Αποτελέσματα
Αρχική σελίδα Στοιχεία χρήστη Επιλογή κειμένων  Προτάσεις Πληροφορίες

Πατώντας στο δεσμό (link) για την πρόταση μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες για τη συγκεκριμένη πρόταση.

Επόμενη Σελίδα     (Σελίδα 1 σε σύνολο 5 σελίδων - 1000 προτάσεις σε σύνολο 4202 προτάσεων)

Πρόταση Κείμενο Πρότασης
5817 Διότι από την συζήτηση έγινε απολύτως ορατό, ότι ο προϋπολογισμός που κατέθεσε η κυβέρνηση, ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες και τις δυνατότητες της χώρας, στην αναπτυξιακή προοπτική και τους εθνικούς στόχους που έχουμε δρομολογήσει για τον τόπο.
19141 Εκτός φυσικά του ΚΚΕ, η γραμματέας του οποίου Αλέκα Παπαρρήγα επανέλαβε την πάγια θέση του για δημοψήφισμα, τα άλλα τρία κόμματα συμφώνησαν σχεδόν απολύτως ως προς τους επιθυμητούς στόχους της Διακυβερνητικής.
133972 Από την εισαγγελία διατάχθηκε έρευνα γι' αυτές τις καταγγελίες, όμως από την πλευρά της ομοσπονδίας εκφράστηκε η άποψη ότι δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα.
90754 Ο πρώην υπουργός Γ. Καψής υποστήριξε ότι το επεισόδιο της Ίμιας ήταν απολύτως προγραμματισμένο, αλλά επισπεύσθηκε λόγω της αλλαγής του πρωθυπουργού στην Ελλάδα.
92476 Το ρεμπέτικο για το οποίο γίνεται λόγος στο βιβλίο είναι το ίχνος που άφησε στην ιστορία ένας κοινωνικός χώρος καθόλου αρεστός, απολύτως περιθωριακός, στα όρια κυριολεκτικά της κοινωνίας μας.
92699 Συμφωνούμε απολύτως με τα πρόστιμα σ' όλους τους σταρ που κάνουν γκρίζα διαφήμιση.
68947 Η συζήτηση ήταν απολύτως εποικοδομητική.
135798 Με πολλά παράπονα από το χώρο της ΑΕΚ, αρκετά απ' αυτά αδικαιολόγητα, αλλά και κάποια απ' αυτά απολύτως δικαιολογημένα, τα οποία πολλές φορές τον έφεραν σε αδιέξοδο ή τον οδήγησαν στη σκέψη να σταματήσει το ποδόσφαιρο. *Ποια είναι τα απολύτως δικαιολογημένα παράπονα;
135798 Με πολλά παράπονα από το χώρο της ΑΕΚ, αρκετά απ' αυτά αδικαιολόγητα, αλλά και κάποια απ' αυτά απολύτως δικαιολογημένα, τα οποία πολλές φορές τον έφεραν σε αδιέξοδο ή τον οδήγησαν στη σκέψη να σταματήσει το ποδόσφαιρο. *Ποια είναι τα απολύτως δικαιολογημένα παράπονα;
137894 Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Υπουργό για τις πολύ σημαντικές πληροφορίες που μας έδωσε σχετικά με την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και τους στόχους που έχει αυτή, με τους οποίους βεβαίως απολύτως συμφωνούμε.
138294 Μετά την παρέμβαση του κ. Κιάου, μάλλον δεν έχω να προσθέσω τίποτα, γιατί με καλύπτει απολύτως αυτό το οποίο είπε ο κ.
138901 Επομένως, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο, που έχει στην κατοχή της η Ε, το περιεχόμενο του αμερικανικού διαβήματος ήταν απολύτως γνωστό στο υπουργείο Άμυνας, όπως και σε όλους τους αρμόδιους φορείς της κυβέρνησης.
139067 Επομένως, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο, που έχει στην κατοχή της η Ε, το περιεχόμενο του αμερικανικού διαβήματος ήταν απολύτως γνωστό στο υπουργείο Άμυνας, όπως και σε όλους τους αρμόδιους φορείς της κυβέρνησης.
138305 Εγώ σας είπα, με καλύπτει απολύτως ο κ. Κιάος.
138876 Το περιεχόμενο του διαβήματος του εκπροσώπου της αμερικανικής πρεσβείας κ. Μπράουν στο υπουργείο Εξωτερικών, στις 20 Ιουνίου, είναι απολύτως αποκαλυπτικό των αμερικανικών προθέσεων.
139804 Δυστυχώς, η επιλογή αυτή είναι μάλλον τυχαία, διότι ένα άτομο ηλικίας 17 ετών δεν είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το εύρος των επαγγελματικών ομάδων, καθώς και τις απαιτήσεις του κάθε συγκεκριμένου επαγγέλματος και εργασιακού περιβάλλοντος, έτσι ώστε να είναι απολύτως έτοιμο να προβεί στην επιλογή του επαγγέλματος που του ταιριάζει απόλυτα.
94815 Η γνωστή πρόταση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ (πρωθυπουργός ο Κ. Σημίτης, άλλος αντιπρόεδρος) βρίσκει απολύτως σύμφωνο τον Α. Τσοχατζόπουλο, ο οποίος αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ως σίγουρος υποψήφιος αντιπρόεδρος.
141245 Ο υπάρχων νόμος καλύπτει απολύτως την επιλογή της κυβέρνησης.
60360 Απολύτως.
59464 Με αφορμή πρόσφατες αναφορές σε μερίδα του Τύπου και σε άλλα ΜΜΕ, που εμφανίζουν ότι δήθεν ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη σε συνεργασία με άλλα πρόσωπα έχουν προκαλέσει, χάριν δικών τους συμφερόντων, την επιχειρούμενη ανάκληση της άδειας του Καζίνο Αθηνών, δηλώνουμε ότι όλες αυτές οι δήθεν πληροφορίες είναι απολύτως ανακριβείς, τις θεωρούμε αποκυήματα φαντασίας, με προφανή στόχο την κατασυκοφάντηση και τις αποδοκιμάζουμε.
141790 Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα.
96163 Δεν το έχουν κάνει μέχρι στιγμής για να είναι απολύτως σίγουροι, όπως μας είπαν. - Διατηρεί επίσης τη γαστροστομία, αλλά συνεχώς αυξάνεται η ποσότητα τροφής που παίρνει από το στόμα.
142843 Είναι απολύτως απαραίτητα.
96624 Αξίζει όμως να τονιστεί ότι εμφανίσθηκε απολύτως αποφασισμένος.
139669 Για τη χαρά των προβών που είναι ό,τι καλύτερο και την καταπληκτική συνενοχή με τους ηθοποιούς μίλησε χθες ο Ανδρέας Βουτσινάς, θυμίζοντας τη φράση του Γιώργου Σεφέρη ο μεταφραστής πρέπει να είναι συνένοχος στο υπονοούμενο, κάτι που τον εκφράζει απολύτως στη σκηνοθετική του δουλειά.
139692 ΑΠΟ ΤΑ συμπεράσματα και την ανάλυση του αρχηγού της Ν.Δ. θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς, απολύτως λογικά, ότι:
139317 Δεν είπα απολύτως τίποτα το διαφορετικό.
147322 Για περισσότερες πληροφορίες είχε τεθεί στη διάθεση των ενδιαφερόμενων ένα τηλέφωνο, αλλά οι γαλλικές αρχές απέφυγαν να δώσουν τη λίστα των ονομάτων πριν εξακριβωθούν και διασταυρωθούν απολύτως τα στοιχεία που διέθεταν.
147424 Ότι οποιαδήποτε κίνηση συμβάλλει στο να υπάρχει ειρήνη, σταθερότητα και ασφάλεια σε μία περιοχή, μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους.
149417 Όχι, αυτό είναι μια απολύτως εσφαλμένη εντύπωση.
148873 Όλα αυτά όμως, δεν θεωρούνται... απολύτως διαφημιστικά, γιατί, λέει, τα φοράμε.
152712 ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ θα γίνει το θαύμα, να αυξηθεί ο αριθμός των εισακτέων στα υπό διάλυση πανεπιστήμια, ο υφυπουργός δεν είπε απολύτως τίποτε.
152705 ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, όμως, δηλαδή για το πώς και με ποια χρήματα θα γίνουν όλα αυτά, ο υφυπουργός δεν είπε απολύτως τίποτε.
139535 Σα μουσική είναι ένα παρακλάδι της trance, που δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το techno και το rave.
141578 Η διαφορά τους από τα υπόλοιπα νέα βιβλία τσέπης έγκειται αφενός στο είδος, μια και πρόκειται για θρίλερ που διαβάζονται ευχάριστα, και αφετέρου στο ότι είναι απολύτως καινούριοι τίτλοι (άρα έχουν και δικαιώματα) από τους καλύτερους συγγραφείς του είδους τους.
156289 Στη δεύτερη όμως, το Μάιο του 1967, δεν έτρωγε απολύτως τίποτα.
154419 Αυτό ισοδυναμεί με επιβεβαίωση της ορθότητας της πολιτικής μας, σχολίασε ο Δ. Ρέππας και πρόσθεσε ότι η Ν.Δ. είναι απολύτως δικαιολογημένη να αντιδρά στη διαπιστούμενη συρρίκνωση της αξιοπιστίας και της επιρροής της στην ελληνική οικονομία.
155252 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιαννάκης Κασουλίδης δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη στο θέμα του στρατιωτικού διαλόγου όπως έχει συμφωνηθεί με την κ. Μαντλίν Ολμπράιτ.
153910 Απολύτως τίποτα δεν καταμαρτυρώ.
140624 Και ο υπάρχων νόμος καλύπτει απολύτως την επιλογή της Κυβέρνησης.
141296 Ως χθες βράδυ δεν ήταν απολύτως σαφείς οι πληροφορίες για το αν πέθανε ένας από τους τραυματίες.
160479 Καμιά, μα καμιά απολύτως αντίδραση.
145175 Για τον κ. Πρωθυπουργό είναι απολύτως φυσιολογικό πρόγραμμα.
162147 Τυχόν δε υπάρχον αντέγγραφο να είναι αυτεπαγγέλτως άκυρο και να μην έχει καμιά απολύτως ισχύ.
142460 Δεν έκανε καμία απολύτως παραχώρηση στα μεγάλα θέματα που συνθέτουν την ειρηνευτική διαδικασία, επίτευγμα και κορωνίδα της εξωτερικής πολιτικής του αμερικανού προέδρου. - Κατέστησε σαφές ότι την πολιτική ειρήνη με αντάλλαγμα γη, αρχή στην οποία στηρίχθηκε το οικοδόμημα της προσέγγισης Ισραήλ - Αράβων, η κυβέρνησή του την έχει αντικαταστήσει με το δόγμα:
164424 Πολύ δύσκολο, αφού τα λίγα λεωφορεία που υπάρχουν είναι απολύτως απαραίτητα για τα ταξιδιωτικά γραφεία.
143711 Απολύτως.
157552 (*Κι ως εκ τούτου μπορεί να είναι απολύτως σίγουρος για το εκ γενετής).
158359 Δεν θέλω να είμαι απολύτως κατηγορηματικός γιατί μπορεί να υπήρξε κάποια τυχαία συνάντηση.
159427 Ο Γιώργος Σιγάλας, που αμέσως μετά την πανωλεθρία από τους Αυστραλούς έδωσε το στίγμα, χθες ήταν απολύτως σαφής:
171278 Όλα αυτά αποφασίζονται με ορισμένες διαδικασίες, οι οποίες είναι απολύτως σύμφωνες και με το
170597 Ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας Γκενάντι Ζιουγκάνοφ δήλωσε ότι ο Μπόρις Γιέλτσιν δεν είναι σε θέση να εργασθεί και ότι είναι απολύτως ακατανόητο το γεγονός ότι δεν εκφώνησε ομιλία.
157044 Βλέπαμε, δηλαδή, μια απολύτως φυσιολογική παράσταση - με παραξενιές και τσαχπινιές.
156336 Πέραν αυτού, οι υποστηρικτές της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες επισημαίνουν ότι οι δυσκολίες στην οικονομία είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν καμιά απολύτως διαφοροποίηση ώστε να υπάρξουν ορισμένες παροχές.
174513 Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός, για πρώτη, ταύτισε απολύτως την οικονομική πολιτική που εξαγγέλλει ο κ. Έβερτ με εκείνη που εξήγγειλε στις εκλογές του 1990 ο Κ. Μητσοτάκης για να εισπράξει, μετά την τριετία, την αποδοκιμασία των ψηφοφόρων.
169536 Και για να στηρίξει αυτή του την αναφορά, συμπλήρωσε ότι ο βοσκός Βεζυρόπουλος πηγαίνει κανονικά και φροντίζει το κοπάδι του, ενώ και οι ψαράδες ρίχνουν τα δίχτυα τους στην περιοχή, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.
175802 Ο γκολκίπερ προτίμησε να μη βγει και φυσικά δεν έπαθε απολύτως τίποτε. - Καλά αυτό, τα προηγούμενα όμως χρόνια;
174111 Ο κ. Πρωθυπουργός πιστεύει στο διάλογο και θα υπάρξει η δυνατότητα σε όλους να εκθέσουν τις απόψεις τους, ώστε να γίνουν απολύτως κατανοητές από τον ελληνικό λαό.
172912 Η ΕΠΑΕ έψαχνε μήπως βρει κάποιον από τους ολυμπιονίκες και τον φέρει από τις διακοπές να ομορφύνει το χάπενινγκ, το πρόγραμμα των 34 αγωνιστικών θα βγει (ούτως ή άλλως, όλοι με... όλους θα παίξουν!), κι όταν αυτά τελειώσουν, οι πρόεδροι - ή όποιοι άλλοι εκπρόσωποι - των 18 ΠΑΕ της Α Εθνικής θα πάρουν μέρος σε άτυπη, πλην απολύτως ζουμερή όπως προβλέπεται συνάντηση με μοναδικό θέμα τη διαιτησία.
182472 Γνώριζε απολύτως τι έλεγε ο Κ. Μητσοτάκης χθες στη συνέντευξή του (στον Αντέννα).
171607 Μα, αφού είσθε ενημερωμένοι απολύτως.
182622 Ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους για την αμερικανική επίθεση, μιλά συνεχώς και αποκλειστικά για τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ ως απολύτως καθοριστικά των αμερικανικών κινήσεων στο Ιράκ.
182616 Ούτε η Βαγδάτη πρέπει να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από τις εξελίξεις, καθώς η αμερικανική αντίδραση σίγουρα δεν ξεπερνά την απολύτως αναμενόμενη, αν δεν υπολείπεται των προβλέψεων του ιρακινού σχεδιασμού πριν από την επέμβαση στο βόρειο Ιράκ.
183507 Στην περίπτωση όμως που οι ξένοι δεν πιάσουν, κανένα απολύτως πρόβλημα.
182886 Δεν συνάντησα κανέναν απολύτως δημοσιογράφο.
188536 Ο κ. Παπανδρέου όμως δεν έλυσε απολύτως τίποτε και το τελευταίο διάστημα ο κ. Σημίτης δεν έκανε τίποτε.
184416 Απολύτως επιτυχημένη χαρακτήρισε ο πολωνικός Τύπος την πρώτη, ύστερα από πολύ καιρό, εμφάνισή του μπροστά στο φίλαθλο κοινό της πατρίδας του, ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής Άντον Πιεχνίτσεκ, παλιός γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων, σε δηλώσεις του τον χαρακτηρίζει εκπληκτικό και αυτο-παινεύεται για την έμπνευση που είχε να τον καλέσει και πάλι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
192254 ΙΝ οι ατζέντηδες που κατόρθωσαν να θησαυρίσουν μέσα σ' ένα καλοκαίρι, ΙΝ οι μεταφραστές που έγιναν πλέον απολύτως απαραίτητοι στις περισσότερες ομάδες.
193141 Δεν έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος ότι τίποτα από όσα λέει το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορέσει να τηρήσει, γιατί οι ίδιοι οι άνθρωποι, οι ίδιοι μηχανισμοί, η ίδια αντίληψη του λαού στη γωνία, ίδια έλλειψη αίσθησης του φρέσκου, του καινούργιου.
181797 Η επιλογή της μαιευτικής έγινε απολύτως συνειδητά.
192776 Χωρίς αγάπη και μεράκι, δεν κάνεις απολύτως τίποτα, λέει ο δημοσιογράφος Διαμαντής Σεϊτανίδης.
198918 Το 80% περίπου που αθροίζουν τα δύο μεγάλα κόμματα στην Επικράτεια είναι συγκρίσιμο απολύτως με ένα μόνον αντίστοιχο ποσοστό επιρροής τους στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας - εξαιρουμένης της δεύτερης (ευρωεκλογικής) κάλπης των εκλογών της 18ης Οκτωβρίου 1981: με το ποσοστό των ευρωεκλογών του '94.
197133 Σε αυτή την περίπτωση δεν θα μιλούσαμε για τις συνθήκες που αντιμετώπισε ο Συνασπισμός το 1993, αλλά για απολύτως διαλυτικά φαινόμενα.
201013 Συμφωνώ απολύτως, Βαγγέλη του απάντησε ο πρωθυπουργός.
175778 Για να είμαι απολύτως ειλικρινής κι αυτός πρέπει να βαρέθηκε να με βλέπει μπροστά του όποτε ξυπνάει από τη νάρκωση, ύστερα από εγχείρηση στο πόδι ή όταν γυρίζει στο σπίτι του με μπανταρισμένο (ολόκληρο) το χέρι του.
181114 Η Αριστερά με τη σειρά της ενοχλείται από τις εφιαλτικές (και απολύτως αληθινές) ιστορίες διώξεων, φτώχειας και διαφθοράς στην παλιά Σοβιετική Ένωση.
162073 Τα Σκόπια απέρριψαν την ελληνική διαμαρτυρία για τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Φερσκόφσκι ενώ η Αθήνα ετοιμάζει κείμενο επιστολής προς το Συμβούλιο Ασφαλείας και τους διεθνείς οργανισμούς, με την οποία αποδεικνύει ότι η Ενδιάμεση Συμφωνία τηρείται απολύτως από ελληνικές πλευρές.
164199 Οι σύμβουλοι του κ. Έβερτ δεν παύουν να επαναλαμβάνουν ότι οι παρεμβάσεις του πρέπει να είναι απολύτως προγραμματισμένες.
