληψη της περιοχής από τις κροατικές δυνάμεις.
864237 "Ο σχεδιασμός για την περιοχή των Μεσογείων συναρτάται απόλυτα με τον σχεδιασμό για την περιοχή του Ελληνικού", εξήγησε ο κ. Λαλιώτης.
866683 Στην Αγροτική Τράπεζα, πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι οι κινήσεις τους εναντίον της Ελαιουργικής Συνεταιριστικής Ένωσης δικαιολογούνται απόλυτα και από την εικόνα που η ίδια η Ελαιουργική παρουσιάζει.
874140 Τα συνθετικά αυτά υλικά μπορεί να είναι πολύτιμα, ο καθηγητής Μπόνφιλντ όμως πιστεύει ότι το μέλλον βρίσκεται σε ένα συνδυασμό τεχνικών και υλικών, μερικών απόλυτα συνθετικών και άλλων από φυσικούς ιστούς και οστά.
880222 Η γραμμή που κράτησε η Αθήνα ήταν απόλυτα ευαισθητοποιημένη προς τα αισθήματα των εταίρων της.
883462 Η παλαιά εκείνη έκφραση "φρουφρού και αρώματα" ταιριάζει απόλυτα στον σεΐχη της σύγχρονης μόδας, τον 63χρονο Βαλεντίνο Γκαραβάνι.
880223 Εγώ αυτό το δέχομαι σαν απόλυτα δίκαιο... ".
842014 "Εκφράζω απόλυτα και τα άλλα μέλη του ΔΣ σε αυτό που θα σας πω: το στοίχημα της ΜΟΔ είναι ζήτημα ύπαρξης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
835312 Αυτό που δεν μπορούμε να δεχθούμε, και ο πρωθυπουργός μας ήταν απόλυτα σαφής πάνω σ' αυτό, είναι να κόψουμε την Ευρώπη στα δύο με βάση το κριτήριο των οικονομικών επιδόσεων.
842668 Γι' αυτό προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αφού έχασε την υπόθεση στο βρετανικό ανώτατο δικαστήριο, το οποίο απεφάνθη ότι η υπουργική απόφαση είναι απόλυτα σύμφωνη προς τη βρετανική νομοθεσία και εξίσου νόμιμη είναι η άρνηση της σημερινής κυβέρνησης να κατεβάσει το όριο ηλικίας για τους άνδρες.
850414 Θα χρειαστεί χρόνος ώσπου η Γερμανία και η Γαλλία να συμφωνήσουν απόλυτα σε αυτό το βασικό και δύσκολο θέμα.
846218 Είναι απόλυτα φυσιολογικό, όσο έντονη και αν είναι η επιθυμία για ένωση, σε αυτές τις στιγμές να εκδηλώνονται αντιδράσεις καχυποψίας, ακόμη και εχθρότητας.
897255 Δυστυχώς, η εκτροπή της όλης συζήτησης σε λαϊκίστικη φλυαρία δεν επέτρεψε να τεθεί στις σωστές του διαστάσεις αυτό το μείζον πρόβλημα, το οποίο αποφεύγουν όλοι οι πολιτικοί όλων των κομμάτων, αφού η δημοτικότητά τους συναρτάται απόλυτα με την ανάλογη διάθεσή τους να μοιράζουν λεφτά από τα δημόσια ταμεία.
882542 Το ερώτημα μπορεί να ακούγεται παράξενο, ταιριάζει όμως απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του φιλοσόφου - βασιλιά του Κάστρου της Πράγας.
884788 Αντίθετα, θέλουμε να χαιρετίσουμε αυτό το γεγονός της Τετάρτης, οπότε εξελέγησαν ιεράρχες, μετατέθηκαν άλλοι, έγιναν επίσκοποι και γενικά κινήθηκε ο διοικητικός μηχανισμός της Εκκλησίας με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς "να ανοίξει μύτη".
904939 Στην εν λόγω επιστολή, λοιπόν, η Νομαρχιακή Επιτροπή κατηγορεί τον περιφερειακό διευθυντή κ. Τσουλουχόπουλο διότι, καθ' υπόδειξιν - όπως λέει - του μέλους του Εκτελεστικού Γραφείου κ. Γ. Κατσιμπάρδη, "προτιμάει να φθείρει κάθε όργανο που δεν ελέγχεται απόλυτα από αυτόν, κινούμενος στα πλαίσια μιας άκαμπτης ιδιοτέλειας".
905081 Συμφώνησα απόλυτα μαζί του και, όταν εξέφρασε αμφιβολίες κατά πόσο ο Καραμανλής θα αποδεχόταν, εκτίμησα με βεβαιότητα ότι θα έδινε τη συγκατάθεσή του, για την απίθανη όμως περίπτωση που θα αρνούνταν, ρώτησα τον κ. Μητσοτάκη αν θα συμφωνούσε να προτείνει το κόμμα εμένα.
884162 Συμπερασματικά, πιστεύω απόλυτα - χωρίς βέβαια να παραγνωρίζω τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν - πως αν την επομένη της Απελευθέρωσης τα πράγματα εξελίσσονταν ειρηνικά, όπως είχε συμφωνηθεί στον Λίβανο, αν δεν γινόμασταν υποχείριοι στα πολιτικά παιχνίδια των ξένων, αν είχε επικρατήσει πνεύμα συμφιλίωσης και συνεργασίας, αν η τότε ηγεσία του ΚΚΕ δεν έκανε μεγάλα και αδικαιολόγητα λάθη και η λεγόμενη Δεξιά επεδείκνυε σύνεση, κατανόηση και μετριοπάθεια, αν εκτιμούσαμε όλοι ορθά τις πληροφορίες για καθορισμό "σφαιρών επιρροής", οι δημοκρατικοί θεσμοί θα είχαν εδραιωθεί από τον πρώτο καιρό, με μια προγραμματισμένη ορθολογική και παραγωγική διαχείριση των πόρων της οικονομίας και της συμμαχικής βοηθείας, η ανάπτυξη θα είχε έγκαιρα επιτευχθεί και η χώρα μας, με αυξημένο το κύρος της, θα είχε διεκδικήσει επιτυχώς τα εθνικά της δίκαια και θα είχε καταλάβει εξέχουσα θέση στη διεθνή σκηνή και θα έπαιζε σπουδαίο ρόλο στην ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής, όπως συμβαίνει με άλλες μικρότερες χώρες, οι οποίες δεν έχουν τη δική μας μεγάλη συμβολή στον συμμαχικό αγώνα.
907418 Για τη Νέα Δημοκρατία συμφωνούν απόλυτα το 73,7% και μερικώς το 10,7%, ενώ για το Πα.Σο.Κ. τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 73,7% και 9,8%.
915708 Συμφωνώντας απόλυτα με την εισήγηση των αρμοδίων επιστημόνων θεωρεί ότι δεν συντρέχει λόγος για επιπλέον μέτρα, όπως απομόνωση των ταξιδιωτών που προέρχονται από το Ζαΐρ.
891008 Όλες όμως οι ευρωπαϊκές χώρες, ακόμη και οι φτωχές του Νότου, όπως η Πορτογαλία και η Ισπανία, διαθέτουν τις κρίσιμες και αναγκαίες ηγετικές κοινωνικές και πολιτικές ομάδες οι οποίες είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
881568 Πίστευε απόλυτα στο άστρο του.
895715 ΣΤΗΝ Ελλάδα, περισσότερο από ό,τι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τα πολιτικά συστήματα εξαρτώνται σχεδόν απόλυτα από πρόσωπα - αρχηγούς.
918219 Πρώτον, είναι ανάγκη να ληφθεί πρόνοια ώστε να μη θιγούν καθόλου τα κεκτημένα δικαιώματα των ασφαλισμένων και συνταξιούχων των ενοποιημένων ταμείων, γεγονός που δικαιολογείται απόλυτα, αφού τα επικουρικά ταμεία των δημοσίων υπαλλήλων χρηματοδοτούνται κατά κύριο λόγο από τις εισφορές των ασφαλισμένων τους.
895927 Η υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών η οποία έχει την ευθύνη παροχής συμβουλών στην κυβέρνηση, διαχώρισε τη θέση της ή να υποθέσουμε ότι οι αρμόδιοι συμφώνησαν απόλυτα με αυτή την πολιτική, οπότε πλέον βαραίνει και αυτούς η ευθύνη - ή, αν διείδαν - όπως έπρεπε να δουν - όπως είδαν έγκαιρα πολλοί άνθρωποι, εκτός υπουργείου Εξωτερικών, και δεν είπαν την άποψή τους, τότε έχουν ευθύνη γιατί δεν είπαν τη γνώμη τους ".
905657 Ο Γκλιγκόρωφ αξιοποίησε τις δολιχοδρομήσεις και υποχωρήσεις της κυβέρνησης και πέτυχε απόλυτα τον στόχο του.
916466 Η εκτόξευση από το Μπαϊκονούρ πέτυχε, το ταξίδι ήταν άψογο και η σύνδεση με τον Μιρ υπήρξε απόλυτα ακριβής.
923154 υψηλής ποιότητας σε σχέση με τις υπόλοιπες Μεσογειακές, που δικαιολογούν απόλυτα την προτίμηση που τους δείχνουν οι ξένοι επισκέπτες.
917084 Ενώ λοιπόν η νομοθεσία αναγνωρίζει σχεδόν απόλυτα την πλήρη ισότητα των δύο φύλων στην εργασία, η πραγματικότητα δείχνει ότι υπάρχει ακόμη τεράστια απόσταση για να καλυφθούν οι ανισότητες που υπάρχουν ακόμη.
917821 "Με τη βοήθεια των παραμέτρων α και β υπολογίστηκε το μέγιστο αναμενόμενο μέγεθος σεισμού, 6,6 Richter, σε διάστημα 80 χρόνων, στη συγκεκριμένη θέση 40,00 Ν, 21,75 Ε, που συμφωνεί απόλυτα με το μέγιστο μέγεθος 6,7 Richter που σημειώθηκε στα ογδόντα χρόνια παρατήρησης 1900-1980.
927805 Βεβαίως οι γιατροί δεν ήσαν απόλυτα σίγουροι, αλλά δεν μπορούσαν να δώσουν άλλη εξήγηση.
928332 Χωρίς να μπορεί κανείς να την εξηγήσει απόλυτα, η αύξηση του κινδύνου χρωμοσωμικών δυσπλασιών στα παιδιά που γεννιούνται από ηλικιωμένες γυναίκες θεωρείται εδώ και χρόνια δεδομένη.
925590 "Ουδέποτε κατηγόρησα την κυβέρνηση ή τον κύριο Σημίτη, του οποίου το ήθος και την ακεραιότητα τιμώ απόλυτα, για καθυστέρηση στο έργο για το φυσικό αέριο" και διατύπωσε την απορία, πώς είναι δυνατόν η επιστολή του προς τον κ. Σημίτη, στις 28_Ιουλίου, να αποτελέσει αντικείμενο δικαστικής διερεύνησης.
926059 Μετά από λίγους μήνες ή λίγα χρόνια καταλήγει να αισθάνεται παντοδύναμος και απόλυτα ευχαριστημένος σε αυτό το περιβάλλον.
931127 Απορρέει από το γεγονός ότι από την ίδρυσή της με το Risorgimento του 19ου αιώνα η Ιταλία δεν υπήρξε ποτέ ένα απόλυτα ενωμένο κράτος.
929246 Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα, καμία από τις τρεις εταιρείες δεν εξασφαλίζει απόλυτα τα εχέγγυα υγειονομικής προστασίας της δημόσιας υγείας από τα μέσα μεταφοράς (δίκυκλα), με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία του καταναλωτικού κοινού.
931057 Απορρέει από το γεγονός ότι από την ίδρυσή της με το Risorgimento του 19ου αιώνα η Ιταλία δεν υπήρξε ποτέ ένα απόλυτα ενωμένο κράτος.
932442 Το αίσθημα της ασφάλειας που προσφέρει στον δρόμο ενισχύεται και από τα πολύ καλά φρένα του, που ικανοποιούν απόλυτα και σε αποτελεσματικότητα και σε αντοχή και σε αίσθηση.
922050 Το μόνο που μπόρεσα να κάνω γι' αυτόν ήταν να του βάλω ένα 3 για τον... κόπο του, ενώ με απόλυτα κριτήρια θα έπρεπε να πάρει άσο ".
921987 Να γράφει όπως ξέρει ο υποψήφιος, χρησιμοποιώντας τις λέξεις που γνωρίζει απόλυτα ", τονίζει ο φιλόλογος κ. Ευ.
922844 Τα στοιχεία είναι απόλυτα σωστά.
896729 Παραθέτω πρώτα τις κυριότερες απόψεις του ψυχιάτρου κ. Κλεάνθη Γρίβα, που για πρώτη ίσως φορά συμπίπτουν σχεδόν απόλυτα με τις δικές μου.
932426 Εξαιρετικά δυνατός και εύστροφος, ο κινητήρας έχει επίσης μια ελαστικότητα που ικανοποιεί απόλυτα και μόνον από τις 2.000 σ.α.λ. και κάτω παρατηρείται έλλειψη δύναμης που θυμίζει ότι τα κυβικά είναι μόνο 2.000.
932429 Το σημαντικό μάλιστα είναι ότι αυτή η δύναμη δεν έρχεται απότομα, όπως συνήθως συμβαίνει με τα τούρμπο, αλλά απόλυτα ομαλά και σταθερά εμπνέοντας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στον συντηρητικό οδηγό αλλά και ικανοποίησης στον γρήγορο.
938775 Η ποιότητα κατασκευής είναι μέσα στα πλαίσια που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια η Ρενό, δηλαδή καλή με απόλυτα κριτήρια, ενώ σημαντική δουλειά έχει γίνει και στον τομέα της παθητικής ασφάλειας.
939194 Η Εθνική Πινακοθήκη χρηματοδοτείται εν μέρει από την κυβέρνηση, στο εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο η κυβερνητική εκπροσώπηση είναι μειοψηφία, πιστεύω όμως απόλυτα ότι δεν υπάρχει καμιά ανάμειξη στη διοίκηση ".
940945 "Το γέλιο στον άνθρωπο εκδηλώνεται κατά απόλυτα συγκεκριμένο τρόπο", δηλώνει ο Προβάιν.
932556 Η οδική συμπεριφορά στην πρώτη μας επαφή με το αυτοκίνητο στη Γερμανία μας ικανοποίησε απόλυτα.
932493 Τα συμπτώματα της κρίσης δεν περιορίζονται βέβαια μόνο στα γεγονότα που αναφέραμε πιο πάνω, αλλά επεκτείνονται και, θα πρόσθετα, εκφράζονται απόλυτα από τη συμπεριφορά μας στους δρόμους (για να παραμείνουμε στα "δικά μας").
941170 Στις μετρήσεις του BYTE έδωσε δείκτη επεξεργαστή ως προς 386 ίσο με 3,22 μια απόλυτα σεβαστή τιμή για τριαντατριάρη.
932560 Η αντικατάσταση λοιπόν της 190 είναι απόλυτα επιτυχημένη από τεχνικής πλευράς.
932679 Θέλω να πω γιατί το πάθος ή ακόμη και ο θάνατος μιας έτσι κι αλλιώς χαμένης ύπαρξης "μετράει" περισσότερο από τον θάνατο ενός απόλυτα υγιούς νέου φοιτητή που τον "έλιωσε" ένα ανθρωπόμορφο κτήνος με το "γιωταχί" του;
942164 Με ηγέτη τον καταπληκτικό Λευτέρη Καρέτσο, οι Έλληνες αναβάτες παρουσιάστηκαν απόλυτα έτοιμοι για τις δυο βραδιές του αγώνα.
942397 Συνήθης συμπεριφορά: απόλυτα προβλέψιμη.
941061 Αν δεν έχετε εμπιστοσύνη ακόμα στους πενηντάρηδες, δεν χρειάζεστε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του διαύλου EISA, και θέλετε την απόλυτα καλύτερη επίδοση επεξεργαστή τότε πρέπει να κοιτάξετε πιο κοντά την μητρική αυτή.
941057 Διαθέτει επίσης την απόλυτα καλύτερη επίδοση τριαντατριάρη από τις μητρικές της δοκιμής μας με δείκτη 386 ίσο με 3,61 στα τεστ του BYTE.
942945 Χωρίς να φιλοδοξεί να σπάσει τα χρονόμετρα επιδεικνύει μια αξιόλογη κατασκευαστική αρμονία που την κάνει να λειτουργεί σαν σύνολο απόλυτα ικανοποιητικά.
942952 Είναι ακόμα σίγουρο πως σε οριακές συνθήκες οδήγησης οι άμεσοι ανταγωνιστές της ZX-9R και CBR 900 θα κερδίσουν μερικά δέκατα ανά γύρο, διαφορά όχι και πολύ σημαντική και άλλωστε απόλυτα φυσική αφού το βάρος τόσο της Kawa όσο και της Honda έχει δοθεί στην σπορ συμπεριφορά των μοντέλων τους.
943002 Στην πράξη το αποτέλεσμα θολώνει λίγο από το όχι απόλυτα σωστό ταίριασμα των αναρτήσεων, που δεν συμβαδίζουν με την κορυφαία συμπεριφορά του πλαισίου.
941992 Ξεκίνησα με αυτό το ελάχιστα εξωτικό και μάλλον μπανάλ περιστατικό, επειδή εκφράζει απόλυτα τον σημερινό κυρίαρχο της κατηγορίας των 500 GP.
941180 Η τιμή της είναι 180.000 δρχ και δίνει τον απόλυτα μεγαλύτερο δείκτη απόδοσης προς τιμή από όλα τα 486 σε δίαυλο ISA.
942899 Τα μικρά παράπονα που υπήρχαν από τις αναρτήσεις της - κυρίως την πίσω - και από τα φρένα που δεν εναρμονίζονταν απόλυτα με το γεγονός ότι έπρεπε να σταματήσουν την μοτοσικλέτα από ταχύτητες μεγαλύτερες των 250 χαω, πέρναγαν απαρατήρητα από την στιγμή που η ίδια η κατηγορία δεν απαιτεί την χρήση της κορυφαίας τεχνολογίας.
944065 Το θέαμα όμως δεν έλειψε και οι 8.000 συνολικά θεατές πρέπει να έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι.
942919 Αμέσως μετά μπορεί ανοίγοντας βαθμιαία το γκάζι να διαγράψει ολόκληρη την στροφή υπερστρέφοντας απόλυτα ελεγχόμενα χωρίς να διακινδυνεύσει ένα απότομο γλίστρημα και κατά συνέπεια μια πτώση.
944542 Απροβλημάτιστο, φιλικό, έχει δημιουργήσει μια συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων που είναι απόλυτα ή σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένοι.
944542 Απροβλημάτιστο, φιλικό, έχει δημιουργήσει μια συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων που είναι απόλυτα ή σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένοι.
937272 Η αντίδραση αυτή απέδωσε και η κατάσταση βελτιώθηκε κατά τους Ολυμπιακούς, χωρίς να είναι απόλυτα ικανοποιητική.
938506 Κατά μία εκδοχή (την αρχειακά επίσημη) οι άνθρωποι του Πανελληνίου ήταν απόλυτα απορροφημένοι από την προετοιμασία του γυμναστηρίου και κατά την ανεπίσημη (πλην ισχυρή) έλειπαν τα οικονομικά μέσα για ένα ταξίδι στο Παρίσι...
943402 Που βέβαια ταιριάζει απόλυτα στον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας.
943265 Οπότε η δήλωση ότι με μακρύτερο γρανάζωμα η μοτοσικλέτα θα ξεπερνά τα 369,6 χαω που έχει πετύχει ως τώρα, φαίνεται απόλυτα πιστευτή.
943447 Που βέβαια ταιριάζει απόλυτα στον σπορ χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.
945088 Η Ural πρέπει να είναι η απόλυτα πιο cult μοτοσικλέτα των ημερών μας.
944415 Μαλακή, άνετη, φιλική και απόλυτα ελεγχόμενη, είναι έτοιμη να καταπλήξει τον οδηγό της, αρκεί αυτός να κάνει δύο μόνο πράγματα:
949406 Η τιμή της είναι η απόλυτα μικρότερη των 486DX, και σε συνδυασμό με τις επιδόσεις της της δινουν την δεύτερη θέση στην σχέση απόδοσης προς τιμή στην κατηγορία των 486 με δίαυλο ISA με ελάχιστη διαφορά από τον πρώτο.
945480 Υψηλή τεχνολογία και Αγώνες, απόλυτα επιτυχημένη.
946974 Το ξαφνικό χτύπημα στο σαμαράκι εύκολα θα μετατοπίσει την απόλυτα άκαμπτη μοτοσυκλέτα, κι εσύ θα ιδρώσεις στην ιδέα των πέντε εκατομμυρίων δραχμών να λιμάρονται στην άσφαλτο.
947005 Από την άλλη πλευρά το γεγονός ότι δεν είναι μια απόλυτα ειδική μοτοσυκλέτα την καθιστά ευκολότερη και πιο προσιτή στην καθημερινή χρήση, προβάλλοντας έναν πολύ πιο ήπιο και φιλικό προς τον αναβάτη χαρακτήρα.
947212 Υπήρξαν μάλιστα κι εποχές όπου ο ελληνικός μοτοσυκλετισμός εξυψώθηκε σε σχετικά αλλά και σε απόλυτα ιδανικές καταστάσεις, μέρες που στην καταγραφή τους δεν μπορεί παρά να λειτουργήσουν σαν παράδειγμα για τούς μετέπειτα Έλληνες μοτοσυκλετιστές.
952429 Μόνο απόλυτα επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την πρώτη επίσημη συμμετοχή Έλληνα αναβάτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των Superbike.
952534 Για να μην ξεχνάμε τέλος τι εθνικότητας μοτοσικλέτα οδηγούμε, η Jawa έχει αμελήσει και την κατεργασία των καλαμιών του πιρουνιού που με την όχι απόλυτα λεία επιφάνειά τους αφήνουν ελεύθερη και μια ιδέα λαδιού σε κάθε βύθισμα.
954749 Χαμόγελα ευτυχίας και για τον Tadayuki Okada που σημείωσε μια ιστορική άνοδο δικύλινδρης στο βάθρο ενώ από το πολυπληθές ασπροκόκκινο team (Marlboro), ο Loris Capirossi ήταν αυτός που βρέθηκε σε πολύ καλή φόρμα και πήρε απόλυτα άξια την 4η θέση παρά την μέτρια εκκίνησή του.
955173 Το αποτέλεσμα δικαιώνει την Yamaha και είναι καλοδεχούμενο, αφού εκτός πίστας τα απόλυτα άκαμπτα και σκληρά μπροστινά μόνο πονοκέφαλος μπορεί να αποδειχθούν.
955179 Ενοχλητικό γεγονός είναι το ότι το YZF παραδίδεται στον αγοραστή με ελαστικά σπορ - τουρισμού απόλυτα ακατάλληλα για οριακή οδήγηση και μάλιστα σε ελληνικό έδαφος.
949857 Τώρα ωστόσο δείχνει απόλυτα έτοιμη να υπερασπίσει τα πρωτεία της.
956809 Το μπροστινό των 45 mm είναι πολύ καλό και αρχικά σου δίνει την εντύπωση ότι είναι μαλακό Όταν όμως στρίβεις μολονότι παραμένει ενδοτικό, αποδεικνύεται άκαμπτο και μπορείς να το εμπιστευτείς απόλυτα.
952317 Στο θέμα του ΦΠΑ είμαστε απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με την Κοινότητα.
958246 Αυτό φαίνεται στην οδήγησή του, όπου δείχνει απόλυτα εξοικειωμένος και έτοιμος για τις όποιες αντιδράσεις της.
958424 Απόλυτα άξιος ο εκ Κερκύρας ορμώμενος (Σπύρος Μαυρόπουλος), επέστρεψε στις νίκες μετά από πολλά χρόνια με το YZF 600, αφήνοντας δεύτερο τον Λαμιώτη Σάκη Πουρνάρα που εξακολουθεί να αγωνίζεται με το ηρωικό FZR 600.
958637 Ακολούθησα την κανονική διαδικασία προσβολής τέτοιων ενεργειών, έκανα την προβλεπόμενη ένσταση -- τεκμηριωμένη και απόλυτα εντός νόμων και κανονισμών --, ένσταση που απορρίφθηκε με μια φαιδρή διαδικασία, χωρίς φυσικά να εξετασθεί καν.
958745 Σε πιο ανοικτή καμπή με 100 περίπου χιλιόμετρα η αστική απόσβεση των αναρτήσεων επιτρέπει κάθετες μετακινήσεις, το πλαίσιο όμως τις ελέγχει απόλυτα -- να και η χρησιμότητα του τετράγωνης διατομής ψαλιδιού.
959038 Φίλε Σάββα, σε καταλαβαίνω απόλυτα, θίγεις ένα θέμα που έχει απασχολήσει επανειλημμένα την ΈτΣ.
956261 Είναι τέτοιο το κύρος που περιβάλλει την απόλυτα ταχύτερη μοτοσικλέτα, είναι τέτοιο το αντίκτυπο στους μοτοσικλετιστές όλου του κόσμου που κάνει την κατάκτηση μιας τέτοιας θέσης τρόπαιο ανεκτίμητης αξίας.
959157 Νόμιζα πως οι διάσημοι αγωνιζόμενοι δεν κάνουν τίποτα αν δεν νιώθουν απόλυτα ασφαλείς.
959315 Με το GSX-R 750 να έχει σαφώς βλέψεις απόδοσης στις απόλυτα "εργαστηριακές" συνθήκες μιας πίστας και να δυσανασχετεί στο Isle of Man, είχαν μείνει δύο φιναλίστ, εκ των οποίων κάθε μια έχει τα δικά της προτερήματα και μειονεκτήματα.
957781 Πολλοί από τους συνεργάτες μας σπουδ'αζουν στην Ελλάδα (Τζαμουράνης και Αρβάλης παίρνουν το πτυχίο τους από τους Ναυπηγούς ΕΜΠ), ή στο εξωτερικό (Γιώργος Πολίτης - Φιλοσοφία στην Αγγλία) πράγμα απόλυτα φυσιολογικό για την ηλικία, τις ανησυχίες και τις ικανότητες των ανθρώπων μας.
949509 Οι μικρές του ατέλειες και οι όχι ανεξάντλητες δυνατότητές του, κοινός τόπος στις μοτοσυκλέτες με χαμηλό κόστος, είναι απόλυτα δικαιολογημένες και - το σημαντικότερο - ελάχιστες φορές θα απασχολήσουν τον ιδιοκτήτη του.
960959 Βγάζουν δε βγάζουν 50 άλογα μαζί στους τροχούς τους, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι το χαμόγελο της ευτυχίας δεν το φέρνουν τα απόλυτα νούμερα.
961370 Ανάμεσά τους και η Transalp -- σχεδόν απαράλλαχτη από την εποχή που πρωτοπαρουσιάστηκε -- μεταφέρει τον αναβάτη της σ' έναν δικό της κόσμο οδηγικής απόλαυσης, όπου η ισχύς και η ταχύτητα περνούν σε δεύτερη μοίρα -- πίσω από την ευχρηστία και την απόλυτα φιλική οδηγική συμπεριφορά
961372 Οι μοτοσικλέτες αυτές πορεύονται την εμπορική τους ζωή συνοδευόμενες για πάντα απ' αυτόν τον χαρακτηρισμό που τις καθορίζει, ακόμη κι αν δεν είναι απόλυτα σαφής ή ορθός, ακόμη κι αν απέχει πολύ από την πραγματικότητα και δεν αφορά παρά ένα επιμέρους χαρακτηριστικό τους.
961373 Έτσι, με τον ίδιο τρόπο που το Fireblade -- όπως και παλαιότερα τα RD -- διατηρεί την φήμη του εξαιρετικά επικίνδυνου "φονικού όπλου", με την ίδια στερεοτυπική λογική με βάση την οποία τα ιταλικά δικύλινδρα λογίζονται ως οι απολύτως πιο "στριφτερές" μοτοσικλέτες και τα BMW απόλυτα εργαλεία για άνετο τουρισμό, το "φτωχό" Transalp κουβαλά στην πλάτη του από το 1987 που πρωτοπαρουσιάστηκε μια σκληρή και άδικη φήμη.
961379 Η ίδια η Honda προφανώς δείχνει να γνωρίζει καλά τα συστατικά της απόλυτα επιτυχημένης συνταγής που αντέχει στον χρόνο και συγκεντρώνει τις προτιμήσεις μιας μεγάλης μερίδας ώριμων μοτοσικλετιστών.
961380 Γιατί πίσω από την άοσμη κατά πολλούς εμφάνιση του Transalp, κρύβεται μια απόλυτα ισορροπημένη και καλοσχεδιασμένη μοτοσικλέτα, αγαπητή, εύκολη και άνετη και το σημαντικότερο, φιλική -- ακόμα και προς εκείνους που δεν διαθέτουν τις ιδιαίτερες οδηγικές ικανότητες και το πάθος για να χειρίζονται απαιτητικά και δύστροπα "μηχανήματα".
961423 Η δεύτερη μεγάλη εκδίκησή του προς τους "κακούς", είναι η απόλυτα γραμμική του απόδοση.
952229 Οτιδήποτε αποτελεί έργο ανθρώπων, είτε πρόκειται για μια μοτοσικλέτα είτε για μια νομοθετική ρύθμιση που πρόκειται να επηρεάσει χιλιάδες ανθρώπους, διαθέτει μια απόλυτα μοναδική διαδικασία πραγματοποίησης: στην αρχή συλλαμβάνεται ως ιδέα και μορφοποιείται σε σκέψεις ενός ανθρώπου.
962043 Αυτό το σέβομαι απόλυτα, μπορώ να πω ότι μου αρέσει κιόλας.
962402 Ο συνδυασμός του "κόκκινου" στις 8.000 σαλ, της εξαιρετικής απόδοσης (σε ιπποδύναμη και ροπή) και της εγγενούς ιδιότητας του αλουμινίου να παραμορφώνεται, θα ήταν απόλυτα ικανός να οδηγήσει σε στρεβλώσεις του κινητήρα -- τουλάχιστον... -- αν δεν υπήρχε "κάτι" να φροντίζει για το αντίθετο.
945628 Η εταιρεία εξαρτάται απόλυτα από τον αερόψυκτο V - 2 κινητήρα της, που η βασική του σχεδίαση ανάγεται στις αρχές του αιώνα.
963212 Τα ειδικά εξελιγμένα για την XX Bridgestone Battlax BT 57 με τα ενισχυμένα πλαϊνά τής ταίριαξαν απόλυτα, παρουσιάζοντας μικρή φθορά στην πίστα και πρόσφυση αρκετή για να ακουμπάει και το φέρινγκ κάτω χωρίς δράματα.
946901 Από την πληθωρική άνεση στη σπαρτιάτικη λιτότητα, από την καθημερινή χρηστική μοτοσυκλέτα στην απόλυτα απαιτητική και δύστροπη racing.
963450 Στις εκκινήσεις από φανάρι σε φανάρι το Bandit θα επιδείξει αυτάρεσκα τις αρετές του, την περισσή του τεχνολογία και τις "άγριες" διαθέσεις του -- θα αποδείξει δηλαδή ότι επιτελεί πετυχημένα τον σκοπό για τον οποίον σχεδιάστηκε: να αποτελέσει μια επιτυχημένη ρέπλικα των customised μοτοσικλετών δρόμου και να σπρώξει τον ιδιοκτήτη του σε μια πρώτη επαφή με τον κόσμο των ειδικών αυτών, απόλυτα προσωπικών μοτοσικλετών.
963457 Ηλεκτρικός σε αίσθηση και γραμμικός σε απόδοση ο κινητήρας του καινούργιου Bandit είναι απόλυτα φιλικός προς τον αναβάτη αλλά αδυνατεί να προσδώσει στην μοτοσικλέτα την αγριάδα που χρειάζεται.
903424 Επομένως είναι απαραίτητο να διαβεβαιώσω ότι σέβομαι απόλυτα τις όποιες θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός.
900660 Εκεί είμαστε απόλυτα δεσμευμένοι στο ότι δεν θέλουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία να έχει το κουμάντο στις επιχειρήσεις αυτές - το να έχει μετοχές στην επιχείρηση καλώς, το να συνεργάζεται η ιδιωτική επιχείρηση με τις δημόσιες επιχειρήσεις, αυτό μάλιστα, αλλά η πλειοψηφία, ο έλεγχος θα ανήκει πάντα στο κράτος.
807290 Και η εξέλιξη αυτή δείχνει απόλυτα λογική, αφού στις "αερομαχίες" συμμετέχουν 110 αεροπορικές επιχειρήσεις, που επιδιώκουν να αποσπάσουν ένα ικανοποιητικό για τις ίδιες μερίδιο αγοράς.
805036 Και μάλιστα, για να είμαστε απόλυτα συνεπείς, όχι μονάχα κάθε σπουδαστής πρέπει να κατακτήσει τις δικές-του συμπεριφορές και διαδικασίες, αλλά και από έργο σε έργο θα πρέπει ν' ακολουθήσει δρόμο διαφορετικό.
811111 Προς το παρόν οι ελληνικές τράπεζες δεν είναι απόλυτα έτοιμες να προσφέρουν όλα τα νέα προϊόντα στους εν δυνάμει πελάτες τους.
675295 "Οι HΠA συμφωνούν απόλυτα με τη δική μας άποψη, ότι το θέμα που προέκυψε στα Ίμια πρέπει να οδηγηθεί στο Δικαστήριο της Χάγης και από αυτή την άποψη είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την αμερικανική θέση", είπε ο Έλληνας αξιωματούχος, που σε άλλο σημείο τόνισε ότι η Μ. Ολμπράιτ, η Αμερικανίδα ομόλογός του, κατέβαλε μια "πολύ σοβαρή και ειλικρινή προσπάθεια για να επιτευχθεί πρόοδος στα ελληνοτουρκικά και ήταν απογοητευμένη που δεν επιτεύχθηκε αυτή η πρόοδος".