169453 Πάντως, η Σκορ είναι απολύτως πεπεισμένη ότι δεν είμαστε μόνοι στο Διάστημα.
202130 Αν η έμφαση δεν μεταφραστεί σε ενίσχυση των κονδυλίων για την ανόρθωση τής υπό κατάρρευση Παιδείας, τότε όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν κάνει ο Γεράσιμος Αρσένης, δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτε.
202305 Είναι απολύτως σίγουρο ότι θα διασπασθεί.
202396 Είναι ένα καινούργιο είδος διπλωματίας, ένα στιλ, με το οποίο συμφωνώ απολύτως και ίσως θα μπορούσα να τολμήσω να πω ότι το μιμούμαι και εγώ κατά κάποιον τρόπο.
204393 Προφανώς ο Μπρετόν στηρίζεται στη φροϋδική σκέψη, η οποία στις αρχές της δεκαετίας του '20 δεν ήταν απολύτως αναγνωρισμένη και της μόδας όπως είναι σήμερα.
201511 Χωρίς καμία απολύτως δυσκολία πήρε την πρόκριση στη γ φάση του Κυπέλλου ο Εθνικός Αστέρας.
201664 Είναι απολύτως σαφές ότι πρόκειται για μια πολιτική δίκη, δήλωσε ο Σεντάτ Γιουρτντάς, πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος που είχε καταδικαστεί με την κατηγορία ότι διατηρούσε σχέσεις με το ΡΚΚ.
201725 Όπως επισήμανε ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών Τόμας Μακναμάρα, η δημοκρατία στη Ρωσία πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι θα αποκτήσει βαθιές ρίζες.
206694 Οι παίκτες του Μπλαχίν δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις απέναντι στη σφιχτή άμυνα των φιλοξενούμενων, (όπου δέσποζαν ο Καλά με τον Αργυρόπουλο), οι τελευταίοι δεν είχαν και μεγάλη όρεξη να βγουν μπροστά και να απειλήσουν τον Γιουργούση (το επιχείρησαν ανεπιτυχώς δυο τρεις φορές σε όλο το 90λεπτο), οπότε το 0-0 φαντάζει και είναι απολύτως φυσιολογικό.
206019 Φοβούμαι διαρροή και άλλων από τους δικούς μας της Εθνικής Αντίστασης, εφόσον τα ηθικά θέματά τους σκαλώνουν πότε στο υπουργείο Οικονομικών, τώρα στο Εσωτερικών εδώ και τέσσερις μήνες, ενώ τα υπουργεία Οικονομικών, Εθνικής Αμύνης, Εργασίας κ.λπ. είχαν απολύτως συμφωνήσει.
201827 Ο κ. Σημίτης, πάντως, έκανε μία δήλωση και είπε & quot; συμφωνώ απολύτως με αυτά που είπε ο κ. Αρσένης & quot;.
208565 Πιστεύω, όμως, ότι θα έχουν ακολουθηθεί όλοι οι τύποι και η διαδικασία θα είναι απολύτως σύννομη, ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα γι' αυτή την επιλογή - τοποθέτηση.
208119 Κύριε Υπουργέ, δεν έχει καμία απολύτως σημασία για την Κυβέρνηση το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας;
207409 Οι συζητήσεις ήταν απολύτως επιτυχείς.
201833 Απολύτως.
201838 Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφωνία. καμία διαφορά.
208805 Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
209229 Απολύτως τίποτε άλλο.
209407 Όταν υπάρξει κάποια απόφαση, όταν δρομολογηθούν αυτές οι αλλαγές, ασφαλώς θα είστε απολύτως ενήμεροι και σεις.
208745 Αυτό ρωτήσατε και απάντησα απολύτως σχετικά.
210103 Καθημερινή & quot;, στην πρώτη σελίδα, που το έχω υπόψη μου, πρέπει να σας πω ότι είναι ένα δημοσίευμα που ως πολιτική θέση, μας καλύπτει απολύτως.
210107 Συμφωνούμε απολύτως.
211269 Δεν δημιουργείται κανένα απολύτως πρόβλημα.
210251 Δεν έχω αντιληφθεί απολύτως την ερώτησή σας.
210368 Οι κανόνες του παιχνιδιού ήταν γνωστοί εκ των προτέρων και ίσχυσαν απολύτως.
212125 Κύριε Φίλη, για το θέμα του μορατόριουμ μιλήσαμε μόλις χθες και συχνότατα την προηγούμενη περίοδο και η θέση μας σας είναι απολύτως γνωστή.
212126 Δεν έχω να προσθέσω απολύτως τίποτα.
210468 Είπα χθες, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι συμμερίζομαι απολύτως την πικρία του κ. Πανταγιά, επειδή ακριβώς έγινε στόχος άδικων επιθέσεων.
214461 Είναι απολύτως συμβατό με τη Δημοκρατία και με την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών το δικαίωμα του πολίτη να προσπαθεί να κάνει καλύτερη τη ζωή του.
213654 Αυτά είναι, για να μην πω απολύτως, οιονεί ταυτόσημα.
210469 Πρέπει να σας πω σήμερα μιας και θέσατε το θέμα, ότι προσυπογράφω απολύτως την επιστολή την οποία απέστειλε.
215154 Δεν συνδέεται απολύτως και μόνο με την υποχρέωσή μας να παραμείνουμε προσδεδεμένοι στις διαδικασίες της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης.
214539 Όταν μάλιστα η αντιμετώπιση αυτή είναι απολύτως σύμφωνη με τον Κανονισμό της Βουλής.
212038 Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα.
211567 Ήταν απολύτως επιτυχής η παρουσία του Πρωθυπουργού και στις δύο πρωτεύουσες.
220135 Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα τέτοιου είδους.
216348 Θα παρακαλούσα να τα ξαναδείτε όλα αυτά μαζί, να δείτε τα δεδομένα του Διεθνούς Δικαίου, τα ισχύοντα και είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσετε απολύτως μαζί μου, χωρίς να είναι υποχρεωτικό.
221063 Αυτές οι διαβουλεύσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές δεν σταματάνε ποτέ αλλά δεν υπάρχει ειδική συνεργασία, διαβούλευση και συνεννόηση δια την Κρήτη, διότι στην Κρήτη δεν θα συμβεί τίποτα απολύτως πέραν του ότι ο κ. Σημίτης ενδεχόμενα θα συναντήσει τον κ. Γιλμάζ και προφανώς θα συζητήσουν ελεύθερα ό,τι εκείνη την ώρα επιθυμούν να τονίσουν ο ένας προς τον άλλον.
201840 Απολύτως καμία διαφοροποίηση δεν υπάρχει.
204925 Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είναι απολύτως ειλικρινής η πρόθεση του Κώστα Σημίτη.
221359 Το Γενικό Προξενείο Αργυροκάστρου εκδίδει θεωρήσεις εισόδου τηρώντας απολύτως τις νόμιμες διαδικασίες.
217570 Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα.
231136 Επίσης, τονίζεται ότι οι παρατάσεις προθεσμιών αποδόσεως λογαριασμών των Χ.Ε.Π. πρέπει να χορηγούνται μόνο στις απολύτως αναγκαίες περιπτώσεις, ώστε να αποφεύγεται η επιβάρυνση των εργασιών των αρμόδιων υπηρεσιών, (επαύξηση εκκρεμοτήτων, δυσχέρειες στη δικαιολόγηση των δαπανών που πληρώθηκαν από το προϊόν των Χ.Ε.Π. κ.λπ.), η δέσμευση πιστώσεων και η αναβολή του ελέγχου των διαχειρίσεων. ε) Η δραστηριότητα των Υπηρεσιών του Δημοσίου και των Ν.Π.Δ.Δ. πρέπει κατά τη διάρκεια του έτους, να αναπτύσσεται ανάλογα με τα εκάστοτε περιθώρια του ποσοστού διαθέσεως των πιστώσεων, ώστε να μην παρατηρείται το φαινόμενο της αναλώσεως δυσαναλόγως μεγάλου μέρους τους (πολλές φορές πλέον του 1/2) κατά τη διάρκεια της (δίμηνης) παρατάσεως εκτελέσεως του προϋπολογισμού εξόδων. στ) Η έγκαιρη εκκαθάριση των δαπανών, κυρίως του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, πρέπει ν' αποτελεί κύριο μέλημα των αρμόδιων υπηρεσιών, ώστε να αποφεύγεται η συσσώρευση μεγάλου αριθμού χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής κατά τις τελευταίες ημέρες λήξεως της παρατάσεως εκτελέσεως του προϋπολογισμού του οικείου οικονομικού έτους καθώς, και η δυσχέρεια που δημιουργείται από την αιτία αυτή στον έλεγχο των δαπανών. ζ) Οι αποφάσεις εγκρίσεως των δαπανών πρέπει να διαλαμβάνουν συγκεκριμένες διατάξεις νόμων ή κανονιστικών πράξεων που τις στηρίζουν (άρθρο 1 παρ. 2α του Β.Δ. 758/1969 και του Π.Δ. 465/1975), για τον ευχερέστερο έλεγχο της νομιμότητας αυτών και την ταχύτερη θεώρηση των ενταλμάτων.
231147 Προστίθεται, ότι για τις περιπτώσεις υπαίτιας καθυστερήσεως οριστικής παραλαβής των έργων, πρέπει να προβλεφθούν κυρώσεις για τους υπεύθυνους της καθυστερήσεως. ζ) Οι παρατάσεις προθεσμιών, που συνεπάγονται πληρωμή αναθεωρήσεων, επιβάλλεται να περιορίζονται στις απολύτως αναγκαίες περιπτώσεις και να αιτιολογούνται πλήρως οι σχετικές αποφάσεις.
232523 Με βάση εκείνες τις πληροφορίες οι ελληνικές εταιρείες θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε προμήθειες που ανέρχονταν σε 10 δισ. δολάρια και πλέον, ενώ μέχρι τότε δεν υπήρχε καμία απολύτως ελληνική συμμετοχή.
219811 Όσο για την επίσκεψή μου στην Κωνσταντινούπολη, είχα εξηγήσει στο Πατριαρχείο ότι παρ' όλο ότι θα ήταν μεγάλη μου τιμή να με καλέσει ο Πατριάρχης να τον συναντήσω και θα ήταν μεγάλη μου χαρά να μπορούσα να το κάνω, για λόγους που είχαν σχέση με τον χαρακτήρα εκείνης της επίσκεψης - συμμετοχή στην συνάντηση των Υπουργών της Μαύρης Θάλασσας συν ραντεβού με Τσιλέρ - θα θυμάσθε δεν ήθελα η επίσκεψη μου αυτή να επεκταθεί ούτε ένα λεπτό πέραν του απολύτως απαραίτητου.
232806 Πρέπει να επιλέξουμε σα νομική βάση το άρθρο 43 γιατί, εκτός των άλλων, κάτι τέτοιο μας το συνιστά με σαφή και απολύτως τεκμηριωμένη γνωμοδότησή της η Νομική Υπηρεσία της Γραμματείας του Συμβουλίου.
233117 Τούτο είναι απολύτως αναγκαίο γιατί τα αγροτεμάχια με τα διάφορα σιτηρά είναι μικρά και οι θεριζοαλωνιστικές μηχανές δεν είναι εύκολο να συλλέγουν ένα και μόνο σιτηρό.
233138 στ) Για το αιγοπρόβειο κρέας, υπάρχουν αιτήματά μας, αρκετά παλιά, που δεν έχουν ικανοποιηθεί μέχρι στιγμής, που είναι απολύτως λογικά, και που πρέπει οπωσδήποτε να τα εξετάσουμε στην παρούσα συζήτηση για το πακέτο τιμών.
232830 Το βρετανικό αίτημα τεκμηριώνεται με τον ισχυρισμό ότι ήδη πληρούνται τα κριτήρια που είχε θέσει η σύνοδος Κορυφής της Φλωρεντίας τον Ιούνιο του 1996 και οι βρετανικές αρχές είναι έτοιμες να αποδείξουν ότι έχουν απολύτως συμμορφωθεί προς τις σχετικές υποδείξεις.
234427 Στο ΝΑΤΟ συζητούνται οι λεπτομέρειες της εφαρμογής των προτάσεων SOLANA, τις οποίες αποδέχθηκε η χώρα μας και θεώρησε ως απολύτως συμφέρουσες καθώς εντάσσονται στην γνωστή συμφωνία Γιλμάζ - Παπούλια.
234884 Είναι φανερό το πόσο τεράστιο είναι το χρέος μας απέναντι στην κοινωνία, χρέος που συχνά το ξεχνάμε, αρκούμενοι στην εκπλήρωση των απολύτως ζωικών αναγκών του βίου, ρίχνοντας ολόκληρη τη δικαιολογία σε οικονομικά αίτια, δικά μας ή γενικότερα.
217362 ΝΙΚΟΛΑΟΥ: καμία απολύτως αλλαγή.
235865 Όποιος συλλαμβάνεται για αυτόφωρο έγκλημα ή με ένταλμα προσάγεται στον αρμόδιο ανακριτή το αργότερο μέσα σε είκοσι τέσσερις ώρες από τη σύλληψη, αν όμως η σύλληψη έγινε έξω από την έδρα του ανακριτή, η προσαγωγή γίνεται μέσα στον απολύτως αναγκαίο χρόνο για τη μεταγωγή του.
234694 Πρέπει απολύτως να αποφύγουμε νέες βαλκανοποιήσεις και να απομακρύνουμε από αυτή τη χερσόνησο την φήμη της "προβληματικής ζώνης".
235626 Δεν επιτρέπεται καμία απολύτως μεταβολή στο διοικητικό σύστημα ή στον αριθμό των Μονών του Αγίου Όρους, ούτε στην ιεραρχική τάξη και τη θέση τους προς τα υποτελή τους εξαρτήματα.
240635 Τα μέτρα διαρθρωτικής μεταβολής, όπως η εξοικονόμηση ενέργειας και η υιοθέτηση ενός εναλλακτικού κυκλοφοριακού μοντέλου, εξακολουθούν να είναι απολύτως αναγκαία για την αποτελεσματική αποτροπή των καταστροφών του περιβάλλοντος και, προπάντων, της μεταβολής των κλιματολογικών συνθηκών.
221395 Κύριε Υπουργέ, το θέμα είναι ότι πιεζόμαστε πάρα πολύ και απ΄ ότι φαίνεται θα πιεστούμε πολύ περισσότερο και, αυτό που λένε κάποιοι, θα βρεθούμε απολύτως απομονωμένοι.
220966 Πλην όμως, ο κ. Παπαντωνίου γυρνώντας προ μηνός από το άτυπο ΕΚΟΦΙΝ, σε συνέντευξη τύπου θεώρησε ότι είναι απολύτως επαρκές αυτό το ποσοστό και υποστήριξε αυτή την άποψη και μάλιστα στην αρχή της διαπραγμάτευσης σαν ανώτατη οροφή δηλαδή του χρηματοδοτικού πλαισίου.
222817 Αυτό το γεγονός είναι απολύτως φυσικό και αναμενόμενο λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι το υπερμαγγανικό κάλιο είναι ισχυρό οξειδωτικό μέσο.
246557 Για αρκετό χρόνο είμαστε ξαπλωμένοι χωρίς να κάνουμε τίποτα απολύτως.
248151 Ακόμη αναλυτικότερα η απόφαση ΣτΕ 576/81 ορίζει ότι "κατά το ά. 16 παρ. 8 Σ, απαγορεύεται απολύτως εις πάσαν περίπτωσιν η σύσταση υπό ιδιωτών σχολών ανωτάτης εκπαιδεύσεως, ασχέτως του προορισμού ή του χαρακτήρος αυτών".
224545 Αν οι πηγές είναι απολύτως βάσιμες και σωστά ερμηνευμένες είναι λογικό να υποτεθεί ότι ω (Α (Β.
249591 Κατά το ά. 29 παρ. 3 Σ, "Απαγορεύονται απολύτως αι οιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ πολιτικών κομμάτων των δικαστικών λειτουργών, των στρατιωτικών εν γένει και των οργάνων των σωμάτων ασφαλείας και των δημοσίων υπαλλήλων, ως και η ενεργός υπέρ κόμματος δράσις των υπαλλήλων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των δημοσίων επιχειρήσεων, ως και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοικήσεως".
240241 Ενόψει των δεδομένων αυτών, είναι απολύτως αναγκαία η ελαστικότερη διαμόρφωση του μηχανισμού συναλλαγματικών ισοτιμιών στο ΕΝΣ (βλ. και Mueller 1989, σ.125επ.) και πάντως επιβάλλεται να μην παγιωθούν περαιτέρω οι συναλλαγματικές ισοτιμίες, όπως επιδιώκουν οι υποστηρικτές της ταχείας νομισματικής ενοποίησης. 7.3.
246054 Καμιά απολύτως επικοινωνία με τον "πολιτισμό".
241113 Η υποτίμηση του ανατολικογερμανικού μάρκου θα έδινε στη ΛΔΓ περιθώρια δράσης στο εξωτερικό εμπόριο, θα παρείχε προοπτικές ανατίμησης, θα άφηνε ένα περιθώριο αύξησης των μισθών και των αποδοχών πάνω από το μέσο όρο και θα αποτελούσε κίνητρο για τις επενδύσεις δυτικών κεφαλαίων, οι οποίες ήταν απολύτως αναγκαίες.
251820 Έχουμε στείλει εκεί 3.000 στρατιώτες, κάθε τέσσερις μήνες στέλνουμε 3.000 καινούργιους στρατιώτες και δεν έχω καθόλου απολύτως χρόνο να κάνω σκέψεις για οτιδήποτε άλλο.
251824 Δεν μπορώ να φαντασθώ απολύτως τίποτα σε καμία ήπειρο.
262943 Δεν γίνεται απολύτως καμία διάκριση φύλου στην παροχή των εμβολίων.
259298 Δεν είναι δυνατόν όμως να απαγορευθεί η εμπορία ενός προϊόντος που δεν είναι απολύτως σύμφωνο με τις προδιαγραφές που ο Κώδικας προσδιορίζει.
236131 Απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ πολιτικών κομμάτων στους δικαστικούς λειτουργούς, στους στρατιωτικούς γενικά, στα όργανα των σωμάτων ασφαλείας και στους δημόσιους υπαλλήλους, καθώς και η ενεργός δράση υπέρ οποιουδήποτε κόμματος στους υπαλλήλους νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των δημοσίων επιχειρήσεων και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης.
275002 Επίσης, έχουμε προσπαθήσει και προσπαθούμε να αναδιοργανώσουμε τη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία, μειώνοντας το προσωπικό στους απολύτως απαραίτητους και αν χρειάζεται σε κάποιους τομείς την αύξηση αλλά με στελέχη τα οποία είναι εξειδικευμένα και αναγκαία για την λειτουργία της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας.
246249 Δεν περιμένεις τίποτα απολύτως.
286201 Την ανάγκη εφαρμογής ίσης μεταχείρισης του προσωπικού της ΥΠΑ ως εργαζομένου υπό τας αυτάς απολύτως συνθήκας εργασίας καθώς επίσης και της αναπροσαρμογής του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.
291105 Υπάρχει κίνδυνος οι πεποιθήσεις αυτές να θεωρηθούν απολύτως αληθινές, αν και δεν είναι, και να ληφθούν, εσφαλμένα, ως βάση για την εκπαιδευτική θεωρία και πρακτική, τώρα και στο μέλλον.
291347 Τ' αποτελέσματα ήσαν ή μη επαναλήψιμα ή αρνητικά ακόμη κι όταν χρησιμοποιήθηκε η πιο ευαίσθητη μέθοδος που διαθέτουμε για τη μελέτη κληρονομικών ιδιοτήτων, αγνώστου υλικού υποβάθρου, στον άνθρωπο: η μέθοδος των μονοωικών (πραγματικών) διδύμων αδελφών που είναι απολύτως όμοιοι μεταξύ των από απόψεως κληρονομικού υλικού.
248892 Το ΔΕΚ, εξετάζοντας το ά. 55 ΣυνθΕΟΚ στα πλαίσια της υπόθεσης "Φροντιστήρια", τόνισε τον εξαιρετικό χαρακτήρα της διάταξης αυτής και τάχθηκε υπέρ της στενής ερμηνείας της μόνο στις περιπτώσεις εκείνες που είναι απολύτως αναγκαίες για την προστασία των συμφερόντων των κρατών μελών (σκέψη 7), εφαρμόζοντας την αρχή της αναλογικότητας.
266819 Σέβομαι απολύτως την επιστημονική άποψη του φίλου καθηγητή Κώστα Στεφανή.
264242 Αυτό θα το επαναλαμβάνουμε έως ότου γίνει απολύτως κατανοητό για τους Τούρκους.
292364 Ο λαϊκισμός αποτελεί κακοήθη όγκο στο σώμα της δημοκρατίας και δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το πνεύμα του λαού, Παρά τις αδυναμίες της, ορθώνει πνευματικές αξίες, εξασφαλίζει δυνατότητες προόδου, ευρύνει τις προοπτικές της δημιουργικότητας σε πάμπολλες εκφάνσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας.
299950 Δεν υπάρχει, ωστόσο, θεωρία που μπορεί να είναι απολύτως αποκομμένη από τη θεωρία που απορρίπτει.
306932 Αυτή η αίσθηση δημιουργείται από το γεγονός ότι δεν μπορούμε να ταυτιστούμε απολύτως μαζί του και αναγκαζόμαστε να κρατήσουμε ένα είδος απόστασης από αυτόν τόσο εξ αιτίας της "ανευθυνότητας" του απέναντι στο κορίτσι του, όσο και εξ αιτίας της άτσαλης συμπεριφοράς του απέναντι στον πρώτο του διοικητή.
275442 Ο σεβασμός των συνόρων είναι απολύτως απαραίτητος αν θέλουμε σταθερότητα στην πρώην Γιουγκοσλαβία, ήταν οπωσδήποτε μέρος του προβλήματος.
291386 Η καθημερινής πια χρήσης ρήτρα "όποιος παραβαίνει τις διατάξεις των άρθρων... του παρόντος τιμωρείται με φυλάκιση..., είναι απολύτως αποκρουστέα ως έκφραση νομοθετικής πρακτικής, αφού εξομοιώνει τον οιονδήποτε απείθαρχο ή απρόσεκτο πολίτη με τον κοινό εγκληματία (που προσβάλλει συγκεκριμένα έννομα αγαθά των συνανθρώπων του), και συνεπώς αποπροσανατολίζει τον εφαρμοστή του δικαίου από την έννοια του πραγματικού εγκλήματος και της αναγκαίας, για την απόκρουσή του, ποινής.
293695 Όταν ένα αεροσκάφος υπερσύγχρονο, με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, βυθίζεται στο κενό σε δευτερόλεπτα και συντρίβεται ή διαλύεται εν πτήσει και καμιά απολύτως ένδειξη δεν σημειώνεται στο "μαύρο κουτί", η μόνη εξήγηση που δίνουν οι ειδικοί είναι "metal fatigue", "κόπωση του μετάλλου".
251508 Γι' αυτό είναι απολύτως αναγκαία η παραγωγική ανασυγκρότηση ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και να πετύχουμε τους στόχους στον αγροτικό, στο βιομηχανικό και στον τομέα υπηρεσιών.
250177 Aντίθετα, στην περίπτωση κατά την οποία ένα Ε.Ε.Σ. είναι απολύτως ελληνικό, δεν μπορεί να εφαρμοσθεί η Συνθήκη ΕΟΚ, αφού δεν υφίσταται κανένας διασυνοριακός δεσμός, αλλά πρόκειται για καθαρά εσωτερική κατάσταση ενός κράτους μέλους (πρβλ. απόφ.
299810 Και ενώ βυθιζόμαστε όλο και πιο πολύ σε ένα κλίμα που φέρνει όλο και πιο κοντά στον 'Παίκτη', η αίσθηση αυτή ολοκληρώνεται, όταν ο Τραβόλτα πηγαίνει σε μία κινηματογραφική αίθουσα και απολύτως αφοσιωμένος στην ταινία που παρακολουθεί, γεμάτος χαρά παιδική στο πρόσωπό του, λέει εκ των προτέρων τα λόγια των ηθοποιών της οθόνης.
307217 Οι γονείς δεν είναι απολύτως ελεύθεροι να επιλέξουν την "ποιότητα" των παιδιών, όπως ισχυρίζεται η Νέα Οικονομική Θεωρία του Νοικοκυριού, αλλά οι επιλογές τους γίνονται μέσα από ένα φάσμα που καθορίζεται από κοινωνικά πρότυπα.
307221 Οι υποθέσεις στις οποίες στηρίζεται η θεωρία, όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο Μέρος, βασίζονται στην ύπαρξη μιας πλασματικής πραγματικότητας όπου η αντίληψη για το κόστος και το όφελος των παιδιών είναι ίδια για τον άνδρα και τη γυναίκα, οι προτιμήσεις δε διαφέρουν συστηματικά στον πληθυσμό, οι αποφάσεις παίρνονται σε κάποια χρονική στιγμή και δεν ανατρέπονται, η χρήση αντισυλληπτικών μέτρων είναι απολύτως αποτελεσματική και χωρίς ψυχικό ή χρηματικό κόστος.
307364 Οι τιμές των ενδιάμεσων μεταβλητών διαφέρουν ανάλογα με την κοινωνία υπό ανάλυση και, συνεπώς, είναι δυνατό να οδηγήσουν σε χαμηλότερο ή υψηλότερο επίπεδο γεννητικότητας ή και να μην προκαλέσουν καμιά απολύτως αλλαγή.
310869 Οι μοναχοί του κοινοβίου όφειλαν να υπακούσουν απολύτως στον ηγούμενο, να παρέχουν στη μονή αμισθί οποιαδήποτε υπηρεσία ( "διακόνημα") και να παραιτηθούν από κάθε δικαίωμα προσωπικής ιδιοκτησίας.
325388 Η Ελληνική Κυβέρνηση σέβεται απολύτως και θέλω να το τονίσω αυτό τα σύνορα όλων των χωρών της Βαλκανικής Χερσονήσου, είναι η βάση της εξωτερικής μας πολιτικής, της συνεργασίας και της ασφάλειας στην περιοχή.
325398 Δεν ξέρω τι εννοεί κανείς παρέμβαση αλλά όπως σας είπα εμείς σεβόμαστε απολύτως τους διεθνείς κανόνες, το διεθνές δίκαιο, δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να παραβεί αυτούς τους κανόνες, σε αυτή τη βάση λειτουργούμε.
317458 Αποδέκτης ανάλογης αναφοράς έγινε και στην Καστοριά, "μια απολύτως εξελληνισμένη επαρχία", όπως γράφει.
317608 Οι συνεχείς έρευνες για όπλα και η αμείωτη παρουσία στρατιωτικών μονάδων στις υπόλοιπες περιοχές κατέστησαν κάθε σχέδιο αντιπερισπασμού ανέφικτο, ενώ καμία απολύτως επαναστατική ενέργεια δεν εκδηλώθηκε στη νότια ελληνόφωνη ζώνη.
326758 Με το Ιταλικό αίτημα συμφώνησε απολύτως και η Ελληνική αντιπροσωπεία, υποστηρίζοντας ότι οι δράσεις για την προστασία της υγείας των καπνιστών δεν μπορούν να συσχετίζονται με την παραγωγή και την στήριξη του καπνού στην Ε.Ε., δεδομένου ότι η κοινοτική παραγωγή καλύπτει μικρό μόνο μέρος της κοινοτικής κατανάλωσης και, σε κάθε περίπτωση, ο κοινοτικός καπνιστής δεν καπνίζει για να διευκολύνει την διάθεση της κοινοτικής παραγωγής.
320492 Μετά την απελευθέρωση, πολλά απ' αυτά τα έξοχα εκπαιδευτικά κέντρα αποχωρίστηκαν χωρίς καμιά απολύτως δικαιολογία από το φυσικό τους κορμό, δηλ. το ελληνικό κράτος, για λόγους, που αναφέρονται διεξοδικά σ' άλλους χώρους του συλλογικού αυτού έργου.
330209 Τόσο η Κοινή Γεωργική Πολιτική, όσο και η Κοινή Αλιευτική πολιτική, είναι πολιτικές απολύτως λεπτομερειακές, στηρίζονται σε πολυάριθμους τεχνικούς εφαρμοστικούς κανόνες και η εφαρμογή τους επιτηρείται άμεσα από τα αρμόδια κοινοτικά όργανα.
330369 Για παράδειγμα, ενδεχομένως να εντοπισθούν φυτά που χρειάζονται ελάχιστο νερό ή είναι απολύτως ανθεκτικά στις ασθένειες.
325564 Εμείς οι Έλληνες, επιθυμούμε αυτή η κρίση να περιοριστεί εντός των συνόρων της Αλβανίας και να μην εμπλακεί σ΄ αυτή τη διένεξη, η οποία δεν την αφορά με κανέναν απολύτως τρόπο.
330406 Δεδομένου ότι η Ελλάδα συμμετέχει τόσο στη διαμόρφωση της αξίας του ευρωπαϊκού γεωργικού προϊόντος, όσο και στις δαπάνες του κοινοτικού προϋπολογισμού με πολύ χαμηλότερο ποσοστό, η ωφέλειά μας στο δημοσιονομικό πεδίο είναι απολύτως βέβαιη και σημαντική.
327160 Διαφώνησε για την διασύνδεση της ενίσχυσης με την εμπορική τιμή του προϊόντος τουλάχιστον στο προτεινόμενο εύρος και αντιτάχθηκε απολύτως στην εξαγορά ποσοστώσεων.
334679 Η Ελληνική Κυβέρνηση σέβεται απολύτως και θέλω να το τονίσω αυτό τα σύνορα όλων των χωρών της Βαλκανικής Χερσονήσου, είναι η βάση της εξωτερικής μας πολιτικής, της συνεργασίας και της ασφάλειας στην περιοχή.
334689 Δεν ξέρω τι εννοεί κανείς παρέμβαση αλλά όπως σας είπα εμείς σεβόμαστε απολύτως τους διεθνείς κανόνες, το διεθνές δίκαιο, δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να παραβεί αυτούς τους κανόνες, σε αυτή τη βάση λειτουργούμε.
336149 Επίσης, έχουμε προσπαθήσει και προσπαθούμε να αναδιοργανώσουμε τη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία, μειώνοντας το προσωπικό στους απολύτως απαραίτητους και αν χρειάζεται σε κάποιους τομείς την αύξηση αλλά με στελέχη τα οποία είναι εξειδικευμένα και αναγκαία για την λειτουργία της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας.
336498 Εμείς οι Έλληνες, επιθυμούμε αυτή η κρίση να περιοριστεί εντός των συνόρων της Αλβανίας και να μην εμπλακεί σ΄ αυτή τη διένεξη, η οποία δεν την αφορά με κανέναν απολύτως τρόπο.
336551 Πρέπει απολύτως να αποφύγουμε νέες βαλκανοποιήσεις και να απομακρύνουμε από αυτή τη χερσόνησο την φήμη της "προβληματικής ζώνης".
335094 Βεβαίως κατανοώ απολύτως μια ανησυχία διότι υπάρχει μια κακή εμπειρία του ελληνικού λαού από κάποιες πολιτικές ηγεσίες σε σχέση με τα Ελληνοτουρκικά.
335833 Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν μπορείς να βάλεις κανέναν σε μια γυάλα και να επικοινωνεί "μέσω δορυφόρου".
337557 Δεν άκουσα τη δήλωση του κ. Ζώρα και από ότι κατάλαβα και εσείς την ακούσατε αλλά δεν είσαστε απολύτως σίγουρος.
338972 Τα στοιχεία του Πίνακα 4.5 δεν είναι επομένως απολύτως συγκρίσιμα με τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως.
342477 Ο τότε οικουμενικός πατριάρχης σε τελετή που έγινε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών είχε υπογραμμίσει ότι ανάμεσα στους παρασημοφορημένους δεν υπήρχε κανείς "απολύτως μαλλιαρός".
342481 Κι απάνω απ' όλα ξέρω πως είμαι στρογγυλά και χτυπητά μαλλιαρός απολύτως και πως βλέποντας ποιοι σημαδεύονται με την ετικέτα τούτη το θεωρώ έπαινό μου και το λογαριάζω δόξα μου μαλλιαρός να κράζομαι.
337334 Στο ΝΑΤΟ συζητούνται οι λεπτομέρειες της εφαρμογής των προτάσεων SOLANA, τις οποίες αποδέχθηκε η χώρα μας και θεώρησε ως απολύτως συμφέρουσες καθώς εντάσσονται στην γνωστή συμφωνία Γιλμάζ - Παπούλια.
343939 Ούτε οι κανόνες της είναι απόλυτοι, ούτε ο ποιητής έχει υποχρέωση απολύτως να τους υπακούει ".
345783 Δεν υπάρχουν, όπως είπαμε, ενδείξεις για έναν τέτοιο συλλογισμό, αλλά ο κάθε κρίκος στη σειρά αυτή των σκέψεων βασίζεται σε ορθολογιστικές ή και σε απολύτως βάσιμες αρχές.
347869 Είναι επίσης απολύτως αναγκαίο να γίνουν εξετάσεις για το αντιγόνο του ιού της ηπατίτιδας Β (HBV).
337065 Βεβαίως πάμε στα θεσμικά όπου εκεί νομίζω ότι θα υπάρξει η μεγάλη μάχη, βεβαίως και σε άλλα θέματα θα υπάρξουν μάχες, όπως την ενσωμάτωση Σένγκεν, η ΔΕΕ αλλά πιστεύω ότι τα θεσμικά θα είναι αυτά στα οποία και εμείς σαν χώρα θα έχουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε, με την έννοια ότι υπάρχει μια μάχη, να αλλάξουν οι ισορροπίες δυνάμεων μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υπάρχει μια μάχη να δημιουργηθούν διάφορες ταχύτητες, με την έννοια της Ευελιξίας ή με την έννοια της συνεργασίας, μπορώ να πω ότι η νέα πρόταση για την Ευελιξία είναι καλύτερη από αυτές τις οποίες έχουμε δει μέχρι σήμερα χωρίς όμως να είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι, από την άλλη μεριά υπάρχουν ακόμη προβλήματα σε σχέση με το θέμα του Επιτρόπου και την αναστάθμιση των ψήφων και εκεί επίσης νομίζω πως θα δοθούν επίσης μάχες.
325707 Δεν άκουσα τη δήλωση του κ. Ζώρα και από ότι κατάλαβα και εσείς την ακούσατε αλλά δεν είσαστε απολύτως σίγουρος.
311812 Έτσι για να εφαρμοστεί κατά την τοιχογράφηση και το πιο στοιχειώδες εικονογραφικό πρόγραμμα οι παραστάσεις παίρνουν αναγκαστικά μικρές διαστάσεις με συνέπειες τόσο στην εικονογραφία που περιορίζεται συνήθως στα απολύτως απαραίτητα πρόσωπα, όσο και στη σχεδίαση των μορφών και γενικότερα στη δομή των συνθέσεων.
342979 Θα δηλώσει πως είναι "μαλλιαρός απολύτως" και ότι "ο μαλλιαρισμός είναι η αρετή του".
348071 Στις μονάδες, οι οποίες έχουν σημαντικές διαφορές επιτυχίας με τη χρήση της GIFT έναντι της κλασσικής IVF, είναι απολύτως φυσικό η GIFT να προωθείται ως η επιλεχθείσα θεραπευτική μέθοδος.
354602 Τούτο δε διότι η μη υπέρβαση του εκ των περιστάσεων αναγκαιούντος μέτρου της δαπάνης προϋπόθετε την επιλογή, όχι απλώς των προσφορών, αλλά και των απολύτως αναγκαίων μέσων προς θεραπεία της λειτουργικής ανάγκης, προκειμένου ακριβώς να μη επιβαρύνεται χωρίς αποχρώσα αιτία, ο κρατικός προϋπολογισμός.
359553 Είναι φανερό ότι ο παγκόσμιος χρόνος, όπως ορίσθηκε παραπάνω, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, με αποτέλεσμα να μην είναι απολύτως σταθερός.
368476 Όσο φιλότιμα και αν αγωνίζονταν για να αποτρέψουν τον υποδιπλασιασμό ορισμένοι από τους εμπνευστές της ενοποίησης, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι τελικά δε θα πετύχαιναν απολύτως τίποτα.
368534 Το ότι οι διαπιστώσεις αυτές είναι κοινοτοπικές δεν αφαιρεί απολύτως τίποτα από το κύρος τους.