966378 Απόλυτα καλύτερη σχέση απόδοσης προς τιμή στον κόσμο του 386DX.
966405 Αν δεν είστε φανατικός __Intelικος__ (!;) η σαραντάρα προσφέρει την απόλυτα καλύτερη επίδοση στα 386DX με μια διαφορά τιμής που αξίζει να διαθέσετε.
966485 Ένα ίσως χαρακτηριστικό είναι ότι είναι η απόλυτα φθηνότερη μητρική της δοκιμής μας, αν θέλετε να μπείτε στον χώρο του 386 διαθέτοντας τα λιγότερα δυνατά χρήματα για πλακέτα των 25MHz και άνω.
959130 Είναι μάλιστα αλήθεια πως καταλάβαινα τα νεύρα του απόλυτα.
960554 Θα το έβρισκα απόλυτα θεμιτό, αν δεν είχα την εμπειρία στο παρελθόν να δω αυστηρά απαγορευμένες για μας περιοχές φωτογράφισης, ολοσέλιδα "μεγάλων και έγκυρων" περιοδικών του εξωτερικού -- συνήθως ομοεθνών των εταιριών που μας επέβαλαν το εμπάργκο.
960790 Η Piaggio όχι μόνο είναι πρώτη σε μέγεθος παραγωγής, αλλά μπαίνει σφήνα στους τέσσερις, εξ ανατολών μεγάλους, ξεπερνώντας σε απόλυτα νούμερα την Kawasaki.
962516 Αφού εδραιώθηκαν σαν τα απόλυτα μεταφορικά μέσα για την πόλη, τώρα τα σκούτερ προχωρούν στην εξειδίκευση.
961921 Αυτή η θέση επαναλαμβάνεται συχνά και είναι απόλυτα αιτιολογημένη.
963633 Βέβαια, έχουν πολύ δρόμο ακόμα να κάνουν για να συνδυάσουν απόλυτα σωστή ασφάλεια, ευελιξία, υψηλές (σχετικά) ταχύτητες και άνεση.
973830 Εξάλλου, πολλοί Άραβες πιστεύουν ότι η ειρήνη στη Μέση Ανατολή τον μόνο που θα ωφελήσει θα είναι το Ισραήλ που, εκτός από στρατιωτική, θα αποκτήσει και οικονομική ισχύ, κυριαρχώντας απόλυτα σε όλη την περιοχή.
975189 Ενταγμένοι απόλυτα στο ισχύον σύστημα, ενοχλούνται μόνο αν τους αμφισβητηθούν κεκτημένα οφίκια ή θεσμοθετημένες καρέκλες.
975928 Για να μην αξιοποιηθεί η κατάσταση στασιμότητας που έχει δημιουργηθεί στον ΟΤΕ από τους νεοφιλελεύθερους όλων των αποχρώσεων για μια νέα έφοδο ολοκληρωτικής ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ με "στρατηγικούς" και άλλους επενδυτές, είναι απόλυτα αναγκαίο, παράλληλα με τη δικαστική έρευνα που πρέπει να γίνει σε βάθος χωρίς να επηρεαστεί από πολιτικές, κομματικές ή εσωκομματικές σκοπιμότητες ή από τον ανταγωνισμό των οικονομικών συμφερόντων, να προωθηθούν στον ΟΤΕ ορισμένες σημαντικές προτάσεις της Αριστεράς για την ομαλή λειτουργία του, για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του.
963407 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σημαντικά πιο ήσυχη εξάτμιση και τα κατά ένα χιλιοστό μικρότερης διαμέτρου καρμπυρατέρ έχουν διαδραματίσει ρόλο στην μειωμένη απόδοση, προδίδοντας την πρόθεση της Suzuki να επιτύχει απόλυτα γραμμική απόδοση.
969566 Aν το κόμμα δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις της κυβέρνησης που ανέδειξε, είναι απόλυτα ελεύθερο να ασκήσει την κριτική του και να εφαρμόσει απέναντί της όλα όσα προβλέπει, όχι το καταστατικό του, αλλά το Σύνταγμα και οι νόμοι, μέχρι και να την ανατρέψει.
969612 Μεταξύ των οποίων και η μάστιγα της συνεχιζόμενης λαθρομετανάστευσης, η οποία ενδιαφέρει ή πρέπει να ενδιαφέρει απόλυτα και την Ευρώπη.
979156 Τα ποσά αυτά, και ως απόλυτα μεγέθη και ως ποσοστά, είναι εύκολα ανεκτά από τον πολύπαθο ελληνικό λαό, είτε του είναι χρήσιμα είτε όχι, όπως ανέχεται και τόσες άλλες αιφνίδιες φαντασίες των κυβερνήσεων που προκύπτουν στην πορεία μεταξύ προϋπολογισμών (ας θυμηθούμε τα τελευταία 3,3 τρισ. για την άμυνα).
981352 Η αποτυχία του Έβερτ δικαιώνει απόλυτα το αγγλοσαξονικό ρητό τίποτε δεν αποτυγχάνει ως η αποτυχία.
972459 Στο εορταστικό τεύχος 601 της 15/3/96 του Αντί, υπάρχει ένα εξαιρετικό, και μαχητικό όπως πάντοτε άρθρο του Δημήτρη Ραυτόπουλου, με τίτλο "Περισσότερο αντί - σύντροφοι", που περιέχει μια καταλυτική κριτική της Αριστεράς, ιδιαίτερα για τη στάση της απέναντι στο ΠΑΣΟΚ, που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
983228 Είναι σαν - με απόλυτα υγιή τον Αντρέα - να εκλέγονταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Νάσος Αλευράς ή ο μικρός Κουτσόγιωργας.
983887 Με αλλαγή των ελεγκτών οι δίσκοι απέδωσαν απόλυτα όμοια.
983942 Αποτελεί την επιλογή για τον απόλυτα φθηνότερο δίσκο για χρήση σε ένα τερματικό δικτύου.
984155 Μετά απ' αυτά η τιμή του συστήματος είναι απόλυτα λογική, και η σχέση τιμής προς απόδοση προέκυψε υψηλή, ίση με 9,70.
978921 Μετά το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Κ. Σημίτης φαινόταν απόλυτα κυρίαρχος του παιχνιδιού, γιατί κέρδισε τη μάχη της ηγεσίας ενάντια σε όλους τους "βαρόνους" του κόμματος, οι οποίοι αναβαπτιζόμενοι στη λαϊκή εντολή θα αποτελούν πάντα επικίνδυνο ανασταλτικό παράγοντα για τις μεταρρυθμιστικές επιδιώξεις του Κ. Σημίτη.
981674 Ο Σάκης Μανιάτης και ο Νίκος Ζερβός αδυνατούν να οδηγήσουν μια ιστορία μέσα από τη λογική αλληλουχία των επεισοδίων, με αποτέλεσμα το απόλυτα αυθαίρετο ξεδίπλωμα μιας σειράς επεισοδίων - στα οποία δεσπόζει η εικόνα
985076 β) Δεν είναι απόλυτα σαφές στον παραπάνω νόμο, αν η απαλλαγή του φόρου για κεφαλαιακά κέρδη ισχύει και για τις Εταιρείες Επενδύσεων του Ν. 1969/1991, δεδομένου ότι, όπως είναι γνωστό, το 1994 επιβλήθηκε φόρος 15% επί των εσόδων των Εταιρειών Επενδύσεων και των Αμοιβαίων Κεφαλαίων (1) που διανέμονται από πηγές που δεν φορολογούνται πρωτογενώς με, τουλάχιστον, το παραπάνω ποσοστό.
989103 Και στην Ελλάδα όμως, έχουμε δει αρκετούς επιστήμονες να προμηθεύονται τα στοιχεία τους σε CD-ROMs, άλλες φορές καθε τρεις μήνες, άλλες κάθε έξι, και να αποκτούν έτσι ένα απόλυτα οργανωμένο και ευκολόχρηστο αρχείο με πολύ μικρό κόστος.
990555 Η υπόσχεση επίσης της μετέπειτα αναβάθμισης (αχρηστεύοντας ένα απόλυτα καλό 486) με την μορφή των Overdrive (που είναι DX2 με διαφορετικά σήματα στις ακίδες τους) δεν απέδωσε διότι η διαφορά κόστους δεν είναι αρκετή ώστε να ελκύσει τους κατασκευαστές μητρικών.
971413 Πιστεύω απόλυτα πως ο λαός αντιλαμβάνεται πλέον τα κομματικά παιγνίδια.
990719 Ο Conner CP3360 αν και απόλυτα αξιοπρεπής όσον αφορά την ταχύτητα και την κατασκευή του που είναι άριστες, υπολείπεται του "αστεριού" της Western Digital.
990844 Από τους ασπρόμαυρους με δυνατότητα σάρωσης 256 τόνων του γκρίζου θα ξεχωρίσουμε τον Hewlett Packard ScanJet Plus με την απόλυτα καλύτερη γενική επίδοση, και τον Ricoh RS322 Plus με το μικρότερο κόστος στην κατηγορία.
988994 Με αλλαγή των ελεγκτών οι δίσκοι απέδωσαν απόλυτα όμοια.
989049 Αποτελεί την επιλογή για τον απόλυτα φθηνότερο δίσκο για χρήση σε ένα τερματικό δικτύου.
992973 Το παραπάνω επίδομα χορηγείται και στα δυο φύλα απεριόριστα σε χρόνο, εφ' όσον είναι αποδεδειγμένα απόλυτα ανίκανα για οποιαδήποτε εργασία, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τους Κανονισμούς του ΙΚΑ, στερούνται δικών τους προσόδων για τη συντήρησή τους και η διατροφή τους βαρύνει το μισθωτό.
977587 Οι Χούτου και οι Τούτσι δεν ήταν ποτέ εθνοτικά απόλυτα διακριτές ομάδες και βεβαίως, λόγω των "μικτών" γάμων, τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά ελάχιστη σχέση είχαν με την πραγματικότητα.
994433 Μετρούν εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους, δίνουν στοιχεία σημείο προς σημείο αποτελώντας ένα διαυγές αναλυτικό εργαλείο, ενώ ταυτόχρονα - μέσω του συγκερασμού με σύνθετους συντελεστές βαρύτητας - βγάζουν μέσους δείκτες επιδόσεων άμεσα χρησιμοποιήσιμους και απόλυτα καταληπτούς από τον καθένα.
994561 Με την παραδοχή ότι όλα περίπου τα άξια λόγου προγράμματα του λοιπού θα τρέχουν κάτω από Windows, και δεδομένου ότι τα Windows είναι τόσο πιο καλά σε ρυθμό 386, νομίζουμε ότι τα 50-60 χιλιάρικα παραπάνω για έναν SX είναι μια απόλυτα λογική δαπάνη για στοιχειώδη εξασφάλιση του μέλλοντος.
979070 Προσέξτε: απόλυτα διλήμματα - όλα ή τίποτε-, λιτότητα εν τοις πράγμασιν, φιλοδυτικός προσανατολισμός, χρήση του αιφνιδιασμού, εξόντωση της εσωτερικής αντιπολίτευσης μέσω εκλογών, αποδοχή κυρίως από τους αντιπάλους.
1002344 Η εταιρεία πέτυχε απόλυτα.
1002718 Οι ανθρώπινοι συλλογισμοί, λέει ο κ. Zadeh, στην συντριπτική τους πλειονότητα είναι προσεγγιστικοί και όχι απόλυτα ακριβείς, αντίθετα με τους υπολογιστές όπου τα πάντα γίνονται με απόλυτη ακρίβεια.
1002726 Αρκεί να μπορεί να χαρακτηριστεί σαν απόλυτα αληθινός ή απόλυτα ψευδής, χωρίς ενδιάμεσες αποχρώσεις.
1002726 Αρκεί να μπορεί να χαρακτηριστεί σαν απόλυτα αληθινός ή απόλυτα ψευδής, χωρίς ενδιάμεσες αποχρώσεις.
1002729 Αν πω "Σήμερα κάνει ζέστη" πόσοι θα συμφωνήσουν ότι αναφέρομαι σε κάτι απόλυτα αληθινό;
1002738 Ο κόσμος δεν είναι μια σκακιέρα με άσπρα και μαύρα τετράγωνα (αλήθεια-ψεύδος) αλλά ένας πολύχρωμος κόσμος όπου υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις, που αντιστοιχούν σε μια Συνεχή Λογική μετάβαση από το απόλυτα ψευδές στο απόλυτα αληθινό.
1002738 Ο κόσμος δεν είναι μια σκακιέρα με άσπρα και μαύρα τετράγωνα (αλήθεια-ψεύδος) αλλά ένας πολύχρωμος κόσμος όπου υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις, που αντιστοιχούν σε μια Συνεχή Λογική μετάβαση από το απόλυτα ψευδές στο απόλυτα αληθινό.
1004059 Η ποιότητα των εκτυπώσεων είναι δεν είναι η απολύτως κορυφαία στην ομάδα, ωστόσο βρίσκεται σε απόλυτα ικανοποιητικά επίπεδα σε απλό χαρτί.
1004107 Το διαφημιστικό σλόγκαν της HP/Apollo, "Στροφή στην Ισχύ", ταιριάζει απόλυτα.
1006476 Μια άλλη ομάδα εικόνων αφορά τον καθορισμό του μεγέθους των παραθύρων, πράγμα που βολεύει πολύ προκειμένου να ελέγχουμε αυτό που κάνουμε απόλυτα.
963945 Και ω! του θαύματος, τα ρούχα μου ταιριάζανε απόλυτα στην θερμοκρασία.
990593 Ίσως με την εμφάνιση των κλώνων 486 να δούμε μια συμπίεση στο γενικό κόστος των 486 αλλά αυτή την στιγμή αν δεν έχετε την ανάγκη του μαθηματικού συνεπεξεργαστή, μπορείτε να αγοράσετε μια πλακέτα 386DX σε πολύ πιο συμφέρουσες τιμές σε απόλυτα κριτήρια από ό,τι μια 486DX.
991197 Η διόρθωση λαθών από την άλλη μεριά είναι ένα απόλυτα θεμιτό χαρακτηριστικό σε κάθε μορφή επικοινωνιών με υπολογιστή.
1010261 Η τιμή του δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλή, και βεβαίως όχι απόλυτα προσιτή στον καθένα.
1010942 Με αρκετά μεγαλύτερο όγκο και βάρος, μνήμη μόνο 2ΜΒ αλλά 120ΜΒ σκληρό και μισή ώρα περισσότερη αυτονομία από τον αδελφό Cruiser, ο NP-925 είναι αναμφισβήτητα μια πολύ καλύτερη αγορά, πολύ καλή και με απόλυτα κριτήρια μιας και η τιμή του είναι 495.000 δραχμές.
1010945 Ο σκληρός δίσκος των 120ΜΒ είναι αρκετός ακόμη και με απόλυτα κριτήρια μηχανών γραφείου και θα βολέψει όσους έχουν και διαχειρίζονται μεγάλα αρχεία.
1011081 Ο απόλυτα φθηνότερος υπολογιστής της δοκιμής μας ανήκει στην Amstrad και αποτελεί μια πολύ καλή αγορά εφόσον μπορείτε να κάνετε μερικούς συμβιβασμούς κύρια στον χρόνο αυτονομίας και στην μικρή οθόνη.
1011099 To μέγεθος και η ποιότητα της οθόνης βρίσκονται λίγο πάνω από τον μέσο όρο ενώ η τιμή του που πλησιάζει το εκατομύριο είναι μεγάλη ακόμα και με τα πολλά εξτρά τα 4ΜΒ μνήμης και με την απόλυτα κορυφαία ποιότητα κατασκευής που έχει.
1011209 Το γεγονός είναι απόλυτα φυσικό μιας και η δουλειά που έχει γίνει από διάφορες εταιρείες πάνω σε αυτόν το επεξεργαστή του έδωσε μερικές αξιολογότατες και χρησιμότατες για φορητούς υπολογιστές ιδιότητες στην διαχείριση της ισχύος και την χαμηλή κατανάλωση.
991570 Αν θέλετε τις απόλυτα κορυφαίες επιδόσεις και οικονομία χρημάτων η μητρική αυτή είναι μια εξαιρετική αγορά και συνιστάται ανεπιφύλακτα.
1013896 Γενικά η ποιότητα εικόνας της Screen Machine δεν είναι αυτό που θα βρεί κανείς σε ένα επαγγελματικό μόνιτορ τηλοψίας ή σε μια κορυφαία τηλεόραση, ωστόσο είναι απόλυτα ικανοποιητική για γενική χρήση.
994720 Πόσους και πόσους δεν έχω δεί να ξεκινούν και μετά από μερικούς μήνες να έχουν απόλυτα σοβαρές και τεκμηριωμένες απόψεις για προγράμματα και διαδικασίες, αρκετές από τις οποίες κάλλιστα θα μπορούσαν να σταθούν και σαν παρατηρήσεις σε κάποιο τεστ. 2ο Ξεκινήστε να μαθαίνετε απ' ευθείας προχωρημένες εφαρμογές.
994330 Αλήθεια είναι όμως και η απόλυτα λογική ανθρώπινη αδυναμία να βλέπουμε μόνον τα καλά των άλλων και τα κακά τα δικά μας.
1007763 Ένα από τα αιώνια προβλήματα των εκτυπώσεων στους υπολογιστές είναι να ξέρουμε από πριν τί θα τυπωθεί στο χαρτί μας, να ελέγχουμε δηλαδή εμείς απόλυτα την εμφάνιση του εγγράφου μας.
1009708 Η τιμή του...... όχι απόλυτα προσιτή στον καθένα.
963984 Η διαδρομή ακολουθεί στη συνέχεια δασικούς χωματόδρομους απόλυτα επίπεδους, χωρίς την παραμικρή πέτρα και μ' ελάχιστη σκόνη.
964535 Η προτίμηση λοιπόν του κοινού απέναντι στο σκούτερ των 125 κυβικών είναι σαφής και απόλυτα λογική, αν σκεφτεί κανείς ότι η διαφορά στην τιμή αγοράς των δυο μικρών μοτοσικλετών δεν είναι παρά 55 χιλιάδες δραχμές.
1020809 Απόλυτα κορυφαίος λοιπόν στην κατηγορία της ταχύτητας εκτύπωσης στις 9 ακίδες, 136 στήλες, και ταυτόχρονα αρκετά ήσυχος.
1020879 Μια προσφορά πολύ υψηλού επιπέδου στη κατηγορία, αν και δεν βρίσκεται πια απόλυτα στη κορυφή.
966131 Οι αναβάτες που αποτελούν το κοινό αυτής της κατηγορίας είναι, συνήθως, απόλυτα συνειδητοποιημένοι σχετικά με το μοντέλο που θα αγοράσουν.
966340 Στην προσπάθειά μας να μορφοποιήσουμε μια δισκέτα 1,44ΜΒ σε 2,88ΜΒ πετύχαμε απόλυτα.
969548 Όποιος όμως αμφισβητεί την ουσία αυτής της σχέσης, πέρα από τους τύπους που ασφαλώς και πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστοί, μπαίνει θελημένα ή αθέλητα στον σκολιό δρόμο της δημοκρατικής και συνταγματικής εκτροπής.
968547 Πάντως, η ξαφνική λογοδιάρροια της Μιμής, και μάλιστα σε περιοδικά που δεν είναι στην πρώτη γραμμή από πλευράς κυκλοφορίας αλλά και η δημοσιογραφία που ασκούν απέχει πόρρω από τις δικές της επιλογές (μεταξύ μας, το περιοδικό του Μπόνιου της ταιριάζει απόλυτα ως στιλάκι), μας παραξενεύει.
234147 Πεισμένος απόλυτα ότι είναι σωστή η κίνηση της Ελλάδας να στείλει και αυτή στρατό στην Αλβανία, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου εξηγεί, στη συνέντευξη που έδωσε στα "ΝΕΑ" ότι η Ελλάδα επιθυμεί - για τη γειτονική χώρα - τη σταθερότητα και τον εκδημοκρατισμό.
674945 Ύστερα απ' όλα αυτά ήταν απόλυτα φυσιολογική η παραδοχή του Γιατζόγλου ότι η ομάδα του έκανε το χειρότερο παιχνίδι της από τότε που την ανέλαβε, όπως και η ικανοποίηση του Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου, που έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη συνεχή τους προσπάθεια.
675295 "Οι HΠA συμφωνούν απόλυτα με τη δική μας άποψη, ότι το θέμα που προέκυψε στα Ίμια πρέπει να οδηγηθεί στο Δικαστήριο της Χάγης και από αυτή την άποψη είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την αμερικανική θέση", είπε ο Έλληνας αξιωματούχος, που σε άλλο σημείο τόνισε ότι η Μ. Ολμπράιτ, η Αμερικανίδα ομόλογός του, κατέβαλε μια "πολύ σοβαρή και ειλικρινή προσπάθεια για να επιτευχθεί πρόοδος στα ελληνοτουρκικά και ήταν απογοητευμένη που δεν επιτεύχθηκε αυτή η πρόοδος".
676601 Προβλήματα δεν υπάρχουν στον ΠAΟK, αφού όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή, δεδομένου ότι ο Γιαννούλης και ο Άντισον ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και είναι απόλυτα έτοιμοι.
643566 Αθλητισμού κι αυτός, στην πρώτη κυβέρνηση Σημίτη), ή θα κατεβάσει έναν απόλυτα ελεγχόμενο πρόεδρο.
676734 Και με εκφράζει απόλυτα, γιατί παρότι είναι ` ` δεμένο'' με την ταινία - έτσι μου είπαν τουλάχιστον - θα μπορούσε να σταθεί, για παράδειγμα, σαν σουίτα για μπαλέτο ". - Πώς δουλέψατε;
680330 Αυτό είναι απόλυτα ορθό.
680367 Απόλυτα.
1034201 Πέρα από την παρατήρηση ότι η εν λόγω περίπτωση μπορεί να συντρέχει και να συνυπολογίζεται αθροιστικά με την προαπαρατεθείσα, αξίζει να διευκρινήσουμε ότι η μέτρηση της αύξησης του τζίρου του εντολέα λόγω των ενεργειών του αντιπροσώπου υπολογίζεται απόλυτα, ασχέτως της τυχόν αύξησης ή μείωσης του μεριδίου της αντιπροσωπευόμενης επιχείρησης στη σχετική αγορά, που τελεί σε άμεση συνάρτηση και με παράγοντες εκτός της δραστηριότητας του αντιπροσώπου, όπως η αντίστοιχη αύξηση ή μείωση του μεριδίου των ανταγωνιστικών επειχειρήσεων στην αγορά ή η πορεία των εργασιών της αντιπροσωπευόμενης επιχείρησης σε άλλες περιοχές εκτός του γεωγραφικού τομέα δράσης του συγκεκριμένου αντιπροσώπου.
1556158 Αλλά και στην «άλλη όχθη», εκεί όπου, όπως μου 'πε πρόσφατα και ο πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα, ο κ. Πασιαρδής, «καταντήσαμε να βλέπουμε κάθε μέρα στην πλαγιά του Πενταδάκτυλου την τούρκικη σημαία, και να μην αισθανόμαστε τίποτ' απολύτως» - ακόμη και 'κει, λοιπόν, στη «γη της πικραμένης Παναγιάς», τα πράγματα είναι ίδια και χειρότερα.
1011250 Βέβαια αυτή η τάση δεν αντανακλάται εύκολα στις τιμές γιατί μεγάλο μέρος της μείωσης του κόστους εξανεμίζεται από τις συνεχείς βελτιώσεις στην κατηγορία και χρειάζονται τέτοια παραδείγματα απόλυτα ίδιων μηχανών για να την καταλάβουμε.
1015906 Το Norton Disk Doctor είναι το απόλυτα καλύτερο εργαλείο στην αγορά αυτή τη στιγμή για όσους έχουν, ή θέλουν να διαφυλάξουν για να μην έχουν, πρόβλημα με το δίσκο τους.
1014048 Το χαρακτηριστικό των τριών περασμάτων είναι το κύριο αίτιο της μέτριας απόδοσης του ράστερ μιας και προφανώς δεν συμπίπτουν απόλυτα.
1018785 Ταχύ και με λογική τιμή, το κτήνος αυτό, βάρους 53 κιλών, προορίζεται για απόλυτα σκληρή εργασία, και παρόλα αυτά η ποιότητα των εκτυπώσεών του είναι εξαιρετική.
1018798 Το αποτέλεσμα είναι ότι τα συστήματα που βασίζονται στο PenPoint μοιάζουν απόλυτα φυσικά όταν τα χρησιμοποιεί κανείς με πένα --- χωρίς άχαρες ή άβολες συμβιβαστικές λύσεις.
1019223 Απλά μου φαίνεται απόλυτα λογικό να έχω την δυνατότητα να πληκτρολογώ αυτό που θέλω αντί να παλεύω με τα διάφορα προγράμματα αναγνώρισης χειρόγραφου, τα περισσότερα από τα οποία έχουν απλώς ωραία εμφάνιση.
1009048 Και τα δύο είναι απόλυτα θεμιτά, ως αναγκαία.
1019243 Το TLRemote είναι ένα πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων, τύπου LapLink, το οποίο είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στον TraveLite.
1020977 Διαθέτει επίσης την απόλυτα καλύτερη επίδοση τριαντατριάρη από τις μητρικές της δοκιμής μας με δείκτη 386 ίσο με 3,61 στα τεστ του BYTE.
1041959 Σκακιστής ή μαθηματικός; Όχι ότι και ετούτο το δίδυμο των εναλλακτικών με ικανοποιούσε απόλυτα.
1020981 Αν δεν έχετε εμπιστοσύνη ακόμα στους πενηντάρηδες, δεν χρειάζεστε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του διαύλου EISA, και θέλετε την απόλυτα καλύτερη επίδοση επεξεργαστή τότε πρέπει να κοιτάξετε πιο κοντά την μητρική αυτή.
1039618 Η μητέρα μου είναι απόλυτα σίγουρη πως έχω αμοιβάδες.
1039665 Κι όμως ήταν και οι δύο απόλυτα σωστοί με τον τρόπο τους.
1043126 Καταλήγει κατά κανόνα σε απόλυτα - εν αντιθέσει με στατιστικά - συμπεράσματα και έχει τη μεγάλη αρετή ότι, καθώς δεν παύει ποτέ να αναφέρεται άμεσα στους ίδιους τους αριθμούς, μένει κατά κάποιο τρόπο διαισθητικά κοντύτερα στις θεμελιώδεις αλήθειες τους τα αποτελέσματά της είναι με αυτή την έννοια πιο ουσιαστικά, ανώτερα θα λέγαμε.
1040160 Πολύ αργά για να ζητήσω συγγνώμη για τις ειρωνείες μου και να δεχθώ πως η μητέρα μου είχε δίκιο, και πως οι αφηγήσεις της ήταν απόλυτα ακριβείς.
1041312 Κάθε μήνα έπρεπε να γράφουμε μία ιστορική μονογραφία, που την ετοιμάζαμε στο "Σπουδαστήριο Ιστορίας" (μία ξεχωριστή βιβλιοθήκη) με απόλυτα επιστημονική μέθοδο: καρτέλες, βιβλιογραφικά λήμματα, κ.λπ.
1041356 Συμφωνήσαμε απόλυτα πως ο τύπος μας δούλευε. ¶λλωστε αυτή η εξήγηση ήταν η τρέχουσα και για τα στραβά πρόσωπα του Picasso.
1045488 Επομένως η βιολογική τους κατάσταση δικαιολογούσε απόλυτα το καθεστώς της δουλείας τους.
1041420 Μόλις είχε επιστρέψει από την Γερμανία και ήταν απόλυτα ενήμερος για τις πρόσφατες φιλοσοφικές εξελίξεις.
1049692 Πάλι δεν κοιτούσε το πρόσωπό της, γιατί ήξερε πως εκεί ήταν απόλυτα νεκρή και εκείνη, μια και δεν μπόρεσε, όσο κι αν προσπάθησε, να καθαρίσει τα μάτια και το στόμα της που ήταν γεμάτα λάσπη. 3/4στερα από λίγο είδε το κορμί της να παίρνει την ασπρίλα που έχει η κοιλιά ψόφιου ψαριού και, μέσα στον πανικό γι' αυτό που μπορούσε να νιώσει, άπλωσε το χέρι και την άγγιξε.
1052678 Ίσως γιατί η κίνησή του είχε κάτι αλλόκοτα βιαστικό και ταραγμένο, σαν κάποιου που μεταφέρει ένα επείγον μήνυμα, ίσως γιατί έψαχνε γύρω του με μάτια πυρετικά, μα το κυριότερο γιατί είχε κάτι επάνω του που ταίριαζε απόλυτα με τους ανθρώπους που είχαν ενσκήψει ξαφνικά στην πόλη μας και στη ζωή μου.
1052808 Μονομιάς ξέχασα τον Γεωργίου, κι έτσι δεν μπορώ να σας πω για τις αντιδράσεις του, και η προσοχή μου δόθηκε απόλυτα στην παρουσία της ¶ννας.
1041776 Πράγματι, αν και η τάση του κοινοτικού νομοθέτη είναι, κατά τα τελευταία ιδιαίτερα χρόνια, να υιοθετεί οδηγίες εξαιρετικά ακριβείς και λεπτομερείς στο σύνολό τους, σε σημείο που να διατυπώνεται πλέον στη θεωρία η άποψη ότι ουσιαστικά με το να μην παρέχεται καμία πλέον ευχέρεια πρωτοβουλιών στον εθνικό νομοθέτη έχει εξαλειφθεί κάθε διαφορά μεταξύ κανονισμού και οδηγίας, η ίδια η έννοια της οδηγίας υπαγορεύει την αντιμετώπισή της ως ένα εργαλείο καθοδηγητικό ως προς τις μεθόδους για τον εθνικό νομοθέτη και δεσμευτικό μόνο ως προς την επίτευξη του αποτελέσματος που πρέπει να είναι ομοιόμορφο για τα κράτη μέλη, και άρα είναι απόλυτα νοητό να δεσμεύει με αυτή την έννοια τα κράτη μέλη αν και περιέχει ενδεχομένως αιρέσεις ή γενικότητες.
1053370 Κι αγάπησα απόλυτα.
1042891 Θα παρήγαγε καλή, ίσως εξαιρετική εργασία, αλλά η πρόοδός του θα καθοριζόταν εν μέρει, αν όχι απόλυτα, από τις προτιμήσεις των δύο πρεσβυτέρων επιφανών συναδέλφων του.
1042626 Με τούτο, το νέο δείγμα πια, πίστεψα απόλυτα ότι ο Σάμυ είχε δίκιο: ο θείος Πέτρος ήταν ψυχοπαθής και οι όποιες απόψεις του αποτελούσαν παραληρήματα.
1043059 Στο θεμελιώδες έργο του Η φύση της Μαθηματικής Ανακάλυψης, ο μέγας Ανρί Πουανκαρέ διαλύει οριστικά τον μύθο του μαθηματικού ως όντος απόλυτα ορθολογιστικού.
1020998 Στις μετρήσεις του BYTE έδωσε δείκτη επεξεργαστή ως προς 386 ίσο με 3,22 μια απόλυτα σεβαστή τιμή για τριαντατριάρη.
1061022 Πάντοτε απευθυνόταν στη Ραλλού, θεωρώντας την απόλυτα υπεύθυνη για οτιδήποτε συνέβαινε στο σπίτι. - Παίζαμε, μαμά, παίζαμε..., πετάχτηκε ο Φώτης, μην αντέχοντας την ανάκριση.
1021008 Η τιμή της είναι 180.000 δρχ και δίνει τον απόλυτα μεγαλύτερο δείκτη απόδοσης προς τιμή από όλα τα 486 σε δίαυλο ISA.
1061360 Δεν είπα τίποτα, γιατί συμφωνούσα κι εγώ απόλυτα με την κλοτσιά, μόνο που την ήθελα μια ιδέα πιο δυνατή. "
1061670 Ακίνητοι, πετρωμένοι, απόλυτα έντιμοι στο χρέος μας, παρακολουθούσαμε, χωρίς να τον βλέπουμε, τον Τριαντάφυλλο Βαφειάδη να ξεκουμπώνει τη δερμάτινη λουρίδα απ' το μπεζ λινό παντελόνι του.
1021026 Η τιμή της είναι η απόλυτα μικρότερη των 486DX, και σε συνδυασμό με τις επιδόσεις της της δίνουν την δεύτερη θέση στην σχέση απόδοσης προς τιμή στην κατηγορία των 486 με δίαυλο ISA με ελάχιστη διαφορά από τον πρώτο.
1021084 Απόλυτα καλύτερη σχέση απόδοσης προς τιμή στον κόσμο του 386DX.
1064692 Ενώ πριν από μερικά χρόνια ήταν αδύνατο να ανιχνεύσει κανείς με απλή ανοσοηλεκτροφόρηση ορού ένα ανοσολογικό ολιγοκλωνικό πρότυπο, σήμερα με την ανοσοκαθήλωση αυτό είναι απόλυτα εφικτό και απλό.
1021220 Από πλευρά ποιότητας κατασκευής τα συστήματα είναι ανεβασμένα, αν και όχι στα απόλυτα κορυφαία επίπεδα, πράγμα που εντοπίζεται κυρίως στα πλαστικά και στα κουμπώματά του.
1021699 Συνολικά μια άριστη οθόνη, προσιτή σε όλους σε μια απόλυτα λογική τιμή.