348050 Οι περιορισμοί της μεθόδου GIFT είναι ότι: α) μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στις περιπτώσεις γυναικών των οποίων οι σάλπιγγες είναι απολύτως φυσιολογικές και β) σε αντίθεση με την τεχνική IVF, δεν είναι δυνατόν να δούμε αν έχει γίνει ή όχι η γονιμοποίηση πριν τη μεταφορά των γαμετών.
382401 Έχουν, ωστόσο, μια ιδιαίτερη, γλωσσική, όχι λογική, λειτουργικότητα: το πρώτο τους μέρος (ο κανονισμός, Τα παιδιά, κτλ) έχει μάλλον αναφορικό χαρακτήρα, ενώ το δεύτερο (κανονισμός, παιδιά, κτλ) έχει προφανώς κατηγορηματικό χαρακτήρα (δεν ανάγονται δηλαδή απολύτως σε εξισώσεις του τύπου α=α, όπως θα "ήθελε" η λογική.
383572 Αν δεχτούμε την ιδέα ότι οι αρχές μέτρησης είναι διαθέσιμες στα παιδιά, τότε το γεγονός ότι τα παιδιά μετρούν αυθόρμητα χωρίς την παρέμβαση ενός εξωτερικού κινήτρου δικαιολογείται απολύτως και, επιπλέον, οι δοκιμές εξάσκησης που το ίδιο το παιδί εκτελεί βοηθούν το παιδί να αναπτύξει τη δεξιότητα της μέτρησης.
350906 Σε περιπτώσεις επιχειρήσεων με στοιχεία φυσικού μονοπωλίου, όπως είναι το νερό και η ηλεκτρική ενέργεια, τα αποτελέσματα των σχετικών ερευνών διχάζονται, καθώς άλλες οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι οι δημόσιες επιχειρήσεις βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση, άλλες στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα, ενώ άλλες καταλήγουν ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.
22905 Δεν τίθεται κανένα απολύτως ζήτημα.
389869 Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 1997 - Κανένας, απολύτως κανένας, απ' όσους προσληφθούν για να εργαστούν δεν θα είναι μόνιμος:
381717 Μπορούμε να εννοήσουμε τον όρο ` συνθετική πρόταση' ως πρώτο μέλος της αντίθεσης ` συνθετική πρόταση / αναλυτική πρόταση', αν δεχτούμε ότι στο δεύτερο μέλος αυτής της αντίθεσης ανήκουν, μαζί με τις ταυτολογίες και τις αντιφάσεις, γενικότερα προτάσεις με τιμή αλήθειας απολύτως ανεξάρτητη από το πώς είναι ο κόσμος, οχ Οι ανύπαντροι δεν είναι παντρεμένοι, Αν είναι τριαντάφυλλο, τότε είναι λουλούδι, κτλ.
384214 Επιπλέον, το σχολείο εισάγει νέα θέματα, όπως η γραμματική, τα μαθηματικά και τα θετικής κατεύθυνσης μαθήματα, τα οποία μπορεί να μην έχουν καμιά απολύτως αντιστοιχία με την κοινωνία.
390890 Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα είσαι πάλι απολύτως καλά.
393300 "Δυστυχώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.
393450 Όπως και να 'χουν τα πράγματα, αξιέπαινη κι απολύτως αναγκαία είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία, καθώς και η συλλογική δουλειά που όσο προλάβαμε ζήσαμε από κοντά ­του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Κέντρου Θράκης­ και του Ταμείου Θράκης, με ανθρώπους δραστήριους και αφιερωμένους, όπως ο καθηγητής Γιώργος Παύλος και πάνω από όλα ο αεικίνητος Κώστας Μοράρος.
386629 Η επίκαιρη ερώτηση πρέπει να είναι γραπτή και σύντομη και να περιορίζεται μόνο στα στοιχεία που είναι απολύτως αναγκαία για το σαφή προσδιορισμό του θέματος στο οποίο αναφέρεται. 4.
389956 Αλλά, η βρετανική διπλωματία είναι απολύτως σίγουρη ότι την ανατροπή του κοινοβουλευτικού καθεστώτος μπορεί να την επιχειρήσουν μόνον τα ανώτατα στελέχη του στρατεύματος, οι στρατηγοί, και μόνον με την έγκριση του βασιλιά.
393719 Όσο και αν ηχεί παράξενα εκ πρώτης όψεως, το αμερικανικό καταστημένο δεν αναφέρεται πλέον στην Τουρκία με την καθιερωμένη, τυπική φράση, "η μεγάλη σύμμαχος και φίλη χώρα Τουρκία", αλλά με τη φράση "το πρόβλημα Τουρκία" και δείχνουν να το εννοούν απολύτως:
352268 Είναι, λοιπόν, απολύτως απαραίτητο, η τηλεπικοινωνιακή πολιτική της χώρας να αποδεσμευθεί από το εγχείρημα της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ και να στραφεί αποφασιστικά προς την κατεύθυνση της ομαλής μετάβασης από ένα μονοπωλιακό καθεστώς σ' ένα καθεστώς ανοιχτής τηλεπικοινωνιακής αγοράς.
394060 Σε ό,τι αφορά τους Κατσαβό και Κουλακιώτη, που εμφανίζονται ως μεταγραφικοί στόχοι μεγάλων ομάδων, δεν υπήρξε (εκτός της προτάσεως του Κώστα Ορφανού για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με επίκεντρο τον Κουλακιώτη) καμία απολύτως εξέλιξη.
393693 Απαντώντας σε ερώτηση για πιθανή αντίδραση της Άγκυρας, ο κ. Μπερνς εξέφρασε την "ελπίδα" ότι "δεν θα υπάρξει στρατιωτική αντίδραση" εκ μέρους της Τουρκίας και έκανε κατηγορηματικά σαφές ότι κάτι τέτοιο "θα 'ταν απολύτως πέραν κάθε ορίου".
396744 "Είμαστε απολύτως σαφείς σε αυτό το θέμα.
394095 Από το υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας οι ενέργειες των πέντε ατόμων είχαν χαρακτηριστεί απολύτως νόμιμες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Δανία είχε ζητήσει από την Τουρκία να επανεξετάσει την απόφαση.
395920 Αγωνιζόμαστε να κατακτήσουμε το απολύτως αναγκαίο, που είναι καλύτερη μόρφωση για τα παιδιά μας και αξιοπρεπής διαβίωση του εκπαιδευτικού ".
353336 Το σχήμα θα είναι απολύτως αποκεντρωμένο και δεν πρέπει ως προς τη λειτουργία του να εξαρτάται από κανένα Υπουργείο.
313165 Στην αρχή θα ξεκαθαρίσουμε ότι τη σύγκριση θα την κάνουμε ανάμεσα σε αστικές ή αρχοντικές κατασκευές, γιατί αυτή την έννοια έχει η σύγκριση και όχι με τις ταπεινές αγροτικές κατασκευές, που δεν είχαν καμιά ιδιαίτερη διαμόρφωση, περιορισμένες στην εξυπηρέτηση των απολύτως απαραίτητων αναγκών της στέγασης των ανθρώπων και των ζώων και στην αποθήκευση των καρπών.
315787 Το υπό το όνομα Κερβάνι κτιριακόν τούτο συγκρότημα των Σερρών προ του εμπρησμού του [το 1913] εστέγαζεν εις το ισόγειόν του λαμπρά και απολύτως ευρωπαϊκής εμφανίσεως καταστήματα πωλήσεως ανδρικών και γυναικείων ειδών, παιχνιδίων, ραπτομηχανών και ποικίλων άλλων εμπορευμάτων ενδύσεως και οικιακής χρήσεως... "
205179 Απολύτως καμία.
405558 Ο στίχος του τραγουδιού αντικατοπτρίζει απολύτως το περιεχόμενο της χθεσινής προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, με θέμα "το αγροτικό πρόβλημα".
170563 Ρωσική στρατιωτική πηγή δήλωσε στο Ιντερφάξ ότι οι Τσετσένοι αυτονομιστές αντάρτες έχουν περικυκλώσει περίπου 7.000 Ρώσους στρατιώτες στο Γκρόζνι και η κατάσταση βρίσκεται απολύτως εκτός ελέγχου.
147304 Στην Αθήνα όπου ταξίδεψα πρόσφατα, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ο ίδιος ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι απολύτως σεβαστά.
397379 "Δεν συμφωνώ με την αντίδραση του κόσμου, αλλά είναι απολύτως δικαιολογημένη.
398435 Καταγγέλλεται η τουρκική θρασύτητα και επιθετικότητα και "η απολύτως απάδουσα προς τις αρχές και αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού συμπεριφορά και στάση ορισμένων δυτικών κυβερνήσεων που δεν θεωρούν αποσταθεροποιητική την τουρκική κατοχή και έρχονται κατά τρόπο προκλητικό να απαγορεύσουν στην κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας να προχωρήσει σε στοιχειώδη μέτρα υλοποίησης του νόμιμου, ιερού και αναφαίρετου δικαιώματος της άμυνας".
399125 Ο Μαρσέλο Νικόλα...δεν είπε αυτά που είπε σε κάμερες, μικρόφωνα και μαγνητόφωνα μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από τη Μόσχα (ότι ένιωθε απολύτως καλά, αλλά "δεν είχε την ίδια γνώμη ο προπονητής").
396595 Εμείς οι παίκτες δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να επηρεαζόμαστε από αυτό.
399706 "Δυστυχώς, το μήνυμα αυτό παρ' ότι απολύτως σαφές δεν έχει βρει ακόμη τον παραλήπτη του.
404918 Μίλησε και για το σοβαρό, πλην απολύτως ανθρώπινο, σφάλμα της διαιτησίας στο 66:
413386 Λίγο αργότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προϊδέασε απολύτως για το τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση.
415352 Διότι η νίκη του (77-79) ήταν απολύτως δίκαιη, απολύτως σωστή, έργο μιας ομάδας διαβασμένης, αποφασισμένης, αφιονισμένης.
415352 Διότι η νίκη του (77-79) ήταν απολύτως δίκαιη, απολύτως σωστή, έργο μιας ομάδας διαβασμένης, αποφασισμένης, αφιονισμένης.
406106 Οι προτάσεις αυτές που προοπτικά οδηγούν στην κατάργηση των εισαγωγικών εξετάσεων είναι απολύτως θεμιτές επί της αρχής και μένει να προσδιορίσουμε, πράγμα κρίσιμο, τους τρόπους υλοποίησής τους.
416462 "Αυτή ήταν η ατυχία μας - σχολίασε αργότερα ο Παράσχος - ότι πετύχαμε την AEK εντυπωσιακή, δεν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε τον ρυθμό, κάπου φοβηθήκαμε και φοβηθήκαμε απολύτως δικαιολογημένα.
397702 Η Ουάσιγκτον, υπενθύμισε ο κ. Μπερνς, δεν υποστηρίζει την απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης να προχωρήσει στην αγορά του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος, αλλά "ανεξαρτήτως (τούτου), οποιαδήποτε απειλή για τη χρήση βίας, οποιαδήποτε απόφαση για χρήση βίας είναι απολύτως πέραν των ορίων της αποδεκτής διεθνούς συμπεριφοράς (και) έχουμε κάνει γνωστή την άποψή μας στην τουρκική κυβέρνηση".
410727 Η στάση της κυβέρνησης που χαρακτηρίζεται από αδιαλλαξία και άρνηση για ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων έχει δημιουργήσει "ισχυρό μέτωπο" στις τάξεις των συνδικαλιστών, ενώ ιδιαίτερα προβλήματα εμφανίζονται στη φιλοκυβερνητική παράταξη ΠAΣKE, η οποία ενώ ανέμενε την αντιμετώπιση των αιτημάτων των εργαζομένων από την κυβέρνηση με θετικό τρόπο και με διεξαγωγή διαλόγου, εμφανίζεται τώρα απολύτως δυσαρεστημένη, καθώς έχουν διαψευστεί οι προσδοκίες της.
410868 Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ομολογίας της η Παναγιώτα Τσιφρικά ανέλαβε όλη την ευθύνη του εγκλήματος, διευκρινίζοντας ότι τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για τα σχέδιά της.
410899 Έτσι η Λήδα (ναι, πέτυχε απολύτως το εγχείρημα - ωραιότατο στήθος) σου λέει αντί να κάθομαι μια ζωή πίσω από το γκισέ δεν κάνω μόνη μου "ταμείο";
410099 Αν δεν δεις κάποιον σε παιχνίδι, δεν είναι εύκολο να βγάλεις απολύτως ασφαλή συμπεράσματα και να πεις το ναι για την απόκτησή του δίνοντας μάλιστα 2-3 εκατομμύρια δολάρια.
417096 Συμφωνώ απολύτως.
421837 Τα προαναφερθέντα στελέχη συμφώνησαν απολύτως και όταν τέθηκε θέμα κρίσιμων καταστάσεων κυρίως στα εθνικά θέματα και προοπτικής συνύπαρξης του ΠΑΣΟΚ με την Αριστερά, τότε τέθηκε και το θέμα που κατά κόρον συζητεί ο Ν. Κακλαμάνης, δηλαδή της κεντροδεξιάς συνύπαρξης.
421856 Ο κ. Λαλιώτης φέρεται να συμμερίζεται απολύτως όσα είπε πρόσφατα ο κ. Σκανδαλίδης, αν και ο ίδιος έχει επιλέξει επί του παρόντος τη σιωπή.
415859 "Είναι απολύτως λογικόν και βέβαιον ότι οι ειδικοί θεωρούν την αρχιτεκτονική των Αθηνών ως απαράδεκτον.
405741 Η Αθήνα και η Λευκωσία αποσαφήνισαν χθες απολύτως και προς τις τρίτες χώρες, αλλά και προς το εσωτερικό των κρατών τους, την έννοια και τη λειτουργία του δόγματος του ενιαίου αμυντικού χώρου:
405739 Κατά τη χθεσινή, μακρά σύσκεψη των δύο αντιπροσωπειών, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Κύπρου, αποσαφηνίστηκαν τα εξής: - Οι δύο ανεξάρτητες χώρες διατηρούν αμυντική συνεργασία, η οποία εκφράζεται με το δόγμα του ενιαίου αμυντικού χώρου. - Η κυβέρνηση της Κύπρου δεν δέχεται να συμφωνήσει με την Τουρκία μορατόριουμ πτήσεων μαχητικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της. - Η κυβέρνηση της Κύπρου, στο πλαίσιο της αμυντικής συνεργασίας της με την Ελλάδα, θα εξετάζει και θα αποφασίζει κατά το δοκούν τις κοινές ασκήσεις της με την Ελλάδα. - Αθήνα και Λευκωσία συμφωνούν και υποστηρίζουν απολύτως το δικαίωμα στους αμυντικούς εξοπλισμούς που έχει η Κύπρος, ως ανεξάρτητο κράτος.
425489 Όσο για τον Μιχαλόπουλο, ήταν απολύτως ικανοποιημένος:
425985 Και χαρακτήρισε το όλο εγχείρημα απολύτως θετική εμπειρία.
408118 Χαρακτηριστικό (και κακό...) είναι το γεγονός ότι κανένα κόμμα δεν μίλησε με απολύτως καθαρό λόγο:
99143 Η μόνη απάντηση της Ελλάδας είναι η εμμονή στις απολύτως λογικές θέσεις της και η χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης - έστω και καθυστερημένη - για την εφαρμογή ενός προγράμματος ανάπτυξης των νησιών του Αιγαίου.
99440 Παράλληλα, χτες έγιναν απολύτως σαφείς οι θέσεις των δυο αντιμαχόμενων πλευρών στο θέμα του αντιπροέδρου, αποκαλύπτοντας το χάσμα που τις χωρίζει.
431345 Είχε προηγηθεί όμως επιστολή της κ. Στάη προς τα μέλη της επιτροπής, με την οποία επαναλάμβανε ότι "δεν έχει να κρύψει τίποτε απολύτως από την επιτροπή", και τους καλούσε να ανοίξουν τους λογαριασμούς της στις Τράπεζες Ιονική και Πίστεως, διευκρινίζοντας ότι παραιτείται οποιασδήποτε προστασίας τυχόν της παρέχουν οι διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.
101367 Απολύτως δικαιολογημένη λοιπόν και η επόμενη προφητεία του Κίρτον, που τονίζει ότι...
434430 Ο κ. Ντενκτάς κατάλαβε απολύτως τον υπαινιγμό και έστρεψε τη συζήτηση στο "σλόγκαν" ότι "εγώ δεν είμαι το ίδιο με τους Κούρδους", για να ξαναγυρίσει, μόνος του πλέον, στην αρχική ερώτηση.
101520 Το γεγονός όμως ότι - καλώς ή κακώς - οι θεωρούμενες επικίνδυνες για τη Συμμαχία χώρες βρίσκονται στον ευρύτερο περίγυρο της Ελλάδας - αλλά και της Τουρκίας - φαίνεται να ενισχύει το, απολύτως λογικό, να έχει ζητηθεί η συνδρομή και των δύο σ' αυτόν το ΝΑΤΟϊκό σχεδιασμό.
436075 Πες μου, όμως, τούτο: αληθεύει ότι εκείνη τη νύχτα της 18ης Ιανουαρίου στο "Ωνάσειο" όταν έμαθε ο Ανδρέας για την εκλογή Σημίτη στην κοινοβουλευτική ομάδα, ούτε ένας από τους ανθρώπους που ήταν εκείνη τη στιγμή κοντά του κατάφερε από τις αντιδράσεις του να καταλάβει αν χάρηκε ή στενοχωρήθηκε; - Αληθεύει απολύτως.
417383 Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απολύτως τίποτε.
423339 Διαφωνώ απολύτως με τις δηλώσεις των αστυνομικών συνδικαλιστών, τόσο από απόψεως τακτικής όσο και ουσίας.
418425 Η διπλωματική ενέργεια της Μόσχας για τη διερεύνηση μιας εντονότερης, ενδεχόμενης ανάμιξής της στο Κυπριακό, δικαιολογείται πλέον απολύτως μετά την αγορά των ρωσικών πυραύλων S-300 από τη Λευκωσία, η οποία έθεσε εκ των πραγμάτων σε νέα κίνηση το θέμα.