1022087 Από την φύση του όμως αυτός ο τρόπος, έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι ανεξάρτητος από την υπογραφή του ιού, ωστόσο δεν είναι απόλυτα αποτελεσματικός σε όλες τις περιπτώσεις:
1073664 Τοιουτοτρόπως, αφού προσμετρά μια σειρά παραμέτρων - όπως το γεγονός ότι εν προκειμένω η Parker κατείχε το 100% του κεφαλαίου των θυγατρικών της, καθώς και το ότι έλεγχε καίριες δραστηριότητες αυτών σχετικά, μεταξύ άλλων, με τα προϊόντα, τις τιμές, τις εκπτώσεις, τους στόχους και τα έξοδα πωλήσεων - καταλήγει στην διαπίστωση ότι ελλείψει σύμπτωσης βουλήσεων ανεξαρτήτων οικονομικώς προσώπων, το άρθρο 85 παρ. 1 δεν εφαρμόζεται στις σχέσεις ανάμεσα σε μια θυγατρική εταιρία που, αν και έχει χωριστή νομική προσωπικότητα, δεν καθορίζει αυτόνομα τη συμπεριφορά της, και τη μητρική της που την ελέγχει απόλυτα.
1030686 Καθώς φαίνεται, η αδυναμία καταβολισμού της λακτόζης [έλλειψη λακτάσης] είναι ένα κληρονομούμενο χαρακτηριστικό, αλλά ο τρόπος που κληρονομείται δεν είναι απόλυτα γνωστός.
1043456 Έτσι είπαν πολλοί πριν τη διαβάσουν. Όμως ο Ράσελ και ο Ουάιτχεντ, οι ίδιοι οι συγγραφείς των Principia, μελέτησαν την απόδειξη και τη δέχτηκαν απόλυτα.
1043225 Με τα Principia Mathemαtica, ο Ράσελ και ο Ουάιτχεντ παρουσίασαν στα 1910 στη μαθηματική κοινότητα τη Θεωρία των Αποδείξεων, έναν απόλυτα σαφή τρόπο να μιλά κανείς για την Επαγωγή.
1078616 Με δεδομένη όμως την απώλεια 4000 ζωών ετησίως από τροχαία δυστυχήματα, είναι απόλυτα σίγουρο, ότι τα 20 δις θα είχαν πολύ καλύτερα αποτελέσματα, εάν χρησιμοποιηθούν για βελτιώσεις σε ορισμένα κρίσιμα σημεία του εθνικού δικτύου, γνωστά και ως καρμανιόλες.
1086955 Ήμουν απόλυτα σίγουρος πως θα γινόταν αυτό κι έγραψα σ ένα χαρτί και τη διαθήκη μου.
1083103 Ήταν απόλυτα ήρεμος και περίμενε τη συνέχεια.
1032726 Δεν πειράζει, δε θα πιανότανε αυτό για απιστία αφού δεν ήταν αληθινός, άλλωστε πώς θα μπορούσε να είναι αληθινός, αφού κανένας αληθινός μέχρι σήμερα δεν την είχε κάνει να αισθάνεται αληθινή γυναίκα, να δέχεται δηλαδή την απόλυτα παθητική της θέση. Όσο προχωρούσαν τα ερωτικά τους, τόσο έχανε την αίσθηση της πραγματικότητας, ώσπου κάποια στιγμή δεν την ένοιαζε καν αν ο άντρας της κατέβαινε ξαφνικά στο σαλόνι.
1089381 Η γοητεία που ασκούσαν όλα αυτά στον Σαντ ήταν απόλυτα κατανοητή.
1033165 Είχε πάει και χτες, της είπε ότι ήταν έγκυος αλλά όχι απόλυτα σίγουρο αν δεν περνούσαν δυο ακόμα μέρες.
1036126 Η τάση αυτή συνάδει απόλυτα με τη διεύθυνση των φασικών ορίων (εδώ ΒΔ - ΝΑ) που σχεδίασε ο COMBES (1978a) για την κορυφή του σχηματισμού (άμεσο δάπεδο b3, βλ.
1034749 Κι εκείνος, λες και την είχε συνηθίσει την κατάστασή του αυτή, έδειχνε να τη δέχεται σαν κατιτί απόλυτα φυσικό.
1036346 Σε δύο μόνο περιπτώσεις αυτά κυριαρχούν απόλυτα δίνοντας τη χαρακτηριστική μικροφάση.
1090382 Τον καιρό της άφιξης του Σαντ στη Βενσέν ήταν κι άλλος ένας κρατούμενος, που η φήμη του κι η λογοτεχνική του αξία θα ταίριαζαν απόλυτα με τη δική του.
1090676 Μελαγχολώντας στο κελί του, ήταν απόλυτα πεπεισμένος πως αυτό έγινε για να επιτρέψουν στον Κόμη ντε Μιραμπώ να κάνει τον περίπατό του.
1568991 Παρά τις αντιρρήσεις του σε πολλά σημεία της σημερινής αμερικανικής πολιτικής στα Βαλκάνια, με το σημείο αυτό συμφωνεί απολύτως και ο «Μάγος», Χένρι Κίσινγκερ, τονίζοντας ότι τα στρατηγικά συμφέροντα των ΗΠΑ στα Βαλκάνια εστιάζονται στην Ελλάδα και την Τουρκία.
1086653 Δεν ήμουν απόλυτα σίγουρος πως αυτό που κατάλαβα ειπώθηκε κιόλας και, για να μην πέσω σε κανένα κούφιο πηγάδι την ξαναρώτησα με τα χέρια. - Θέλει να πάτε βόλτα μαζί,,, μου λέει στα ιταλικά αυτή τη φορά και κάπως εκνευρισμένη από την αμάθειά μου.
1088937 Η δυνατότητα που είχε μ' αυτό τον τρόπο να τις μεταχειρίζεται όπως ήθελε σίγουρα ταίριασε απόλυτα με τις δικές του δραματικές και μισοαιμομεικτικές φαντασιώσεις στη συλλογή του Τα Εγκλήματα του Έρωτα ή με την προσβλητική χρήση των συζύγων και των θυγατέρων στις 120 Ημέρες στα Σόδομα.
1045211 Σήμερα όμως η προσέγγιση αυτή είναι λιγότερο αποδεκτή και τη θέση της τείνει να πάρει η τάση για μελέτη του τρόπου ζωής του ανθρώπου ως "προσαρμοσμένου" στο περιβάλλον παρά ως απόλυτα "εξαρτημένου" απ' αυτό.
1094788 Σάμπως αυτοί θα έβγαζαν τα κάστανα απ' τη φωτιά; - Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, απάντησε ο Σίφης.
1056907 Επίσης ξέρουμε πια πως αυτό δεν ήταν απόλυτα αληθές, εφόσον ιερογλυφικά σφραγίσματα έχουν ανακαλυφθεί στο Νοτιο-ανατολικό Δωμάτιο του Πεσσού και στο Δωμάτιο με τις Λεκάνες.
1046066 Τα τελευταία έτη κατασκευάζονται απόλυτα διαγράμματα γύρης, στα οποία σχεδιάζεται το πραγματικό σύνολο της γύρης μάλλον παρά η αφθονία κάθε ομάδας σε σχέση με τις άλλες.
1055682 Ήταν μια συνέχεια σε κάτι που η Ιωάννα δεν ήθελε να συνεχίσει και που την αναστάτωνε. Όμως, απ την άλλη πλευρά, ήταν μια απόλυτα φυσιολογική έκφραση του σώματός της.
1099333 Η δυναμική οπτική της ανταγωνιστικότητας, που θα βρούμε πιο κάτω σε αυτό το κείμενο, αντιτίθεται απόλυτα στην παραδοσιακή στατική οπτική σύμφωνα με την οποία η μείωση του κόστους εργασίας είναι σχεδόν το μοναδικό αναγκαίο στοιχείο για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.
1100449 Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι μία στις πέντε επιχειρήσεις της ελληνικής βιομηχανίας είναι απόλυτα ικανοποιημένη από το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας της και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για να προσαρμοσθεί στις νέες προκλήσεις και απαιτήσεις.
1059317 Διαδηλώστε παιδιά μου έλεγε., Ήμουν κι εγώ κάποτε φοιτητής, και συμμερίζομαι απόλυτα αυτό το ξέσπασμα της ζωτικότητάς σας! "- Μίλησε και στη δημοτική ο εισαγγελέας.
1094678 Ήταν, δηλαδή, από όλες τις απόψεις, ο ιδανικός υπάλληλος που ταυτιζόταν απόλυτα με τα ιδανικά-και τους σκοπούς της επιχείρησής του.
1095392 Συμφωνώ απόλυτα με τη διαίσθησή της ότι σ' αυτές τις περιπτώσεις ο ομιλητής χρησιμοποιεί το κανένας "για να αποφύγει να εκφραστεί κατηγορηματικά, για να αδυνατίσει τον ισχυρισμό του" (Δελβερούδη 1988: 420), στο βαθμό που αυτή η περιγραφή ανάγεται στην έννοια της παραχώρησης σε περιβάλλοντα διαπραγμάτευσης
1095224 Αυτά τα προβλήματα, και άλλα που δεν είναι της στιγμής να αναφέρω (βλ. σχετικά Βελούδης 1995), λύνονται με ικανοποιητικό, κατά τη γνώμη μου, τρόπο, αν θεωρήσουμε ότι η εμφατική απάντηση Δεν είδα κανΕΝΑ, και, γενικότερα, ο μηχανισμός επανενίσχυσης της άρνησης στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα γαλλικά, τουλάχιστο, αντλεί τη δύναμή του από ένα λογικό σχήμα γνωστό από πολύ παλιά, και απόλυτα "εύπεπτο" για το λογικό μας ένστικτο, τον modus (tollendo) tollens:
1098898 Επικροτούσαν απόλυτα τα πρωτότυπα σχέδιά του για συμβάσεις με τα ξένα συνδικάτα κι αναλάβαιναν να κάνουν αυτοί τις αναγκαίες μεσολαβήσεις.
1105522 Η ENIC είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τις προσπάθειες που καταβάλλετε...».
1102553 «Υπερτονίζεται πως ο πόλεμος είναι απόλυτα αναγκαίος για να κατακτήσουμε όλα τα κράτη της Γης», επισημαίνει στην εισήγησή του ο πρώην εισαγγελέας.
1052916 "Φοβάσαι μήπως μάθει πως η ψυχή σου ανήκε κάποτε απόλυτα σε μένα;
1060838 Κι εμείς, εγώ κι ο Φώτης, με πονεμένα χείλια, απόλυτα σοβαροί, μαλάζαμε τη ρόγα - που από βύσσινο γινόταν κεράσι και σταφύλι μαύρο αλλά πρώιμο, ξινύ και γλυφό στη γεύση αλλά ύπουλα μεθυστικό, αν ήξερες ν' απομονώσεις το φλοιό και να γυρέψεις τα ερωτικά μικρόβια των χυμών του.
1062970 Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, τα φυσικά αυτοαντισώματα δεν φαίνεται να είναι το αποτέλεσμα διέγερσης από περιβαλλοντικά αντιγόνα (βακτήρια, παράσιτα, κλπ), αφού ανευρίσκονται ακόμα και σε ποντίκια "ελεύθερα μικροβίων και αντιγόνων", δηλ. αξενικά ποντίκια (μεγαλωμένα σε απόλυτα στείρες συνθήκες) και με λήψη ειδικής μη αντιγονικής τροφής. 4.
1061266 Οι άντρες με τα μεγάλα πουλιά, τα άσπρα παπούτσια και τα γκρι τεριλέν παντελόνια είχαν φύγει, λες και ήταν ένα γκρουπ με συγχρονισμένες κινήσεις, υπεροπτικό, βιαστικό, απόλυτα αποφασισμένο για την ανατομική του κατάσταση. - Γαμώτο, έβαλα τις φωνές, σφίγγοντας τα δόντια με λύσσα.
1063312 Ο χαρακτηρισμός της μοριακής φύσης των αυτοαντιγόνων είναι απόλυτα αναγκαίος για να καθοριστούν, όχι μόνο οι ανοσοχημικές τους ιδιότητες, αλλά και η δομή και λειτουργία τους.
1071004 Κάτι με το οποίο θα συμφωνούσαν απόλυτα οι επιχειρηματικοί κύκλοι της αποικίας, ενόσω προετοιμάζονται για τη μεταβίβαση της εξουσίας στην Κίνα.
1109341 «Πιστεύουμε πως θα πρέπει να συμβάλει και η άλλη πλευρά προκειμένου να υπάρξει η επιθυμητή εξέλιξη, ώστε και αυτή η αιτία τριβής και έντασης στις σχέσεις των δύο χωρών να εξαλειφθεί. Δυστυχώς, η άλλη πλευρά παραμένει απόλυτα προσδεδεμένη σε μία θέση η οποία δεν διευκολύνει στην ολοκλήρωση αυτής της επικοινωνίας, με θετικά τελικώς αποτελέσματα, όπως άλλωστε προβλέπει η προσωρινή Συνθήκη ή η Ενδιάμεση Συμφωνία, όπως αλλιώς λέγεται, του 1995».
1065095 Έτσι, το κλάσμα IgG που απομονώνεται είναι απόλυτα ειδικό.
1072391 "για όλα φταίνε οι ξένοι" εξυπηρέτησε απόλυτα την άρχουσα τάξη, που βρήκε τους αποδιοπομπαίους τράγους της για να δικαιολογήσει την ανεργία, την εγκληματικότητα, την ανασφάλεια.
1088386 Έγραψε για κοινότητες που ζούσαν εκεί που οι βραχώδεις πλαγιές ήταν τόσο απόκρημνες και τα πέτρινα μονοπάτια τόσο γλιστερά που και τα κατσίκια λίγες φορές μπορούσανε να σκαρφαλώσουν κι όπου τα σεξουαλικά ήθη των κατοίκων ταίριαζαν απόλυτα μ' αυτά των κατσικιών.
1075939 Πάνω από πέντε μήνες κλεισμένοι εκεί μέσα, η αναπνοή τους όλο και κονταίνει, στα δυο μπροστινά δωμάτια μένει η μία από τις Ελένες της γραμματέας με τη μητέρα της, είναι φίλη πολύτιμη για την Αλεξία και τον Ζακ, εκείνο το συμβολικό σύμπλεγμα των τριών μαϊμούδων που δεν ακούν, δε βλέπουν, δε μιλούν, της ταίριαζε απόλυτα, όπως ταιριάζει και στη συγκατοίκησή της με τους φιλοξενούμενους του Ζακ.
1089621 Στη ακατέργαστη μορφή του, το φάρμακο μπορούσε να προξενήσει εξανθήματα στο δέρμα, ενώ η κατάποσή του ενδείκνυτο μόνο για τους απόλυτα αποφασισμένους να δώσουν τέλος στη ζωή τους.
1115343 Ο K. Κουλούρης αν και δήλωσε ότι «διαφωνεί απόλυτα» με το περιεχόμενο, δήλωσε ότι ψηφίζει την τροπολογία για να μη φανεί διασπασμένο το ΠΑΣΟΚ.
1105234 Η προσπάθεια αυτή του κ. Καραμανλή κρίθηκε αναγκαία από τους επιτελείς του, λόγω των - δικαιολογημένων - εντυπώσεων που δημιουργήθηκαν, αφού προχώρησε σε διαγραφές έξι στελεχών που κινούνται στο φιλελεύθερο χώρο και όχι απλώς άφησε ανέγγιχτους, αλλά κάλυψε απόλυτα τους ακροδεξιούς βουλευτές.
1107141 «Ο Λάζαρος θα αφήσει εποχή στο μπάσκετ, αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση που δείχνει να μάθει σωστά το μπάσκετ.
1117075 Οι κρατούμενοι, Προτεστάντες και Καθολικοί, είναι άριστα οργανωμένοι μέσα στη φυλακή και απόλυτα συσπειρωμένοι, μέχρι του σημείου που οι δεσμοφύλακες πρέπει να ζητήσουν άδεια από τους επικεφαλής των κρατουμένων για να μπορέσουν να μπουν στις πτέρυγες.
1117190 Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες της «Οικονομίας» , για τη σύνοδο του άτυπου ECΟ/FIN που θα πραγματοποιηθεί στο Γιορκ της M. Βρετανίας στις 22 Μαρτίου και στη Νομισματική Επιτροπή που θα προηγηθεί, οι υπουργοί Οικονομικών θα κληθούν να συζητήσουν και να αποδεχθούν ένα κείμενο για τις δράσεις που θα αναληφθούν από τις 15 χώρες - μέλη, αμέσως μετά την απόφαση του Μαΐου.
1107005 Ο στόχος λοιπόν βρέθηκε για το «γηραιό», που θα τερματίσει (σύμφωνα με τη λογική) στη 10η θέση, κάθε άλλο παρά τιμητική θέση, αλλά ανάλογα με το «πρόσωπο» που παρουσιάζει η ομάδα, απόλυτα φυσιολογική...
1104681 «Αν έγινε όπως μου περιγράφετε, ναι. Αλλ' αυτό θα φανεί μετά τη διοικητική εξέταση, για την οποία είναι ενημερωμένος και απόλυτα σύμφωνος και ο πρόεδρος της ΕΡΤ. Αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, δεν θα μείνει ατιμώρητη. Ως συμπεριφορά, βεβαίως, και όχι ως πρόξενος θανάτου».
1118396 Για τους λόγους αυτούς, αλλά και λόγω πολιτικής αντίληψης και θέσης, ο Νάνο έχει διακηρύξει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι επιθυμία του είναι να λυθούν τα προβλήματα των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου και να γίνουν απόλυτα σεβαστά τα δικαιώματα τους μέσα στο πλαίσιο της Γιουγκοσλαβίας, καθώς έχει επίσης αποκηρύξει κάθε ιδέα για «μεγάλη Αλβανία».
1119441 Έπαιξε πολύ καλά και πήρε απόλυτα δίκαια τους 3 βαθμούς.
1119019 Όσο όμως και αν σήμερα δικαίως επικρατεί αισιοδοξία για τα καινούργια ευρήματα, τίποτα δεν θα είναι απόλυτα σίγουρο, μέχρι κάποιο δείγμα εδάφους να αναλυθεί από ειδικά όργανα.
1107180 Δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις για να σταματήσουν ή ν' απορυθμίσουν τη φανταστική απόδοση της ελληνικής ομάδας και το τελικό 3-0 σε 83 λεπτά ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.
1119930 Ο Φράνκι Κινγκ, ο άνευ συναγωνισμού μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Πανιωνίου επί του Σπόρτιγκ (85-76) , λοιπόν, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τους Νεοσμυρνιώτες κι επιδιώκει να συμφωνήσει από τώρα την ανανέωσή της και την επόμενη περίοδο.
1119785 Κέρδισαν αρκετά δύσκολα το 3ο σετ με 15-11, αλλά στο 4ο κυριάρχησαν απόλυτα με 15-7.
1118834 «Απόλυτα... Και θα προσέθετα ότι και πάλι σήμερα να υπήρχε τέτοιο θέμα, που δεν υπάρχει, πάλι την ίδια τακτική θα ακολουθούσα. Και πιστεύω ότι η δικαίωση της επιλογής μου εκείνης θα έρθει με την προσεχή νίκη της Νέας Δημοκρατίας...».
1121985 Λογικά, η αντιπολιτευτική τακτική θα μπορούσε να στηριχτεί και μόνο στην αστοχία και την κενότητα της επίμαχης διάταξης για τις ΔΕΚΟ και θα δικαιολογούσε απόλυτα την καταψήφισή της.
1122850 Απομακρύνοντας το ενδεχόμενο νέου κόμματος, είπε ότι «το δικομματικό σύστημα είναι απόλυτα επιβεβλημένο από τα πράγματα, διότι αλίμονο αν η Έλλας προχωρήσει σε ιταλοποίηση της πολιτικής της ζωής».
1123118 Κέρδισαν αρκετά δύσκολα το 3ο σετ με 15-11, αλλά στο 4ο κυριάρχησαν απόλυτα με 15-7.
1123225 «Πέτυχε απόλυτα η προσπάθεια του καναλιού να κάνει το ντέρμπι Βιετνάμ», σάρκασε ο «Λευτέρης».
1132182 Η Διακλαδική Συνεργασία Ανεξαρτήτων Κινήσεων ΟΑ και θυγατρικών (ΔΙΣΥ) επικαλείται απόλυτα τεκμηριωμένες πληροφορίες που αναφέρουν ότι λόγω της «μαύρης διαφήμισης» έχει ανακοπεί η τάση για αύξηση κατά 10% της επιβατικής κίνησης που συνεχιζόταν έως τις 15 Ιανουαρίου 1998.
1123893 «Θέλαμε πολύ ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις αρχές του χρόνου. Ένας άλλος λόγος ήταν ότι έπρεπε να σπάσει μία παράδοση πέντε χρόνων, που ήθελε τον Παναθηναϊκό να χάνει σ' αυτό το γήπεδο. Κι επιπλέον θέλαμε αυτή τη νίκη στη Θεσσαλονίκη γιατί σ' ένα μήνα είναι το φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παιδιών, αλλά πρέπει να σταθώ στον Οικονόμου, που έδωσε ένα γερό μάθημα σ' αυτούς που ψιθύριζαν για τις τελευταίες του εμφανίσεις. Θα πρέπει ακόμη να αναφερθώ στην άμυνα του Αλβέρτη πάνω στον Μπάκναλ. Αυτά τα στοιχεία μαζί με τα ριμπάουντ μάς οδήγησαν στη νίκη» , είπε μετά το παιχνίδι ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε:
1125728 Ο κατοχικός ηγέτης εμφανίστηκε απόλυτα αδιάλλακτος.
1107198 Το 3-0 σετ (15-8,15-4,15-4) ήρθε απόλυτα φυσιολογικά, καθώς υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.
692277 Εμμένω απόλυτα σ' αυτή, στην ίδια γραμμή.
1102789 Ο πρωθυπουργός έχει πει ότι στόχος μας δεν είναι να είμαστε ευχάριστοι, αλλά αποτελεσματικοί, σε όφελος του ελληνικού λαού - και προσωπικά, συμφωνώ απόλυτα.
219486 Η Ρωσία είναι μία μεγάλη χώρα η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην περιοχή και είναι απόλυτα θετικό - πιστεύω θα αποδειχθεί εποικοδομητικό - να μπορέσει να παίξει τον ρόλο της στα θέματα της συνεργασίας και της σταθερότητας που είναι το αντικείμενο των κοινών μας προσπαθειών.
79724 Το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό.
81171 Και η μοναρχία Σημίτη θα με έβρισκε απόλυτα αντίθετο.
71245 Σ' όλη του τη ζωή ήταν απόλυτα ξεκομμένος, σαν το ξεμοναχιασμένο σύννεφο που περνούσε κείνη την ώρα πάνω από την Ακρόπολη και ταξίδευε μακριά για το Νότο.
55465 Συμφωνούμε απόλυτα ότι ο νομός Λασιθίου είναι παραμελημένος συγκριτικά με τους άλλους νομούς της Κρήτης.
1103935 Πετυχημένη μπορεί να θεωρηθεί και η παρουσία του Γιώργου Θεοδωρίδη στα 60 μ. και της Χρύσας Ιακώβου στα 3.000 μ. Ο πρώτος με 6.68 πήρε την έκτη θέση, δικαιώνοντας απόλυτα την επιλογή του, αφού ήταν αν μη τι άλλο σταθερός, ενώ η Ιακώβου με 9.01.06 ήταν πέμπτη, πετυχαίνοντας το στόχο της, που ήταν είσοδος στην εξάδα... Ούτε όμως και η Κατερίνα Θάνου μπορεί να θεωρηθεί αποτυχημένη.
1138842 «Τα Βαλκάνια έχουν την τρομερή τάση να παράγουν τόση ιστορία, που ούτε ο ίδιος ο χώρος δεν μπορεί να την αντέξει» είχε πει ο Ουίνστον Τσόρτσιλ και η ανάφλεξη στο Κοσσυφοπέδιο τον δικαιώνει απόλυτα.
1132466 Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής κάλυψε απόλυτα τον προπονητή.
1139114 Ήταν ένα γκολ απόλυτα ταιριαστό με το... θρίλερ που παιζόταν μέχρι το λεπτό αυτό στο Ολυμπιακό Στάδιο.
55517 Εκτός από αυτό, οι έλληνες αξιωματούχοι δεν εμπιστεύονται απόλυτα τις πληροφορίες που παίρνουν από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες, περί γραφείων κίνησης ισλαμιστών τρομοκρατών στην Αθήνα.
1142182 Μπαίνουμε στο γήπεδο, την Πέμπτη, και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς.
1142070 Οι όροι της ανάθεσης είναι απόλυτα σύμφωνοι με τη διεθνή πρακτική και ιδιαίτερα συμφέροντες για το ελληνικό Δημόσιο.
1140389 «Είναι απόλυτα άκυρη η διαδικασία επιλογής» του ελληνικού τραγουδιού για το διαγωνισμό Γιουροβίζιον, καταγγέλλουν με γραπτή ένσταση εφτά υποψήφιοι.
1129578 «Ο Μποσμάν, κύριοι, ο Μποσμάν. Ομάδες σαν την ΑΕΚ εκμεταλλεύονται απόλυτα το νέο καθεστώς. Ενώ εμείς, όσα λεφτά κι αν έχουμε, δεν μπορούμε ν' αγοράσουμε κοινοτικούς».
690430 Ο Γ. Κάρμης όμως που χειρίστηκε νομικά την υπόθεση, υποστηρίζει ότι εντόπισε πολλά "παράθυρα" στην αθλητική νομοθεσία, με συνέπεια να στηρίζει απόλυτα την επιχειρηματολογία του και να μη διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο τιμωρίας ο ΟΦΗ.
55218 Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ένας πολυσύνθετος σχηματισμός που είναι απόλυτα μη αναμενόμενος και η έρευνα πάνω στη συμπεριφορά του, την κίνηση, την ισορροπία, την ανισορροπία και το συναίσθημα μέσω του χορού έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
58956 Η υιοθέτηση αυτής της άποψης και η ικανοποίηση γενικών αιτημάτων, τα οποία δεν αντανακλούν έκτακτες ανάγκες ή απόλυτα αιτιολογημένες κοινωνικές επιλογές, θα αποδεικνυόταν οδυνηρό λάθος.
1146472 «Επιτέλους ηρεμήστε, παίξτε αυτό που ξέρετε κι είμαι απόλυτα σίγουρος ότι σεις θα 'στε οι νικητές.
1146889 Εντούτοις κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, πάλεψαν, έδωσαν σκληρές μάχες και η «λευκή» ισοπαλία θεωρείται απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα.
1146982 «Η επιστημονική κοινότητα είναι απόλυτα σύμφωνη στο συγκεκριμένο θέμα.
1142333 Άλλωστε, τον Τάλμποτ συνόδευε και ανώτερος αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου, ο οποίος είχε παράλληλες συνομιλίες με τον υπουργό Άμυνας των Σκοπίων Λάζαρ Κιτάνοφσκι, με τον οποίο συζήτησε για το ίδιο θέμα, «ώστε να σιγουρευτούμε ότι οι απόψεις των Σκοπίων έγιναν απόλυτα κατανοητές», όπως δήλωσε ο Στρομπ Τάλμποτ.
1148435 Εξέφρασε ακόμα την αμφιβολία του για το αν η συμφωνία της GATT είναι συμφέρουσα και πρόσθεσε πως ο απόλυτα ελεύθερος ανταγωνισμός - στα αγροτικά προϊόντα - περιορίζει τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις.
1147681 Οι υπόλοιποι σύμβουλοι (27 παρόντες σε σύνολο 29) συμφώνησαν απόλυτα (σχεδόν), αφού ο τρόπος με τον οποίο οι Σ. Αλημίσης - Σ. Σφακιανάκης παρουσίασαν την πρότασή τους για την πρόσληψη του Ιορντανέσκου ήταν καταλυτικός για την υπέρ του Ρουμάνου απόφαση.
1148355 «Έχετε απόλυτα δίκιο.
1146374 Ο Νικολάου εκδήλωσε την απεριόριστη εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπο του προπονητή («στηρίζουμε απόλυτα τις επιλογές σου»), αφού ενημερώθηκε προηγουμένως για εσωτερικά θέματα της ομάδας.
1142438 Κι όπως έγραψε μια έγκυρη κατά τ' άλλα εφημερίδα, κανείς - ναι, έτσι απόλυτα και ισοπεδωτικά - και σε καμία περιοχή της Αθήνας δεν νοιώθει πια σιγουριά και ασφάλεια, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών σκέφτεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους μετά από κάποια ώρα...
1155358 Την πλάτη στο «Κόζα 2» γύρισαν οι σοσιαλιστές, αλλά και ο Φάουστο Μπερτινότι της Κομμουνιστικής Επανίδρυσης, που θεωρείται από τα μέλη της το μόνο κομμουνιστικό κόμμα, ήταν απόλυτα αρνητικός στο νέο εγχείρημα περιοριζόμενος να θυμίσει ότι «μόνο το δικό μας κόμμα υπερασπίζεται την εργατική τάξη».
1142439 Είναι προς τιμήν του υπ. Δημόσιας Τάξης, του κ. Ρωμαίου, ότι απέναντι σ' αυτή τη γενικευμένη υστερία κρατά μια απόλυτα ψύχραιμη και κυρίως ρεαλιστική στάση, αποφεύγοντας την εύκολη λύση να τα φορτώσει όλα στους ξένους.
1151231 Κάθε προεδρική τοποθεσία περιλαμβάνει δεκάδες κατοικίες και μέγαρα και συνεπώς όταν λέμε οχτώ μέγαρα εννοούμε όλες τις προεδρικές τοποθεσίες στο Ιράκ», πρόσθεσε, για να καταλήξει ότι «είναι η προσπάθεια την οποία το Ιράκ υποστηρίζει απόλυτα».
1155199 Ρουμανίας στον Ντ. Ντουμιτρίου να αναλάβει την Εθνική της χώρας του μετά την αποχώρησή του, ο Ιορντανέσκου είπε πως είναι «απόλυτα λογικό να θέλει η ομοσπονδία τον Ντουμιτρίου.
1152128 Ήταν απόλυτα λογικό, αφού οι Τούρκοι είδαν στο 32' ότι αυτοί ήταν ακόμα στο «51» και η ΑΕΚ με σερί 18-0 είχε φτάσει στο 52.
1156499 «Αυτό είναι απόλυτα σωστό.
1142795 Απόλυτα σταθερός και αφοσιωμένος στους ανθρώπους που αγαπά.
1160626 Εντάσσεται απόλυτα στη λογική την οποία περιέγραψα προηγουμένως.
1160093 Και αυτή η διαδικασία είναι αυτονόητο ότι είναι απόλυτα σεβαστή.
1160139 Είχαμε αναλάβει μία πρωτοβουλία, αλλά πρέπει να σας πω ότι στα θέματα αυτά ούτε μεταξύ σοσιαλιστών υπάρχει απόλυτα ενιαία αντίληψη.
1160386 Τέλος ο κ. Κουκ εκφράζει την προσδοκία με την επανεκλογή του Γλαύκου Κληρίδη και για μια νέα ώθηση στο Κυπριακό και συνεργασία επίτευξη ειρήνης, ευημερίας και ασφάλειας που τόσο η Κύπρος και η περιοχή αξίζουν απόλυτα.
1157576 Όταν όμως στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έλεγξαν απόλυτα τα ριμπάουντ (42-30 συνολικά), ο Καρνισόβας άρχισε να βρίσκει τον εαυτό του και συνεπικουρούμενος από τον Τόμιτς οδήγησε τον Ολυμπιακό στην ουσιαστική αντεπίθεση και το 41-37 του 22' έγινε 53-37 στο 27'.
1157945 Και ότι τον στηρίζει εκατό τοις εκατό ο Ρόμπερτ Χέρσοφ, ο οποίος φέρεται να μην έχει αρμονικές σχέσεις ή τέλος πάντων να μην εμπιστεύεται απόλυτα έναν σαφώς καλύτερο γνώστη των ποδοσφαιρικών πραγμάτων (σε σχέση με τον κ. Λεωτσινίδη) τον Γρηγόρη Δέδε.
1142854 Y. Γ.: Πάντως, η οικογένεια του νεκρού τον τιμά με μια στάση απόλυτα αξιοπρεπή.
1154123 Ήδη σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες το υπουργείο Μεταφορών έχει έλθει σε επαφή με τις εταιρείες αυτές (Λουφτχάνσα και K.L.M.).
1107241 Απόλυτα ρεαλιστικός ο στόχος για τους «Κανονιέρηδες».
1107455 Το παιχνίδι ήταν μονόλογος των γηπεδούχων και ήταν απόλυτα κυρίαρχοι του αγωνιστικού χώρου και αν ήταν πιο αποτελεσματικοί, στην τελική προσπάθεια σίγουρα τα σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
1109052 «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι εξέχων κοινοβουλευτικός άνδρας και έχει επιδείξει απόλυτη ικανότητα στο χειρισμό της θέσεως την οποία κατέχει. Ο, τι και να είπε λοιπόν, εγώ συντάσσομαι μαζί του και τον υποστηρίζω απόλυτα».
1113608 Η Ορεστιάδα δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Κομοτηνή και το 3-0 (15-8,15-5,15-5) ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.
1145675 Τον υποχρεώνουν, εξάλλου, να κρατήσει στα πιτς το λαβωμένο Νίκο Χατζή, ώστε να τον έχει απόλυτα έτοιμο από Δευτέρα.