418865 Η εκτίμηση του νεαρού εισβολέα μετά τους... περιπάτους του στα αρχεία, είναι ότι κανένα σύστημα δεν είναι απολύτως ασφαλές.
419496 Άσε που διαψεύδονται απολύτως οι συκοφαντίες ότι δήθεν οι HΠA μας τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί.
440100 Τόνισαν ότι κανένας απολύτως κίνδυνος δεν υπάρχει, όχι μόνο για το σεισμό, αλλά και για πολύ μεγαλύτερους σεισμούς.
440165 Συμφωνώ απολύτως και εντυπωσιάζομαι από τη διεισδυτικότητα της κριτικής ενός εξ ορισμού αποβλακωμένου από την πολλή σκέψη "διανοούμενου".
440320 Στην απάντησή του ο κ. Ανθόπουλος συμφώνησε απολύτως με το βουλευτή του ΚΚΕ.
440856 Ο ίδιος ο Σαλμάν Ρούσντι, που εξακολουθεί να κρύβεται, αναφέρθηκε χθες μιλώντας στην εφημερίδα "Γκάρντιαν" ότι στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης "ο διάλογος με το Ιράν δεν έχει επιτύχει απολύτως τίποτε".
443062 Δεν έγινε καμία απολύτως μεταλλαγή στις ιδέες, στις αντιλήψεις και τα οράματά μου.
438732 Στην απάντησή του ο κ. Ανθόπουλος συμφώνησε απολύτως με το βουλευτή του ΚΚΕ.
439084 Ο ίδιος ο Σαλμάν Ρούσντι, που εξακολουθεί να κρύβεται, αναφέρθηκε χθες μιλώντας στην εφημερίδα "Γκάρντιαν" ότι στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης "ο διάλογος με το Ιράν δεν έχει επιτύχει απολύτως τίποτε".
439171 Το σύστημα είναι περίπλοκο και δύσκολο να γίνει απολύτως κατανοητό, αλλά σε γενικές γραμμές προβλέπει σύγκριση της απόδοσης των μαθητών μιας τάξης με εκείνη του λεγόμενου εθνικού μέσου όρου, που θα αποτελεί και το αποδεκτό δεδομένο.
449643 Η 39χρονη γυναίκα δεν θυμάται απολύτως τίποτα, δεν ρώτησε για το πόδι της, αλλά όλοι πιστεύουν ότι γνωρίζει πως έχει ακρωτηριαστεί.
423799 Απολύτως αντίθετο στις καταλήψεις εμφανίζεται το 78,3% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, το 60,1% των ψηφοφόρων της Ν.Δ., το 34,7% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ, το 65,2% του ΣΥΝ και το 74,2% του ΔΗΚΚΙ.
449885 Στο κάτω κάτω η Αθήνα έχει μια κάποια ελπίδα, η Ν.Δ. απολύτως καμιά!
450904 "Δεν μπορώ να ξέρω εάν ο κ. Σημίτης με τη σημερινή του απολογία έπεισε τα μέλη της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, είμαι όμως απολύτως βέβαιος ότι δεν έπεισε τον ελληνικό λαό.
451501 Χθες ο κυβερνητικός εκπρόσώπος Δημ. Ρέππας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, κάλυψε απολύτως τον υφυπουργό Οικονομικών, λέγοντας ότι "ο κ. Χριστοδουλάκης έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση.
451954 Τι γίνεται, όμως, με τους συνεπείς πελάτες, οι οποίοι, αν και είναι απολύτως εντάξει στις υποχρεώσεις τους, είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν και αυτοί το "πέναλτι" για το "ρίσκο" που επιβάλλουν οι τράπεζες για τους κακοπληρωτές;
447939 Τοποθέτηση απολύτως λογική, με τη μόνη διαφορά ότι προέρχεται από τον εργοδότη της ομάδας, οπότε εύκολα μπορεί να ερμηνευθεί ως ευθεία παρέμβαση στο έργο του προπονητή.
452156 Δεν έγινε καμία απολύτως μεταλλαγή στις ιδέες, στις αντιλήψεις και τα οράματά μου.
424178 Από 'κεί και πέρα κυριάρχησε απολύτως και δεν του επέτρεψε ούτε να σκεφτεί ότι μπορούσε να τον απειλήσει.
456954 Η βρετανική πλευρά, ωστόσο, δείχνει να υποστηρίζει απολύτως την ενίσχυση των σχέσεων της Ε. Ένωσης με την Τουρκία, διότι η Άγκυρα χρειάζεται αυτήν την ενδυνάμωση και για λόγους "συμβολικούς" (δεν μπορεί η Τουρκία να αισθάνεται ότι είναι π.χ. πίσω από τη Βουλγαρία), και για λόγους πρακτικούς (οικονομικούς κ.λπ.), ανέφερε η ίδια διπλωματική πηγή.
458055 Έτσι, σύμφωνα με απολύτως αξιόπιστες πηγές, ο Ολλανδός προεδρεύων, υφυπουργός Πατίν, που άνοιξε τη συζήτηση για την Κύπρο, ανέφερε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι "... είναι σαφές ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για την Κύπρο, σαν να ήταν ένα κράτος του 1970...
458057 Έχουμε υποτιμήσει τους κινδύνους των συγκρούσεων από την Κύπρο και δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα... γι' αυτό και πρέπει να προχωρήσουμε σε απολύτως σαφή βήματα, που θα ξεπαγώσουν την κατάσταση και θα αναθερμάνουν τις σχέσεις των δύο κοινοτήτων... ".
458645 Πρόκειται, με δυο λόγια για ένα χώρο γοητευτικής και άκρως "καλλιτεχνίζουσας" ακαταστασίας, απολύτως αρμονικής με τους ιδιοκτήτες του.
458733 Οι σχέσεις μας ήταν απολύτως φιλικές.
460942 Δεν έγινε καμία απολύτως μεταλλαγή στις ιδέες, στις αντιλήψεις και τα οράματά μου.
463543 Οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν αυτή τη φορά να βρουν γρήγορα το δρόμο για τα δίχτυα (μόλις στο 2), ν' αφήσουν έτσι στην άκρη το όποιο άγχος είχαν μπαίνοντας στο γήπεδο και να φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση, απολύτως ενδεικτική της διαφοράς δυναμικότητάς τους από τους Βυρωνιώτες.
463816 Χάρη και στους δύο, κατόρθωσε να καταστεί απολύτως άρχων με τις νόθες εκλογές τον περασμένο Μάιο.
426572 Όταν διαπιστωθεί λοιπόν, ότι υπάρχει αδιέξοδο, αντιλαμβάνεσθε πως οι εξελίξεις μπορεί να μην ελέγχονται απολύτως από εμάς.
465120 Υποσχόμενος ότι θα υπερασπιστεί "τα ιδεώδη της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της προόδου", ο πρόεδρος της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα επανεξελέγη χθες από το Κοινοβούλιο, το οποίο ελέγχει απολύτως, για ακόμα μία πενταετή προεδρική θητεία.
467663 Ο κ. Έβερτ είναι απολύτως ικανοποιημένος με τα σημερινά αποτελέσματα των εκλογών.
452707 Και να μην ξεχάσουμε και την άποψη των παλιών φιλάθλων, που λένε ότι (συνήθως) όταν περιμένεις πολλά επεισόδια δεν γίνεται απολύτως τίποτα κι ο κόσμος εκτονώνεται με φωνές.
454618 Απολύτως φυσιολογικά.
468499 Όσον αφορά τα δύο χθεσινά παιχνίδια στο μπάσκετ ισχύει απολύτως το καραμανλικό... έξω πάμε καλά - μέσα όχι.
454666 Που κάτι έδειξαν στο α ημίχρονο (το σουτ άουτ του Ισλανδού Ντάντασον στο 16, το γκολ στο 36 του Σουηδού Λάρσον που πήρε σε θέση ελεγχόμενη για οφσάιντ την ασίστ του Γκανέζου Φόστερ Μπάστιος, το άλλο γκολ στο 45 του Λάρσον που δεν μέτρησε επειδή νωρίτερα είχε σφυριχτεί φάουλ υπέρ του Μανωλά) και... απολύτως τίποτα στο β.
468846 Μόνο για την ατμοσφαιρική ρύπανση θέλησε να μάθει κάποιος κι έμοιαζε απολύτως ικανοποιημένος από τις εγγυήσεις Αβραμόπουλου, ότι χάρη στο νέο μετρό και στο επιστημονικό πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί ( "τομή" το χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κώστας Λιάσκας), "η Αθήνα θα είναι μέσα σε τρία χρόνια μία από τις καθαρότερες πόλεις της Ευρώπης".
468811 Δεν κάνει απολύτως τίποτα και ήδη μίλησα και μαζί του και με τον μάνατζέρ του, αλλά λύση δεν βρέθηκε.
470146 "H υποστήριξη του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της Τουρκίας που έκανε ο υπουργός Εξωτερικών Θ. Πάγκαλος βρίσκεται στην απολύτως σωστή κατεύθυνση.
455809 Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, γνωρίζει τι προγραμματίζει η οργάνωση των "Γκρίζων Λύκων", παρακολουθεί στενά την όλη κατάσταση και έχει προειδοποιήσει τα Ηνωμένα Έθνη ότι η Τουρκία είναι απολύτως υπεύθυνη, σύμφωνα με τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, για την περιφραγμένη περιοχή Αμμοχώστου.
473625 Έχει περάσει ενάμισης χρόνος που το παραδώσαμε, και δεν έγινε τίποτα απολύτως.
455874 Όπως ισχυρίζεται, η μεταβίβαση του τίτλου έγινε απολύτως νόμιμα.
471253 Στη φυλακή, η ημέρα της γυναίκας δεν σημαίνει απολύτως τίποτε.
471335 Το υπουργείο έχει απολύτως σταθερή θέση και είναι στο χέρι της αναδόχου κοινοπραξίας να κατανοήσει ότι πρέπει να κάνει τις αναγκαίες υποχωρήσεις ή να προχωρήσει σε σύγκρουση.
477157 Και μαζί με τον Λάρι όταν δικαιούται να κάνει αυτό που κάνει, αλλά απολύτως εναντίον του γούστου του. - Πιστεύετε ότι η ερωτική ιστορία ανάμεσα στον Λάρι Φλιντ και την Αλθία εξαγνίζει έναν τέτοιο τύπο; - Ένα πράγμα που αυτές οι ριζοσπαστικές ομάδες κάνουν είναι ότι θέλουν να βάλουν ετικέτες σε όλα:
477672 Ο Κώστας Σημίτης, που καθόταν δίπλα του, συμφώνησε απολύτως.
477994 Όμως ο Γιάννης Γιαννουρής και οι παίκτες του είναι ψύχραιμοι και φαντάζουν απολύτως ήρεμοι (παρά τα 20, 9 χρόνια που είναι ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας) μπροστά στην πρόκληση.
475024 "Οι χαμένες μέρες είναι προτιμότερες από τα χαμένα χρόνια στην εκπαίδευση" αντέτεινε το μέλος του Δ.Σ. της ΟΛME Θ. Μπουρεκάς, ο οποίος υποστήριξε ότι η απεργία των καθηγητών γίνεται σήμερα που αποδομείται η δημόσια εκπαίδευση, ότι τα αιτήματα των καθηγητών είναι απολύτως δυνατόν να ικανοποιηθούν και έχουν βαθιά κοινωνική αποδοχή, αλλά δεν αποτελούν προτεραιότητα της κυβέρνησης που προτίμησε να ενισχύσει άλλες κατηγορίες εργαζομένων.
474155 Η συνέντευξη είχε ως κύριο θέμα την κατασκευή της ξενοδοχειακής μονάδας και ο κ. Μπράνσον τόνισε ότι η επένδυση των 4 δισεκατομμυρίων δραχμών θα γίνει με σεβασμό στο ιστορικό και αρχιτεκτονικό περιβάλλον, εφόσον δοθεί η σχετική άδεια του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου και της κυβέρνησης - την απόφαση των οποίων θα σεβαστεί απολύτως.
480105 Και μαζί με τον Λάρι όταν δικαιούται να κάνει αυτό που κάνει, αλλά απολύτως εναντίον του γούστου του. - Πιστεύετε ότι η ερωτική ιστορία ανάμεσα στον Λάρι Φλιντ και την Αλθία εξαγνίζει έναν τέτοιο τύπο; - Ένα πράγμα που αυτές οι ριζοσπαστικές ομάδες κάνουν είναι ότι θέλουν να βάλουν ετικέτες σε όλα:
480733 Θα πρέπει, εξάλλου, να καταλαβαίνει ότι μια νέα "εντολή" προς τους υπεύθυνους δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα.
476817 Ο Θεόφιλος Καρασαββίδης δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος κι έτσι ο Μπάγεβιτς θα υποχρεωθεί να εμπιστευτεί το νευραλγικό αυτό πόστο στον Γιώργο Αμανατίδη και στον Νίκο Νταμπίζα.
482593 Αφήνω, ότι έτσι δημιουργούνται κάποτε απολύτως άστοχοι συνειρμοί.
464947 Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, απολύτως στο ίδιο μήκος κύματος, σε δηλώσεις του ανέφερε:
483087 Το πρώτο είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν μπορεί να γίνει.
467710 Από τους υπόλοιπους, οι ανώτατοι αξιωματικοί του παλαιού καθεστώτος "είναι απολύτως αναποτελεσματικοί".
479910 Είμαι απολύτως ευρωπαϊστής.
478296 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Ρέππας αναφερόμενος στη σύγκληση του KYΣEA είπε ότι δεν αντιμετωπίζεται τέτοιο θέμα, ότι η κατάσταση είναι υπό απόλυτο έλεγχο, ο πρωθυπουργός είναι απόλυτα ενήμερος των εξελίξεων και δίνει οδηγίες στους υπουργούς και ότι όλοι οι χειρισμοί είναι απολύτως ικανοποιητικοί.
481454 Ο Μαχαιρίδης, όπως ανήγγειλε ο Ραβούσης, θα είναι παρών στο μεγάλο ραντεβού της Πέμπτης, αφού είναι απολύτως καλά.
482799 Σημειώνεται ότι αυτή την κρίσιμη ώρα, είναι απολύτως απροσδιόριστο το τοπίο, καθώς με την ανοχή ή και τη συνενοχή πολλών παραγόντων, ουδείς μπορεί υπευθύνως να πει:
467716 Σύμφωνα με τον Τομ Γουίνιφριθ, ιστορικό ειδικευμένο στα Βαλκάνια του Πανεπιστημίου Γουάρικ, "αστυνομικοί και στρατιώτες έχουν πληγεί από την οικονομική δυσπραγία, όπως και ο πληθυσμός, και έτσι είναι απολύτως πιθανό να συνταχθούν με τους στασιαστές".
493031 Η κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο Εξωτερικών έσπευσε χθες να διαχωρίσει απολύτως τις δηλώσεις αυτές, από τη στάση της αλβανικής κυβέρνησης απέναντι στην Ελλάδα.
427359 Και χαρακτήρισε το όλο εγχείρημα απολύτως θετική εμπειρία.
494971 Οι προκηρύξεις θα είναι απολύτως συγκεκριμένες κατά κατηγορία, κλάδο και ειδικότητα.
494987 Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε απολύτως χρήσιμο "το διάλογο, τη σύγκληση και τη συνεργασία των δυνάμεων της Αριστεράς", εξηγώντας ότι η πρόσκληση πρέπει να είναι ανοιχτή "σε όποια δύναμη θεωρεί εαυτήν αριστερή".
495470 Οι σελίδες που εμφανίζονται σε μία από τις δύο διευθύνσεις της, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα "πιστεύω" της αίρεσης, αλλά αφορούν αποκλειστικά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της.
490409 Απολύτως φυσιολογικά.
490457 Που κάτι έδειξαν στο α ημίχρονο (το σουτ άουτ του Ισλανδού Ντάντασον στο 16, το γκολ στο 36 του Σουηδού Λάρσον που πήρε σε θέση ελεγχόμενη για οφσάιντ την άσιστ του Γκανέζου Φόστερ Μπάστιος, το άλλο γκολ στο 45 του Λάρσον που δεν μέτρησε επειδή νωρίτερα είχε σφυριχτεί φάουλ υπέρ του Μανωλά) και... απολύτως τίποτα στο β.
492991 Κατακόκκινος από το θυμό του και... ακατανόητος στα λίγα που ξεστόμισε, ξεκίνησε με "συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό", συνέχισε με σχόλια... τηλεγραφικά ( "απολύτως δίκαιο το αποτέλεσμα", "αγνώριστος ο Ιωνικός στο πρώτο 15άλεπτο") και έκλεισε με την ευχή "καλή πορεία στον Ολυμπιακό".
485456 "Τους έφυγε η μαγκιά" και η σπασμωδική αντίδραση ήρθε απολύτως αναμενόμενη.
483375 Το διευθυντή της ορχήστρας Μίλτο Λογιάδη να ανταλλάσσει αστειάκια, να δίνει συμβουλές, να... απειλεί με σκληρή δουλειά τους μουσικούς και να συμμετέχει απολύτως στο παρεΐστικο κλίμα της Ορχήστρας, μοιάζοντας με το συντονιστή...
497926 Ο "Σάμπα" ακολουθεί τις τελευταίες μέρες ατομικό πρόγραμμα τρέχοντας ελαφρά στο γήπεδο του Ρέντη και αναμένεται να είναι απολύτως έτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" με τον ΠΑΟΚ στις 19 Απριλίου.
486963 Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός Μπασκίμ Φίνο δηλώνει στο BBC πως "δεν ήταν προσεκτικός" ο Κρανιδιώτης κατά την επίσκεψή του και δικαιολογεί απολύτως το διάβημα.
494909 Κι αυτό είναι που τους κάνει να προσφεύγουν στις αμειβόμενες σεξουαλικές υπηρεσίες του Άλλου, πράγμα που τους απαλλάσσει από την αγωνία της προσωπικής προσφοράς. - 1) Η υποχρεωτική-καταναγκαστική ηθική αποτελεί το βασικό νομιμοποιητικό-ιδεολογικό εργαλείο για την καταπίεση του έρωτα σύνθετου ψυχο-σεξουαλικού φαινομένου και για τη συνακόλουθη ανάπτυξη της παθολογικής σεξουαλικότητας. 2) Η ελευθερία και η ευθύνη αλληλοκαθορίζονται και αλληλονοηματοδούνται απολύτως.
498345 Τα προβλήματα γίνονται καθημερινά πιο έντονα, γιατί δεν αναπληρώνεται καμία θέση εργασίας, γιατί καμία επένδυση σε κανέναν απολύτως τομέα υπάρχει την τελευταία 10ετία στον Πειραιά.
501316 Ο υπουργός Εξωτερικών δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι η Ελλάδα επιμένει απολύτως στην ικανοποίηση αυτών των τριών προϋποθέσεων για την αναθέρμανση των σχέσεων με την Τουρκία, που επιδιώκει να προσεγγίσει την Ε. Ένωση.
495676 Ποτέ του ο πατέρας δεν μου είπε τίποτε απολύτως για τους Εβραίους.
416893 "Δεν πρόκειται να ξαναλειτουργήσει το σχολείο, δεν θα αφήσουμε εμείς τα παιδιά μας να έρχονται, εάν δεν πάρουμε τις διαβεβαιώσεις από τους αρμόδιους ότι το σχολείο είναι απολύτως ασφαλές", τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Άλ.
429012 Οι απεργοί, παρά τη μαχητικότητά τους, δεν επιδίωξαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και το προεδρείο της Ομοσπονδίας τους ελέγχοντας απολύτως τους απεργούς μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου και επέδωσε το υπόμνημα με τα αιτήματά τους στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γ. Πασχαλίδη, με τον οποίο και αρνήθηκαν να συζητήσουν χαρακτηρίζοντάς τον αναρμόδιο για τα δικά τους προβλήματα.
503253 Δεν υπάρχει απολύτως καμία απόφαση της κυβέρνησης.
438287 Είμαι απολύτως σίγουρη ότι ο άντρας που ήταν από πάνω μου είναι ο Χρήστος Χειλάς.
504094 Ξημερώματα του Σαββάτου, ο Άλεν Γκίνσμπεργκ πέθανε, με ένα θάνατο απολύτως συνεπή με την αντισυμβατική ζωή του.
504145 Η απάντηση του Βασίλη Κυπραίου θα αποκάλυπτε, αντίθετα, πως για εκείνον η έννοια δεν περικλείει τίποτε το οριστικό, είναι απολύτως ζωντανή, όλο κίνηση, σαν σε μία αδιάκοπη ηρακλείτεια ροή.
434281 Το να τοποθετηθεί όμως ένας βουλευτής μέσα στη Βουλή και να πει την άποψή του, έστω κι αν αυτό δεν αρέσει στην κυβέρνηση, σ' ένα θέμα μάλιστα όπως αυτό των πολυτέκνων, που υπάρχει μια κοινωνική ευαισθησία, είναι απολύτως λογικό.
434697 Κι αν στην περίπτωση του Κατικαρίδη ο Βοργιάς εφάρμοσε απολύτως τον κανονισμό, δεν έκανε το ίδιο νωρίτερα σε σκληρά (και απανωτά μάλιστα) σκληρά φάουλ των Στολτίδη, Ανατολάκη.
506685 "Δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι ο ιός προκαλεί την παχυσαρκία (στον άνθρωπο), εκτός και αν εμβολιάσουμε τους ανθρώπους και παχύνουν", κάτι απολύτως απίθανο, είπε ο δρ Ρίτσαρντ Άτκινσον, καθηγητής ιατρικής στο Ουισκόνσιν και πρόεδρος της Αμερικανικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.
506718 "Όχι, απολύτως τίποτε.
436413 Πιστεύω ότι θα είμαστε απολύτως έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι ". - Πού έχετε περισσότερο το μυαλό σας· στον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ ή μήπως σ' εκείνον της ερχόμενης Δευτέρας με την Καλαμάτα στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας;
507206 Κλείνοντας την Ακρόπολη, οι φύλακες πιέζουν μια κυβέρνηση, που θα παρέμενε απολύτως αδιάφορη αν έκλεινε η βιβλιοθήκη της Δημητσάνας.
496566 Κατ' αρχάς, είναι σαφές ότι η οικονομική ελίτ έχει αποφασίσει ότι η ευρωπαϊκή προοπτική είναι απολύτως αναγκαία για την Τουρκία κι ότι χρειάζεται να υποχωρήσει σε κάποια θέματα, προκειμένου να την εξασφαλίσει.
496605 Συμφωνώ απολύτως!
497609 Οι ίδιοι υπάλληλοι πιστεύουν ότι οι σχέσεις πολιτικής με τη διοίκηση πρέπει να είναι απολύτως ξεχωριστές (ποσοστό 70%) και εξηγούν τις παρεμβάσεις, επειδή μέχρι τώρα δεν έχει χειραφετηθεί η διοίκηση, που είναι η μόνη υπεύθυνη για τις διοικητικές υποθέσεις.
498116 Από τη νεκροψία όμως προέκυψε ότι ο Ντο δεν είχε απολύτως τίποτα.
496565 Για πρώτη φορά έχουμε διαφοροποιήσεις στις τάξεις της κυβερνώσας ελίτ, που μέχρι τώρα τη θεωρούσαμε απολύτως συμπαγή, ως προς τους στόχους της.
498003 Η παρουσία των στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή, υπό κοινή διοίκηση, θα συντελέσει ώστε να αντιμετωπιστούν απολύτως τα φαινόμενα που σήμερα λαμβάνουν χώρα στην περιοχή... ".
502199 "Η απουσία των διεθνών είναι ένα πρόβλημα, μια και θα πάνε μόνο με μία προπόνηση στα πόδια τους στο ματς, όμως πιστεύω ότι όσοι θα είναι στη διάθεσή μου θα παρουσιαστούν απολύτως έτοιμοι και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό", τόνισε ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων".
510900 Ενώ τώρα καταλαβαίνω ότι είναι απολύτως προσωπική και ελέγξιμη.
511072 Σέβομαι απολύτως τις επιθυμίες της, όπως σέβομαι και την ηθική υποχρέωση των αδελφών μου να ασκήσουν το δικαίωμά τους για την εκτέλεση της διαθήκης, που ασφαλώς αγνοούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου ".
502445 Οι αρχές του Μοναστηρίου συνέλαβαν αμέσως την ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Σόνια Νικόλοφσκα, καθώς και το δήμαρχο της πόλης Σιλιάν Μίτσεφσκι, μαζί με τη σύζυγό του Βιολέτα, ως άμεσους πρωταγωνιστές της υπόθεσης, ενώ παράλληλα συνελήφθη και ο υποδιευθυντής της Κεντρικής Τράπεζας των Σκοπίων Τόμε Νένοφσκι, ως υπεύθυνος για τους μέχρι τώρα ελέγχους που έδειχναν ότι η TAT λειτουργούσε απολύτως νόμιμα.
503149 Όταν έλθουμε στην Αθήνα θα καταλήξουμε σε απολύτως ακριβείς απαντήσεις.
505533 Η Ελλάδα ενδιαφέρεται για το σύνολο του αλβανικού λαού, χωρίς καμία απολύτως διάκριση, όπως το απέδειξε με τις τόσες αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας στη γειτονική χώρα και την οικονομική βοήθεια που υποσχέθηκε πρόσφατα στον Αλβανό πρωθυπουργό.
517622 Έτσι, παραμονές εκλογών, είναι απολύτως θεμιτό να καλείς τον τέως υφυπουργό Ζουρνατζή, υποψήφιο τώρα της ΕΠΕΝ, να συνομιλήσει με ομολόγους του του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, κι αυτοί να συμπεριφέρονται σαν να μην τρέχει τίποτε και να ανταλλάσσουν απόψεις για τα χάλια της δημοκρατίας.
503306 Όμως, η πορεία της εξαρτάται από συνθήκες και παραμέτρους που δεν ελέγχονται απολύτως και, γι' αυτό, δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί επακριβώς η τελική έκβαση.
519399 Ναι, απολύτως.
521081 Το λίγο που τους ξέρω, σχηματίζω αμέσως την εντύπωση ότι βαδίζουν μαζί, και απολύτως οργανωμένα, στο μονοπάτι μιας συναρπαστικής ζωής.
521124 (σ.σ. όπου φυσάει ο άνεμος, δηλαδή), δεν μου λένε απολύτως τίποτα... ". - Δεν ισχύει, όμως το" ο καθένας όπως μπορεί ";
521512 Είμαι απολύτως πεπεισμένος, κ. Πρόεδρε, ότι μόνον η έγκαιρος επέμβασις της κυβερνήσεώς σας με αποτέλεσμα να συμφωνηθή κατάπαυσις του πυρός και να αποσυρθούν αι δυνάμεις των αντιμαχομένων εις τας προτέρας των θέσεις, ημπόδισαν την χθεσινήν ημέραν εις το να αποβή καταστρεπτική.
505581 Συνδικαλιστικές πηγές υποστηρίζουν ωστόσο ότι πίσω από τις παραιτήσεις αυτές "κρύβονται πιέσεις για επιλογές υπαλλήλων και στελεχών, που κατά το παρελθόν δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με το φορολογικό γίγνεσθαι.
507082 "Ακόμη και σήμερα στη Θεσσαλονίκη είναι απολύτως εφικτός ο διπλασιασμός των μετεχόντων με το ήδη υπάρχον προσωπικό και το μόνο που χρειάζεται είναι η δημιουργία υποδομής για κοινωνική - και επαγγελματική - « επανένταξη »", προσθέτει η Έλλη.
101930 Στις προϋποθέσεις αυτές (αφορούν τους συνταξιούχους όλων των ταμείων) ακολουθούν άλλα εισοδηματικά κριτήρια, από τα οποία όμως εξαρτάται απολύτως το δικαίωμα χορήγησης του ΕΚΑΣ.
103918 Πάντως, παρά τις συλλήψεις, οι επικεφαλής της αστυνομίας εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την εν γένει συμπεριφορά των οπαδών όλων των ομάδων, ο αριθμός των συλλήψεων χαρακτηρίστηκε πολύ μικρός και η κατάσταση απολύτως ελεγχόμενη.
104254 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι απολύτως ενήμερος για την πολιτική της Κυβέρνησης.
105718 Το πρόβλημα της ανεργίας - έφτασε στο 10,1% του ενεργού πληθυσμού - είναι απολύτως λογικό να απασχολεί όλους τους εργαζόμενους, σημαντικό ποσοστό των οποίων αισθάνεται ανασφάλεια, από τον κίνδυνο απόλυσης και απώλειας της θέσης του, όπως προκύπτει από έρευνα της ΓΣΕΕ.
508464 Ο πρόεδρος της "Ελληνικής Εταιρείας" για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς δήλωσε ότι είναι απολύτως αναγκαίο και εφικτό οι φυλές αυτές να προστατευτούν και να δοθούν κίνητρα για την ουσιαστική ενδυνάμωσή τους.
510339 Να σημειώσουμε ακόμα ότι η φράση περί "των κεκτημένων και της - νέας - αντιμετώπισης (κατάργησής της) δυσαρέστησε κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, που προεξοφλούσαν ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις τη στιγμή που" η κατεύθυνση και το περιεχόμενο αυτής της θέσης είναι απολύτως θολά.
510533 Γι' αυτό και μονίμως, πάντα πληρώνουν όσοι δεν έχουν κανέναν απολύτως τρόπο να ξεφύγουν, δηλαδή οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.
510722 Τη δημιουργία μιας καινούργιας ανελαστικής αγοράς, που καθορίζεται από το γεγονός ότι η λήψη της μεθαδόνης αποτελεί βιολογική ανάγκη για τους εξαρτημένους χρήστες για την αντιρρόπηση μιας σαφούς και ευαπόδεικτης οργανικής (μεταβολικής) δυσλειτουργίας που δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τα χαοτικά και νεφελώδη ιδεολογήματα περί "ψυχολογικών προβλημάτων" (που απορρέουν από τη διάχυτη ανοητολογία περί δήθεν "διαλυμένων οικογενειών", "χαμένων κορμιών", "έλλειψη οραμάτων", "διαφυγών σε λευκούς παραδείσους", και άλλα συναφή). 2.
510847 Και το σημαντικότερο: με τρόπο φιλικό για τον χρήστη και απολύτως αξιόπιστο.
529067 Ο πρόεδρος Κληρίδης δήλωσε ότι δεν έχει σημειωθεί καμία απολύτως πρόοδος, ούτε στις συνομιλίες εκ του σύνεγγυς, ούτε για τα μέτρα καλής θέλησης.
514011 Σέβομαι απολύτως τις επιθυμίες της, όπως σέβομαι και την ηθική υποχρέωση των αδελφών μου να ασκήσουν το δικαίωμά τους για την εκτέλεση της διαθήκης, που ασφαλώς αγνοούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου ".
514606 "Η δράση των υπαλλήλων μας σε ολόκληρη τη χώρα είναι απολύτως συμβατή με την αναγκαία νομιμότητα".
530956 Αντίστοιχα, τα περισσότερα συναρμολογούμενα συστήματα διατίθενται είτε χωρίς συνοδευτικό software, είτε με τα απολύτως βασικά προγράμματα.
531675 Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε χθες απολύτως τους φορμαρισμένους του παίκτες: τον Ρίβερς, που σκόραρε κατά συρροή απέναντι στους Γκαγκαουδάκη-Γιάριτς (25 πόντοι, για 4η φορά πάνω από 20 στα τελευταία 6 ματς) και τον Τάρλατς, που τους πήρε όλους παραμάζωμα κάτω από τα καλάθια (21 πόντοι, 7 ριμπάουντ, άλλα τόσα κερδισμένα φάουλ).
532139 Ψύχραιμοι οι πιλότοι και οι αλλοδαποί επιβάτες αντιμετώπισαν την κατάσταση και με τάξη αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος χωρίς να πάθει κανείς απολύτως τίποτε.
516386 Παπανδρέου, η ίδια η προσωπικότητα, το κύρος και η ιστορική φυσιογνωμία τούτου δεν μας επέτρεψαν κανένα απολύτως περιθώριο αμφιβολίας περί της αδιαμφισβήτητης κυριότητάς του και του κύρους τής μεταξύ μας δικαιοπραξίας.
522335 "Διά της παρούσης μου ανακαλώ απολύτως καθόλα αυτής τα κεφάλαια και τας βουλήσεις πάσαν της παρούσης προγενεστέραν διαθήκην μου".
517708 Από το 1995 μέχρι σήμερα η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν έκανε καμία προσπάθεια, απολύτως τίποτα, για την προώθηση ενός ουσιαστικού διαλόγου.
522676 "Αν κάνουμε ένα ακόμη στραβό αποτέλεσμα, θα μπούμε κι εμείς στο... χορό του Ζαλόγγου", είπε ο Αλκέτας μετά το 0-0 του Ηρακλή με την Παναχαϊκή, που άφησε με ερωτηματικά τους λιγοστούς φιλάθλους των γηπεδούχων, αλλά ικανοποίησε απολύτως τον Μιχαλόπουλο και τους Πατρινούς, που ήθελαν καθαρά την ισοπαλία.
523966 Πρώτον, είναι απολύτως αναγκαία η συνέχιση, με συνέπεια και επιμονή, της μακροοικονομικής πολιτικής που ακολουθείται τα τελευταία έτη.
524539 Εμείς δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί τους ".
528497 Επειδή ακριβώς ήταν Εβραίος, αισθανόταν απολύτως « αποξενωμένος » από τους υπόλοιπους νέους της ηλικίας του, στα περίχωρα του Φοίνιξ, του Νιου Τζέρσι και του Σαν Χοσέ.
528632 Οι οδηγίες είναι απολύτως σαφείς "Από το Μεγάλο Σάββατο επειδή η κίνηση στην αγορά θα κοπάσει, παρακαλούμε να μειώσετε τους ελέγχους στη διακίνηση και να τους προσανατολίσετε μέχρι και την Κυριακή 4 Μαΐου κυρίως στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και των κέντρων διασκέδασης με ιδιαίτερη έμφαση σε κέντρα με επώνυμους καλλιτέχνες, που λόγω των εορτών θα παρουσιάσουν αυξημένη δραστηριότητα".
537777 Όταν διαβάσετε το άρθρο 51 του Συντάγματος του 1952, θα δείτε ότι αυτό είναι απολύτως συνταγματικό.
537780 Το αίτημα του Κανελλόπουλου ήταν απολύτως δημοκρατικό και λυπάμαι ότι με τη δήλωσή του σπιλώνει τη μνήμη ενός ακραιφνούς δημοκρατικού πολιτικού και βέβαια σπιλώνει τη μνήμη και του φίλου μου του Παναγή Παπαληγούρα και με θίγει και εμένα.
537199 Καταλαβαίνω απολύτως, μου είπε, τα αισθήματα αυτά του κ. Προέδρου· τοσούτον μάλλον, καθ' όσον ούτος έχει επιδείξει κατά το παρελθόν τις ικανότητές του ως πολιτικού, και ιδίως του αρχηγού.
537766 Δεν ξέρω αν τηλεφωνικώς είχε συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό τον Κάλαχαν ή είχε παρουσιαστεί στα ανάκτορα και διαμαρτυρήθηκε δια ζώσης, εμένα μου επανέλαβε πως όλα όσα αναφέροντο στη δική του ανάμιξη στο πραξικόπημα είναι απολύτως ψευδή.
539688 Την τάξη και την ασφάλεια όσων AEKτζήδων έλθουν Καραϊσκάκη εγγυάται απολύτως η θύρα « 7 »!
528653 Κατά συνέπεια, επισημαίνεται, η διαφορά επιτοκίων δεν είναι απολύτως συγκρίσιμη μεταξύ των χωρών.
532666 « Αυτοί που ζητάνε - είπε - να έχουμε μια απολύτως σαφή πολιτική, στην ουσία ζητάνε να κάνουμε μια εντελώς προβλέψιμη εξωτερική πολιτική.
532224 « H συμπεριφορά της κ. Παπαζαχαρίου κρίνεται από εμάς απολύτως άδικη και παράνομη και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της αδικοπραξίας της », είπε χθες ο κ. Γκούσκος και συνέχισε:
533782 Ας το δουν και ψύχραιμα, ήττα από τους Κροάτες είναι μια λογική ήττα, απολύτως λογική.
533828 Από την Αμμόχωστο δεν πήραμε απολύτως τίποτα.