1111660 «Στην ΑΕΚ έπαιξα πέντε χρόνια, πιο πολλά κι απ' τον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί έπαιξα την καλύτερη μπάλα. Ήμουν πιο ευχαριστημένος, από τον εαυτό μου κυρίως. Ξέρεις εγώ όταν δεν πάω καλά, κλείνομαι. Δεν βγαίνω έξω δεν μιλάω σε άνθρωπο. Είναι λογικό συνεπώς να συμπαθώ περισσότερο απ' όλες τις άλλες ομάδες την ΑΕΚ, κι αν γυρίσω κάποια μέρα στην Ελλάδα με οποιαδήποτε ιδιότητα, στην ΑΕΚ θα 'θελα να γυρίσω. Εκεί με αγάπησε πολύ ο κόσμος. Όμως υπάρχει σεβασμός για τον Ολυμπιακό και τόσο για τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη που είναι πολύ μεγάλος παράγοντας όσο και για τον κ. Λούβαρη. Και βέβαια για τον Μπάγεβιτς. Είχαμε έξι χρόνια απόλυτα πετυχημένη συνεργασία. Έχει δείξει τι και πόσο αξίζει, τι να πω εγώ περισσότερο. Οι επιτυχίες μιλάνε για τον καθένα.»
1160637 Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την εκτίμηση.
1161956 Σε αυτές τις ιδιωτικής χρήσεως μουσικές γελοιογραφίες οι δαιμόνιες αδελφές πιανίστριες άφηναν τη δεξιοτεχνία τους απόλυτα ελεύθερη, χαρίζοντας από κοινού μία ακρόαση πνευματώδη και χιουμοριστική, διάσπαρτη με εύστοχα εξωμουσικά τεχνάσματα.
1164808 Στις δύο το μεσημέρι η υπουργός κάνει δηλώσεις επισημαίνοντας πάλι την κρισιμότητα και τονίζοντας ότι η κατάσταση θα ήταν απόλυτα ελεγχόμενη αν λειτουργούσε και η τρίτη γραμμή Βορρά Νότου, που η κατασκευή της δεν ολοκληρώνεται λόγω αντιδράσεων κατοίκων της περιοχής Κρυονερίου και προσφυγής τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
1158035 «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο Μουμπάρακ είναι φίλος της Τουρκίας και έχει θετικές προτάσεις», τόνισε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος συναντήθηκε για δεύτερη φορά στη διάρκεια των τελευταίων μηνών με τον επικεφαλής του αιγυπτιακού κράτους, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε αποκαλύψεις.
1166516 Όμως, στην πραγματικότητα, το «χάος» της σημερινής οικονομίας δεν είναι παρά η συνέπεια της απελευθέρωσης των αγορών και κυρίως της αγοράς κεφαλαίου, η οποία κάθε άλλο παρά «αθέλητη» ήταν, αλλά αντίθετα ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες της σημερινής διεθνοποιημένης οικονομίας της αγοράς.
1160628 Απ' αυτή τη σκοπιά, η ενέργεια του κ. Καραμανλή όσον αφορά τις διαγραφές ήταν απόλυτα προμελετημένη και καθόλου τυχαία.
1143015 Έτσι, το τελικό 3-0, απόρροια ενός εκπληκτικού επιθετικού παιχνιδιού, αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα που παρουσίασαν οι αντίπαλοι.
1162891 Περιθωριοποιημένοι, απόκληροι, θύματα της οικονομικής κρίσης σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τους ντόπιους οι Έλληνες, αλλά και οι άλλοι μετανάστες, ήταν απόλυτα φυσιολογικό να προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε δυνατό τρόπο.
1161082 Θεωρώ ότι υπάρχει επίσημη διαβεβαίωση από την ΑΕΚ, ότι είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το έργο του και θα συνεχίσουμε μαζί».
1174006 «Επειδή από διάφορα δημοσιεύματα του Τύπου, τον τελευταίο καιρό, παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα σχετικά με την δορυφορική μετάδοση των αγώνων, θέμα που συναρτάται με ουσιαστικά νομικά και οικονομικά δικαιώματα των ΠΑΕ, θεωρώ απαραίτητο να σας επισημάνω την ανάγκη αντιμετώπισης τους, με απόλυτα διαφανή και επαγγελματικό τρόπο.
1167076 «Αναρίθμητοι ειδικοί εδώ και στις ΗΠΑ μου είπαν ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι δύσκολος τόπος για να μείνει κανένας, από την άποψη ότι για το πιο σημαντικό θέμα της καθημερινής ζωής, για ένα θέμα που εξαντλεί τα πάθη του ελληνικού λαού, ένα θέμα που κυριολεκτικά συγκεντρώνει την έντονη προσοχή της χώρας σε καθημερινή βάση, είναι απόλυτα επιτακτικό για διπλωμάτες σαν και μένα να κρατάνε χαμηλά το κεφάλι και να προσέχουν όταν περπατάνε.
1163289 Οι «πράσινοι» στοιχημάτιζαν για νίκη στην «Ντοπάτκα Χάλε», και η Λεβερκούζεν τους δικαίωσε απόλυτα.
1167811 H εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και η ευαισθησία της ελληνικής κοινής γνώμης απόλυτα δικαιολογημένη για να καλύπτεται από τις δηλώσεις, τα μισόλογα, ή τις «αγαθές» προθέσεις σας.
1161454 Ο Θωμάς Σμπώκος έκανε 20.96 στα προκριματικά και 20.93 το απόγευμα, πήρε την πρώτη θέση για χιλιοστά από τον Κύπριο Κατσαντώνη, και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση, που μπορεί να του δώσει ακόμα και μετάλλιο στη Βαλένθια.
1154456 H αντικατάστασή του όμως είναι απόφαση της διοίκησης και απόλυτα σεβαστή.
1143029 Απόλυτα φυσιολογικά ήρθε η κατάρρευση του Ηρακλή, που δεν έπεισε κανέναν ότι θα μπορούσε να αμφισβητήσει τον Παναθηναϊκό μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
1176590 «Οι κ. Μαντέλης και Παπαντωνίου συμφώνησαν απόλυτα για το πρόγραμμα εξυγίανσης», πρόσθεσε.
1175185 Πιστεύεται ότι ο Σερντάρ ενήργησε κατόπιν οδηγιών του πατέρα του, ο οποίος θέλει να ελέγχει απόλυτα την ψευδοκυβέρνηση με «πρωθυπουργό» το γιο του.
1177298 Κι αν όλα αυτά μοιάζουν να ταιριάζουν απόλυτα με τη νοοτροπία που έχουν αποκτήσει οι στρατηλάτες του Πενταγώνου από τότε που αισθάνονται μόνοι κυρίαρχοι στον κόσμο, είναι να απορεί κανείς πώς ξέφυγε από τους Ευρωπαίους υποστηρικτές τους (αυτούς τους επιμελέστατους μελετητές των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων) η επισήμανση του Αισχύνη στον κατά Κτησιφώντος λόγο του: «Πονηρά φύσις μεγάλης εξουσίας επιλαβομένη δημοσίως απεργάζεται συμφοράς» (όταν, δηλαδή ένας πονηρός νους συγκεντρώνει μεγάλη δύναμη, γίνεται πρόξενος συμφορών για όλους).
1180954 Παράδειγμα της στρεβλής χρήσης των επιδοτήσεων αποτελεί και η περίπτωση που αφορά τις εκριζώσεις αμπελιών που οδήγησαν στη συρρίκνωση άριστων ποιοτικά ελληνικών αμπελώνων σε απόλυτα ενδεδειγμένες περιοχές για την αμπελοκαλλιέργεια.
1181630 Από εκθέσεις των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά και από αναφορές των επιθεωρητών του ΟΗΕ προκύπτει ότι κανένας δεν είναι απόλυτα βέβαιος ότι υπάρχουν χημικά όπλα στο Ιράκ και που φυλάσσονται.
1180225 Τελικά έβαλε στη γωνία τη Χάγη, εκμεταλλευόμενος τη γαλλική συμβουλή «να λύσουμε τις διαφορές μέσω ενός ανοιχτού ειρηνικού διαλόγου, άποψη με την οποία είμαστε απόλυτα σύμφωνοι».
1191641 Κατά γενική ομολογία τα θέματα ήταν εύκολα και απόλυτα συνδυασμένα με τις ειδικότητες για τις οποίες διαγωνιζόταν κάθε κατηγορία.
1190881 Ο Γ. Σουφλιάς είπε ότι η Ν. Δ. πρέπει να εμφανιστεί στη συζήτηση του φορολογικού με ενότητα απόψεων και να είναι απόλυτα αρνητική στη ρύθμιση χρεών.
1177481 Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι, για μια ακόμη φορά, το μόνο που θα επιβεβαιωθεί θα είναι η ωριμότητα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Ν. ΠΑΣΟΚ, η εμπιστοσύνη στις κατοχυρωμένες διαδικασίες και η ενότητα του Κινήματος με τη νεολαία του».
1193519 H πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και βουλευτίνα του Καναδά Όντρεϊ Μακλόλιν δήλωσε απόλυτα βέβαιη για τη συμπαράσταση του κ. Σημίτη και την ευαισθησία του, που, όπως τόνισε, πηγάζει από την παιδική του ηλικία, τα βιώματα και την ανατροφή του από μια αξιόλογη μητέρα».
1191949 Μπορεί ο Αμερικανός πρέσβης Νίκολας Μπερνς, που επισκέφθηκε χθες την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, όπως ειπώθηκε επισήμως, να ήταν κολακευτικός για την Αστυνομία, λέγοντας πως την εμπιστεύεται απόλυτα, αλλά τούτο δεν μετριάζει τις δυσμενείς εντυπώσεις.
1166894 H απόλυτη γύμνια, κανένα κοσμητικό στοιχείο, όλα απόλυτα στη συνείδηση ενός αδιόρατου πένθους, κάνουν την παρουσία της δουλειάς σκληρή και απρόσιτη.
1177677 Μπορεί ο Αμερικανός πρέσβης Νίκολας Μπερνς, που επισκέφθηκε χθες την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, όπως ειπώθηκε επισήμως, να ήταν κολακευτικός για την Αστυνομία, λέγοντας πως την εμπιστεύεται απόλυτα, αλλά τούτο δεν μετριάζει τις δυσμενείς εντυπώσεις.
1196384 Επιπλέον, όπως επισημαίνει ο ίδιος, για να στραφεί στο Ισλάμ η Τουρκία θα πρέπει «να απορρίψει την κληρονομιά του Ατατούρκ πιο απόλυτα απ' ό, τι η Ρωσία απέρριψε τον Λένιν και χρειάζεται έναν ηγέτη του αναστήματος του Ατατούρκ, που θα συνδυάζει τη θρησκευτική και την πολιτική νομιμότητα...».
1168786 Πάντοτε, όμως, με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και ένα βασικό σκοπό: καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες.
1196205 «Ήταν οριακό, είπε, για μας το παιχνίδι και από τη στιγμή που το πήραμε είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
1184559 Ο Ζοσπέν απάντησε στον πρόεδρο με διαλλακτικό τόνο, δηλώνοντας ότι «θα σεβαστεί απόλυτα τις συνταγματικές δικαιοδοσίες του προέδρου».
1194635 Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Συνασπισμού κ. Κουβέλης, επισημαίνει ότι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος της Δικαιοσύνης είναι απόλυτα συμβατός με το Σύνταγμα, αρκεί να μην θιγεί το δικαιοδοτικό έργο των δικαστών.
1197622 - Ο Ολυμπιακός, πληρέστατος πλέον, αλλά όχι απόλυτα έτοιμος, περιμένει την ανάσταση του Τάρλατς, του Ρότζερς και του Φασούλα.
1193178 «Δεν μ' αρέσει, αλλά, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είναι και θέμα επιβίωσης για μένα.
1197800 Για το λόγο αυτό, Αμερικανοί και άλλοι παράγοντες του ΝΑΤΟ προσανατολίζονται τώρα προς την κατεύθυνση της άσκησης πιέσεων για την παραμονή στα Σκόπια της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ, με την αποχώρηση όμως από αυτήν των ήδη υπαρχόντων Αμερικανών στρατιωτών, ώστε να περιοριστούν οι απαιτήσεις της Ρωσίας και αν αυτό δεν καταστεί απόλυτα δυνατό, η παρουσία τόσο των Αμερικανών
1200201 Τώρα όμως είναι αρκετά άπειροι και ειδικά στους τελικούς, όταν παίζουν μπροστά σε πολύ κόσμο, δεν λειτουργούν απόλυτα σωστά...
1200623 Ο ποιητής είναι ο μόνος που ξέρει απόλυτα, τι έχει να πει.
1196841 Και αυτό, σε μια χώρα που πριν από το εμπάργκο ήταν απόλυτα εξαρτημένη από τις εισαγωγές, εφόσον το 70% των αναγκών της σε τρόφιμα και φάρμακα/ ιατρικό εξοπλισμό προέρχονταν από το εξωτερικό.
1199848 «Δεν υπάρχει ούτε μία φανταστική περίπτωση που να έχει γραφτεί από εμάς τους ίδιους έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το άρθρο του ποινικού κώδικα», σημειώνει ο κ. Μαγγανάς, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι μόνο σε ορισμένα άρθρα - τα αυστηρώς τεχνικής φύσεως - δεν έχει δοθεί παράδειγμα.
1202454 Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο ότι οι χρήστες ναρκωτικών ήταν πολύ περιορισμένοι, σχετικά και απόλυτα, όχι μόνο πριν από την απαγόρευση το 1914, αλλά ακόμη και μέχρι τη δεκαετία τού '60.
1202668 Σ' αυτό αναγκάζεται να συμφωνήσει απόλυτα ο «ξανθός», απόδειξη ότι ανάλογο μήνυμα πέρασε χθες και στους παίκτες του:
1202103 «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου περί ατυχήματος δεν ισχύει.
1206472 H πώληση, διευκρίνισε ο υπουργός, θα πραγματοποιηθεί μέσω Χρηματιστηρίου, θα αφορά τουλάχιστον το 51% των μετοχών της Ιονικής (το πακέτο που κατέχει η Εμπορική ανέρχεται σε 62%), θα πραγματοποιηθεί σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας και με τρόπο που θα διασφαλίσει απόλυτα τα οικονομικά συμφέροντα της Εμπορικής Τράπεζας.
1204683 Τη μεγάλη αντεπίθεση, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ετοιμάζει μεθοδικά ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, που φέρεται αποφασισμένος να κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να ξαναβρεί ο Παναθηναϊκός το δρόμο του.
1206739 «Ένιωθε φταίχτης για το λάθος του πρώτου αγώνα, γι' αυτό πήρε την ευθύνη», εξήγησε ο - απόλυτα δικαιωμένος - Σβι Σερφ.
1206305 Και πώς η ζωγράφος καταφέρνει να εκφράσει τον κόσμο και τις θέσεις της παράλληλα με τις πλαστικές αξίες, που αντιστοιχούν απόλυτα στις ευαισθησίες της;
1206953 «Η "Γκάρντιαν" μας επέστησε την προσοχή σε ορισμένα σημεία του προγράμματος, τα οποία προς το παρόν δεν έχουμε απόλυτα εξακριβώσει.
1207683 Μπορεί τα συντρίμμια που άφησε πίσω του το τρίποντο του Στογιάκοβιτς να είναι πολλά, όμως η διοίκηση στηρίζει απόλυτα τον προπονητή και τους παίκτες.
1206640 «Είμαι απόλυτα χαρούμενος και ήρεμος σήμερα.
1211284 Μέσα στο κλίμα των νέων ρυθμίσεων που δρομολογούν τη «βιομηχανοποίηση» του σχολείου, προσδίδοντάς του τα βασικά χαρακτηριστικά μιας ανταγωνιστικής επιχείρησης με την επίδοσηαπόδοση, το βαθμό, την παραγωγικότητα ανταγωνιστικότητα ανταποδοτικότητα ταιριάζει απόλυτα η κατ' ευφημισμόν «αξιολόγηση των εκπαιδευτικών» την οποία ανακοίνωσε το ΥΠΕΠΘ με τη μορφή της υπουργικής απόφασης.
1210319 Επίσης στη μελέτη σκοπιμότητας διατυπωνόταν η πρόταση για την ανάγκη και το απαραίτητο της καθιέρωσης των προκαθορισμένων στοιχημάτων από τον ΟΠΑΠ, πράγμα που έγινε με το Νόμο 2433/96 (ΦΕΑ 180/12-8-96) και παράλληλα η διαχείριση και διοργάνωσή τους να γίνει μέσω του ΟΠΑΠ και όχι αποκλειστικά από τον ΟΠΑΠ, γεγονός που διασφαλίζεται απόλυτα με την Διακήρυξη και τον τρόπο που ο Οργανισμός επέλεξε να οργανώσει τα προκαθορισμένα στοιχήματα.
1210658 Χθες βράδυ το Παρίσι έζησε έντονα την αποκαλούμενη World Cup Parade (παρέλαση του Μοντιάλ) δικαιολογώντας απόλυτα το προσωνύμιο «πόλη του φωτός».
1211482 «Το δεύτερο είναι ότι θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για μια υψηλής αποδόσεως, αποτελεσματικότητας και εντιμότητας κυβέρνηση.
1200624 Γνωρίζει απόλυτα τα μηνύματά του.
1212436 Και λέμε «εάν», απόλυτα πεπεισμένοι ότι είναι ο μοναδικός, υποθετικός σύνδεσμος που θα 'πρεπε ν' απουσιάζει από το ποδοσφαιρικό λεξιλόγιο.
1202408 Οι δηλώσεις Γέλτσιν δεν συμβαδίζουν απόλυτα με τις εκτιμήσεις που είχε κάνει λίγο νωρίτερα από την Κριμαία της Ουκρανίας ο Ρώσος πρωθυπουργός Κιριγένκο, ο οποίος δήλωνε ότι «τερματίσαμε την κρίση και φτάσαμε σε ένα σημείο καμπής».
1215944 Απόλυτα συγκεντρωμένοι είναι στην αποστολή τους.
1217355 Από άποψη, αλλά και γιατί «ο Αλκίνοος με την παιδεία και το ύφος του, λέει, με εκπροσωπούσε απόλυτα.
1212937 Κι ό, τι και να λέει η ψυχή των Spiritualized, είναι ξεκάθαρο πως είναι ιδιοφυΐα, ερωτευμένος με τη μουσική, διατηρώντας με σιγουριά την ικανότητα να επικοινωνεί με τους ακροατές σ' ένα απόλυτα ανθρώπινο επίπεδο.
1214233 Ένας απόλυτα υγιής Ράτζα είναι καλύτερος του Σάκλφορντ, ενώ ο Μακ Ρέι είναι κακός μπελάς για την άμυνα του Παναθηναϊκού τώρα που ο Φάνης Χριστοδούλου παίζει με ένα πόδι.
1217899 Οι 11 που έβαλε στο 3-0 επί του ΠΑΟΚ τον ικανοποίησαν απόλυτα με την απόδοσή τους και πιθανότατα ξεκινούν εναντίον της Προοδευτικής. «...
1217772 Και πρέπει να πω ότι, ιδίως στο σημείο που ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται σε αδυναμία ή μη ενιαία πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης, θα μας βρει να διαφωνούμε απόλυτα.
1220337 H αδελφή μου, που είναι οδοντίατρος, είναι ένας απόλυτα λογικός άνθρωπος.
1218550 «Ο απόλυτα επιτυχημένος δήμαρχος Αθηναίων στη διάρκεια της πρώτης θητείας του έκανε πράξη τις αρχές, τις διακηρύξεις και τις υποσχέσεις του για ανεξάρτητη δημοτική αρχή και T. A. γενικότερα.
1202453 Είναι, δηλαδή, φανερό ότι η σημερινή εξάπλωση των ναρκωτικών συναρτάται απόλυτα με τη μεταπολεμική καταναλωτική κοινωνία, που μετεξελίχθηκε στη σημερινή νεοφιλελεύθερη κοινωνία των δύο τρίτων - φαινόμενα που προφανώς δεν υπήρχαν πριν από το 1914, όταν οι άνθρωποι κατέφευγαν στα ναρκωτικά κυρίως για θρησκευτικούς, πολιτιστικούς ή θεραπευτικούς λόγους.
1223787 Όποιος διαλέγει αυτόν το δρόμο πρέπει να ξέρει ότι από τη μια πλευρά αποκαλύπτεται ως ο κύριος αποσταθεροποιητικός παράγοντας για την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή και από την άλλη πλευρά θα πρέπει να είναι απόλυτα βέβαιος ότι από την πλευρά της Ελλάδας, της διεθνούς κοινότητας και της διεθνούς κοινής γνώμης θα υπάρξει αποφασιστική στάση.
1215257 Πρώτον διότι βρίσκω απόλυτα ανακριβές αυτό το οποίο μεταφέρετε.
1223061 Ο «γηραιός» δέχτηκε από τ' αποδυτήρια ένα δεύτερο γκολ και στη συνέχεια, από αντίδραση, οπισθοχώρησε δίνοντας το δικαίωμα στον Πανιώνιο να κυριαρχήσει απόλυτα, να δημιουργήσει και να χάσει αρκετές ευκαιρίες και τελικά να φτάσει σ' ένα τρίτο γκολ, σφραγίζοντας την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών.
1219614 Τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου υπογραμμίζουν ότι «ο πολιτισμός που αναπτύχθηκε δεν είναι εντελώς ελληνικός, αλλά ούτε και απόλυτα αιγυπτιακός, γιατί οι Πτολεμαίοι κατάφεραν μια πραγματική σύνθεση.
1214733 Το μήνυμα ότι η κυβέρνηση διαθέτει ισχυρή λαϊκή βάση ήταν σαφές αλλά όχι απόλυτα πειστικό.
1196093 «Η διοίκηση της Μπολόνια στηρίζει απόλυτα τον κύριο Ουλιβιέρι», πρόσθετε ο πρόεδρος Φρασκάρα.
1196621 Εκτός αυτού, οτιδήποτε κι αν αποφασίσει να κάνει ο Ζάρκο, θα είναι απόλυτα δικαιολογημένος, αφού έπαιζε τόσο καιρό με μισό πόδι και απλήρωτος...».
1185193 «Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ιδιαίτερα από το γεγονός ότι μόλις δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης άρχισαν να φωνάζουν υπέρ της ομάδας και βοήθησαν πάρα πολύ στη διατήρηση της καλής ψυχολογίας.
1224122 Όλα του φαίνονται ύποπτα, ακόμα και όταν οι καταγγελίες είναι απόλυτα αιτιολογημένες.
1178925 Αυτό προκύπτει από την ελλαδοκυπριακή σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του, προσθέτει ο «Φιλελεύθερος».
1224260 Όμως, ο Δημήτρης Πιατάς δεν είναι ο μόνος που πιστεύει στη φρεσκάδα αυτού του αεικίνητου ηθοποιού, που προσφέρεται απόλυτα στη συνεργασία του με το Γιώργο Μιχαηλίδη και το Ανοιχτό Θέατρο.
1224424 H Κοινότητα μας έχει καταστήσει σαφές ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις είναι απόλυτα αυστηρή, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει εξαιρετικά προβλήματα σε πολλά επίπεδα, ήτοι τόσο στην εκτέλεση όσο και στη χρηματοδότηση των έργων, αλλά και στην εκτέλεση του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, δηλαδή του προϋπολογισμού».
1224731 H «πυραμίδα του Ταΰγετου», ένας ανεμοδαρμένος λόφος με τέσσερις πλευρές σε σχήμα απόλυτα γεωμετρικής πυραμίδας, που πολλοί ελληνολάτρες θεωρούν ως τη μεγαλύτερη και παλαιότερη πυραμίδα του κόσμου, αποτέλεσε το σημείο εξόδου του καθηγητή.
1226542 Αθυρόστομα, ζωντανά, ερωτικά, απόλυτα, απρόβλεπτα, αγαπησιάρικα, συναισθηματικά.
1186030 Ο κ. Χριστοφίδης τόνισε ότι οι προτάσεις της Λευκωσίας αναφορικά με τη συμμετοχή των Τουρκοκυπρίων στις ενταξιακές συνομιλίες θα είναι απόλυτα συνετές και λογικές, αλλά, αν υπάρχουν άλλα σχέδια και ιδέες, η κυπριακή κυβέρνηση είναι πρόθυμη να τα συζητήσει.
1223992 Το διαζύγιο με το Ηράκλειο έγινε σε τόνους φιλικούς: «Τόσο ο πρόεδρος όσο και όλα τα μέλη του συλλόγου εκφράζουν τη λύπη τους για την αναγκαστική λήξη συνεργασίας και επιθυμούν και να τον ευχαριστήσουν και να τον συγχαρούν για την απόλυτα πετυχημένη τριετία που είχε με την ομάδα.
1238861 Αν και η ενημέρωση από τα χείλη των αρμοδίων περιορίζεται μόνο στην ανακοίνωση των ονομάτων κάποιων μαρτύρων και μερικές φορές μάλιστα μόνο στην ιδιότητά τους, οι πληροφορίες που διαρρέουν από διάφορες πλευρές, αν και αλληλοσυγκρουόμενες σε ό, τι αφορά παραμέτρους της υπόθεσης, συμφωνούν απόλυτα στο εξής:
1238386 Στόχος του, ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «Blues» του Τζανλούκα Βιάλι για άλλα δύο χρόνια, αν και λήγει το 2000, για να τελειώσει την καριέρα του, εκεί, αφού κι αυτός και η οικογένειά του είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.
1227634 Ο Γιάννης Καψής χαρακτήρισε «απόλυτα ορθή την προσπάθεια και απόφαση του πρωθυπουργού να αποτρέψει οικονομικές επιρροές στην Ολυμπιάδα».
1225758 Απόλυτα απαθής.
1230871 Το γεγονός ότι οι κληρικοί της Ελλάδας είναι κρατικοδίαιτοι δίνει μία επιπλέον εξήγηση στην απόλυτα αρνητική θέση τους απέναντι στο διαχωρισμό της Εκκλησίας από το κράτος.
1234004 • Με χθεσινή ανακοίνωσή της η εταιρεία «Ελληνικά Πετρέλαια» εκφράζει κατάπληξη για την επίθεση που δέχεται για το θέμα της έγκαιρης διανομής των αποθετηρίων και τονίζει ότι «ήταν απόλυτα συμβατή με τις υποχρεώσεις της και παρ' όλο που ή έναρξη της διαπραγμάτευσης έγινε σε χρόνο ρεκόρ, η διάθεση των μετοχών έγινε με ταχύτατους ρυθμούς».
1233763 H αντίδρασή τους, κατά συνέπεια, στις αποφάσεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης (το οποίο ευθαρσώς δηλώνει ότι έχει την πλήρη κάλυψη του πρωθυπουργού) θεωρείται απόλυτα λογική, καθώς δεν θα μπορούσαν να περιμένουν σκληρότερη στάση από οποιαδήποτε άλλη ηγεσία είτε του δικού τους κόμματος είτε αυτού του συντηρητικού, του οποίου βεβαίως είναι φύσει και θέσει αντίπαλοι.
1231614 Απόλυτα συγκεντρωμένοι είναι στην αποστολή τους.
1186374 Όμως, η Παιδεία μας, ευτυχώς για την ώρα, δεν έχει το μονοδιάστατο, τον απόλυτα εξειδικευμένο χαρακτήρα που έχει σε άλλες χώρες.
1235078 «Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι στο σύνολό τους οι πολίτες - ακόμα και όσοι για λόγους πειθαρχίας προς τα κόμματα που έχουν συνηθίσει να ψηφίζουν - πιστεύουν ότι τα σενάρια των κομματικών επιλογών που παρουσιάζονται στον ορίζοντα των προσεχών εκλογών δεν αποτελούν καμία απολύτως εγγύηση για τη Θεσσαλονίκη».
1188153 Ως γενική πρόβα εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, ως απόδοση όμως... αφήστε καλύτερα.
1169185 Ο στρατηγός Κουλίκοφ φέρει το στίγμα της ήττας του ρωσικού στρατού στην Τσετσενία, αλλά θεωρείται άνθρωπος απόλυτα πιστός στον Γέλτσιν.
1239713 Και το υπουργείο Παιδείας αλλά και η εκπαιδευτική κοινότητα συμφωνούν απόλυτα ότι τα μαθήματα γενικής παιδείας έπρεπε να σηκώνουν όλο το βάρος του Λυκείου, το όποιο με αυτό τον τρόπο αναβαθμίζεται ουσιαστικά.
1247183 «Δεν είναι απόλυτα βέβαιο, αν ο Σολωμός είναι μέλος της στοάς.
1240251 Δεν πληρούν απόλυτα τις κοινοτικές προδιαγραφές καθαρότητας, μία παραλία στη Ρόδο, μία στην Κρήτη και μερικές ακόμα στη Βόνιτσα, την Αμφιλοχία, την Κέρκυρα, το Αίγιο, την Πάτρα και τη Σαλαμίνα.
1245859 Απόλυτα ψύχραιμος ήταν ο Κίνκελ και όταν πυροβολούσε τους συμμαθητές του.
1246590 H εικόνα που είχα μέσα μου γι' αυτόν πριν συναντηθούμε, ταίριαξε απόλυτα με την εικόνα που είχα μπροστά μου όταν συναντηθήκαμε.
1260896 Και το αγωνιώδες ερώτημά μου είναι ποιοι αφελείς δεσμεύονται τόσο απόλυτα, πως μέσα σ' αυτές τις σκληρές, ανταγωνιστικές συνθήκες της ενιαίας πλέον ευρωπαϊκής αγοράς και της ελεύθερης παγκόσμιας αγοράς η Ελλάδα θα παλέψει ισότιμα μόνο και μόνο γιατί εντάχθηκε στην ΟΝΕ;
1235185 «Ο απόλυτα επιτυχημένος δήμαρχος Αθηναίων στη διάρκεια της πρώτης θητείας του έκανε πράξη τις αρχές, τις διακηρύξεις και τις υποσχέσεις του για ανεξάρτητη δημοτική αρχή και T. A. γενικότερα.
1257584 Ο Φοίνικας όμως δεν έρχεται να επανορθώσει μια αδικία, αλλά να επιβραβεύσει ένα έργο που το αξίζει απόλυτα.
1259662 H γνωμοδότηση του ΣτΕ ανοίγει λοιπόν την πόρτα στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων (όχι ιδιωτικών, καθώς διευκρινίζεται απόλυτα η διαχωριστική γραμμή), «πόρτα» την οποία δεν κλείνουν - τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο - τόσο η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, όσο και ορισμένα από τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.
1248935 «Υπάρχουν στιγμές μέσα στον αγώνα, που η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη και δεν ελέγχεις απόλυτα τον εαυτό σου.
1272031 Οι απόλυτα ρομαντικοί ηπίως μπορεί να χαρακτηρίζονται ως ιδιόρρυθμοι.
1249783 Ένα παιχνίδι δυνατό, νευρικό, όπου κάθε επαφή σήμαινε φάουλ και κάθε κλοτσιά σήμαινε κίτρινη (Χάινριχ, Τάρνατ, Σίμιτς, Σούκερ), σε μια περίπτωση και κόκκινη, όταν ο Βερνς σταματώντας με επικίνδυνο τάκλιν τον Σούκερ... άκουγε αυτόματα (κι απόλυτα δικαιολογημένα) το «verboten», δηλαδή το «απαγορεύεται» του Νορβηγού, Ρουν Πέντερσεν.
1248955 «Ασφαλώς και φέτος φάνηκε η δουλειά του και δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος, όταν έχεις απόλυτα επιτυχημένο προπονητή, να τον αλλάζεις.
1255106 Κοινή επιθυμία και των τριών μας είναι να ερμηνεύσει τη Μάγκι...», δήλωσε ο Κονράιτ, προσθέτοντας πως η Μαντόνα τού φάνηκε «μια πανέξυπνη γυναίκα, μια πολύ προσγειωμένη καλλιτέχνιδα, ένας άνθρωπος που γνωρίζει τις δυνατότητές του και μιλά μια γλώσσα απόλυτα κατανοητή σ' εμένα».
1252042 Ο κόσμος της Μπουντεσλίγκα (παίκτες, προπονητές, παράγοντες) τον στηρίζουν απόλυτα, οι Γερμανοί άλλωστε δεν αρέσκονται σε εν θερμώ αποφάσεις και σπανίως διακατέχονται από πανικό.
1262309 Απόλυτα «συντονισμένο» το κοινό απέδειξε πως το θέαμα και η μουσική δεν του ήταν καθόλου άγνωστα: για παράδειγμα κανείς δεν χειροκρότησε «κατά λάθος» (όπως συχνά γίνεται σε άλλες περιπτώσεις) πριν από τη λήξη κάθε αποσπάσματος.
1260468 Αυτό που έμαθα αυτά τα χρόνια ως ευρωβουλευτής είναι ότι πρέπει να αγωνίζομαι πιο επιθετικά, και στη συγκεκριμένη ιστορία των Μαρμάρων όλοι την έχουν ακούσει, αλλά κανείς δεν τη ξέρει απόλυτα», κατέληξε.
1275763 Επέμεινε και πάλι ότι το πλαίσιο του ΟΗΕ για το Κυπριακό «καλύπτει απόλυτα την πολιτική που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση».
1261567 Άρα λοιπόν δεν είναι απόλυτα ελεύθεροι να διαλέξουν τον οποιοδήποτε».
1270503 Αντίθετα ευσταθούν απόλυτα οι αιτιάσεις για τις απρόκλητες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας στη διάρκεια της συζήτησης του Προϋπολογισμού πριν από τρεις μήνες, σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα δεν θα εντασσόταν στο Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών (ΜΣΙ) για τα επόμενα δύο χρόνια και για τις - ακριβώς αντίθετες - δηλώσεις του ίδιου υπουργού την επομένη της υποτίμησης, ότι η ένταξη στο ΜΣΙ (που κατέστησε αναπόφευκτη την υποτίμηση της δραχμής) είναι προαπαιτούμενο για να γίνει δεκτή η χώρα στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ) την 1.1.2001.