539857 Όπως, όμως, και αν εξελιχθούν τα πράγματα, θεωρώ ότι είναι απολύτως αδύνατον η επάνοδός σου να μη μεταβάλη ριζικά το ηθικό και το πολιτικό κλίμα.
539864 Αν αυτός ο κλονισμός θα είναι στην πράξη αρκετά ισχυρός ώστε να το καταλύση, αυτό δεν μπορεί εκ των προτέρων να το εγγυηθή κανείς απολύτως.
544538 Είναι απολύτως δυνατόν ένα αυξανόμενο ποσοστό κέρδους να συμβαδίζει με ένα μειούμενο καθαρό προϊόν του συστήματος σε μέσα παραγωγής.
538213 Πάντως, έγινε γνωστό ότι οι ανθρωπιστικές οργανώσεις των Ηνωμένων Εθνών αποφάσισαν να μειώσουν στο απολύτως αναγκαίο το προσωπικό τους στο Ζαΐρ για λόγους ασφαλείας.
540137 Οι γενικές γραμμές του σχεδίου νόμου επικυρώθηκαν από την διυπουργική επιτροπή που συγκροτήθηκε από στελέχη του υπουργείου Παιδείας και Οικονομικών αλλά και των AEI και έτυχαν της απολύτως σύμφωνης γνώμης του υπουργού Παιδείας, που δήλωνε τότε (αρχές του περασμένου Νοεμβρίου) ότι « θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα της πλήρους και της μερικής απασχόλησης των καθηγητών με συστήματα ελέγχου και ασφαλιστικές δικλείδες ».
540159 Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Πέτρος Γέμτος, ξεκαθαρίζει ωστόσο, ότι η διοίκηση των δύο σχολών (Νομικής, Ιατρικής) συμφωνεί απολύτως ως προς τις γραμμές του νομοσχεδίου Αρσένη και το υποστηρίζει.
545551 Στο 43% των υποθέσεων ο δράστης και το θύμα είναι απολύτως άγνωστοι μεταξύ τους ή έχουν γνωριστεί λίγο πριν το έγκλημα, ενώ στο υπόλοιπο 57% είναι γνωστοί, φίλοι ή συγγενείς.
545577 Όπως αναφέρεται στην έρευνα, στη μεγάλη πλειονότητά τους οι υποθέσεις είχαν παρουσιαστεί σε δίστηλο ή σε μονόστηλο, δεν είχαν καμία απολύτως φωτογραφία, παρά μόνο κείμενο.
529695 Απολύτως λογικό ήταν, ωστόσο, να διατηρήσει στο ακέραιο τις αντιρρήσεις της για το χρηματοδοτικό πρωτόκολλο της Τουρκίας, αφού η Άγκυρα δεν έκανε ούτε ένα βήμα από τις αδιάλλακτες θέσεις της, που θίγουν κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.
545709 « Να ευχηθώ να υπάρξει μια περίοδος ειρήνης και φιλίας μεταξύ των δύο κρατών και των δύο λαών, η οποία είναι απολύτως επιθυμητή από τη δική μας πλευρά, χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι έχουμε καμιά διάθεση υποχωρήσεως επί των δικαίων μας ».
546777 Οι « Πολίτες για την Αθήνα » σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους πως από την πρώτη στιγμή διατύπωναν ότι χρειάζεται πρώτα να γίνει κυκλοφοριακή μελέτη για τα σημεία εγκατάστασης των παρκόμετρων, να διερευνηθεί αν ο δήμος με τις υπηρεσίες του μπορεί να αναλάβει το έργο και τέλος ότι η συγκεκριμένη σύμβαση ήταν « λεόντεια » ως προς το περιεχόμενό της και απολύτως διαβλητή.
545690 Καταγγέλλουμε ότι πωλούνται ανεξέλεγκτα χάπια αδυνατίσματος με τα οποία δεν γίνεται απολύτως τίποτα.
547380 Απλώς θέλει να δει με κάθε λεπτομέρεια το παιχνίδι του, εντοπίζοντας τυχόν αδυναμίες, προκειμένου να είναι απολύτως βέβαιος για την επιλογή του.
548560 Ο κ. Βερυβάκης υπενθυμίζει ότι τότε ήταν υπουργός Παιδείας και δεν είχε « καμιά απολύτως σχέση με επικοινωνίες και υποκλοπές ».
552193 Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο για να μην είναι ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού χθες το βράδυ.
552199 Ο Σέρβος κόουτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πολύ σκληρή προσπάθεια που έκαναν, « οι συνθήκες για τα παιδιά ήταν δύσκολες και κατάφεραν να πάρουν απολύτως δίκαια τη νίκη », επισήμανε ότι γνώριζαν πως έπρεπε να παίξουν για να νικήσουν την AEK και κατέληξε τονίζοντας ότι « όσο περνάει ο καιρός, με περίπου 60 επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας, χώρια τα φιλικά, πολλά παιδιά δεν θα είναι σε καλή κατάσταση συνέχεια.
549966 Ομολογώ ότι δεν τρέφω καμιά απολύτως συμπάθεια, ούτε στην προσωπικότητα, αλλά ούτε στη μουσική του κυρίου Ρουβά.
552618 « Αυτό είναι απολύτως ανακριβές.
554319 Στην πρώτη κοινοβουλευτική τους αντιπαράθεση, με θέμα την οικονομία, αφού ήταν η παρθενική εμφάνιση του Κ. Καραμανλή με την ιδιότητα του προέδρου της N.Δ., σε μια συζήτηση που δεν προσέθεσε και δεν αφαίρεσε τίποτα από τα ήδη γνωστά, συμφώνησαν απολύτως για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.
547160 Παρετήρησα ότι εξ ίσου πιθανό, αν όχι και πολύ πιθανότερο, είναι να μην έχει κανένα απολύτως κόμμα αυτοδύναμη πλειοψηφία. »
552581 Πρέπει, λοιπόν, να τονιστεί ότι η τροποποιητική σύμβαση του '94 ήταν απολύτως αναγκαία για να επιτρέψει τη συνέχιση του έργου.
130480 Και καθ' όσον γνωρίζω από τας παλαιοτέρας συνομιλίας μου, ο βασιλεύς την απέκλειεν απολύτως.
555908 « Ακόμη δεν έχουμε ετοιμάσει τίποτα απολύτως για το Σεπτέμβριο.
529670 "Είμαι απολύτως βέβαιος, ότι εγκρίναμε την πρόταση αυτή", είπε ο ένας, που προτιμά να μείνει ανώνυμος προς το παρόν.
540161 Οι δικές μας σχολές στηρίζουν απολύτως τις αποφάσεις του υπουργείου.
541382 « H φήμη είναι απολύτως αληθινή » είπε τηλεφωνικά απ' το Παρίσι.
559180 Κανένα απολύτως πρόβλημα.
541400 Απολύτως!
542154 Ο Δ. Βολικάκης (που ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠAΣΟK στις εκλογές του 1993 στην Β Περιφέρεια Πειραιώς), δήλωσε ότι συνεργάζεται και είναι φίλος με το δικηγόρο Γ. Ανδρέου και « έτσι μπήκε το όνομά του », επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι « έκτοτε ούτε έχει υπογράψει ούτε έχει καμία απολύτως σχέση ».
534916 Μπόλης, που τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως υποστήριξη από την πολιτεία στις προσπάθειες των μαθητών.
560982 Ενδεχόμενη ανάληψη της προεδρίας από τον Νούρι δεν μπορεί παρά να σημάνει μια σκλήρυνση της πολιτικής, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, καθώς το ισλαμικό κατεστημένο της Κομ θα ελέγχει απολύτως το πολιτικό παιχνίδι.
561032 Πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά της χώρας του Ρακίνα, γίνονται πρόωρες εκλογές χωρίς να υπάρχει καμιά απολύτως κρίση: κυβερνητική ή θεσμική.
563072 Νούμερο, το οποίο δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, αφού μόλις την περασμένη Παρασκευή είχε κλείσει στις 1.727, 7 μονάδες (τιμή ρεκόρ).
534931 Φυσικά, η πρώτη του επιλογή για το Πανεπιστήμιο είναι το Μαθηματικό Τμήμα, αν και δεν εμφανίζεται ακόμη απολύτως σίγουρος.
545546 Να σημειωθεί επίσης ότι στο 57% των περιπτώσεων ο δράστης και το θύμα είναι απολύτως άγνωστοι μεταξύ τους ή έχουν γνωριστεί λίγο πριν το βιασμό, ενώ στο υπόλοιπο 43% είναι γνωστοί, φίλοι και συγγενείς. 2
544649 Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, εκφράζει « τη δυσαρέσκειά του προς τις Πρυτανικές Αρχές, οι οποίες συνεχίζουν επί ένα χρόνο τον εμπαιγμό σε ό,τι αφορά την πραγματοποίηση έργων, απολύτως αναγκαίων, για τη στοιχειωδώς ευπρεπή λειτουργία του κτιριακού συγκροτήματος της οδού Σόλωνος και Σίνα.
565816 Κι αν οι αρνητικές κρίσεις των πολιτών που αφορούν τους πολιτικούς ή τους δικαστικούς αλλά και τη δημοκρατία, τους βρίσκουν απολύτως σύμφωνους, δεν συμφωνούν με τον υψηλό δείκτη συμπάθειας (ή τον βρίσκουν υπερβολικό) που δείχνουν οι ερωτηθέντες για τους στρατιωτικούς, τους γιατρούς, τους ιερείς, αλλά και τους ίδιους τους πανεπιστημιακούς.
507960 "Η φήμη είναι απολύτως αληθινή", μας είπε τηλεφωνικά από το Παρίσι.
556677 Στις καταγγελίες Δημαρά περί στολής ο κ. Ανθόπουλος δεν έδωσε καμία απολύτως απάντηση.
554407 Τετρακόσια εξήντα τετραγωνικά χιλιόμετρα γης πρέπει να χωρέσουν 1,5 εκατομμύριο Παλαιστινίους με χαμηλή μόρφωση, μικρούς οικονομικούς πόρους και απολύτως ελεγχόμενα « σχέδια ανάπτυξης » της περιοχής αυτής.
558864 Μια εξήγηση για τη στάση που τηρεί, αρνούμενος απολύτως την κατηγορία, είναι σύμφωνα με πληροφορίες η ακόλουθη:
556015 « Καθιστούμε απολύτως σαφές ότι είναι σημαντικό η νέα κυβέρνηση να μην κάνει διακρίσεις, να δώσει προσοχή στη δημοκρατική πρακτική και στα ανθρώπινα δικαιώματα ».
559003 Συγκεκριμένα, ο κ. Ντεμιρέλ επέμεινε απολύτως στην ισχύ του casus belli εναντίον της Ελλάδας, εμμένοντας ότι το Αιγαίο δεν μπορεί να μετατραπεί « σε ελληνική θάλασσα » και ότι η Άγκυρα δεν θα το επιτρέψει αυτό.
560708 Ως εκ τούτου ήταν απολύτως λογικό να υπάρχει ανάλογο κλίμα στα αποδυτήρια.
559739 Κάτι τέτοιο, απολύτως πιστευτό κάποτε, χάρη στο σκληρό μυϊκό σύστημα του πρωταγωνιστή, το ύφος και τη βουβαμάρα του, καθώς και τη διαδεδομένη προκατάληψη ότι όσο λιγότερο μιλάς τόσο καλύτερα κλωτσάς, παρουσιάζει σήμερα μια πλευρά πολύ πιο διαφωτιστική.
560803 Ως εκ τούτου ήταν απολύτως λογικό να υπάρχει ανάλογο κλίμα στα αποδυτήρια.
563995 Η εμφάνιση του κ. Οϊμέν χθες και τα λεγόμενά του δεν στόχευαν προφανώς την « αγωνία » του για την εξακολούθηση του « διαλόγου », αλλά στόχευαν απολύτως τα όρια λογικής των ακροατών του.
577960 Απολύτως σύμφωνο βρίσκουν τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Αντ. Ρουπακιώτη οι απόψεις Ματθία για την κατάσταση της Δικαιοσύνης στη χώρα μας.
563952 Επέμεινε απολύτως στις διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, δηλώνοντας ότι η Τουρκία σέβεται μόνον τις συμφωνίες και τις συνθήκες που έχει υπογράψει αυτή και στις οποίες κατονομάζονται τα ελληνικά νησιά που αποδόθηκαν στην Ελλάδα:
579714 Χαρακτήρισε ακόμα τα όσα ζήτησε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών « απολύτως κατανοητά ».
580252 Μια άγνωστη δήλωση του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας Λιονέλ Ζοσπέν εξηγεί απολύτως την αβεβαιότητα που επικρατεί στην Ευρώπη για το τι θα γίνει στη Σύνοδο Κορυφής του Άμστερνταμ που αρχίζει τη Δευτέρα.
582952 Δημιουργήθηκαν από γενετικό υλικό ενός είδους μέδουσας που φωσφορίζει και οι δημιουργοί τους είναι απολύτως πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσουν την επιστημονική έρευνα.
583901 Στη συνέχεια, θα επεκταθούμε στην πολιτική των αποκρατικοποιήσεων, ορίζοντας ταυτοχρόνως τη λειτουργία του παιγνιδιού με απολύτως διαφανείς κανόνες, ώστε να χτυπηθεί η διαφθορά ». *Ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας στην εξωτερική πολιτική;
584909 Στη συνέχεια, θα επεκταθούμε στην πολιτική των αποκρατικοποιήσεων, ορίζοντας ταυτοχρόνως τη λειτουργία του παιγνιδιού με απολύτως διαφανείς κανόνες, ώστε να χτυπηθεί η διαφθορά ». - Ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας στην εξωτερική πολιτική;
564038 Η εμφάνιση του κ. Οϊμέν χθες και τα λεγόμενά του δεν στόχευαν προφανώς την « αγωνία » του για την εξακολούθηση του « διαλόγου », αλλά στόχευαν απολύτως τα όρια λογικής των ακροατών του.
589286 « Καμιά απολύτως επαφή ή προσφορά σε παίκτες του NBA δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής από το σύλλογό μας, καθώς είναι γνωστό ότι απαγορεύεται στους επαγγελματίες των ΗΠΑ να διαπραγματεύονται τη μεταγραφή τους σε άλλες ομάδες πριν από την 1η Ιουλίου ».
569154 Τέλος, ένα ποσοστό 5,54% πιστεύει ότι δεν πρέπει να κάνουμε απολύτως τίποτα.
569075 Εκεί που η κυριαρχία των δικτύων των μεγάλων τραπεζών καθίσταται απολύτως εμφανής, συμπληρώνει συνάδελφός του, είναι στη κατηγορία των Α/Κ διαχείρισης διαθεσίμων.
507940 "Δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι ο ιός προκαλεί την παχυσαρκία (στον άνθρωπο), εκτός και αν εμβολιάσουμε τους ανθρώπους και παχύνουν", κάτι απολύτως απίθανο, είπε ο δρ Ρίτσαρντ Άτκινσον, καθηγητής ιατρικής στο Ουισκόνσιν και πρόεδρος της Αμερικανικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.
572193 Η έρευα του κ. Βασιλόπουλου συμπίπτει απολύτως με το περιεχόμενο του απόρρητου πορίσματος που έχει συντάξει ο αντεισαγγελέας του Άρειου Πάγου Παν.
572445 Διαφωνώ απολύτως με την ανάθεση των υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στο αυτό πρόσωπο.
573503 Η πρόσθετη δυσκολία - απολύτως πολιτικής φύσεως - είναι η ανάγκη της νέας γαλλικής κυβέρνησης να παραταθεί για λίγο ακόμα χρόνο η διαπραγμάτευση, ώστε και να ορίσει τα μέλη της και να καθορίσει θέσεις, διαφορετικές, φυσικά, από αυτές της κυβέρνησης Ζιπέ.
594823 « Έτσι νιώθω παιδιά κι είναι απολύτως ειλικρινές αυτό που σας λέω », δήλωσε ο - σχεδόν - 40χρονος Τάσος.
595239 Μετά την απελευθέρωση, όλοι οι Έλληνες θα μπορούν να ανοίγουν και να « κινούν » καταθέσεις σε συνάλλαγμα, ενώ θα μπορούν να ταξιδεύουν πλέον στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταφέροντας στις βαλίτσες τους μέχρι και το ισόποσο των 20.000 ECU (περίπου 6,5 εκατ. δρχ.) χωρίς να χρειάζονται απολύτως κανένα δικαιολογητικό.
594551 Αν μιλούσαν μεταξύ τους δεν θα μαθαίναμε τίποτε απολύτως.
595683 Όμως, εάν μου πει « αυτό αντέχουμε, σ' αυτό το σημείο δεν μπορούμε παραπέρα να πάμε, γιατί εγώ ως πολιτικός έτσι το κρίνω, βρες κάτι άλλο », τότε είναι απολύτως θεμιτό αυτό. ΕΡ.:
574368 Το θέμα, είπε ο κ. Παπαδόπουλος, έχει κλείσει τυπικά και ουσιαστικά από τη Βουλή και η συνέχισή του δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.
595911 « Ναι, είμαι ικανοποιημένος, ιδιαιτέρως μετά το παιχνίδι με τους Τούρκους έλεγα ότι είμαι απολύτως ικανοποιημένος.
595420 Απολύτως απαραίτητα για την συντήρησή τους.
595920 Ήταν απολύτως σωστή η επιλογή του, ο Παναγιώτης με μια κουβέντα είναι ο πιο σπουδαίος απ' τους σπουδαίους.
575391 Στο κεφάλαιο περί διοικήσεως δεν περιέλαβα απολύτως κανένα όνομα.
577619 Ο προεδρεύων της Ε.Ε. πρωθυπουργός της Ολλανδίας Βιμ Κοκ δήλωσε χθες ότι « δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πιθανολογούμε αλλαγή στις ημερομηνίες (του Μάαστριχτ) κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής στο Άμστερνταμ ».
577931 Έτσι, δεν υπάρχουν παρά ελάχιστες υποθέσεις διώξεων για τα δημόσια έργα (μόλις 5 υπάλληλοι την τελευταία εξαετία), δεν υπάρχουν διώξεις που να αφορούν το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, το οποίο δίδει επιδοτήσεις επενδύσεων πολλών δεκάδων δις το χρόνο, δεν υπάρχει καμία απολύτως δίωξη για το υπουργείο Βιομηχανίας, ενώ στο υπουργείο Συγκοινωνιών, το οποίο χειρίζεται τις διαδικασίες των διπλωμάτων οδήγησης και των ΚΤΕΟ, την τελευταία εξαετία απομακρύνθηκε οριστικά από την υπηρεσία του ένας μόνο υπάλληλος.