1263349 «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόφαση του δικαστηρίου.
1273342 Αυτό καταξιώνει απόλυτα τη μακρά του παρουσία και νομίζω ότι αυτό το παραδέχονται ακόμη και αυτοί που τον πολέμησαν λυσσαλέα.
1262059 Ασθένειες του αίματος, συγγενείς δυσλειτουργίες, κάποιες μορφές καρκίνου, προβλήματα γονιμότητας, καταστροφή του ήπατος, των νεφρών και του κεντρικού νευρικού συστήματος σχετίζονται απόλυτα με τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα των βαρέων μετάλλων στο περιβάλλον.
1277931 Δεν μένει άλλη λύση στην Εθνική μας από το να εφαρμόσει απόλυτα το νέο δόγμα του Γιαννάκη: 12 για έναν, και ένας για 12!
1275889 Για τους δικούς του κι απόλυτα σεβαστούς λόγους.
1257776 Την ίδια σχεδόν άποψη εξέφρασαν και οι αξιωματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού λέγοντας ότι η παρουσία του τουρκικού στόλου στο Αιγαίο είναι ελάχιστη και η πλεύση των τουρκικών πλοίων απόλυτα σύμφωνη με τους διεθνείς κανόνες περί αβλαβούς διέλευσης.
1260374 Μάλλον δεν συμφωνεί απόλυτα μαζί του «το φαινόμενο Αγγελόπουλος», αφού όταν επιτέλους παίρνει το λόγο διαλέγει να τονίσει τη «μοναχικότητα» της πορείας του.
1282043 Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, η μεγάλη ελπίδα του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος για να ξαναβρεθεί αυτό στην εξουσία, αμφισβητεί όλο και πιο συχνά την επιτυχία της ΟΝΕ, υποστηρίζοντας ανοιχτά ότι η εφαρμογή του ευρώ γίνεται πολύ νωρίς και χωρίς να έχει εξασφαλιστεί απόλυτα η σταθερότητά του.
1280492 Οι παίκτες θα μάθουν για τον αντίπαλο την Κυριακή το μεσημέρι, καθώς ο κ. Κόλλιας δεν επιθυμεί να τους φορτώσει με άγχος νωρίτερα. «Είμαστε απόλυτα ήρεμοι.
1281325 Πιστεύω απόλυτα ότι και οι εργαζόμενοι δεν θα διαλύσουν την εταιρεία, διότι είναι η ζωή τους».
1280482 Είναι πολύ τεχνική ομάδα, προσπαθεί και σχεδόν το καταφέρνει απόλυτα να διατηρεί στην κατοχή της την μπάλα την πιο πολλή ώρα του αγώνα.
1287718 Ειδικά για τις σημερινές ΗΠΑ η παγκόσμια στρατηγική τους εντάσσεται απόλυτα στα πλαίσια των κλασικών δυτικών ρατσιστικών εθνικισμών που αναφέραμε.
1273703 Μετά το πέρας των εργασιών, ο Ν. Μπίστης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την ευρύτατη συσπείρωση του κόμματος.
1280831 Ελάχιστες ώρες χωρίζουν τα παιδιά της Εθνικής Ελπίδων από την κορυφαία στιγμή τής - απόλυτα - επιτυχημένης πορείας τους την τελευταία τριετία.
1189613 Σήμερα το βράδυ, το Channel 4, αντίπαλο ιδιωτικό κανάλι, θα παρουσιάσει εκπομπή στην οποία «αποκαλύπτεται» ότι η Νταϊάνα «δεν έπεσε θύμα συνωμοσίας» και ο θάνατός της ήταν «πραγματικά ατύχημα»... και οι τηλεθεατές πλέον απόλυτα
1282145 Απαντώντας θα συμφωνούσα απόλυτα με τη σκέψη του πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ ότι πρέπει να χαράξουμε ένα "τρίτο δρόμο'' ανάμεσα στον παλαιού τύπου σοσιαλισμό, που δεν απευθύνεται σε κανένα και ακόμη λιγότερο στις νέες γενιές, και στον άγριο καπιταλισμό, που υπόσχεται αναρχία, ανομία και διάλυση για το μέλλον (...
1283195 Ο κυματισμός του φορέματος προσαρμόζεται απόλυτα στο μυϊκό ιστό.
1286388 Οι ακτινογραφίες που έβγαλε χθες το πρωί έδειξαν μετατραυματική αρθρίτιδα και ο «Τακι» παρ' ότι πονάει - κάτι που είναι, τώρα, απόλυτα φυσιολογικό - θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στον αγώνα κατά του ΠΑΟΚ.
1282133 - Ότι χρειαζόμαστε μια απάντηση απέναντι στον καπιταλισμό - καζίνο, όπως τον χαρακτήρισε ο κ. Σημίτης, που βασιλεύει στην Ευρώπη και το μαφιόζικο καπιταλισμό των χωρών τού πάλαι ποτέ υπαρκτού, είναι απόλυτα βέβαιο.
1287114 Εναντίον του Εθνικού Αστέρα θα είμαι απόλυτα έτοιμος», δήλωσε χθες ο ακραίος οπισθοφύλακας, που εδώ και πολύ καιρό κάνει μεγάλες προσπάθειες να καλύψει το χαμένο έδαφος.
1291312 Οι Τούρκοι επέστρεψαν το απόγευμα στα κατεχόμενα απόλυτα ικανοποιημένοι και χωρίς κανένα πρόβλημα.
1290118 Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι στην πατρίδα μου οι άνθρωποι με αγαπούν».
1289447 Βέβαια, αυτό που έκανε καταχαρούμενο τον Κοντσάλσκι, εμείς δεν καταφέραμε να το διακρίνουμε απόλυτα.
1297166 Το οικονομικό κλίμα, όπως διαπιστώνει κάθε παρατηρητής, είναι απόλυτα θετικό.
1294136 Παραδοχή που συμμερίζεται απόλυτα και ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος, μιλώντας σε στενούς συνεργάτες του, ήταν κατηγορηματικός:
1298725 Απόλυτα ψευδείς, χαρακτήρισε τις φήμες που θέλουν το Ράντοβαν Κάρατζιτς να είναι έτοιμος να παραδοθεί στο δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου, η σύζυγός του Λιλιάνα Ζέλεν - Κάρατζιτς. «Κατασκευασμένες» αποκάλεσε τις ίδιες φήμες ο στενός συνεργάτης του Κάρατζιτς, Μομτσίλο Κράισνικ.
1298106 «Θα πρέπει - λέει - να βρούμε ένα όνομα που θα είναι και για τους δύο ανεκτό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μας είναι και απόλυτα αποδεκτό».
1294514 Αναδεικνύει ένα κόμμα ώριμο να συζητά δύσκολα θέματα με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο και ικανό να προχωράει σε ουσιαστικές πολιτικές συνθέσεις.
1299663 Τέλος ο γεν. γραμματέας του Δήμου Αθηναίων, Γ. Λαδικός, με αφορμή τις δηλώσεις της κυρίας Δαμανάκη υπογράμμισε ότι «ο Δήμος Αθηναίων ποτέ δεν χορήγησε δύο άδειες για την πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ η στάση του ήταν απόλυτα ουδέτερη προκειμένου να μην θεωρηθεί ως παρέμβαση ή να ερμηνευθεί ως απόπειρα επηρεασμού».
1298091 Στην πρώτη συνέντευξη που δίνει Έλληνας υπουργός Εξωτερικών σε μέσο ενημέρωσης των Σκοπίων, ο κ. Πάγκαλος, αναφερόμενος κυρίως στη διένεξη για το θέμα του ονόματος, δηλώσει ότι κατά τη γνώμη του δεν μπορεί να βρεθεί στο πρόβλημα αυτό μια λύση που θα ικανοποιεί απόλυτα και τις δύο πλευρές, «κάτι τέτοιο είναι αδύνατο».
1300058 Άποψη με την οποία δεν συμφώνησε απόλυτα ο πρωταγωνιστής του, Τομ Χανκς, που ήταν παρών στη συνέντευξη.
1301822 Το Σύνταγμα προστατεύει απόλυτα τα δάση και απαγορεύει ρητά την αλλαγή χρήσης και τις εξαιρέσεις δασικών εκτάσεων από την υποχρεωτική αναδάσωση, όταν έχουν καεί ή αποψιλωθεί.
1302445 Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, απόλυτα συνεπής με τη γραμμή που χάραξε εξ αρχής, εξακολουθεί να κρατάει χαμηλούς τους τόνους και να ζητάει, όπως πάντα, σοβαρότητα και πειθαρχία.
1301516 Κυβερνητική πηγή δήλωσε στην «E» ότι είναι απόλυτα ορθή η θέση που διετύπωσε ο κ. Κρανιδιώτης, ότι το θέμα των πυραύλων δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από την προσπάθεια για τον περιορισμό των εξοπλισμών και την αποστρατιωτικοποίηση, στη βάση των προτάσεων που έχει κάνει ο πρόεδρος Κληρίδης, αλλά και των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.
1301830 Το Σύνταγμα επιβάλλει κατηγορηματικά και απόλυτα την αναδάσωση και αποκλείει τη διάθεση για άλλο προορισμό χωρίς καμία εξαίρεση.
1303462 Είναι, λοιπόν, απόλυτα φυσικό ένα μέρος των πολιτών που λειτουργούν με τον τρόπο αυτό να επιχειρεί να εκφράσει ως επιλογή, πια, αυτό που καθημερινά βιώνει ως υπαρκτή τάση στην πολιτική και κοινωνική ζωή».
1301515 H κυπριακή κυβέρνηση, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «E», συμφωνεί απόλυτα με τη δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας ότι «η εστίαση της προσοχής στο θέμα των πυραύλων αποτελεί αποπροσανατολισμό από την ουσία του Κυπριακού, που είναι η τουρκική εισβολή και η συνεχιζόμενη κατοχή».
1306626 Της συμπαρίσταμαι απόλυτα.
1298105 Όπως δηλώνει άλλωστε, στις συνομιλίες της Νέας Υόρκης έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να βρεθεί λύση που θα ικανοποιεί απόλυτα και τις δύο πλευρές, οπότε, όπως υποστηρίζει, θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή».
1293784 Ο Νόρμαν Μέιλερ, άλλωστε, καθόλου δεν κρύβει ότι ο Χριστός και ο Μαρξ ταυτίζονται μέσα του, τουλάχιστον σε ένα σημείο. «Αυτά τα δύο Μνημεία συμφωνούν απόλυτα στο εξής: το χρήμα καταστρέφει όλες τις άλλες ανθρώπινες αξίες».
1304575 Απόλυτα δίκαιο το ξέσπασμα του ομοσπονδιακού, όπως απόλυτα δίκαιο ακούστηκε στ' αυτιά μας και το παράπονο του Άγγελου:
1304575 Απόλυτα δίκαιο το ξέσπασμα του ομοσπονδιακού, όπως απόλυτα δίκαιο ακούστηκε στ' αυτιά μας και το παράπονο του Άγγελου:
1309317 «Δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι ούτε και είπαμε ποτέ ότι από τη στιγμή που λάβαμε τα έκτακτα μέτρα θα λύσουμε το πρόβλημα μέσα σε λίγες ημέρες.
1292280 Στις πρώτες βολιδοσκοπήσεις που δέχτηκε από τον Πασχάλη Παπαδόπουλο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, τόνισε ξεκάθαρα ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος στο Γκρας.
1306905 Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έχει ήδη παραλάβει τα σχετικά σημειώματα των αρμόδιων υπουργών και τα μελετά στη Σίφνο.
1315085 Ειδικοί διατροφής του υπουργείου Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Τροφίμων προσπάθησαν να καθησυχάσουν το κοινό υποστηρίζοντας ότι τα ευρήματα δεν είναι ακόμη απόλυτα επιβεβαιωμένα και το μικρό δείγμα δεν επαληθεύει ότι το παστεριωμένο γάλα σε ολόκληρη τη Βρετανία έχει πρόβλημα.
1315087 Ο δρ Νόρμαν Σίμονς, κυβερνητικός σύμβουλος υγείας ανακοίνωσε την έναρξη 18μηνης έρευνας σε εθνικό επίπεδο που θα αναλύσει 1.000 δείγματα ώστε το αποτέλεσμα να είναι «απόλυτα 100% ασφαλές» και το κοινό να μη διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο.
1293786 «Αν πριν από είκοσι χρόνια εξέφραζε κάποιος την άποψη ότι είναι απόλυτα φυσικό να κερδίζει κάποιος χίλιες φορές περισσότερα χρήματα από τους άλλους, έβρισκε τους συνομιλητές του βαθιά αντίθετους μαζί του», λέει.
1287136 Όσο για τον αγωνιστικό τομέα, ο Κίρο Ντοϊτσινόφσκι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη επί του ΟΦΗ, κάτι που τόνισε και χθες:
1306476 «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα», τόνισε.
1308705 «Εγώ τον επέβαλα τον Παναγιώτη, εγώ επέμεινα σ' αυτόν, κι εκείνος με δικαίωσε απόλυτα.
1310291 - Την ικανοποίησή τους για τη μέχρι τώρα πρόοδο στην υλοποίηση του σχεδίου για την κατασκευή του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης, την οποία υποστηρίζουν απόλυτα και για το λόγο αυτό εξέφρασαν τη βούλησή τους να επιταχύνουν τις αναγκαίες διαδικασίες.
1310443 - «Πετύχαμε το ακατόρθωτο, αλλά δεν είμαστε απόλυτα ευτυχείς.
1314320 Ο στόχος αυτός βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος είχε φύγει από τον ΠΑΟΚ καταμεσής της προετοιμασίας (πριν από περίπου 50 ημέρες), γιατί είχε να αντιμετωπίσει απλήρωτους ποδοσφαιριστές.
1293863 Είχα μεγαλώσει με μια απόλυτα προσγειωμένη μητέρα, η οποία και αποτέλεσε τη βάση μου.
1274257 Το τελικό 3-0 (15-6,15-4,15-4) ήρθε απόλυτα φυσιολογικά σε μια συνάντηση όπου υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.
1315773 Μετά τις συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό και τον κ. Βενιζέλο ήταν απόλυτα ευχαριστημένος και δήλωσε ακόμη:
1315790 Ο Γιώργος Φοιρός πάντως, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των Μιστρ, Θεοδωρίδη στο φιλικό της Καρδίτσας και σκέφτεται να τους βάλει στην ενδεκάδα εναντίον του Ιωνικού.
1319026 Τα σημερινά κόμματα εξαρτώνται απόλυτα από το κράτος.
1313965 Ανώτατο διοικητικό στέλεχος της T. τ. E έλεγε ότι η τακτική που έχει ακολουθήσει η κεντρική τράπεζα διαρκούσης της κρίσης, όποιες επιμέρους επιλογές και να έχει υιοθετήσει, παραμένει απόλυτα προσανατολισμένη στη σταθερότητα των τιμών και στη διασφάλιση της διαδρομής της δραχμής προς το ενιαίο νόμισμα.
1319220 Ουόκερ (Βρετ.) 20,35, Κατσαντώνη (Κύπρος) 20,37 και μαζί του, τους: Φαν Μπάλκομ (Ολλ.) Σεβάλ (Γαλλία), θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένος να έχει το βάθρο στο μυαλό του.
1316024 - Να εξασφαλίζεται απόλυτα δημοκρατική κοινωνία.
1320143 Σε ό, τι αφορά το Συνασπισμό είναι απόλυτα δική του η ευθύνη να καταφέρει μέσα σ' αυτή την επανακαθοριζόμενη πολιτική σκηνή να προσδιορίσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την παρουσία του.
1319561 Τόσα φάρμακα, τόσες μέρες σ' έναν ασθενή με απόλυτα εξασθενημένο οργανισμό είναι θαύμα σχεδόν ότι δεν προκάλεσαν γρηγορότερα τις βλάβες στα νεφρά.
1315891 Η Λάρισα ήταν «αποκάλυψη» για τους φίλους του Ηρακλή, δυσκόλεψε την ομάδα του Σάκοτα και ο Σάκης Λάιος (βοηθός του Σάκοτα στον ΠΑΟΚ) δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την αγωνιστικότητα των παικτών του, από τους οποίους κορυφαίος ήταν ο Τρουβιγιόν και πολύ καλός ο Παπακώστας, με 14 πόντους στο ενεργητικό του.
1323247 Ωστόσο περισσότερες εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν την ερχόμενη Πέμπτη, στο Μόντε Κάρλο, όταν οι 16 θα συναντηθούν για πρώτη φορά με απόλυτα επίσημο χαρακτήρα.
1321080 Απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες της «E» αναφέρουν ότι ο πρόεδρος Κληρίδης θα εξαγγείλει πολύμηνη αναβολή της έλευσης και της εγκατάστασης των ρωσικών πυραύλων S-300, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στους Αμερικανούς και άλλες δυτικές χώρες να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για την επανάληψη ουσιαστικών συνομιλιών για λύση του Κυπριακού.
1326820 - «Αυτό είναι απόλυτα επιθυμητό, αλλά δύσκολο να επιτευχθεί», απαντά ο κ. Στουρνάρας.
1322137 «Σκοπός μας, είπε, είναι η ανάπτυξη της Θράκης, ώστε να εντάσσεται απόλυτα και απρόσκοπτα στο εθνικό μας σύνολο, να αισθάνεται ότι έχει ίσες ευκαιρίες και να έχει τα δικαιώματα της, όπως σωστά αναγνωρίζει η Συνθήκη της Λωζάννης».
1329113 Στην πορεία, όμως, της συζήτησής μας, ο επιστημονικά αυστηρός πανεπιστημιακός αφέθηκε απόλυτα στη γοητεία που ασκεί πάνω του το θέατρο, με το οποίο μάλιστα, όπως λέει και ο ίδιος, τον συνδέει μια «παθολογική» σχέση.
1316659 Δεν θέλω να χρησιμοποιώ παίκτες που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.
1325789 Το μόνο που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι ότι αθλητισμός και πολιτική χειραγώγηση των μαζών είναι απόλυτα συνδεδεμένα στον αιώνα μας...
1322295 Βέβαια, οι δικηγόροι του κ. Κλίντον θα μπορούσαν να «πολεμήσουν» την κλήτευση του πελάτη τους εγείροντας συνταγματικούς λόγους, που, ωστόσο, δεν είναι απόλυτα ξεκάθαροι, και υποστηρίζοντας ότι μόνο η Βουλή των Αντιπροσώπων έχει το δικαίωμα να απαγγείλει κατηγορία και να παραπέμψει σε δίκη («impeach») τον πρόεδρο και έτσι να «μπλοκάρουν» τη διαδικασία για αρκετούς μήνες στα δικαστήρια, που θα κληθούν να επιλύσουν τα συνταγματικά αυτά ερωτήματα.
1274121 Νομίζω ότι το πετύχαμε απόλυτα στο α' μέρος.
1259838 Αν και δεν υπήρξε απόλυτα σαφής, ο κ. Τσοχατζόπουλος είπε, ωστόσο, ότι μέσα στον Αύγουστο το ΚΥΣΕΑ θα πάρει αποφάσεις για τα νέα μαχητικά αεροσκάφη.
1169199 Κανένας λοιπόν δεν έχει απόλυτα κατανοήσει γιατί έγινε το «πραξικόπημα κορυφής».
1275758 Ο κ. Στυλιανίδης επισήμανε πως είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένη η θέση μας στο θέμα των S-300.
1334323 Σύμφωνα με τη διατύπωση, «ζώα επιτρέπεται να οδηγούνται μόνον από ανθρώπους απόλυτα ικανούς» και «δεν επιτρέπεται να κινούνται σε οδούς εκτός κι αν βρίσκονται κάτω από την επίβλεψη κατάλληλου οδηγού».
1169226 H κατεύθυνση, όπου κυρίως θα συγκεντρωθεί τώρα η προσπάθεια εξοστρακισμού του Ισλάμ από την πολιτική κονίστρα είναι η καταστροφή της φανερής και αφανούς οικονομικής του υποδομής (ιδρύματα αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις απόλυτα ανεξάρτητες από οποιαδήποτε πολιτική ή «θρησκευτική» οργάνωση).
1317327 Σε δεκαπέντε ημέρες θα είμαι απόλυτα έτοιμος».
1325044 Από την πρώτη στιγμή φαίνεται στις συζητήσεις ότι η Εκκλησία της Ελλάδος διεκδίκησε την αυτόνομη λειτουργία γραφείου, κάτι που όμως δεν δέχτηκε απόλυτα το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
1324830 Και πώς να μην είναι συνήθεια γι' αυτές, αφού κοντέψαμε να συνηθίσουμε κι εμείς οι Ελληνίδες δημοσιογράφοι, φορώντας, απόλυτα πειθαρχημένες, το τσαντόρ.
1322831 Όση ώρα λέει αυτά, ο Αντό είναι απόλυτα ήρεμος.
1331460 Τότε ακριβώς, ο Λάκης φρόντισε να πέσει κι αυτός με τρόπο απόλυτα πειστικό, κι όλη η κατάσταση φάνηκε σαν να ήταν σκηνοθετημένη επί τούτου έτσι.
1332245 Ο υπόλοιπος κόσμος όμως δεν στεκόταν στις περιγραφές καβγάδων για μερικά παραπάνω γραμμάρια ψωμιού ή στις ζήλιες της μητέρας Φρανκ, γεγονότα τα οποία υπό ομαλές συνθήκες θα φαίνονταν παράδοξα, αλλά τα οποία, αντίθετα, θεωρήθηκαν απόλυτα φυσιολογικές αντιδράσεις οχτώ προσώπων που παρέμειναν εσώκλειστα για δύο ολόκληρα χρόνια, αντιμετωπίζοντας καθημερινά τον τρόμο της πιθανής τους ανακάλυψης από τους ναζί.
1333430 Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός συζητά το ενδεχόμενο να προτείνει την αντιπροεδρία του κόμματος στον Άκη Τσοχατζόπουλο, υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα υπάρξει μια ικανοποιητική σύμπλευση.
1323158 Ικανοποιήθηκα απόλυτα από την απόδοσή μου στο πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
1171306 Αλλά εκεί το κόμμα βρίσκεται αντιμέτωπο και με άλλες δυνάμεις που ενώ τις ήλεγχε παλαιότερα, π.χ. συνδικάτα, δεν τις ελέγχει πλέον απόλυτα.
1330486 Είναι φανερό ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο κι εγώ, γιατί είμαστε απόλυτα σε μια κοινή γραμμή πλεύσης στον τομέα των διαρθρωτικών αλλαγών, ανήκουμε στους τολμηρούς.
1326938 «Εκτίμησα αυτά που άκουσα από σένα, αγαπητέ Άντζελο, και από άλλους που ενδιαφέρονται για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ανατολική Μεσόγειο», γράφει στον κ. Τσακόπουλο ο Κλίντον, «και, όπως και εσείς είμαι ανήσυχος που δεν έχουμε σημειώσει περισσότερη πρόοδο για την ειρηνική διευθέτηση της σύγκρουσης ("conflict") που έχει διαιρέσει την Κύπρο» (σ. σ. ήταν απόλυτα σωστός ο κ. Μάικ Μακέρι, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, ότι είχε τη «σφραγίδα» του αφεντικού του πως πρόκειται για «σύγκρουση» και όχι «εισβολή», στο Κυπριακό).
1330514 Απόλυτα συμφωνώ και νομίζω ότι εκφράζω την άποψη της μεγάλης πλειοψηφίας των οπαδών του ΠΑΣΟΚ.
1335715 «Πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία απόλυτα δίκαιη», τόνισε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.
1335350 Με πρωτοφανείς για την εποχή της τολμηρές σκηνές, που συνέβαλαν στην τεράστια εμπορική επιτυχία της, η ταινία προσφέρει έναν ανεπανάληπτο Μάρλον Μπράντο στην ωριμότητα του ταλέντου και της γοητείας του, και ταυτίζεται απόλυτα με τον ήρωα.
1338217 EP: Οι προσπάθειες για τη μείωση του πληθωρισμού μέχρι τώρα δεν είναι απόλυτα επιτυχείς, ενώ οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι βλέπουν τα εισοδήματά τους καθηλωμένα...
1337227 Αλλά γιατί να το ψάξουμε κι' αυτό, αφού το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί απόλυτα;
1341273 (H απόφαση να μείνεις αγνός ή παρθένος είναι απόλυτα θεμιτή όταν είναι απόλυτα ελεύθερη, όταν είναι προϊόν ατομικής επιλογής κι όχι συλλογικού καταναγκασμού).
1344597 Πιο πίσω, σε σύμπνοια με τον αναμφισβήτητο αρχηγό, οι Ρίτσαρντς, Γουντ και Γουότς, ενθουσιώδεις, συμμετέχουν απόλυτα, ακολουθώντας με το δικό τους τρόπο τους κανόνες του υπερθεάματος.
1344620 Σεβάστηκαν απόλυτα το κοινό.
1336119 Ως μη όφειλε, πριν γίνει πλήρης έλεγχος των φορολογικών στοιχείων τους, πριν βεβαιωθούν απόλυτα οι παραβάσεις και πριν ειδοποιηθούν ατομικά ο καθένας για τι ακριβώς κατηγορείται.
1342665 Όσο για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, αφού δοκίμασε αρκετά σχήματα, ειδικά στο πρώτο μέρος όπου έβαλε στον αγώνα και τον Σούλη.
1332560 Απόλυτα ήρεμη, αλλά - θα τολμούσαμε να πούμε - και λίγο... χαμένη.
1333019 Αν το γκράφιτι νομιμοποιηθεί απόλυτα δεν θα χάσει κάτι από τη γοητεία του;
1338656 H τελική εντύπωση που άφησε η «Ηλέκτρα» του Δημήτρη Μαυρίκιου ήταν απόλυτα θετική, παρά τις επιμέρους αδυναμίες της.
1338924 Ένας εκρηκτικός χαρακτήρας κι ένας απόλυτα ερωτικός άνθρωπος, αυτό ήταν.
1338925 Όταν τη γνώρισα καλύτερα και κατάλαβα ότι ήταν και από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις καλλιτεχνών, που η προσωπική τους στάση και ιστορία συμβάδιζε απόλυτα με το έργο τους, ένιωσα μέχρι και δέος.
1274618 Δικαίωσε έτσι απόλυτα ο γιατρός και πρόεδρος της ΑΕΚ το Ρουμάνο προπονητή για όσα υποστήριξε περί «πολεμικής» που δεχόταν εκ των έσω.
1171936 Καθοριστικό ρόλο στη δυστοκία των γηπεδούχων έπαιξε η δυσπιστία τους προς το διαιτητικό τρίο, χωρίς να έχουν απόλυτα δίκιο, γεγονός που τους προκάλεσε έντονο εκνευρισμό και δεν τους επέτρεψε να είναι ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
1170076 Πάντως, οι Άγγλοι ιδιοκτήτες, κατά πως φαίνεται, εγκρίνουν απόλυτα τις μέχρι τώρα επιλογές του «υπάλληλου Λεωτσινίδη», αν πιστέψουμε αυτά που διαρρέουν μέσα από την Κατεχάκη (Nethold), ότι δηλαδή ισχυροποιήθηκε ακόμη περισσότερο ο διευθύνων σύμβουλος με αναπροσαρμογή των όρων του (τριετούς) συμβολαίου και είσοδο στο διοικητικό συμβούλιο της ENIC Λουξεμβούργου.
1143738 Την επιτυχία αυτή τη «χρεώνει» σε όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν, σεβόμενοι απόλυτα το βιβλίο, στον «ήσυχο», όπως χαρακτηριστικά λέει, Γρηγόρη Γρηγορίου και φυσικά στο ίδιο το βιβλίο της Μαρίας Ιορδανίδου «που άθελά της κατέγραψε την ιστορία, μας έφερε κοντά στα γεγονότα της εποχής, τα θύμισε σε ανθρώπους που τα είχαν ξεχάσει και τα γνώρισε σε άλλους που δεν τα ήξεραν».
1760649 Στη γλώσσα η σύνταξη είναι απολύτως σημαντικά [semantisch] θεμελιωμένη, η μουσική σύνταξη δεν χρειάζεται καμία σημαντική βάση.
1353679 Το μήνυμα ήταν - γι' άλλη μία φορά - απόλυτα σαφές.
55961 Αυτό που μας ενδιαφέρει απόλυτα είναι να κερδίσουμε τις εκλογές και, για να γίνει αυτό, θα πρέπει, πολύ γρήγορα, να αποβάλουμε τις ανασφάλειές μας και να αποκαταστήσουμε την εσωτερική ενότητα του κόμματος.
1345634 Χωρίς να κάνει το μεγάλο λάθος, έδωσε δικαίωμα στον Γιάννη Ματζουράκη να «φωνάζει» απόλυτα δικαιολογημένα, γιατί σε ορισμένες στιγμές έδειχνε να θέλει να στριμώξει την Ξάνθη στην περιοχή της.
1345660 Ο καιρός όμως και το οδόστρωμα δεν είχαν την ίδια άποψη και η 13η θέση με νέο πανελλήνιο ρεκόρ (2 ώρες 33.40) ήταν ό,τι καλύτερο πήρε από τον αγώνα, και είχε δίκιο να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένη, αφού ήταν έτοιμη για επίδοση κάτω από 2ω30.
1346178 Συζήτηση απόλυτα χαλαρή, με τον Πένια, γνήσια «Νότιο», ευφράδη και χιουμορίστα, πρόθυμο να απαντήσει σε όλα.
1345721 Κι απόλυτα δικαιολογημένα, γιατί με δικό του γκολ, στο 93ο λεπτό, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κατάφερναν να ισοφαρίσουν σε 2-2 μία Λέστερ που είχε προηγηθεί 2-0, γλιτώνοντας το εντός έδρας νοκ άουτ στην πρεμιέρα της περιόδου.
1349338 Εκεί, η Οriginal κρατάει απόσταση ουδετερότητας από τον Μελισσανίδη, σε αντίθεση με την άλλη τάση, την Οriginal Αθηνών η οποία τον στηρίζει απόλυτα.
1350649 Πράγματι, ο Κασάπης γυμνάστηκε με τους υπόλοιπους, ενώ εκτός των άλλων τον στήριξε απόλυτα και στα αποδυτήρια ο προπονητής του.
1353091 Στο μεταξύ, συνεχίζουν να αναχωρούν από τη Σερβία ξένοι υπήκοοι, συμπεριλαμβανομένων και δυτικών διπλωματών, ενώ ανθρωπιστικές οργανώσεις ανακοίνωσαν ότι θα μειώσουν το προσωπικό τους στους απόλυτα αναγκαίους.
1345619 Όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση στο Θριάσιο Πεδίο, η ισοπαλία κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένο, για τους γηπεδούχους, αποτέλεσμα.
1348647 Ο δεύτερος λόγος, απόλυτα συνυφασμένος με τον πρώτο, είναι ο ρόλος των οργάνων της Αυτοδιοίκησης απέναντι στους δημότες τους.
1348064 Παράλληλα, όμως, διαπιστώνεται ότι υπάρχει μια μειονότητα τεχνικών εταιρειών, οι οποίες εμφανίζονται απόλυτα συνεπείς με τις προϋποθέσεις και τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.
1351668 Οι δε ερωτήσεις που του απευθύνονται είναι απόλυτα ευθείς και απερίφραστες.
1365953 Αθήνα και Λευκωσία εκτιμούν ότι η περίοδος Μαΐου - Ιουλίου είναι καθοριστική για το Κυπριακό και την ενταξιακή πορεία της Κύπρου γι' αυτό και οι δύο κυβερνήσεις καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, ώστε να είναι απόλυτα προετοιμασμένες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις οποιοεσδήποτε κινήσεις και ενέργειες.
1359976 Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, η κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο στρέφουν πλέον αποφασιστικά το βλέμμα τους σε 4 κινήσεις στρατηγικού χαρακτήρα.
1345734 Ξεχώρισε όμως και η μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Σέφιλντ Ουένσντεϊ μέσα στο «Ουάιτ Χαρτ Λέιν» επί μιας διαλυμένης Τότεναμ (3-0), ο προπονητής της οποίας ωστόσο, Ελβετός Κρίστιαν Γκρος, εξακολουθεί να δηλώνει «απόλυτα ήρεμος και πεπεισμένος ότι θα παραμείνω στη θέση μου».
1345750 Απόλυτα δικαιολογημένη και η έκρηξή του τόσο στ' αποδυτήρια προς τους παίκτες, μετά το τέλος του παιχνιδιού, όσο και στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
1366203 H Ελλάδα εκπληρώνει απόλυτα και την προϋπόθεση αυτή, εφόσον όχι μόνον είναι η πιο φτωχή χώρα της Ευρώπης αλλά, όπως έδειξε περσινή έρευνα της E. E., έχει επίσης και το «προνόμιο» να διαθέτει (μαζί με την Πορτογαλία) τη μεγαλύτερη ανισότητα στην E. E., καθώς και τη μεγαλύτερη αναλογία φτωχών στο συνολικό πληθυσμό.
1360884 Αθήνα και Λευκωσία εκτιμούν ότι η περίοδος Μαΐου - Ιουλίου είναι καθοριστική για το Κυπριακό και την ενταξιακή πορεία της Κύπρου γι' αυτό και οι δύο κυβερνήσεις καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, ώστε να είναι απόλυτα προετοιμασμένες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις οποιοεσδήποτε κινήσεις και ενέργειες.
1366221 Απλώς οι κληρικοί αυτοί έχουν το θάρρος της γνώμης τους, που είναι απόλυτα συνεπής με την ιδέα ότι η Ορθοδοξία είναι η ανώτερη πίστη και ο Χριστιανικός Ελληνισμός η περιούσια φυλή.
1368023 Ως φαίνεται, η μεταμόρφωση πέτυχε απόλυτα, αφού σημαντικός αριθμός κόκκινων ψηφοφόρων «τσίμπησε» και έγειρε στους γαλάζιους υποψηφίους.
1371364 Διώχνουμε τους συνεργάτες του, τον θέτουμε υπό περιορισμό, τον ελέγχουμε απόλυτα, του κάνουμε τη ζωή δύσκολη, ώσπου να πάρει την απόφαση ο προπονητής να παραιτηθεί, για να γλιτώσουμε και την αποζημίωση.
1366767 «Το πρόβλημα που προκύπτει», έγραφε ο Νόζικ, «από το γεγονός ότι καμία κοινότητα δεν ταιριάζει απόλυτα στις αξίες κάποιου, οφείλεται στο ότι τα άτομα διαφωνούν μεταξύ τους για τις αξίες τους και τον τρόπο που τις ιεραρχούν.
1366231 Ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποίο επέλεξε να κηδευτεί ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν απόλυτα συμβατός με τον τρόπο με τον οποίο έζησε και πολιτεύτηκε.
1372597 Και αυτό ήταν κάτι που έκανε απόλυτα δικαιολογημένο το πλατύ χαμόγελο του Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά το ματς.
1367800 «Παίξαμε καλό μπάσκετ, δεν κινδυνέψαμε καθόλου, αφού καταφέραμε να μπλοκάρουμε τα ατού της Νήαρ Ηστ, κάτι που με ικανοποιεί απόλυτα».
1361955 Αν ο καθένας από εσάς καταπιαστεί με τέσσερα θέματα και τα φέρει σε πέρας, θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μαζί σας.
1364139 Ο έρωτας δεν είναι εγωιστικός, δέχεσαι τον άλλον απόλυτα, σέβεσαι τις αποφάσεις του κι έτσι δεν υπάρχει ζήλια».
1373511 Διότι, βέβαια, όταν ένα μαζικό κίνημα με στόχο τη δημιουργία μιας νέας πολιτικής είναι ακόμη στα σπάργανα είναι απόλυτα φυσικό οι νέοι, μέσα στο σκοταδισμό της Ελλάδας Ελλήνων Χριστιανών με τον οποίο τους τρέφουν τα περισσότερα MME, να στρέφονται στην Εκκλησία και το Στρατό για σωτηρία.
1368595 Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού δήλωναν απόλυτα ικανοποιημένοι μετά τη συγκέντρωση για τρεις λόγους:
1370199 Οι Αμερικανοί ερμηνεύουν το έργο του Σταρ ως απόλυτα εξευτελιστικό για τον Κλίντον.
1345751 «Στο πρώτο ημίχρονο έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών, αλλά και από το αποτέλεσμα.
1375779 Δίπλα του ο Νίκος Κεχαγιάς συμφώνησε απόλυτα.
1334066 Ο πρόεδρος Κλίντον μόνο... «κυνηγημένος ή σε φορείο» θα φύγει από το Λευκό Οίκο, καθώς δεν δείχνει ουδεμία διάθεση παραίτησης, παρά την ταπείνωση που έχει υποστεί και υφίσταται από την υπόθεση αυτή, και τουναντίον μάλιστα, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μέσω εκπροσώπων του, έκανε απόλυτα σαφές ότι θα πολεμήσει και θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να διατηρηθεί στην εξουσία, μετά την αρχική αυτή φάση της συναισθηματικής φόρτισης.
1334960 Ο Πανιώνιος μετά από ένα αναγνωριστικό 15λεπτο κυριάρχησε απόλυτα και αφού έχασε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες άνοιξε το σκορ στο 27' με θαυμάσιο πλασέ του Κρούσε μετά από μπαλιά - τρύπα του Μητσιόπουλου.
1379864 Εμείς καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι σημαίνει συνέχιση του κράτους και κάθε τι που συμφωνείται, θα είναι απόλυτα σεβαστό.
1379985 Από τη σκοπιά αυτή ο ρόλος της ΟΝΕ και του ευρώ αποδεικνύεται απόλυτα αναγκαίος.
1339075 Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι κάποιος άλλος «έσπασε» τους κωδικούς, καθιστώντας πια το σύστημα ελέγχου απόλυτα διαβλητό και παράνομο.
1374693 Το αποτέλεσμα είναι, να δημιουργηθεί μία νέα επιφάνεια στο οπτικό σύστημα η οποία, κατά τον κ. Παλλήκαρη, έχει απόλυτα σφαιρικό σχήμα.
1375519 Από τη δική του πλευρά, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κάλυψε απόλυτα τον Ολυμπιακό για το ραχάτι του:
1378297 Ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι τέτοιο ζήτημα δεν υπάρχει, ούτε θα μπορούσε να υπάρξει «γιατί ακριβώς έγινε πριν από ένα μήνα μια απόλυτα επαρκής υποτίμηση της δραχμής» και σημείωσε ότι χρειάζεται ψυχραιμία, «μέχρις ότου οι έμποροι φημών ησυχάσουν τις επόμενες δυο - τρεις μέρες και φύγει από την προσεχή Δευτέρα το θέμα από τα πρωτοσέλιδα».
1374386 Απόλυτα πεπεισμένοι ότι ένα δίγλωσσο σχολείο θα είναι το μέλλον για τα Ελληνόπουλα της Γερμανίας είναι και οι Έλληνες καθηγητές του Αμβούργου.
1379630 Ωριμότητα και αυτοσυγκέντρωση, για να τελειώσει το ημίχρονο (με το 1-0) και να ηρεμήσει σε απόλυτα βαθμό, ολόκληρη η ομάδα.
1376755 «Έχω την εντύπωση ότι πολύς κόσμος αρέσκεται να στρουθοκαμηλίζει» ήταν η απάντηση του Γκλεν Χοντλ ο οποίος πρόσθεσε πως «Ό, τι και να χορηγήσαμε στους παίκτες ήταν απόλυτα νόμιμο».
1371439 Όταν δηλαδή έδωσε χείρα βοηθείας ο Κορωνιός στον καταπληκτικό (απόλυτα εύστοχο ως το χαμένο λέι - απ του 34ου λεπτού) Κακιούζη, όταν ζεστάθηκε ξανά ύστερα από αρκετή ώρα... τεμπελιάς ο Αρλάουκας, όταν κουράστηκαν και φορτώθηκαν με φάουλ οι βασικοί παίκτες της Πιβοβάρνα.
1376773 Απόλυτα πεπεισμένος για τη δουλειά που κάνει, ελπίζει ότι σε τούτο το ματς μπορεί να μπει μια «αξέχαστη σφραγίδα», να 'ρθει η δική του δικαίωση.
1357409 Ισχύουν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για έγκριση των πιστώσεων εκείνων που χρειάζονται, που θα κριθούν απόλυτα αναγκαίες.
1380161 Δίδει ωστόσο ιδιαίτερη σημασία σε αυτές που είναι ουδέτερες πολιτικά και απόλυτα τεκμηριωμένες επιστημονικά.
1383302 Και σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα «ανοίξει» και πάλι το θέμα της Ολυμπιακής με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, συμπεριλαμβανομένου και του ενδεχόμενου μερικής ή ολικής ιδιωτικοποίησης.
1384212 Δικαιώθηκε απόλυτα, αλλά το ζητούμενο είναι γιατί τον έβαλε!
1380798 ««Τα δελτία ειδήσεων είναι ειδήσεις - φωτομοντέλα, μοιάζουν με τις γυναίκες - φωτομοντέλα με την απόλυτα κατασκευασμένη ομορφιά, με την απόλυτα κατασκευασμένη μυρωδιά.
1385082 Στην ομιλία του στους παίκτες έδειξε να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την ισοπαλία στον Κορυδαλλό.
1386692 Εμείς πιστεύουμε, είπε, ότι ο αγώνας μας είναι απόλυτα δίκαιος.
1357937 Ο Στεπάνοβιτς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος, μετά τα όσα έγιναν την τελευταία εβδομάδα και τα όσα άκουσε, δικαίως ή αδίκως.
1390941 «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος, ότι στην Ευρώπη είμαι αριστερός σημαίνει να αγωνίζεσαι για μια ομοσπονδιακή Ευρώπη.
1393826 Συνεχόμενα λάθη, χαμένα ριμπάουντ (ο Χάτσον και ο Φορντ έκαναν πάρτι στη ρακέτα του Πανιωνίου) και εν τέλει η απόλυτα δίκαιη νίκη των γηπεδούχων.
1377197 Διότι παρακολουθούμε τον απολογισμό μιας ολόκληρης ζωής, της ζωής του Ίωνα Τοπούζογλου, ηλικιωμένου υπάλληλου οστεοφυλακίου, απόλυτα εξοικειωμένου με το περιεχόμενο των τάφων, αυτά τα κάθε είδους κόκαλα και κοκαλάκια, που συγκεντρώνει στις θυρίδες του.
1380798 ««Τα δελτία ειδήσεων είναι ειδήσεις - φωτομοντέλα, μοιάζουν με τις γυναίκες - φωτομοντέλα με την απόλυτα κατασκευασμένη ομορφιά, με την απόλυτα κατασκευασμένη μυρωδιά.
1381349 Στη Νήαρ επιστρέφει ο Σέιν Χιλ, αν και όχι απόλυτα έτοιμος.
1374211 Ξεκινώντας από ένα σπουδαστικό έργο απόλυτα εναρμονισμένο με το ύφος του δασκάλου, κατέληξε στην ώριμη φάση του σε συνθέσεις που μετασχηματίζουν μία, με την ευρύτερη έννοια του όρου, κυβιστική γλώσσα, σε προσωπικό βίωμα.
1389287 Σε αντίθετη περίπτωση, ο Κόμαζετς κινδυνεύει να χάσει ακόμη και το ντέρμπι της 13ης Δεκεμβρίου, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, αλλά και να μην είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό, στις 20 του μήνα.
1383131 Ο K. Σημίτης, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, έθεσε το ζήτημα της σύνθεσης του γραφείου του υπουργού και στην τελευταία συνάντησή του με το Γ. Ρωμαίο.
1375888 Πηγές της συνάντησης αυτής, αναφερόμενες στις αποφάσεις που ελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα από τη σύνοδο υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στη Λισσαβώνα, δήλωναν ότι αυτές βρίσκονται πολύ μακριά από την πραγματοποίηση μιας στρατιωτικής δράσης της Ατλαντικής Συμμαχίας στο Κοσσυφοπέδιο, με την οποία μάλιστα δεν συμφωνούν απόλυτα όλες οι χώρες - μέλη.
373528 Για να εξακριβωθεί εάν μια περιοχή είναι απόλυτα καθαρή εφαρμόζεται η δοκιμή με το νερό.
1354122 Ο Τσαρούχης, που πέρασε μια ζωή ερευνώντας, έκανε έργα απόλυτα κατανοητά.
1375594 Τότε ακριβώς, σε στιγμές που το άγχος και η βιασύνη βραχυκυκλώνουν το μυαλό, ο Στράντλι απόλυτα ψύχραιμος, με καθαρή σκέψη και καλά υπολογισμένες κινήσεις, καθάρισε το ματς.
1341273 (H απόφαση να μείνεις αγνός ή παρθένος είναι απόλυτα θεμιτή όταν είναι απόλυτα ελεύθερη, όταν είναι προϊόν ατομικής επιλογής κι όχι συλλογικού καταναγκασμού).
1173845 «Η Ελλάδα σέβεται απόλυτα το Διεθνές Δίκαιο, που βέβαια εξ ορισμού εξασφαλίζει τα νόμιμα και ζωτικά συμφέροντα όλων των μελών της Διεθνούς Κοινότητας, καθώς και το κοινό ανακοινωθέν της Μαδρίτης, η τήρηση του οποίου μπορεί και πρέπει να έχει θετική επίδραση στις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας και στην σταθερότητα της περιοχής.
136 Η ταινία προσπαθεί κάπως να αποφύγει τα κλισέ των ταινιών δράσης και να δώσει μια πεσιμιστική εικόνα της ανθρωπότητας αλλά οι συνεχείς συγκρούσεις του πρωταγωνιστή με τον σκηνοθέτη δεν της επέτρεψαν να ολοκληρώσει απόλυτα τους στόχους της.
1388235 «Τον κ. Πάγκαλο - του οποίου την αγωνία, την ανησυχία, συμμεριζόμαστε απόλυτα, όπως και το ενδιαφέρον του για την προώθηση των ελληνικών θέσεων - συντρέχουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου να υπερασπισθεί τα εθνικά συμφέροντα».
1390579 Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως αποδεικνύεται και από την λεπτομερή μελέτη όλων των στοιχείων, οι αποφάσεις της διαιτησίας στις επίμαχες φάσεις ήταν απόλυτα σωστές.
1734964 Νομίζεις ότι ήταν μια χαρά κίνηση, απολύτως φυσιολογική.
1391973 Τότε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι αρμόδιες επιτροπές της θα κρίνουν τόσο τα απόλυτα μεγέθη πληθωρισμού, επιτοκίων, χρέους, ελλείμματος και συναλλαγματικής σταθερότητας της δραχμής, όσο και τις τάσεις των μεγεθών αυτών για τη διετία 1999-2000.
1388451 Ο Καλαφατάκης τόνισε ότι «η χρονιά που τελείωσε ήταν για την ομάδα του απόλυτα επιτυχημένη», αφού το Ηράκλειο «έκανε το χρέος του με αξιοπρέπεια και δικαίως βγήκε στην Ευρώπη».
1385822 Από την άλλη, βέβαια, είχε κάποια απόλυτα οράματα.
40995 Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η άποψη του συνομιλητή μας εναρμονίζεται απόλυτα με τη διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία για το θέμα αυτό.
1358021 Ότι η SΚΟDA Ξάνθη κέρδισε δύσκολα μεν, αλλά απόλυτα δίκαια τον Πανηλειακό με 2-1.
1359875 Ο Τσαρούχης, που πέρασε μια ζωή ερευνώντας, έκανε έργα απόλυτα κατανοητά.
1341047 Απόλυτα δίκαιο το 79-69 (ημ.
1399768 Εδώ και περίπου ένα χρόνο, τα μηδαμινά αποτελέσματα στον τομέα της αντιμετώπισης του προβλήματος της διακίνησης ναρκωτικών και άλλων ουσιών, έδειχναν ότι η Ασφάλεια Μυτιλήνης, με σημαντικές επιτυχίες στο παρελθόν, ήταν απόλυτα λάθος στελεχωμένη.
1397175 Ένα παιχνίδι που η Γιουβέντους ήλπιζε να δώσει οπουδήποτε αλλού πλην της Τουρκίας, αλλά που η UEFA θεώρησε απόλυτα ασφαλές να διεξαχθεί, πάντα στο «Αλί Σαμί Γιεν» της...
1393852 Ο Σβι Σερφ, που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, έδωσε την ευκαιρία της συμμετοχής σε 11 παίκτες (μονίμως έξω ο Κακιούσης), ενώ ο Γιώργος Ζευγώλης μάταια προσπαθούσε να βρει λύσεις.
41421 Απόλυτα καλά θα είναι στον τελικό ο μικρός, όμως δεν υπάρχει περίπτωση να απουσιάσει.
1399201 Ο κ. Κλίντον έκανε σαφές ότι θέλει να αναμιχθεί προσωπικά στην επίλυση του Κυπριακού, αλλά έκανε εξίσου σαφές πως η κυβέρνησή του δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη για το πού θα καταλήξει η υπόθεση αυτή (σ. σ.: προφανώς οι τρέχουσες πρωτοβουλίες).
1399062 Ακόμη, ο υπουργός διατύπωσε την εκτίμηση ότι η εξέλιξη αυτή του πληθωρισμού καθιστά απόλυτα
1399465 Η φράση ταιριάζει απόλυτα στο πολιτικό «ζεύγος» προέδρου και επιτίμου προέδρου της Ν. Δ.
1400885 Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, η συζήτηση των δύο ήταν εφ' όλης της ύλης και ετέθησαν καθαρά όλα τα θέματα στο τραπέζι.
1337190 Έστω και αν δεν είναι απόλυτα αποδεκτή, στο αγώνισμά της!
1734553 Απολύτως τίποτα.
1419123 «Εγώ είμαι απόλυτα προσηλωμένος στις ευθύνες που απορρέουν από τη θέση μου ως προέδρου της ΟΛΜΕ».
1419530 Ήταν, όμως, απόλυτα δίκαιο αυτό το 76-74.
1388786 H κοινοπραξία παραδέχτηκε ότι το ελληνικό Δημόσιο εκπλήρωσε στο ακέραιο τους όρους της σύμβασης, τηρώντας απόλυτα τι νομικές και ουσιαστικές διαδικασίες και προϋποθέσεις.
1340737 «Ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση, ε;», συμπληρώνει.
130 Οι θαυμαστές των προηγούμενων ταινιών της σειράς θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι όπως και αυτοί που δεν έχουν βαρεθεί ακόμα να βλέπουν τέτοιου τύπου ταινίες.
1419505 «Την άξιζε απόλυτα το Περιστέρι», ομολόγησε ο Κώστας Φλεβαράκης.
1114336 Ο προπονητής του τον δικαιολόγησε απόλυτα και ενώπιον όλων των ποδοσφαιριστών.
1397867 Οι Κρητικοί, σε όλη τη διάρκεια του... 71λεπτου (τα 62 που απέμεναν συν 9 λεπτά που ήταν η καθυστέρηση) ήταν αυτοί που ήλεγξαν απόλυτα το ρυθμό του αγώνα και πέτυχαν απόλυτα το στόχο τους.
1414400 H διαφημιζόμενη σταθερότητα σε ένα ασταθές περιβάλλον ουσιαστικά καλύπτει τους όρους βολέματος, δικαιολογεί δηλαδή με το συναίσθημα «παιδεία για όλο τον λαό» την απόλυτα ορθολογική επίτευξη του σκοπού «βόλεμα».
1397867 Οι Κρητικοί, σε όλη τη διάρκεια του... 71λεπτου (τα 62 που απέμεναν συν 9 λεπτά που ήταν η καθυστέρηση) ήταν αυτοί που ήλεγξαν απόλυτα το ρυθμό του αγώνα και πέτυχαν απόλυτα το στόχο τους.
1421989 Επισημαίνοντας ότι «η αδικία έχει πολλαπλασιαστεί και η ανισότητα έχει επιδεινωθεί», κατηγόρησε ευθέως τις πολυεθνικές εταιρείες, «των οποίων η ισχύς με απόλυτα αντιδημοκρατικό τρόπο μειώνει μέχρις εξαφανίσεως τα απομεινάρια της δημοκρατίας».
1439043 Πολύ περισσότερο όταν ο κατ' αρχήν πολιτικός χώρος απ' όπου προσδοκά κανείς υποστήριξη εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τις προοπτικές εκλογικής επιτυχίας του κόμματος που σήμερα τον εκφράζει και συνεπώς σχεδόν απόλυτα συσπειρωμένος.
1415107 Ύστερα από δύο αποτυχημένες απόπειρες διείσδυσης στο σώμα της πορείας που έκαναν οι αναρχικοί, έγινε μια περιμετρική, απόλυτα στεγανή, αστυνομική προσέγγιση, με αποτέλεσμα δεκάδες άτομα να εγκλωβιστούν στην ουρά της πορείας.
1415429 Αναφορικά με αυτό το θέμα ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας Όσκαρ Λουίτζι Σκάλφαρο σε ερώτηση των δημοσιογράφων δήλωσε ότι, είναι απόλυτα ήσυχος και ότι θα εξετασθεί από τα αρμόδια όργανα, σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία.
1411717 Μέσα σε λίγα λεπτά ο Πανιώνιος ετοίμασε κι εξέδωσε δριμύτατη ανακοίνωση σε βάρος του διαιτητή Ψυχομάνη και του αρχιδιαιτητή Βασίλη Βουράκη. «Ο διαιτητής Ψυχομάνης, που προοριζόταν από τον αρχιδιαιτητή Βουράκη για τον περσινό τελικό Κυπέλλου, πέτυχε απόλυτα στη διατεταγμένη υπηρεσία του», τονίζεται χαρακτηριστικά στον πρόλογο, ενώ στο κυρίως μενού χαρακτηρίζεται «άξιος συνεργάτης του και συνένοχος ο βοηθός διαιτητή κ. Κοσικίδης, που καταλόγισε οφσάιντ του Χέιλοκ (στο 57' η φάση αυτή, στην οποία όντως έκανε χοντρό λάθος ο εν λόγω βοηθός), το οποίο δεν θα έδινε ούτε ο πιο φανατικός οπαδός του ΠΑΟ».
1416863 Αντιθέτως, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τον Λυμπερόπουλο».
1395894 Απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη, αλλά και σοβαρά προβληματισμένος για τις απώλειες, εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης με την Ντιναμό Κιέβου, εμφανίστηκε ο Βασίλης Δανιήλ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Λανς.
1417552 Ο αγώνας δικαιώθηκε, σχεδόν απόλυτα, ως προ το τρίτο σκέλος του συνθήματος του Πολυτεχνείου, δηλαδή το αίτημα της ελευθερίας.
1440096 Ιδιαίτερα, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν πρέπει να γίνεται αυτή η ανάλωση σε μια περίοδο που ο Ντενκτάς είναι απόλυτα αρνητικός και ενώ λειτουργεί ικανοποιητικά και σωστά ο άξονας Αθηνών - Λευκωσίας.
1423413 Για να «δέσει» κατά κάποιο τρόπο τον ποδοσφαιριστή, αν και το υπογεγραμμένο συμβόλαιο δεν μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα μοχλός πίεσης.
1424010 Την κατ' οίκον παραμονή στη Ρώμη αποφάσισε το Εφετείο της Ρώμης για τον Κούρδο ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν, κάνοντας απόλυτα δεκτό το αίτημα των συνηγόρων του.
1439162 Έτσι δικαιώνονται απόλυτα οι αναλύσεις που είχα κάνει ότι η κυβέρνηση επιδιώκει την ένταξη στην ΟΝΕ με πολιτικά κριτήρια και γι' αυτό κάνει παραχωρήσεις στα εθνικά θέματα, οδηγώντας την Ελλάδα σε συρρίκνωση».
1440183 Άλλωστε και ο Μπάγεβιτς δείχνει απόλυτα ευχαριστημένος από τον Ίβιτς και όπως έδειξε ποντάρει στο διεθνή επιθετικό, παρ' ότι οι μεταξύ τους σχέσεις διαταράχθηκαν το τελευταίο διάστημα.
1424477 Τα όσα πάντως ακούστηκαν χθες στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, που συζητούσε το νομοσχέδιο για τα «οδοιπορικά των δημοσίων υπαλλήλων», δεν είναι παρά αληθινές ιστορίες, περιβεβλημένες απόλυτα τη νομιμότητα, που αναδεικνύουν το γνωστό «δαιμόνιον της φυλής».
1443981 Σε περίπτωση βλάβης από το Στρατό κανείς στρατιώτης δεν παίρνει απολυτήριο εφόσον δεν έχει επανέλθει εντελώς η υγεία του, καθώς ο Στρατός έχει την υποχρέωση να παραδώσει τον στρατευμένο απόλυτα υγιή, όπως τον παρέλαβε.
1444128 Σχεδόν βέβαιη θεωρείται και η επανατοποθέτηση στο ψηφοδέλτιο του Τ. Λαμπρία, δραστήριου ευρωβουλευτή και παλαιού στενού συνεργάτη του ιδρυτή της Ν. Δ., μια ιδιότητα την οποία ο πρόεδρος της Ν. Δ. σέβεται απόλυτα.
1430342 «Η απόφαση, η σύλληψη, ο σχεδιασμός, η εκτέλεση της πράξης έγινε σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση.
1403123 Αυτή η επιτυχής αποστροφή του ίδιου διανοητή και ανήσυχου μυαλού ταιριάζει απόλυτα στους Ευρωπαίους πολιτικούς και πνευματικούς ανθρώπους που εκφράζουν, υποτίθεται, τη λεγόμενη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη για το θέμα του Α. Οτσαλάν.
1405501 Οι φιλοξενούμενοι με τη χθεσινή τους απόδοση άξιζαν απόλυτα τη νίκη, αφού εκτός από το σωστό σύστημα και την ανάπτυξη «έτρωγαν σίδερα» στις προσωπικές μονομαχίες.
1405502 H Δόξα Βύρωνα ήταν ομάδα χωρίς αρχή και τέλος και δικαίωσε απόλυτα
1471572 Το άτομο αυτό, μπορεί να το χρησιμοποιεί στην Ελλάδα απολύτως νόμιμα και σε όσες δόσεις τού έχει προτείνει ο γιατρός του.
1670510 Συμφωνώ απολύτως μαζί σας.
1441060 Ύστερα από δέκα λεπτά, τα καλύτερα ίσως που έχει παίξει στη ζωή του ο Βασίλης Κικίλιας (απόλυτα εύστοχος στην επίθεση, άψογος και στο μαρκάρισμα του Καλαμπρία), ο Πανιώνιος είχε φτάσει στο 18 (65-47).
1441626 Και, βεβαίως, σεβόμαστε απόλυτα την επιθυμία της και γι' αυτό απλώς λέμε ότι μιλήσαμε τηλεφωνικώς με τη μητέρα της μπέμπας που έχει μολυνθεί από τον ιό του AIDS.
1416135 Πρόκειται για μια φυσιολογική εξέλιξη, αφού μια άνετη επικράτησή του στο συνέδριο και νίκη του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές θα καθιστούσε τον K. Σημίτη απόλυτα κυρίαρχο του παιχνιδιού.
1440649 Ενώ όμως ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας δήλωνε «με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο», για το θέμα των φορολογικών ελαφρύνσεων, ότι ο κρατικός προϋπολογισμός του 1999, όπως ψηφίστηκε από τη Βουλή, «δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε κατά μία κεραία», εντούτοις, όπως είχε αποφασιστεί στο Υπουργικό Συμβούλιο, την ερχόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Γ. Παπαντωνίου και τον υπουργό Γεωργίας Γ. Ανωμερίτη με συμμετοχή των τριών κορυφαίων αγροτικών οργανώσεων (ΠΑΣΕΓΕς, ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ) για να συζητήσουν τη μείωση του κόστους παραγωγής, δηλαδή φθηνό πετρέλαιο και μείωση ΦΠΑ.
1420395 Και τον εμπιστεύομαι απόλυτα.
1447555 Αλλά τονίζω και επαναλαμβάνω κατηγορηματικά πως ο Οτσαλάν ούτε μας ενημέρωσε, ούτε μας ανέφερε τη φύση των συνεννοήσεών του με τους Κενυάτες ή όσοι μεσολάβησαν, ώστε να αποφασίσει με απόλυτα δική του ευθύνη τη μετακίνησή του.
1435835 Οι απόψεις του Χολ για το χώρο είναι απόλυτα σαφείς:
1445912 Ο Ιταλός υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε ότι είναι απόλυτα ήσυχος και ότι η Εισαγγελία της Ρώμης θα πράξει το καθήκον της.
1453293 Πιστεύουν απόλυτα και το διακηρύσσουν σε κάθε τόνο ότι δεν μπορεί, αφού ακούγεται κι άλλη άποψη κυριαρχούν τα φίμωτρα κι ο... σταλινισμός της ενιαίας σκέψης.
1431072 «Πιστεύω ότι είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις όπου η φράση συναποφασίζουμε ισχύει απόλυτα.
1447019 Κι αυτό γιατί ο 33χρονος παίκτης έχει σεβαστεί απόλυτα τους όρους του συμβολαίου του και δεν έχει δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να χαρακτηρίσει τη στάση του αντισυμβατική.
1459999 Δεν πρόκειται να χαθείτε, αν δώσετε ένα κομματάκι από το εισόδημά σας σε κάποιον που το χρειάζεται απόλυτα.
1453331 Η «Ελλάδα της μιζέριας», που δεν καταλαβαίνει ότι μπορεί να πήγε στην συναυλία των καλλιτεχνών και κάποιος που συμφώνησε απόλυτα με τον Θεοδωράκη.
1463157 Είναι απόλυτα σαφής, διότι είναι έμπρακτη.
1463348 «Νιώθω ότι ζω τις ζωές άλλων μέσα μου, όχι όμως απόλυτα σαν να ήταν η ύπαρξή μου μέρος όλων των ανθρώπων και όχι καθενός ξεχωριστά».
1464013 Και συνάμα μιας απόλυτα εναρμονισμένης με το περιεχόμενο σωματικής και ψυχικής ερμηνείας όσο και λιτής σκηνοθεσίας από τον Χρήστο Τσάγκα.
1448717 H στασιμότητα των διαπραγματεύσεων οφείλεται στο γεγονός ότι οι «καταληψίες» έχουν διασπαστεί σε δύο ομάδες, αυτή των «σκληρών» και αυτή «των ηπιότερων», με αποτέλεσμα τα αιτήματά τους, που χοντρικά συνοψίζονται στην πίεση προς την τουρκική κυβέρνηση για δίκαιη μεταχείριση του Οτσαλάν, την απόλυση των τριών Κούρδων που συνελήφθησαν στα επεισόδια της Τρίτης και την αποχώρηση των 40 από την πρεσβεία με την παρουσία και των διαδηλωτών ώστε να αποφύγουν τη σύλληψη, να μην είναι απόλυτα σαφή και να αναδιατυπώνονται συνεχώς.
1448629 Κάλυψε απόλυτα τον Ντέμη Νικολαΐδη, όχι όμως και τους τρεις «βάζελους», όπως συνηθίζουν να τους αποκαλούν μερικοί ανεγκέφαλοι οπαδοί της ΑΕΚ, ύστερα από κάθε αποτυχία της ομάδας.
1463227 Και δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αίτημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μια δίκαιη δίκη στο νησί - φρούριο, όπου κρατείται ο Οτσαλάν και υποβάλλεται σε ομολογίες, οι οποίες, όλως τυχαίως, θεμελιώνουν τις τουρκικές αξιώσεις έναντι της χώρας μας.
1463003 Δικαιώθηκε απόλυτα.
1464146 Γι' αυτό είμαστε απόλυτα αντίθετοι με τα μέτρα της κυβερνήσεως και θα αγωνισθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τα πολεμήσουμε.
1463027 Θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση όταν επιστρέψουν αυτοί που λείπουν, και ακόμα όταν είναι απόλυτα έτοιμος ο Αντώνης Σαπουντζής».
1464861 Θα τον θυμάται πάντα ως έναν «άνθρωπο λαίμαργο για έρωτα», που η ίδια κατάλαβε απόλυτα, αφού κι εκείνη έχει ανάγκη από αγάπη.
1464469 Στα 200 μ. ο Αλέξης Αλεξόπουλος είχε πει ότι ήθελε επίδοση κάτω από 21.00 και πέτυχε το στόχο του, δύο φορές μάλιστα, δικαιολογώντας απόλυτα τη συμμετοχή του στους αγώνες.
1470430 Απλοί θεατές ενός έργου που περνάει σαν «τρέιλερ» από μπροστά μας, συμφιλιώνοντάς μας απόλυτα με το έγκλημα, την απάτη, τη διαφθορά και κάθε τι άλλο που, εντελώς αυθαιρέτως, εξομοιώθηκε με αυτό που ονομάζουμε «γεγονός».
1465079 Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, από συνεργάτες του πρωθυπουργού προτάθηκε στον Άκη να αναλάβει το υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και εκείνος δεν το αποδέχθηκε.
1450301 Κάτι που φάνηκε να το έχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα οι παίκτες της, οι οποίοι μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε υγιεινό περίπατο (3-0) και πλέον έφτασαν στη βαθμολογία τους «πράσινους».
1474988 Πόσους ελληνοποιημένους χρειαζόμαστε και ποια θα είναι πλέον τα κριτήρια για τις ευμενείς ή δυσμενείς προτάσεις της αστυνομίας, που ας σημειωθεί δεν είναι απόλυτα δεσμευτική για την αρμόδια επιτροπή, που τελικά μοιράζει τα ελληνικά διαβατήρια;
1472645 Κι όταν ρωτήθηκε για την... παροιμιώδη αστάθεια των παικτών του, δήλωσε ότι τους εμπιστεύεται απόλυτα.
1444429 Το σωστό να λέγεται και ο Ζευγώλης ήταν απόλυτα σωστός στη μοιρασιά που έκανε...
1462638 Κατά τ' άλλα στο πρωτάθλημα, ο Χάρης Παπαδιάς έκανε τελικά την πρώτη του εμφάνιση, αλλά το 6.62 που έκανε δεν πρέπει να τον αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο.
1431061 «Πιστεύω ότι ιδιαίτερα αυτή την ώρα η Ελλάς πρέπει να βρεθεί απόλυτα αλληλέγγυος προς την Κύπρο και όποια πολιτική ακολουθηθεί θα πρέπει να ακολουθηθεί από κοινού».
1465973 Οι λιπαρές τροφές, εξήγησε, οδηγούν σε παχυσαρκία, γιατί είναι πυκνές σε θερμίδες, αλλά κι επειδή ο μεταβολισμός των ατόμων που ρέπουν σε παχυσαρκία δεν μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε αυξημένη πρόσληψη λιπών, όπως αυτό συμβαίνει σε απόλυτα φυσιολογικές συνθήκες.
1481708 Όταν πλέον ήμασταν απόλυτα σίγουροι για τη μεταφορά του Α. Οτσαλάν στην Τουρκία, δηλαδή 3-4 μέρες πριν από τη σύλληψή του, άρχισαν οι προετοιμασίες της φυλακής στο νησί Ιμραλί».
1478004 Ζήτησε επίσης (από την Οργανωτική) να καταγγείλει το δήμαρχο Αθηναίων Δημήτρη Αβραμόπουλο, γιατί απέχει από τις συνεδριάσεις, και στο τέλος στήριξε απόλυτα το δίδυμο της Οργανωτικής Επιτροπής λέγοντας:
1470919 Ο Γ. Παπανδρέου είπε ότι ενημερώθηκε το Ισραήλ, «για να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι όλες οι χώρες οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν μια επιρροή στις σχέσεις με την Κένυα και στις οποιεσδήποτε επιχειρήσεις έχουν υπάρξει στο παρελθόν εκεί, να γνωρίζουν τη θέση μας και να υπάρχει μια σαφέστατη, ανοιχτή και χωρίς σκοτεινά σημεία διαδικασία.
1478301 Με απόλυτα αρνητικό μάτι είδαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και η ΟΛΜΕ τις ρυθμίσεις του κ. Αρσένη.
1480394 H Κάλλας ήταν απόλυτα ερωτική, αλλά μόνο στη σκηνή - όταν δηλαδή ήταν ένα άλλο πρόσωπο.
1431064 «Στηρίζουμε απόλυτα την πολιτική της Κύπρου, την πολιτική του προέδρου Κληρίδη, διότι πιστεύουμε ότι είναι αναφαίρετο το δικαίωμα ενός κράτους που είναι θύμα αυτή τη στιγμή ακόμα βιασμού και χρήσης απροκάλυπτης βίας να μπορεί να αμύνεται και να φροντίζει για την αποτρεπτική του ικανότητα».
1478937 Με βάση ένα καλογραμμένο, με προσεγμένους διαλόγους, σενάριο (με την Γκαρσία συνεργάστηκε και ο πρώην κριτικός Ζακ Φιεσκί), με μια σκηνοθεσία απόλυτα λειτουργική, η Γκαρσία δημιουργεί σταδιακά το μυστήριο, κινώντας την ταινία της γύρω από το πρόσωπο της Ντενέβ, πρόσωπο που η ηθοποιός ενσαρκώνει με λιτότητα και σπάνια εσωτερικότητα, με απλές, πάντα στο στόχο τους, εκφράσεις και χειρονομίες.
1479902 Είναι τόσο τέλεια για το ρόλο και καταφέρνει να μετατρέπεται απόλυτα στο πρόσωπο που θέλεις.
1483502 Απόλυτα δικαιολογημένη η δολοφονία των δημοσιογράφων - Σέρβων και ξένων ανταποκριτών - και για το νεοαριστερό κ. Μπλερ.
1480924 Ο συμπαθής και απόλυτα τυπικός κουρέας των Αθηνών που πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε το κτίριο όπου στεγάζεται η Αρχή Προστασίας των πολιτών από το ηλεκτρονικό φακέλωμα, δεν γνώριζε και πολλά πράγματα για τη συνθήκη Σένγκεν.
1473431 Πάντως, αρμόδιοι του «Ευαγγελισμού» έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα έρευνας που έδειξε ότι τον περασμένο χρόνο μείωσαν κατά μία ημέρα το μέσο όρο νοσηλείας και αύξησαν κατά 1.200 τον αριθμό των νοσηλευθέντων.
1468076 Μιλώντας χθες το μεσημέρι στο ραδιοσταθμό «Φλας 9,61» σημείωσε πως η ψηφοφορία έχει κλείσει και ο Αγώνες δόθηκαν με απόλυτα καθαρό τρόπο, κάτι που παραδέχθηκαν και οι Ιταλοί μέλη της ΔΟΕ (όπως ο Πρίμο Νεμπιόλο με τον οποίο υπήρξαν κόντρες στο «Αθήνα '97»), αλλά και ο πρώην αντιπρόεδρος Μαρκ Χόντλερ, οι αποκαλύψεις του οποίου - για άλλες υποψήφιες πόλεις - προκάλεσαν έκρηξη στους κόλπους της ΔΟΕ.
1468657 Οι προτάσεις του κ. Αρσένη θα πρέπει να αξιοποιηθούν από την ΟΛΜΕ, η οποία στη χθεσινή συνάντηση τήρησε μία απόλυτα αρνητική στάση, αφού δεν μετακινήθηκε από τη θέση με την οποία προσήλθε στο διάλογο.
1431104 Έκανε και το γιατρό για να στηρίξει μια αστήρικτη απόφαση όταν είναι κατατεθειμένες γνωματεύσεις καθηγητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων, που λένε ότι ο επόπτης Φεσσόπουλος ήταν απόλυτα υγιής.
1431330 Μη με πείτε ψευτοκουλτουριάρη, αλλά συμφωνώ απόλυτα με κάτι που έχει πει ο Σαμπρόλ:
1431337 Εγώ θεωρώ ότι οι κριτικοί είναι η αγορανομία του επαγγέλματος και τους σέβομαι απόλυτα.
1431854 Ο «Φράνκι» δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά θα παίξει.
1502530 Παρ' όλο που είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του Μάνου, δεν σχημάτιζε ποτέ άποψη πριν σκεφτεί και αποφασίσει, πριν πειστεί απόλυτα ο ίδιος.
1487534 «Γράφουμε, όντως, τραγούδια με ιδιαίτερο ύφος κι αυτό σίγουρα έχει να κάνει πιστεύω με το πόσο ιδιαίτεροι είμαστε ως άνθρωποι και σχετίζεται απόλυτα με τις διαφορετικές μουσικές επιρροές που έχουμε ως μουσικοί», τονίζει για να συνεχίσει:
1488198 Κρυφά σχέδια για την ανάπτυξη χερσαίας δύναμης στο Κοσσυφοπέδιο απεργάζονται πέντε χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, αλλά η Γιουγκοσλαβία προειδοποιεί ότι είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τέτοια επιχείρηση, το τίμημα της οποίας θα είναι βαρύ, ενώ η Γερμανία ξεκαθαρίζει ότι δεν θα συμμετάσχει.
1495001 Σε απόλυτα νούμερα τα κέρδη της τράπεζας διαμορφώθηκαν σε 1,167 δισ. δρχ. έναντι 389,4 εκατ. δρχ. που ήταν πέρυσι.
1489319 Ο πρόεδρος της ελληνικής επιτροπής Ατομικής Ενέργειας Λ. Καμαρινόπουλος, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Χάρβαντ Δ. Τριχόπουλος, ο διευθυντής ερευνών του «Δημόκριτου» I. Μπάρτζης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών Ν. Κατσαρός και η εκπρόσωπος του ΠΕΧΩΔΕ Χριστίνα Τομαζινάκη υπήρξαν απόλυτα καθησυχαστικοί και εκ διαμέτρου αντίθετοι με τις προχθεσινές δηλώσεις των κ. ς.
1491969 «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εκκίνηση της Κατερίνας και διαφωνώ με αυτά που ακούστηκαν για λάθος.
1494895 Είμαι, λοιπόν, απόλυτα προετοιμασμένος για τις μικρές πωλήσεις.
1483539 Είναι ανάγκη η αντίδραση της Ελλάδας, απόλυτα ειρηνική, να είναι μαξιμαλιστική.
1501447 Απόλυτα επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η στρατολόγηση των Αλβανών Κοσοβάρων που περνούν τα αλβανικά σύνορα, ενώ τα γυναικόπαιδα στέλνονται με φορτηγά και λεωφορεία αποκλειστικά πλέον στο Νότο.
1501583 Εντάξει, ρεαλιστής, πραγματιστής, όπως θέλετε πείτε τον, ο πρωθυπουργός, απόλυτα θεμιτός ο στόχος «πρώτα η Ελλάδα», αλλά χάθηκε βρε αδελφέ και λίγη... ρεαλιστική ουτοπία.
1481969 Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι μέσα σ' αυτά τα ενενήντα λεπτά, μπορεί και 120, ξεχνώντας όλα τ' άλλα.
1503560 Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, στο μεταξύ, δεν έχει πειστεί απόλυτα ότι είναι καλή ιδέα η πρόσληψη του παλιού «εχθρού» Ιωαννίδη.
1487532 Συμφωνώ απόλυτα και πιστεύω πως ένας σύγχρονος τραγουδοποιός δεν μπορεί να εκφραστεί με τον τρόπο που το έκαναν πριν από είκοσι χρόνια όσοι τραγουδοποιοί θαυμάζουμε και σεβόμαστε».
1451496 Επίσης η ιδιοκτησία είναι απόλυτα κατοχυρωμένη χάρη στην ύπαρξη του Εθνικού Κτηματολογίου, ενώ το 80% του δασικού χώρου ανήκει σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.
1469098 Και γυρνώντας προς τον Σερφ, που συμφώνησε απόλυτα, πρόσθεσε:
1444380 Είναι γεγονός πάντως ότι στο β' μέρος, ο ΠΑΟ είχε φοβερά ξεσπάσματα, 7 κλεψίματα και άριστη άμυνα (ο Μικ πήρε μόλις 3 ριμπάουντ, σύνολο 15), ενώ «εξαφανίσθηκαν» Τέρνερ και Ρόμπινσον, εικόνα που ικανοποίησε απόλυτα τον Φλεβαράκη: «H άμυνα μάς έδωσε τη νίκη, ενώ είναι πολύ θετικό ότι η ομάδα είχε 21 ασίστ, αλλά και φοβερά ποσοστά στο δεύτερο ημίχρονο».
1408966 Τα φώτα έσβησαν και τα 3.000 μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος, που είχαν επιλεγεί («με αυστηρά κριτήρια», λέει το τηλεγράφημα) για να παρευρίσκονται στην ομιλία, σκόρπισαν, απόλυτα ήσυχα για το μέλλον τους.
1495931 Θεωρώ αδικαιολόγητη όμως τη νευρικότητα, διότι τα βασικά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας είναι απόλυτα θετικά, η πορεία της θετική και δεν μπορεί να επηρεαστεί από τέτοιου είδους καταστάσεις».
1495321 Ο ίδιος δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή του.
1509213 Διαισθάνομαι πως αυτό που συμβαίνει γύρω μας, στη ζωή, με μπροστάρηδες τα νέα παιδιά, είναι μια επαναπροσέγγιση του έρωτα με απόλυτα ρομαντική διάθεση.
1509549 Όπως φαίνεται στα σχετικά στοιχεία του Πίνακα 2, τα 2/3 της κοινής γνώμης προεξοφλούν ήδη δύο χρόνια πριν από την ένταξη, θεωρώντας την απόλυτα ή περίπου σίγουρη, ενώ ένας στους τέσσερις εκφράζει σκεπτικισμό και μόνο μια μικρή μερίδα (κάτω του 10%) εκφράζουν απαισιοδοξία ως προς τις προοπτικές ένταξης (με το μεγαλύτερο ποσοστό μεταξύ των τελευταίων να προέρχεται, δυσανάλογα, από τις τάξεις των ψηφοφόρων Ν.Δ.
1526614 Εδώ λοιπόν το ΠΑΣΟΚ καταγράφει μέτρια αποτελέσματα για απόλυτα συγκεκριμένους λόγους.
1499332 Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλη φράση θα ταίριαζε απόλυτα.
1501344 Τον καταλαβαίνω το φόβο τους και τους δικαιολογώ απόλυτα».
1511557 ς' αυτή όμως την περίπτωση δεν είμαι απόλυτα σίγουρη πού βρίσκεται η γραμμή του δίκιου και του άδικου.
1503975 «Είναι απόλυτα υπεύθυνη για την ανυπαρξία αλλά και την αποτυχία των οποιωνδήποτε πολιτικών στόχων, αλλά και για τη διατήρηση συνέπειας» κατηγορούν την κ. Ολμπράιτ οι στρατιωτικοί κύκλοι, που συμφωνούν στις εκτιμήσεις που έκαναν προ ημερών πολιτικοί παράγοντες που πρόσκεινται στον αντιπρόεδρο, ότι «ο Γκορ θα την πληρώσει τελικά» την υπόθεση αυτή.
1452344 Οι συντεταγμένες αυτές συνήθως βρίσκονται από τους δορυφόρους, που πετάνε πάνω από την καυτή ζώνη και είναι απόλυτα ακριβείς στις αναλύσεις τους.
1504969 Ο Τσάπλιν παραμένει ο τελευταίος ρομαντικός («Φώτα της Πόλεως», «Μοντέρνοι καιροί»), που θα συμφιλιωθεί απόλυτα με τον ομιλούντα, ύστερα από πολλά χρόνια, το 1940 («Μεγάλος Δικτάτορας»).
1451536 Η δεύτερη έχει να κάνει με την, απόλυτα φυσιολογική, αντίληψη των μαθητών, που τα θέλουν όλα και τα θέλουν τώρα...
1512775 Η πρόσβαση στους στρατιωτικούς στόχους δεν είναι δυνατή και είναι απόλυτα κατανοητό, καθώς οι απώλειες από έναν πόλεμο είναι απόρρητο στοιχείο.
1527336 Η Κατερίνα ήταν απόλυτα μέσα στους στόχους της και το τόνισε η ίδια λέγοντας πως ήθελε να κερδίσει με επίδοση κάτω από 11''.
1516726 Ο κ. Στεφανόπουλος, καθισμένος ανάμεσά τους, φαινόταν απόλυτα ικανοποιημένος.
1534253 Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχ. Χρυσοχοΐδης από τα αποτελέσματα της σαββατιάτικης σκούπας σε περιοχές των Μεσογείων.
1452358 Μόλις εντοπίσει το στόχο και η φωτογραφία ταιριάξει απόλυτα, μόνο και μόνο τότε θα κινηθεί εναντίον του στόχου.
1451142 Η διαφορά μειώθηκε στους 23 πόντους με την κόρνα της γραμματείας και το ταμπλό έγραψε το τελικό 95-72 μέσα σε πολλά χειροκροτήματα και από πλευράς Σερφ, που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και τη διαφορά ασφαλείας που εξασφάλισε η ομάδα του, εν όψει της ρεβάνς.
1451119 Απόλυτα;
1452359 Σε περίπτωση που η φωτογραφία δεν ταιριάζει απόλυτα, αν δηλαδή το προηγούμενο βράδυ έχει σπάσει ένα κομμάτι από την Καρυάτιδα, ο πύραυλος δεν θα τη χτυπήσει.
1538634 Τι είδους δυναμική αλλαγή εικόνας μπορεί να κάνει, όταν ο Άκης, ο Λαλιώτης, η Βάσω, ο Γιωργάκης, ο Παπαντωνίου θεωρούνται αναντικατάστατοι ή πιστεύουν ότι είναι απόλυτα πετυχημένοι...
1437428 «Είναι το απολύτως μίνιμουμ επίπεδο που μπορεί να επιτευχθεί, αν όλα εξελιχθούν ομαλά και δεν έχουμε δραματικές εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο» έλεγε χθες, με χαρακτηριστική άνεση, κυβερνητικός παράγοντας που αποτελεί το σύνδεσμο με τα οικονομικά επιτελεία των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και γνωρίζει απόλυτα τα τεκταινόμενα στην ελληνική σκηνή.
1521289 Από τους άλλους πολιτικούς, σταθερή και θετική εξακολουθεί να είναι η εικόνα για τους κ. Τσοχατζόπουλο και Βενιζέλο και την κ. Β. Παπανδρέου, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στο όριο, με αρκετά υψηλό το ποσοστό στις αρνητικές θέσεις της κλίμακας, σημειώνει πολύ υψηλό μέσο όρο συμπάθειας στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. '96 (6,9), με ένα σχεδόν 40% από αυτούς να συγκεντρώνονται στον απόλυτα θετικό πόλο της κλίμακας (θέσης 9-10). .
1522016 Αυτές οι δύο τάσεις, που αθροίζουν περίπου τους δύο στους τρεις ψηφοφόρους, είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τα κριτήρια που κυριαρχούν στη διαμόρφωση της εκλογικής συμπεριφοράς.
1529874 Με δηλώσεις του στην ελληνική υπηρεσία του BBC ο κ. Έιλινγκ τόνισε ότι η «Μπρίτις» δεν συνάπτει συμφωνίες εάν δεν είναι απόλυτα σίγουρη για την επιτυχία.
1514978 Μου φαίνεται απόλυτα λογικό ότι κάποια μέρα μπορείς να διαπιστώσεις ότι το ρεπερτόριό σου δεν σε οδηγεί πουθενά».
1516640 Ο υπουργός Γεωργίας Γ. Ανωμερίτης ανέφερε ότι ελέγχθηκε απόλυτα ο τομέας των ζωοτροφών και συνεπώς δεν διοχετεύθηκε ύλη μολυσμένη με διοξίνη.
1530999 Σύμφωνα με έγκυρες και απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, το συγκεκριμένο ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Αρχαίας Ολυμπίας, που ανακοινώθηκε πριν από δεκαπέντε μέρες, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο «μάτι του κυκλώνα» των αντιδράσεων διαφόρων πολιτικών παραγόντων εντός και εκτός Ελλάδας, οι οποίοι ζητούν επιτακτικά την απόσυρσή του μέσω νέου (!) ψηφίσματος.
1527311 «Πως είναι απόλυτα φυσική...»!
1533334 Ο Γεώργιος Ράλλης συμφώνησε απόλυτα στην πρόταση Σημίτη και με δηλώσεις του (στον «Φλας») είπε ότι «ο νυν Πρόεδρος πρέπει να στηριχθεί και τον Μάρτιο απ' όλα τα κόμματα».
1533440 Και νιώθω απόλυτα ευχαριστημένος στην Μπολόνια.
1546320 Υπεύθυνοι για τη λειτουργία των κατά τόπους νοσοκομείων θα είναι ειδικοί μάνατζερ, απόλυτα γνώστες του αντικειμένου.
1547711 Ένα σύνδρομο με απόλυτα επιλεκτική χρήση ανάλογα με το βαθμό υποταγής ή προσαρμογής κυβερνήσεων και χωρών με την αμερικανική πολιτική.
1533913 Το χρήμα έχει αναχθεί σε μια θεότητα, απόλυτα ανεξάρτητη.
1535377 Αυτό, δηλαδή, που οι κριτικοί είδαν στη δουλειά μου στο Romance, και εγώ δεν είμαι, ίσως, σε θέση να καταλάβω απόλυτα, κάποια στιγμή σε μια άλλη δουλειά μπορεί να βγει στην επιφάνεια και να με πάει παρακάτω».
1553669 Ο Σεϊκέλι έμεινε ελεύθερος από τους Νετς επειδή ακριβώς στάθηκε αδύνατο να ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του.
1548622 Στα μακριά καλοκαίρια της παιδικής πλήξης (πλήττουν τα παιδιά τόσο απόλυτα και οριακά, που ωχριά το ενήλικο αντίστοιχο), ακολουθούσα τις ζηλευτές περιπέτειες των τυχερών σκιών που εποικούν το μυθιστορηματικό σύμπαν.
1550577 Όποιο και αν επιλέξετε θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
1559457 Αντίθετα, η αντιπαράθεση φαίνεται να παίρνει νέες διαστάσεις, καθώς η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ανεξάρτητα από το αν θα προχωρήσει τελικά σε μικρή μείωση των επιτοκίων του ευρώ στην αυριανή της συνεδρίαση, είναι απόλυτα αρνητική στο να χρησιμοποιηθεί η νομισματική πολιτική για μια απόπειρα αναθέρμανσης των οικονομιών στην Ε.Ε.
1557199 Τα παράπονα, επομένως, των ψηφοφόρων των κομμάτων αυτών είναι απόλυτα δικαιολογημένα, δεδομένου ότι με τα συστήματα αυτά οι ψήφοι τους ζυγίζουν σε έδρες πολύ λιγότερο απ' ό,τι οι ψήφοι που δίνονται στα μεγαλύτερα κόμματα.
1564851 Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε δεκτό το αίτημα της Ένωσης Εισαγγελέων και απέσυρε από το νομοσχέδιο για την ίδρυση υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας τη διάταξη που όριζε δύο εισαγγελείς ως τους απόλυτα υπεύθυνους για τις έρευνες των πειθαρχικών και ποινικών παραπτωμάτων των αστυνομικών.
1560531 Το στόχο αυτό συμμερίζονται απόλυτα και προωθούν οι κυρίαρχες ελίτ στην Ε.Ε. (Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία), παρά τις αντιρρήσεις της εξαρτημένης ελληνικής ελίτ.
1562885 Άλλωστε, ο Τουμπάκοβιτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον Μαλαδένη στους αγώνες του τουρνουά Supersport.
1445041 Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΦΙΦΑ Τζούλιο Γκροντόνα και τα μέλη Ντέιβιντ Γουίλ, Ισαάκ Ντέιβιντ Σάσο δέχτηκαν απόλυτα τις θέσεις του Παναθηναϊκού, καθώς επίσης την ορθότητα της πρωτοβάθμιας απόφασης της Players Status Committee.
1565948 Έχοντας υπόψη και τη θέση της, βρίσκεται στα Βαλκάνια, πιστεύω ότι η ελληνική κυβέρνηση από την πρώτη μέρα διατήρησε μια απόλυτα καθαρή στάση.
1557974 Η επιτυχία του εισαγγελικού έργου στον εντοπισμό ποινικών -και μόνο- αδικημάτων, αναφέρει άλλο στέλεχος της αγοράς, θα εξαρτηθεί σχεδόν απόλυτα από τη βοήθεια των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών, καθώς χωρίς αυτήν το «πέλαγος» των χρηματιστηριακών λαβυρίνθων ίσως αποδειχθεί... απέραντο.
1566966 Η θέση της Βούλας για τη συμπατριώτισσα, και παράλληλα αντίπαλο της, είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένη.
1567744 Αυτός ο ορισμός δεν σημαίνει ότι η οικουμενικότητα ενός ιστορικού φαινομένου είναι πάντοτε αξιολογικώς σπουδαία με απόλυτα κριτήρια.
1567611 Αυτό πάντως φάνηκε για πολλοστή φορά και προχθές, όταν ο Τουμπάκοβιτς ξεκίνησε πάλι με τον Κασάπη στην αριστερή πλευρά και όχι με τον Κοπιτσή (τον έβαλε αλλαγή μισή ώρα πριν από το τέλος), από τον οποίο ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος όσον αφορά την απόδοσή του στο συγκεκριμένο ρόλο (αριστερό μπακ-χαφ).
1564619 Ωστόσο η συζήτηση είναι απόλυτα ενδεικτική της μεταβολής υπέρ των ελληνικών επιχειρηματικών συμφερόντων που φαίνεται ότι επιφέρουν οι ασταμάτητοι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ στη Σερβία, σε ό,τι αφορά τις μελλοντικές οικονομικές δραστηριότητες στο έδαφός της.
1536441 Μπορεί ο Ιάκωβος να μην είναι απόλυτα έτοιμος ως παίκτης, σημασία όμως έχει ότι κάλυψε αμέσως το κενό του Παναγιώτη.
1528093 Κατά τρόπο αρκετά εντυπωσιακό, λόγω κάποιας συστηματικότητας που εμφανίζει, το κυβερνών κόμμα κατέγραψε φέτος μία αναλογία ψήφων ευρωκάλπης προς τις ψήφους των τελευταίων βουλευτικών εκλογών (του '96) απόλυτα συγκρίσιμη εκείνης που κατέγραψε στην ευρωκάλπη του '94 ως προς την κάλπη των βουλευτικών του '93 (0, 79 έναντι 0, 80).
1569555 ---Θεμιτό και απόλυτα φυσικό, για παράδειγμα ο κ. Σημίτης να θέλει να πάει για ψάρεμα με φίλους ή γνωστούς.
1568805 Και, όπως επισημαίνεται και λίγο πιο κάτω στο ίδιο χαρτί και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, «γεγονός, που αποτελεί τη μεγαλύτερη μετεγγραφή που πραγματοποιήθηκε ποτέ από ελληνικό σύλλογο στο εξωτερικό».
1566987 Ο στίβος έγινε όχι απόλυτα αλλά σίγουρα πιο δίκαιος από το παρελθόν και μπορείς να βάλεις τις βάσεις για καλύτερο μέλλον.
1568158 «Η "διαβολική σύμπτωση" είναι ότι οι φήμες για υποχρεωτική στράτευση στα 18 δένουν απόλυτα με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, που δεν δίνει πλέον δεύτερη ευκαιρία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
1569385 Ο Στιούαρτ Μπάξτερ, ο Βρετανός τεχνικός της ΑΙΚ, συμφώνησε απόλυτα με το Σέρβο ομόλογό του και έδωσε μια άλλη διάσταση για το τι σημαίνουν για την ΑΕΚ οι αναμετρήσεις αυτές.
1572097 Στην έντονη αυτή διαμάχη, που σημειωτέον ελάχιστα βγαίνει προς τα έξω, με κάποιες σποραδικές μόνο βολές εκατέρωθεν, αλλά που επιβεβαιώνεται απόλυτα από κύκλους εντός και εκτός της κυβέρνησης, κύκλοι του Πενταγώνου, που όταν αναφέρονται στην επιχείρηση κατά της Γιουγκοσλαβίας μιλάνε ειρωνικά για τον «πόλεμο της Ολμπράιτ», επιρρίπτουν ευθύνες στην Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα Βαλκάνια και την κατηγορούν για τις διαρροές προς τα μέσα ενημέρωσης ότι το Πεντάγωνο δεν ήταν προετοιμασμένο να πάει σε πόλεμο.
1569917 Όπως και ήταν αναμενόμενο, ο Σερβοέλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε «απόλυτα φυσιολογικές αυτές τις μετακινήσεις».
1575916 Το περιβάλλον πρέπει να προστατευθεί απόλυτα παντού όπου αυτό κινδυνεύει.
1518629 Ο υπουργός Γεωργίας Γ. Ανωμερίτης για μια φορά ακόμη διαβεβαίωσε ότι όλα τα ζωικής παραγωγής ελληνικά προϊόντα είναι απόλυτα ασφαλή.
1570913 - Οσο για τα μετάλλια, στις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις παίζονται από τα 89 μέχρι τα 87 μέτρα (ίσως και πιο κάτω) οπότε είναι απόλυτα μέσα στις δυνατότητες του πρωταθλητή μας, που έχει ρίξει δύο φορές φέτος πάνω από 88 μ. (η μία πάνω από 89), δύο πάνω από 87 μ. και τρεις πάνω από 86 μ.
1574993 Όμως ο πρόεδρος της τελευταίας (ο θρύλος) Αλμπέρτο Χουαντορένα, τον υποστήριξε απόλυτα και τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει ο αθλητής χρήση κοκαΐνης.
1574367 Όπως είπα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Παναθηναϊκό και ειλικρινά βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα.
1576250 «Στην αρχή απογοητεύτηκα, αλλά τώρα είμαι απόλυτα έτοιμος.
1535353 Είπα, όμως, ότι μπορεί να μη γίνεται να καταλάβω απόλυτα ένα καθαρά γυναικείο θέμα, αλλά θα προσπαθήσω να το φωτογραφίσω».
1579358 Όχι, ο καιρός δεν «τρελάθηκε», αφού σύμφωνα με το μετεωρολόγο κ. Νίκο Καντερέ, τα φαινόμενα αυτά είναι απόλυτα φυσιολογικά και συνηθίζονται έπειτα από πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
1577612 Η διαπραγμάτευση προθεσμιακών συμβόλαιων γίνεται στο χρηματιστήριο και είναι απόλυτα τυποποιημένα ως προς όλους τους όρους τους, εκτός από την τιμή τους, η οποία άλλωστε είναι και το αντικείμενο διαπραγμάτευσης.
1550905 Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου δήλωσε χθες στις Βρυξέλλες ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της μετοχοποίησης του ΟΤΕ.
1578763 Πάντως, όλες οι ενδείξεις και πληροφορίες είναι ότι οι Αμερικανοί θέλουν να εμφανιστούν στη νέα πρωτοβουλία και στις νέες συνομιλίες απόλυτα προετοιμασμένοι με σχέδια και μελέτες για όλες τις πτυχές του Κυπριακού.
1578822 Έπειτα από δύο αποτυχίες... ατυχίες το 1995 και 1997 να μπει στον τελικό, η πρώτη της συμμετοχή ήταν απόλυτα επιτυχημένη.
1576953 Εγώ θέλω ατομικό ρεκόρ και πιστεύω ότι αν το πετυχαίνεις αυτό σε ένα μεγάλο αγώνα είσαι απόλυτα επιτυχημένος...».
1579171 - Συνεχίζουν δυστυχώς να αγνοούν ότι οι πολίτες θέλουν «καθαρές λύσεις» -για να χρησιμοποιήσουμε μια σημιτική φράση που όμως ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση- και δεν δείχνουν εμπιστοσύνη για την εξουσία σε κόμματα, που μάλλον ντόρο κάνουν παρά αντιλαϊκές λύσεις και πολιτικές αποτρέπουν (αλήθεια πόσες τέτοιες κυβερνητικές επιλογές έχουν αποτρέψει τα τελευταία χρόνια;).
1577732 «Παίζω εδώ κι ένα χρόνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα κέρδη μου».
1579236 «Σαν μια κωμωδία, ενώ σεβαστήκαμε απόλυτα την εποχή του.
1579217 «Είναι απόλυτα έργο χαρακτήρων.
1534625 Οι βουλευτές που έχουν πλειοψηφήσει στην περιφέρειά τους (σχετικά, αν είναι σ' ένα γύρο, απόλυτα αν είναι σε δύο) αθροίζονται και συγκροτούν στη Βουλή τη δύναμη των κομμάτων στα οποία ανήκουν.
1537816 Πρέπει να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς».
1516846 Δυστυχώς για την κυβέρνηση, τα γεγονότα δικαιώνουν απόλυτα την κριτική μας.
1520345 Ελέγχει απόλυτα δύο σημαντικά κυβερνητικά στελέχη, τον υπουργό Εσωτερικών Β. Ρουσάγλιοφ και τον πρώτο αναπληρωτή πρωθυπουργό, Ν. Ακσιονένκο.
1581699 Τα γεγονότα δικαίωσαν απόλυτα τη θέση αυτή, αλλά και τη στάση των εκσυγχρονιστών.
1582980 Σχετικά με τις ευρωεκλογές, η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα διαπίστωσε ότι τα δραματικά γεγονότα της Γιουγκοσλαβίας «δικαιώνουν απόλυτα τις θέσεις του ότι η Ευρώπη είτε θα βασίζεται σε μία πολιτική της αλληλεγγύης και της πραγματικής σύγκλισης των επιπέδων ανάπτυξης και ευημερίας των λαών, είτε θα γίνει η Ευρώπη των ζωνών επιρροής, των πολέμων και των τραπεζιτών».
1579645 Πρώτα τελείωσε τον αγώνα η Στέλλα Τσικούνα, που πήρε την 8η θέση με 63, 43 μ. (οι άλλες βολές της: 60, 57, 63, 10, 61, 28, 57, 23, άκυρη) και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη, αφού σε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα μπήκε στην οκτάδα (έβδομη στην Αθήνα το 1997).
1579747 «Κανένας στον κόσμο δεν είναι...», είπε προχθές και το πιστεύει απόλυτα.
1585771 Το ύφος του σκληρό, αλλά απόλυτα ήρεμο.
1584500 Ο Μιλόσεβιτς δείχνει απόλυτα αδιάλλακτος και μόνο οι περιοδικές συνομιλίες του με τον μετριοπαθή Ρουγκόβα αποτελούν μια μικρή ένδειξη διάθεσης για διαπραγματεύσεις, που δεν είναι αποδεκτές από τη Δύση.
1586425 Είναι όμως και απόλυτα ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα δεν συμμετέχει στις επιχειρήσεις με κανέναν τρόπο», ήταν η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Πολεμικού Ναυτικού Χρ. Καραδήμα, όταν ρωτήθηκε για το ρόλο του πλοίου.
1586437 Κατά την ALΚΟ το «όχι» φθάνει στο 98, 6%, συμφωνεί απόλυτα το 1,1% και μάλλον συμφωνεί επίσης 1,1%.
1580212 Ο νόμος αυτός της αγοράς ταιριάζει, κατά τα φαινόμενα, απόλυτα στην περίπτωση της τουρκικής κυβέρνησης, που εξακολουθεί να μην ελέγχει την κατάσταση μετά το σεισμό, αφού οι αρχές χθες μείωσαν κατά έξι χιλιάδες τον αριθμό των νεκρών που είχαν οι ίδιες ανακοινώσει.
1580885 Στόχο που θεωρούν απόλυτα εφικτό.
1581102 -Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ στήριξε απόλυτα τον Κώστα Σημίτη, εμφανίστηκε ενωτικός και επικαλούμενος τις βασικές πράξεις της αριθμητικής χρησιμοποίησε και πάλι μια παραβολή για να δώσει το στίγμα του:
1599871 Από την άλλη πλευρά ωστόσο, ο Σωκράτης Λοϊζίδης είναι απόλυτα ενήμερος για τις καθημερινές επαφές του Νίκου Στράτου με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
1581109 Η ομιλία της ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με τη συνολική στρατηγική της (όπως έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό).
1589733 Παραλυσία και αφωνία, επιθετική ή απόλυτα παθητική συμπεριφορά είναι μερικές από τις επιπτώσεις που έχει στα παιδιά-πρόσφυγες το δράμα στο Κόσοβο.
1538435 Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ματς με την Τσεχία».
1585229 Ο Σερφ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Γιάννη Σιούτη ως πλέι μέικερ, αλλά θα προβληματιστεί έντονα στην περίπτωση που υπάρξει τραυματισμός τού πιο φορμαρισμένου πλέι μέικερ της Ελλάδας:
1591796 Θα θέλαμε ασφαλώς να είμαστε απόλυτα σίγουροι γι' αυτό το μετάλλιο, αλλά είναι τόσοι πολλοί οι διεκδικητές που μπορούμε να πούμε μόνο πως οι πιθανότητες να δούμε μια μεγάλη μάχη είναι περισσότερες από ποτέ.
1593879 Η δική σας ήταν απόλυτα επιτυχημένη.
1600638 Η κύρια άποψη του Εντ ισχύει απόλυτα -αυτό που πράγματι έχει σημασία είναι οι επιθυμίες των ανθρώπων που κατέχουν και ελέγχουν τα MMΕ.
1587260 Σύμφωνα με αυτό λοιπόν η Επιτροπή Δικηγόρων για τα Κοινωνικά Δικαιώματα και τις Πολιτικές Ελευθερίες θεωρεί «απόλυτα βάσιμη από νομική άποψη» την άρνηση των στρατευμένων να συμμετάσχουν σε ΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις: καθώς το άρθρο του Συντάγματος, αποτυπώνοντας τη λαϊκή βούληση και την ιστορική εμπειρία, καθιστά σαφές ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εγκαθιδρυθεί υποχρέωση συμμετοχής σε επιθετικές πολεμικές επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα πέρα από τα όρια της επικράτειας.
1590705 Τώρα τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά όσον αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον αγώνα, αλλά θα είμαστε απόλυτα σίγουροι γι' αυτόν όταν αρχίσει ο τελικός.
1587584 Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι μόνο σε τρεις χώρες είναι απόλυτα ξεκάθαρη η θέση της κοινής γνώμης απέναντι στον πόλεμο.
1590198 Μπήκε και βγήκε απόλυτα ήρεμη από τον αγώνα, αφού έκανε ακριβώς αυτό που ήθελε...
1601847 -Στο «Kadosh» οι ζωές δυο νέων γυναικών επηρεάζονται απόλυτα από τις αρχές της ορθόδοξης εβραικής θρησκείας.
1599169 «Όλοι δεν συμπεριφέρθηκαν απόλυτα σωστά στο παρελθόν», σχολιάζει ο Λάρσον και πιστεύει ότι υπάρχουν κάποια ζητήματα όπως «ποιος κατέστρεψε και τι, σε τι βαθμό» που δεν πρόκειται ποτέ να λυθούν.
1595274 Η εξομολόγηση είναι μια απόλυτα προσωπική διαδικασία.
1595270 «Υπάρχει ο συμβολισμός τής απόλυτα διαπροσωπικής σχέσης.
1600087 Όπως είναι απόλυτα θετική και ουσιαστική η συζήτηση που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, με αφορμή την προσπάθεια για επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.
1608384 Η αύξηση των αεροπορικών συμβάντων συνδέεται απόλυτα με την αύξηση της κίνησης των αεροσκαφών διεθνώς, αν ληφθεί υπόψη ότι στην τελευταία πενταετία, τα ατυχήματα στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 13% ενώ στη δεκαετία 1988-98 ο όγκος των επιβατών αυξήθηκε κατά 27% (15% στην Ευρώπη για την τελευταία πενταετία).
1610086 Ο Μπερτράν Ταβερνιέ, χωρίς να συμφωνεί απόλυτα με το κείμενο της ARP, το οποίο θα το ήθελε λιγότερο δογματικό, δεν έχει καθόλου χάδια για τους κριτικούς κινηματογράφου, κυρίως για τη γλώσσα και τις πρακτικές, που συχνά χρησιμοποιούν όταν αναφέρονται σε γαλλικές ταινίες.
1604026 Οι παίκτες του Άρη μέχρι στιγμής εφαρμόζουν πλήρως τις εντολές που παίρνουν, κάτι που με ικανοποιεί απόλυτα».
1604299 Με το γάμο μου, επειδή ο Μοτόλα είναι κατά πολύ μεγαλύτερός μου, είχα απομονωθεί από ανθρώπους της ηλικίας μου και είχα δεθεί απόλυτα με επαγγελματικές υποχρεώσεις.
1610709 «Η πολιτική που έχουμε ακολουθήσει μέχρι τώρα, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αλλά λαμβάνοντας υπόψη και το συμφέρον της Ε.Ε., είναι απόλυτα ορθή.
1600909 Σε απόλυτα μεγέθη θα είναι ακόμα περισσότερα, καθώς ο ρυθμός αύξησης δεν πρόκειται να μεταβληθεί σημαντικά.
1600975 «Οι ειδικοί είναι που πρέπει να το αποφασίσουν, και είναι αναμενόμενο να διαφωνούν», είπε, και δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένη από τον τρόπο που το Μουσείο διοργάνωσε το συμπόσιο αυτό.
1603783 Θέλοντας δε να αντικρούσει το σχετικό ισχυρισμό του βουλευτή της Ν.Δ.., Α. Βαρίνου, ανέφερε πως πριν από δέκα μέρες που ήταν εδώ υπηρεσιακοί παράγοντες του Σένγκεν έλεγξαν το λιμάνι και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι.
1603173 Ο πρώην πρωθυπουργός είπε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι απόλυτα επιτυχημένος, ασκεί τα καθήκοντά του κατά άψογο τρόπο και πρόσθεσε πως «θα λυπηθεί πολύ εάν δεν εκλεγεί και για μια δεύτερη 5ετία».
1615739 Για να γίνει μάλιστα απόλυτα σαφές αυτό, η ΟΛΜΕ εξέδωσε νέα διευκρινιστική ανακοίνωση ότι η στάση εργασίας του κλάδου «ισχύει κάθε φορά που παρεμβαίνουν στο χώρο του σχολείου αστυνομικές ή δικαστικές αρχές και γενικότερα εφόσον στο σχολείο δεν υπάρχουν συνθήκες ομαλότητας και κλίμα κατάλληλο για διδασκαλία και δυνατότητα να ασκήσει ο εκπαιδευτικός το έργο του σε όλες τις πτυχές».
1616964 Σημειώνει πάντως ότι ο Ουγιέ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το παιχνίδι του Κασάπη στην επίθεση, δεν τον είδε όμως και στην άμυνα, διότι η AEΚ δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από τους Μονεγάσκους.
1619419 Όταν όμως όλο αυτό το κατεστημένο των «επωνύμων», ως μωρές παρθένες, σχεδόν σύσσωμο χυμάει να κατασπαράξει τον Τριανταφυλλόπουλο, η διαίσθησή μου και μόνο μου λέει ότι κάπου του ενόχλησε την ευαίσθητη χορδή του κι αυτό, όσο κι αν διαφωνώ μαζί του, το θεωρώ απόλυτα θετικό.
1616731 Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη στάση της κυβέρνησης.
1619664 Και αυτή η αναφορά δεν είναι απόλυτα δεσμευτική και μέχρι τότε υποτίθεται τα θέματα θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί μέσα από διαπραγματεύσεις και διάλογο και
1621084 Ποτέ δεν ακούω τους παραγωγούς, ποτέ δεν δέχομαι να μου επιβληθεί ένας ηθοποιός, επειδή είναι φίρμα, αν εμένα δεν με πείθει απόλυτα.
1620392 Από τα ξημερώματα του Σαββάτου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη η μεγάλη ηθοποιός προς μεγάλη χαρά όλων, κοινού και αρμοδίων, αν και οι τελευταίοι, με πρώτο και καλύτερο το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο δεν θα πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.
1621087 Η Κάτριν Κάρτλιτζ, για παράδειγμα, ήρθε απόλυτα προετοιμασμένη, μου είπε, μάλιστα, ότι η Βάρια ήταν το όνειρο της ζωής της».
1623738 Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες της «Ε», αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις μεταξύ ελληνικών, τουρκικών και αμερικανικών εταιρειών για την πραγματοποίηση μεγάλης επένδυσης στον τομέα της ηλεκτροπαραγωγής.
1624553 Το κατάλαβες; » ήταν το ευθύ ερώτημα που απηύθηνε η πρώην δήμαρχος του Χαμ, Μόνικα Σιμσχόιζερ, προς τον καγκελάριο, ο οποίος άκουγε αμήχανα τη βάση του κόμματός του να καθιστά απόλυτα σαφή τη δυσαρέσκειά της για την απώλεια της Κολονίας, του Ντίσελντορφ, του Έσεν και του Γκέλσενκιρχεν στις 26 Σεπτεμβρίου.
1627015 Όταν εγκριθεί η εμπορευματοποίησή του, σε τρία χρόνια, θα απευθύνεται κατ' αρχάς στους καπ ?ιστές, αλλά σε σύντομο διάστημα θα είναι σε θέση να λειτουργεί απόλυτα ως κανονικό εμβόλιο.
1627754 Αποδείχθηκε όμως απόλυτα ανεπαρκής να διασφαλίσει την αξιοπιστία τού ελληνικού πρωταθλήματος.
1629286 Βλέπετε, στους όρους αντιμετώπισης της τέχνης του νέου αιώνα, με δεδομένη την κατάρρευση των ταμπού απέναντι στο έργο ή το αντικείμενο τέχνης, η επιθυμία να φτιάξουμε το κέφι μας φτάνει απόλυτα νόμιμη ως αίτημα.
1630744 Σε σχετικό ερώτημα της δημοσκόπησης της MRB, ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 75% δήλωσαν ότι είναι «απόλυτα» ή «μάλλον βέβαιοι» σχετικά με το «ποιο κόμμα θα ψήφιζαν εάν την επόμενη Κυριακή γίνονταν βουλευτικές εκλογές».
1629830 Κάλυψε επίσης τους ποδοσφαιριστές τόσο για τα νεύρα τους στον αγωνιστικό χώρο («εκτός από επαγγελματίες είναι και άνθρωποι, θέλουν να κερδίζουν σε κάθε αγώνα και τα νεύρα που είχαν και μέσα στον αγώνα, αλλά και μετά το τέλος του, ήταν δικαιολογημένα! »), κάλυψε όμως απόλυτα και τους διεθνείς στην απόφασή τους να μην ξαναπαίξουν στην Εθνική:
1630745 Αυτό το ποσοστό δείχνει έναν επαρκή βαθμό σταθερού προσανατολισμού της ψήφου (μάλιστα το 57,4% δηλώνουν «απόλυτα βέβαιοι»), αν ληφθεί επιπλέον υπόψη ότι ο δημόσιος χώρος διέρχεται κρίση, ότι η εποχή των μαζικών κομματικών συνταυτίσεων έχει παρέλθει και ότι σημαντικό τμήμα του κοινού (μολονότι μειωμένο ως προς το παρελθόν) επηρεάζεται αρνητικά και για την κυβέρνηση και για την αξιωματική αντιπολίτευση (45,1% και 49%, αντιστοίχως).
1622353 Την προσωπική μου ζωή όμως την ελέγχω απόλυτα».
1628212 Οι masterminders που τη σχεδίασαν σχηματοποίησαν την απόλυτα ελκυστική περσόνα για κάθε παιδί ή «μεγαλύτερο παιδί».
1611888 Τα δύο παιδιά όμως υπερασπίστηκαν απόλυτα το αίτημα του πατέρα τους να αναλάβει εκείνος την επιμέλεια και της 4χρονης αδελφής τους, μεταφέροντας καταγγελίες ότι «για να μην ακούει το κλάμα της τής έκλεισε το στόμα με λευκοπλάστ...».
1623272 » Ο οργανωμένος πυρήνας των φανατικών οπαδών της ΑΕΚ στηρίζει απόλυτα την απόφαση της διοίκησης για εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Τουμπάκοβιτς.
1624170 Όμως πρέπει να είμαστε απόλυτα τίμιοι.
1634693 Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στο θέατρο, σε όλα τ' άλλα είμαι τεμπέλης.
1639098 Η αμερικανική πολιτική έναντι της χώρας μας στην μεταπολεμική περίοδο, ήταν απόλυτα συμβατή όχι μόνο με τα συμφέροντα της αμερικανικής οικονομικής ελίτ, αλλά και της δικής μας, ακόμα και όταν έπρεπε να θυσιαστεί η πολιτική μας ελίτ, όπως συνέβη στην περίοδο της χούντας.
1640029 Δεν είναι, βέβαια, λίγοι εκείνοι οι μεγάλοι, εν ενεργεία ή όχι, δημιουργοί, που δήλωναν ή δηλώνουν λάτρεις του: όλη η νουβέλ βαγκ, ο Ταρκόφσκι, ο Αντονιόνι, ο Σκορσέζε, ο Αγγελόπουλος, ο Κιαροστάμι (η χρήση του ήχου στην τελευταία ταινία του «Ο άνεμος θα μας σηκώσει» είναι απόλυτα επηρεασμένη από τα μπρεσονικά διδάγματα).
1636940 Ο Ζόραν Γκάετς δεν θα μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη της ομάδας του:
1639100 Επομένως, τόσο στη μια περίπτωση όσο και στην άλλη ο συγκεκριμένος τρόπος ενάσκησης της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας είναι απόλυτα συμβατός με τους στόχους αυτών που την ελέγχουν.
1640701 Η συμμετοχή του Αμερικανού στο σημερινό ματς δεν είναι απόλυτα βέβαιη.
1628817 Και είναι απόλυτα εύλογο σε όλους τους αγώνες της Α' Εθνικής να μαζεύονται τόσοι φίλαθλοι όσοι ήταν παλαιότερα σε ένα μόνο ματς.
1644056 Ή μήπως θρίαμβοι του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη και των συνεργατών του σ' αυτή την ολοστρόγγυλη, γλυκιά, καθησυχαστική, καθωσπρέπει, απόλυτα προβλέψιμη σε όλα της ταινία, μπορεί να εξηγηθεί και με «ιδεολογικούς όρους», αυτούς που ο Κώστας Καπάκας φαίνεται να αποφεύγει στο έργο του επιμελώς;
1644578 Από τη σχετική ανάλυση που κάνουν Αμερικανοί, και επ' αυτού συμφωνούν πολιτικοί και διπλωματικοί παρατηρητές, θα 'ναι εξαιρετικά δύσκολο, κάτω από τις παρούσες εσωτερικές συνθήκες, να προχωρήσει ο κ. Σημίτης σε υποχωρήσεις σχετικά με τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Τουρκίας, αν προηγουμένως δεν έχουν υπάρξει κάποιες δεσμευτικές ενέργειες, κυρίως από την Ε.Ε., που να ικανοποιούν την Ελλάδα, γιατί η Άγκυρα, παρά τις κάποιες φραστικές συγκατανεύσεις, δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί τη Χάγη ή να κάνει σύντομα ουσιαστικές χειρονομίες στο Κυπριακό, γιατί είναι απόλυτα πεπεισμένη, και μάλιστα ιστορικά αποδεδειγμένο πως οι πιέσεις της Ουάσιγκτον στην Άγκυρα έχουν κάποιο οριακό σημείο που εξαρτάται από την εξυπηρέτηση των ίδιων των αμερικανικών συμφερόντων.
1614332 Η διοίκηση επ' αυτού δεν ήθελε χθες να ακούσει κουβέντα («η ΑΕΚ έχει προπονητή και τον στηρίζει απόλυτα»), ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί πανηγύριζαν («πούλησε την ΑΕΚ και τώρα τον πούλησε ο Κόκκαλης και τιμωρήθηκε», έλεγε στέλεχος της Οriginal).
1613077 Στους 20 που πήρε χθες ο Κυράστας στο ξενοδοχείο συμπεριλήφθηκε και ο Κιάσσος, απόλυτα υγιής πλέον κι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
1638635 «Ναι, απόλυτα.
1642616 Το χιούμορ κοφτερό, φλεγματικό, με τις σωστές δόσεις ειρωνείας και αυτοσαρκασμού είναι κάτι ακόμη που χαρακτηρίζει απόλυτα τον Εβερετ.
1640846 Είναι προφανές ότι η οικονομική και απόλυτα αξιόπιστη αύξηση της αντοχής των κτιρίων μέχρι 350% δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλου είδους έντονα προβαλλόμενες στα MMΕ παρεμβάσεις και υποδείξεις (χαρτογράφηση ρηγμάτων, μικροζωνικές μελέτες κ.λπ.), των οποίων η αβέβαιη, άλλωστε, συμβολή δεν υπερβαίνει το 130% έως 150% στην καλύτερη των περιπτώσεων (ένταξη μιας περιοχής στην αμέσως δυσμενέστερη ζώνη σεισμικής επικινδυνότητας).
1646614 Παρότι τραυματίας ο Σεπνιέφσκι, (με γύψο στο χέρι), προέβη σε μια δήλωση που εκφράζει απόλυτα τον κόσμο που είδε το ματς και ιδιαίτερα τον Παναθηναϊκό.
1646650 Απόλυτα σύμφωνος με τον προπονητή του εμφανίστηκε και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταΐδης, ο οποίος τόνισε πως «σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, δεν είχαμε πάθος και πίστη για τη νίκη.
1645183 «Αγγλοαμερικανικός καβγάς ξέσπασε για τα Μάρμαρα» υποστηρίζουν οι «Τάιμς» και ο «Τέλεγκραφ» της Κυριακής, ενώ ο «Ομπσέρβερ», κρατώντας χαμηλότερους τόνους υπογραμμίζει ότι οι δηλώσεις Κλίντον «για επιστροφή των Μαρμάρων αν περνούσε από το χέρι του» είναι απόλυτα προσωπική άποψη του Αμερικανού προέδρου «και ίσως δημοσιοποιείται σε προσπάθειά του να κερδίσει φίλους στην Ελλάδα».
1643824 Οι σοσιαλιστές, που με τον Κοσίγκα και Λα Μάλφα συγκρότησαν το συνασπισμό «Τριφύλλι» δεν έχουν ξεκαθαρίσει απόλυτα τη θέση τους.
1642315 Αντιθέτως, συμπεριλήφθηκαν ο Σίγκουρτσον (παρά τα οστεόφυτα στον αστράγαλο) και βέβαια ο Βαζέχα, που απόλυτα υγιής θα ηγηθεί της επίθεσης του Παναθηναϊκού στον αυριανό «δύσκολο εκτός έδρας», κατά τον Κυράστα, αγώνα (5 μ.μ.), με τη SΚΟDΑ.
1645196 Όσο για την κινηματογραφική του μεταφορά -που σφραγίζει σχεδόν νομοτελειακά την επιτυχή πορεία ενός βιβλίου- η οποία ωστόσο δεν ικανοποίησε το συγγραφέα απόλυτα, βγήκε στις γερμανικές κινηματογραφικές αίθουσες μόλις την περασμένη εβδομάδα.
1643628 Η νίκη μας ήταν καθαρή και απόλυτα δίκαιη», επισήμανε στο τέλος του ματς ο Μπάμπης Τεννές για το ευρύ σκορ με το οποίο επικράτησε η ομάδα του.
1648883 (Προφανώς, το σοφό αρχαίο ελληνικό ρητό «η εξουσία διαφθείρει και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα», βρίσκει εδώ την πιο τραγική του επαλήθευση.
1623521 Το «Safe Sex» είναι, αντίθετα, το γελοίο δράμα 26 ανθρώπων, που είναι απόλυτα εγκλωβισμένοι στο δικό τους αίτημα.
1542052 Μέλος, για πρώτη φορά, του Εκτελεστικού Γραφείου του Κινήματος, η πρώην γραμματέας της Νεολαίας, η δυναμική ανυποχώρητη θηλυκή φωνή των «προεδρικών», μου έδινε, από μακριά, την εικόνα μιας γυναίκας απόλυτα αφοσιωμένης και περιχαρακωμένης στο κομματικό καθήκον.
1507910 Ως προς την ενδεχόμενη αργοπορία (όπως επικαλέστηκαν ορισμένοι βουλευτές) κατάθεσης του νομοσχεδίου, τόνισε κατηγορηματικά πως η κυβέρνηση ήταν απόλυτα συνεπής ως προς τις δεσμεύσεις της.
1520860 Ο Εσθονός πρόεδρος είπε ότι κατανοεί απόλυτα τις ανησυχίες και τις ευαισθησίες της Ελλάδας απέναντι στους γείτονές της και αναφέρθηκε κι εκείνος σε μια ειρηνική λύση που, όπως είπε, θα εγγυηθεί την επιστροφή των Κοσοβάρων στις εστίες τους κάτω από συνθήκες ασφάλειας.
1590721 Απόλυτα ειλικρινής, όπως βλέπετε, ο προπονητής του «κυρίου τέλειου» (δίκαιος χαρακτηρισμός για κάποιον που όχι μόνο είναι ο κορυφαίος στο είδος του, αλλά και συναρπάζει τους πάντες).
1652630 Απόλυτα φυσικό, λοιπόν, ο Τσίρο Φεράρα να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού και αποψινό αντίπαλο της Γιουβέντους:
1644614 Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο της επίσκεψης Κλίντον, ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι οι τοποθετήσεις του κ. Κλίντον δεν ήταν συγκυριακές και ακόμη ότι «υπήρξε ένα απόλυτα επιτυχημένο επί της ουσίας ταξίδι».
1656001 «Είμαστε σε μια απόλυτα φυσιολογική Πρωτοχρονιά και καλούμε τους πολίτες να συμπεριφερθούν σαν να μην πρόκειται να συμβεί τίποτε», μας είπε.
1652537 Γεγονός είναι πάντως ότι ο κ. Σημίτης εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος για την έκβαση των εκλογών του 2000, αναφερόμενος στο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη της χώρας για την περίοδο 2000-2004, αλλά και ο Κ. Καραμανλής δήλωσε «αν ήμουν πρωθυπουργός αύριο θα ήμουν στη διάθεση όλων να με κρίνουν».
1566924 Πολλή δουλειά, αλλά είχα μεγάλη θέληση και ο Γιώργος (ο Πομάσκι) με στήριξε απόλυτα...».
1656858 «Εξαρτώμαι απόλυτα από το μοντέλο μου, το οποίο παρατηρώ ελεύθερα, κι ύστερα αποφασίζω να το ακινητοποιήσω στην πόζα που αντιστοιχεί περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία του.
1654381 «Απόλυτα.
1659011 Αυτός ο υψηλόσωμος, απόλυτα κοντρολαρισμένος, πολύ δυνατός και έχων μια μοναδική σχέση με τα δίχτυα ποδοσφαιριστής πήρε αμπάριζα πολλές φορές χθες την άμυνα της ΑΕΚ, καταφέρνοντας σε δύο απ' αυτές να νικήσει τον Ατματσίδη, στο 45 με απευθείας χτύπημα φάουλ (το είχε κερδίσει ο ίδιος) και στο 57 με δυνατό σουτ από σχετικά πλάγια θέση.
1661611 ς' αυτό το πλαίσιο μάς βρίσκει απόλυτα σύμφωνους η προσπάθεια του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, για την ανάπτυξη των περιφερειών της χώρας».
1661633 Ο σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. και γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου «Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής» και χθες με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς επέμεινε απόλυτα στις θέσεις του, προκαλώντας αυτή τη φορά την μήνι ακόμη και του ίδιου του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ.
1652726 Θεωρώ ότι στη ρεβάνς οι πιθανότητες πρόκρισης είναι απόλυτα μοιρασμένες».
1654899 Απόλυτα!
1652397 Αλλά το να προσφέρει κανείς κόσμια και στο πλαίσιο του πολιτισμού τη στήριξή του στους μειονοτικούς πληθυσμούς, ώστε να μπορέσει να ακουσθεί η φωνή τους, είναι κάτι που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη».
1643693 Με κινητήριο άξονα τον Αντώνη Σαπουντζή κυριάρχησαν απόλυτα σε όλους τους τομείς και πήραν με χαρακτηριστική άνεση τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
1615392 Ο oποίος, λόγω των μούσκουλων που απέκτησε στους πεζοναύτες και της μάγκικης μπρουκλινέζικης προφοράς και αέρα που του κληροδότησε η εφηβεία του, μαρκάρεται στη showbiz ως ο απόλυτα matcho κακός-ρεμάλι ρολίστας.
1666594 «Ήμασταν απόλυτα καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε», εξήγησε.
1666533 Και αυτό γιατί: από τη μια ο Ολυμπιακός ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος στις απαιτήσεις του αγώνα, έλεγχε συνεχώς τον ρυθμό και το σκορ και από την άλλη οι «πράσινοι» δεν είχαν την ψυχολογία και τελικά ούτε τα όπλα για να διεκδικήσουν μια τέτοια διαφορά.
1670189 Στα εννέα χρόνια που βρίσκεται στην θέση του προέδρου ασκούσε ουσιαστική εξουσία, σχεδιάζοντας και επιβάλλοντας πολιτικές, και παράλληλα έλεγχε απόλυτα τις κυβερνήσεις που σχηματίζονταν κάτω και από τις δικές του παρεμβάσεις.
1667055 Τεράστιες φλόγες που είχαν ζώσει κατοικίες (από πότε η στρατιωτική υποδομή των Σέρβων στεγάζεται σε δυαράκια με κουζίνα και μπάνιο!) ήταν το απόλυτα ρεαλιστικό φόντο στις εικόνες που έστειλαν από την Πρίστινα οι Έλληνες απεσταλμένοι, μετά το ΝΑΤΟϊκό βομβαρδισμό «στρατιωτικών στόχων».
1666548 Και η επιλογή του δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς ναι μεν οι δύο ξένοι του Παναθηναϊκού σκόραραν τη μερίδα του λέοντος, αλλά ουδέποτε η ομάδα του κινδύνευσε να ηττηθεί με το ανεπιθύμητο -11.
1666579 Ζω το άγχος τους καθημερινά στις προπονήσεις και τους δικαιολογώ απόλυτα.
1543935 Ο προπονητής της Εθνικής δεν απάντησε και το λόγο ξαναπήρε ο Γ. Κολοκυθάς, λέγοντας ότι συμφωνεί απόλυτα με τα όσα είπε ο Ιωαννίδης.
1539169 Τον στηρίζω απόλυτα και αναλαμβάνω την ευθύνη», δήλωσε.
1522226 Η Ντόλι, που έγινε διάσημη το 1997 καθώς ήταν το πρώτο θηλαστικό που προήλθε από ένα κύτταρο ενηλικιωμένου ζώου, εξωτερικά μοιάζει απόλυτα φυσιολογική, αλλά γενετικά είναι έξι χρόνια μεγαλύτερη από την ηλικία της, τονίζει η ομάδα γενετιστών.
1669412 * Τα συνθήματά τους όμως και η ιδεολογία τους, όπως το «Έξω οι ξένοι από την Ελλάδα», μοιάζουν απόλυτα με τα δικά σου.
1671126 Διατυπώνεται, πάντως, η διαβεβαίωση ότι είναι απόλυτα υγιείς.
1671817 Είχε προηγηθεί και με 6 πόντους κι είχε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι με έλεγχο των ριμπάουντ.
1672412 Μια και όπως υποστηρίζεται «γεννώνται εύλογα ερωτηματικά περί του συννόμου ή μη των ενεργειών των εμπλεκομένων αστυνομικών υπηρεσιών, αφού τα δημοσιεύματα είχαν σαν αποτέλεσμα αφενός μεν να κλονισθεί στους πολίτες τοπικά και πανελλαδικά το αίσθημα ασφαλείας, το αίσθημα κράτους δικαίου ως επίσης να αιωρείται η καχυποψία-ερωτηματικό εάν υπήρξε νομότυπη εφαρμογή των σχετικών διατάξεων και αφετέρου δε θίγεται η τιμή και η υπόληψη του υπογράφοντος όχι μόνο ως διευθυντού αλλά και ως μεμονωμένου ατόμου, επιθυμούντος ένεκα τούτου την ποινική δίωξη παντός υπευθύνου ο οποίος διέπραξε ποινικά αδικήματα με τη δημοσίευση των παραπάνω άρθρων-δημοσιευμάτων, με τα οποία διασύρεται όχι μόνο ο υπογράφων ως άτομο, αλλά και ο θεσμός του αστυνομικού διευθυντού - των αξιωματικών και γενικά της ηγεσίας» (σ.σ. έχει τηρηθεί απόλυτα η σύνταξη και η ορθογραφία της αναφοράς).
1674649 Άρα και τα δύο τοποθετούμαι απόλυτα αρνητικά.
1679229 Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Νίκος Γκουλής έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του.
1679295 Το 0-0 ήταν το απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα.
1671612 Και θέλω να κάνω απόλυτα σαφές ότι όποια αναβάθμιση της Τουρκίας σε ευρωπαϊκό περιβάλλον δεν μπορεί να είναι επιβράβευση της μέχρι σήμερα αλαζονείας, αδιαλλαξίας και προκλητικότητάς της.
1679623 Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή της εποχής με την εμφάνιση, το ίματζ, το φαίνεσθαι, τα απόλυτα μοντέρνα ρούχα, το μακιγιάζ.
1695339 Ακόμη, υπήρξαν και περιπτώσεις, που σχετικοί επιστήμονες αντί να συζητούν τις διαφωνίες τους για την ερμηνεία των παρατηρηθέντων φαινομένων ή των αποτελεσμάτων τους, που βεβαίως είναι απόλυτα φυσιολογικές και απαραίτητες για την εξέλιξη της επιστημονικής έρευνας, να ερίζουν μπροστά στις κάμερες, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές όχι μόνο να μη μαθαίνουν κάτι καινούργιο, αλλά να τα μπερδεύουν όλο και περισσότερο και να αναστατώνονται αδικαιολόγητα.
1696404 Αφού κινδυνολόγησαν στο έπακρο -το Μέγκα, για παράδειγμα- αξιοποιώντας τις εκτιμήσεις του εκπροσώπου της ομάδας ΒΑΝ αλλά και του καθηγητή Κουλχάνεκ, που απλώς μετέφερε αόριστες προβλέψεις του καθηγητή Βαρώτσου, δημιουργώντας, όπως ήταν απόλυτα προβλέψιμο, ένα κλίμα πανικού, προσπάθησαν να αναστρέψουν ή να περιορίσουν το φόβο με τις συνεντεύξεις των σεισμολόγων.
1679568 Με κοιτάει και γελάει, με αυτό το γέλιο που ξεκινά από τα μάτια και κάνει τις άκρες του στόματος να στρίβουν, αυτό το γέλιο που είναι απόλυτα κολλητικό και ενθαρρύνει τα κρυφοκοιτάγματα σε ξένα μπάνια.
1697570 Ο κ. Ρέππας συνέστησε για άλλη μια φορά στους επενδυτές να είναι ψύχραιμοι και προσεκτικοί, και κάλυψε απόλυτα για τις δηλώσεις του (στην «Ε», και αλλού) τον κ. Παπαδήμο.
1655713 Η Αλισον ήθελε να ανακαλύψει έναν απόλυτα προσωπικό ήχο και κατάφερε να φτιάξει την ποπ των καιρών μας.
1662811 Η οργή για την άνευ προηγουμένου επίθεση του ΝΑΤΟ κατά του Κοσόβου, δεν είναι δυνατόν να πνίξει ποτέ την αγανάκτηση για τα έργα και τις ημέρες αυτού του ανθρώπου που, για πολλούς, έχει ταυτίσει απόλυτα την έννοια του πολιτικού με εκείνη του κοινού εγκληματία.
1663578 Το όφελος για τη Δύση ήταν η αποσύνθεση και εξουδετέρωση του μόνου μη εξαρτημένου βαλκανικού κράτους, μέσω της δημιουργίας μιας δράκας κρατιδίων απόλυτα εξαρτημένων από τη Δύση και της απομόνωσης των Σέρβων που εξακολουθούσαν να επιδιώκουν την ανεξαρτησία τους.
1665064 Σε πάρα πολλά έργα οι ρόλοι είναι τέτοιοι που δεν είναι ούτε απόλυτα κωμικοί, ούτε απόλυτα δραματικοί.
1702751 Η διοίκηση όχι μόνο τον στηρίζει απόλυτα τον «Τούμπα», αλλά ίσα ίσα εκδηλώνει και τη δυσαρέσκειά της για τις άσχημες κριτικές και επιθέσεις που δέχεται ο προπονητής της ομάδας σε ό,τι αφορά την εικόνα της ομάδας.
1676365 Μίλησε για «μικροπολιτικούς στόχους», ενώ υπογράμμισε ότι «ο ΟΠΑΠ θα ελέγχει απόλυτα το σύστημα, γιατί θα ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο».
1687186 19 Η εισαγωγή του πολλαπλού βιβλίου είναι απόλυτα χρήσιμη για την άσκηση της κριτικής ικανότητας των μαθητών και για να αποφευχθεί η στείρα απομνημόνευση.
1688143 Ωστόσο η Φιορεντίνα είναι μία από τις ομάδες που δεν τον αφήνουν αδιάφορο, με την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα ικανοποιηθεί απόλυτα η ΑΕΚ στο οικονομικό.
1690665 Οι άρχοντες παρακολουθούν, παρεμβαίνουν, αλλά δεν ελέγχουν απόλυτα.
1697387 Ο Ηρακλής έπαιξε χωρίς Ντίνκινς κι ο Σάκοτα είπε ότι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος.
1712177 Οι πληροφορίες από απόλυτα αξιόπιστη πηγή, λένε ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν ουσιαστικά τελειώσει και ο διεθνής επιθετικός της Ιντερ και πρωταθλητής Κόσμου με την Εθνική Γαλλίας συμφώνησε για συμβόλαιο δύο χρόνων, προς 700 εκατομμύρια δραχμές το χρόνο, ποσόν-ρεκόρ όλων των εποχών για την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά.
1693382 Απόλυτα φυσιολογική χαρακτήρισε την πτώση του Χρηματιστηρίου ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Δρυς από του βήματος της Βουλής χθες, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι «η δυναμική του πορεία θα συνεχιστεί γιατί ακριβώς αντικατοπτρίζει, αντανακλά τη δυναμική που έχει σήμερα η ελληνική οικονομία».
1690904 Εγώ θα θεωρούσα εκ πρώτης όψεως απόλυτα φυσιολογικό ένα μέσο όρο 70 η 100!

Προηγούμενη Σελίδα    Επόμενη Σελίδα     (Σελίδα 4 σε σύνολο 5 σελίδων - 1000 προτάσεις σε σύνολο 4202 προτάσεων)