599400 "H ελληνική ομάδα δεν έπαιξε απολύτως τίποτα", γράφουν.
599731 Όσο για τους ηθοποιούς, όλοι δούλεψαν απολύτως αφιλοκερδώς.
600210 "Συνθλίβομαι ανάμεσα σε δύο μυλόπετρες", θα πει, αρνούμενος απολύτως κάθε ανάμιξη στη σύνταξη των επίμαχων λιστών.
600232 Πιστεύω απολύτως ότι άνθρωποι, για τους οποίους είναι δύσκολη η τεκμηρίωση, έχουν σχέση με τον κόσμο των ηλεκτρονικών, των μασάζ, των αλλοδαπών, των λεσχών, είχαν τους λόγους τους να μου δώσουν ένα θανατηφόρο πλήγμα.
600419 Και αν ένα από τα ερωτήματα που απασχολούν τους φίλους της AEK είναι "πόσο και πώς θα την αντέξει την απομόνωση", ο νέος πρόεδρος στην παρουσίαση αυτού του ιδιότυπου μοντέλου διοίκησης εμφανίστηκε απολύτως πεπεισμένος και αρκετά αισιόδοξος:
590448 Ιδρύονται επίσης παραρτήματα σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες. - Το σωματείο φέρει την επωνυμία Πανεθνική Δημοκρατική Ένωση (ΠAΔE) και μεταξύ των ιδρυτικών του μελών είναι ο ακαδημαϊκός Ευάγγ.
602099 Το θέμα είχε φθάσει και το 1978 στη Βουλή, με ερώτηση που κατέθεσαν τρεις βουλευτές του ΠAΣΟK, με επικεφαλής τη Μελίνα Μερκούρη, η οποία ήταν απολύτως αντίθετη στην παραχώρηση.
603233 Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι απολύτως βέβαιος για το ποια μέθοδος μπορεί να λύσει κάθε καρδιακό πρόβλημα. - Μερικοί καρδιολόγοι επιμένουν ότι το 50% των ασθενών που χειρουργούνται στην καρδιά, θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει το χειρουργείο. - Αυτό είναι μια φήμη νομίζω... - Όχι.
597090 Πιστεύω ότι η συνεχής εκπαίδευση αφ' ενός και η διατήρηση ενός μίνιμουμ βιοτικού επιπέδου αφ' ετέρου είναι απολύτως αναγκαία.
598089 Μας είπε ακόμη ότι "θα σιγουρευτούμε απολύτως μόνο όταν έχουμε στα χέρια μας τα αποτελέσματα των εξετάσεων των τμημάτων του λάρυγγος".
598190 Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η πρώτη απόπειρα θα γίνει στις 11 Ιουλίου και μέχρι τότε, θα λειτουργούν στον Μιρ μόνο τα απολύτως απαραίτητα όργανα.
596132 Ολότελα τεχνητή, χωρίς κανέναν απολύτως φυσικό πλούτο - και το νερό από την Κίνα εισάγεται - με το περίφημο λιμάνι της το πνιγμένο στα απόβλητα του οικονομικού γίγαντα που έχει αναπτυχθεί στο έδαφός της.
599082 Δήλωση Άκη - "Να είστε απολύτως βέβαιοι ότι θα χυθεί άπλετο φως μόλις η Δικαιοσύνη ολοκληρώσει το έργο της και ελπίζω να μην παρέμβει κανείς στο έργο της".
606784 "Όλοι σχετιζόμαστε μεταξύ μας και είναι απολύτως θεμιτό να θέλεις να σ' ακούσουν όσο το δυνατό περισσότεροι άνθρωποι.
603301 Τον εξετάζει, πράγματι ο γιατρός, τον βρίσκει απολύτως υγιή και τον ρωτά μετά:
608129 Δεν μπορούμε να αρνηθούμε σε καμία πλευρά, εν προκειμένω στην Τουρκία, ότι έχει νόμιμα ζωτικά συμφέροντα, αλλά θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι νόμιμα συμφέροντα δεν αποτελούν και δεν εννοούμε διεκδικήσεις, τις οποίες η Ελλάδα είναι απολύτως σε θέση να αντιμετωπίσει.
608191 Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο Κ. Σημίτης θα τονίσει ότι για "τελευταία φορά" δηλώνει ότι στη Μαδρίτη δεν υπήρξαν άλλες συμφωνίες πέραν του κοινού ανακοινωθέντος, ότι δεν ετέθη θέμα 12 μιλίων και ότι από την κοινή δήλωση δεν προκύπτει καμία απολύτως υποχρέωση διαλόγου εφ' όλης της ύλης.
600975 Βεβαίως, απολύτως σίγουροι για την εισαγωγή τους σε κάποια από τις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι περί τα τέλη Αυγούστου, όταν δηλαδή ανακοινωθούν οι βάσεις των σχολών των AEI και των TEI.
608995 Δεν υπάρχει ­σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις­ καμία απολύτως δικαιολογία για την προβολή εκτελέσεων ή άλλων σκηνών, στις οποίες άνθρωποι σκοτώνονται ή πεθαίνουν.
608996 Όταν καλύπτουμε γεγονότα επικαιρότητας που περιέχουν βία, η χρήση αρχειακού υλικού παρόμοιων περιπτώσεων (π.χ. η τελευταία τρομοκρατική επίθεση) πρέπει να αντιμετωπίζεται με πολλή προσοχή και πρέπει πάντα να είναι απολύτως σχετικό. - Ψυχαγωγικά προγράμματα:
604763 Όπως λέει ο Μεξικάνος ιστορικός, Εντρίκε Κράουζε, η απώλεια της πλειοψηφίας του Επαναστατικού Θεσμικού Κόμματος στην Κάτω Βουλή, αποτελεί "απολύτως ιστορικό γεγονός".
606006 Κάποτε αυτές οι εξαιρέσεις πρέπει να γίνουν ο κανόνας, για να κερδίσει ο πολιτικός κόσμος τη μάχη της αξιοπιστίας και να πάψουν για όλα να υπάρχουν ανευθυνοϋπεύθυνοι, οι οποίοι παραμένουν στις θέσεις τους χωρίς καμία απολύτως συνέπεια.
615118 Καμία, όμως, κυβέρνηση, σε ένα ευνομούμενο σύγχρονο κράτος, δεν μπορεί να ελέγξει τη χρονική εξέλιξη των δικών, που προκαλούνται ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας ή να πιέσει την αρχαιολογική έρευνα, η οποία είναι απολύτως αναγκαία, ιδίως σε αυτά τα σημεία της Αθήνας ".
615164 Ακόμη και οι ταινίες που είναι της μόδας μπορεί να μου αρέσουν ως ταινίες, αλλά δεν καταλαβαίνω καθόλου τους χαρακτήρες των γυναικών, παρουσιάζονται πολύ παράξενες, αλλόκοτες. - Σας αρέσουν γυναίκες όπως η Μπάρμπαρα Στάνγουικ; - Απολύτως.
615397 Δεν συζητούσαν απολύτως τίποτε άλλο πέρα από την πιστή εφαρμογή των συμφωνιών.
606328 Ο Θ. Πάγκαλος, στη χθεσινή κατευναστική - καθησυχαστική συνέντευξή του, άφησε απολύτως ανοιχτή την οδό της εξακολούθησης των ήδη υφισταμένων διαπραγματεύσεων, επιμένοντας ότι με την πρόσφατη συμφωνία, όλα τα προβλήματα παραμένουν, αλλά αποκαταστάθηκε η δυνατότητα σχέσεων των δύο χωρών, που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν. - Σε ό,τι αφορά την επιτροπή εμπειρογνωμόνων, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα αποσταλεί η ελληνική απάντηση που εκκρεμούσε, διότι θεωρούσε ότι η τουρκική θέση ήταν πολύ αόριστη.
616304 Οι δύο πράσινοι είχαν απολύτως ικανοποιητική απόδοση και χρησιμοποιήθηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
615837 Πολιτικοί σχολιαστές στο Λονδίνο έλεγαν χθες ότι, οι Αμερικανοί εμμέσως πίεσαν τον IRA να προχωρήσει στην εκεχειρία, καθιστώντας σαφές ότι χωρίς την εκεχειρία δεν θα μπορούσαν να ελπίζουν σε καμία απολύτως υποστήριξη.
618987 Θέλει η "E" αυτή τη συζήτηση και σε έκταση και σε βάθος, διότι δεν έχει να κρύψει απολύτως τίποτε.
618195 Διότι Οικονομική και Νομισματική Ενοποίηση χωρίς δημοκρατία δεν σημαίνει απολύτως τίποτε.
608914 Κρίνεται όμως αναγκαίο να υποδείξει το κανάλι στον "αέρα" γιατί μια άλλη ­νόμιμη­ μέθοδος μαγνητοφώνησης ή μαγνητοσκόπησης δεν θα κατέγραφε απολύτως τίποτε (!) - Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε κρυφές κάμερες ή μικρόφωνα σε ιδιωτικό χώρο, ψάχνοντας για έγκλημα ή αντικοινωνική συμπεριφορά αν δεν έχουμε αποδείξεις.
620928 Η ανωτέρω απόφαση δεν συνοδεύεται από όριο και ως εκ τούτου δεν είναι απολύτως σαφής.
607004 Συμφωνώ απολύτως και είναι αυτό που ζητάω χρόνια τώρα: ενιαίος φορέας, ένας φορέας που θα διαχειρίζεται όλα αυτά τα ζητήματα απ' την αρχή μέχρι το τέλος.
621055 "Δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού.
612832 "Στην απόφαση αυτή της 6ης Μαρτίου η προχθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής παραμένει απολύτως συνεπής.
624332 Είναι απολύτως βέβαιο ότι και ο Κώστας Λαλιώτης θα τα βγάλει πέρα με τη γραφειοκρατία του ελληνικού Δημοσίου;
625009 Σε όλα τα ερωτήματα που έθεσε η κυβέρνηση, οι βουλευτές όλων των κομμάτων συμφωνούν απολύτως.
613418 Ενώ η αστυνομική διεύθυνση Γρεβενών, χθες, δεν ανακοίνωσε απολύτως τίποτε για το συμβάν, ωστόσο δυο ταχυδρομικοί υπάλληλοι και τρεις αστυφύλακες κινδύνεψαν να σκοτωθούν στο μπλόκο των Αλβανών ληστών.
604404 Βεβαίως, η κατάσταση στην Αλβανία δεν έχει απολύτως εξομαλυνθεί.
620811 Τα φάρμακα αυτά, σημειώνει ο κ. Κοτσώνης, χορηγούνται με ειδική διαδικασία απολύτως δωρεάν, όπως επίσης και απολύτως δωρεάν γίνονται οι εξετάσεις του ιικού φορτίου.
620811 Τα φάρμακα αυτά, σημειώνει ο κ. Κοτσώνης, χορηγούνται με ειδική διαδικασία απολύτως δωρεάν, όπως επίσης και απολύτως δωρεάν γίνονται οι εξετάσεις του ιικού φορτίου.
620987 Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη οι ισχυρισμοί αυτοί είναι εξ ολοκλήρου ψευδείς γιατί "πράγματι, η πώληση των μετοχών έλαβε χώρα με διαδικασίες απόλυτης νομιμότητας και διαφάνειας, το τίμημα υπερέβη τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις και ουδεμία απολύτως - και δη παράνομη ανάμειξη - είχα ως πρωθυπουργός στην πώληση των μετοχών και βεβαίως ουδέποτε δωροδοκήθηκα".
631779 Για να καθαρίσει, παρακαλούμε, το μυαλό σας από ηλεκτρονικά χρονόμετρα και μεζούρες, ακόντια και δίσκους, μετάλλια και βάθρα, διότι οι αμέσως επόμενες ημέρες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον στίβο και το "Αθήνα '97".
623339 Από την πλευρά του, ο Νετανιάχου κατηγόρησε εκ νέου τον Αραφάτ ότι δεν έκανε "απολύτως τίποτα" για να σταματήσει τους φανατικούς Παλαιστίνιους και σημείωσε ότι η διεθνής κοινότητα απέτυχε μέχρι σήμερα να του ζητήσει να το κάνει.
628776 Είναι προφανές ότι στόχος της δεν είναι η ακρίβεια του δημοσιεύματος της "Ε", που δεν επιδέχεται καμία απολύτως διάψευση γιατί στηρίζεται στα ίδια τα τελικά στοιχεία του υπουργείου, όπως αποδεικνύεται άλλωστε από την πληρότητά τους, αλλά να καθησυχάσει τους αντιδρώντες.
633008 Το ύψος γυναικών πήγε στα... πέναλτι, αφού τρεις άλτριες βρέθηκαν απολύτως ισόπαλες στο 1,96, ενώ απέτυχαν στο 1,99.
633417 Νάκος, ο οποίος δήλωσε ότι η Αγροτική Τράπεζα θα πρέπει να παγώσει τα χρέη των πληγέντων και η Βιομηχανία Ζάχαρης να πάρει κατά προτεραιότητα όσες ποσότητες τεύτλων από τις πληγείσες περιοχές δεν έχουν πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά. - Στο μεταξύ με ανακοίνωσή της η γραμματεία αγροτικού της Ν.Δ. καλεί την κυβέρνηση να παρέμβει χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση και να στηρίξει το εισόδημα των πληγέντων παραγωγών ακόμη και από τον κρατικό προϋπολογισμό. - Με ανακοίνωσή της η NE Λάρισας του ΚΚΕ θεωρεί ότι άμεσα πρέπει να γίνει η καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών σ' αυτές τις περιοχές που επλήγησαν.
634641 Με ήρωες και αντι-ήρωες, με ζωηρό ελληνικό χρώμα (η Ξάνθου, ο Γκατσιούδης, η Βασδέκη, ο Παναγιωτόπουλος, ο Παπακώστας...), με ελάχιστες τελικά απουσίες, οργανωτικά πολύ πετυχημένο, οικονομικά απολύτως αποτυχημένο, μια ιστορία έτσι κι αλλιώς γλυκιά, που μας κράτησε σε εγρήγορση για ένα γεμάτο δεκαήμερο και μας φόρτωσε με αναμνήσεις που θα τις κουβαλάμε μαζί μας χρόνια.
635626 "Έλεγξαν τις εταιρείες μου και δεν βρήκαν τίποτα απολύτως.
635631 Εγώ λέω ότι έψαξαν και είδαν ότι δεν υπάρχει τίποτα απολύτως ".
578068 « Δεν έχω απολύτως καμία σχέση ».
638160 Τα αντίποινα των Ισραηλινών για την επίθεση δεν επιτρέπουν στον παλαιστίνιο πρόεδρο καμιά απολύτως υποχώρηση:
640053 Ο Έρικ Μίκλαντ... ξέμεινε στο Όσλο, αφού οι γιατροί της Εθνικής Νορβηγίας έκριναν ότι είναι απολύτως καλά στην υγεία του και τον κράτησαν εκεί.
586761 Σύμφωνα με τη μειοψηφία, η εφετειακή απόφαση είναι απολύτως αιτιολογημένη διότι νομίμως οι Τράπεζες προχωρούν σε ανατοκισμό από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης της οφειλής.
628900 Η εισήγηση του εισαγγελέα έγινε απολύτως δεκτή από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, που με βούλευμά του παραπέμπει τον Απ.
631961 Με απαίτηση της IAAF στο Ο.M. και/ή η Ο.Ε. πρέπει αμέσως να εκχωρηθούν τυπικά στην IAAF, επομένως μ' ένα μόνο ονομαστικό τίμημα (εάν απαιτηθεί), όλα τα όποια δικαιώματα σε όποια διανοητικά ή καλλιτεχνικά έργα, δημιουργίες, σήματα κατατεθέντα και logos και πρέπει επίσης να διεκπεραιωθούν όλα τα άλλα έγγραφα και να συμπληρώσουν όλες τις καταγραφές και/ή άλλες διατυπώσεις που ίσως απαιτούνται σ' ένα εφαρμοζόμενο νόμο (- ους) με το σκοπό να παραχωρηθούν τέτοια δικαιώματα απολύτως στην IAAF.
644400 Ακόμη, κι αν δεν είμαστε απολύτως έτοιμοι, θα ληφθεί "πολιτική" απόφαση.
644404 Ο κ. Σημίτης - σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες - εκτιμά ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει μια "λογική φθορά" (σε ποσοστά), η οποία, όμως, δεν θα ανατρέπει το σημερινό "πράσινο" χάρτη της Αυτοδιοίκησης.
625159 Ένα κλίμα αισιοδοξίας και εσωτερικής ηρεμίας, που επεκράτησε και επικρατεί στις τάξεις της Ν.Δ. μετά το συνέδριο, είναι το απολύτως θετικό επακόλουθο.
631954 Οι σουίτες, οι λιμουζίνες, οι θρόνοι, τα μέτρα ασφαλείας και όλες οι αυτοκρατορικές παροχές προς τον πρόεδρο της IAAF, ήταν απολύτως προκαθορισμένες και η οργανωτική επιτροπή υποχρεωμένη να εκτελεί.
626212 Οι αστυνομικοί που σχημάτισαν τη σε βάρος του δικογραφία, του τη διάβασαν και συμφώνησε απολύτως.
626850 Οι πληροφορίες, ωστόσο, από κύκλους των εκπαιδευτικών δεν συμφωνούν απολύτως με την εκτίμηση του υπουργού Παιδείας, καθώς στελέχη της Ομοσπονδίας του κλάδου έχουν ήδη εκφράσει τις αμφιβολίες τους τόσο ως προς το περιεχόμενο των εξαγγελιών, αλλά και για την εφαρμογή τους.
637941 Η IAAF τα έριξε στο δήμαρχο, αφού έτσι της είπε η ΚΟΕ, η οποία στους Έλληνες έλεγε ότι ο Αβραμόπουλος δεν έκανε τίποτα απολύτως, ο οποίος έψαχνε να βρει τα ονόματα των ανώνυμων αξιωματούχων, και στο τέλος την πλήρωσε ο...
642234 Φαίνεται ότι αυτά τα κριτήρια, σημείωσε ο καθηγητής, δεν μας καλύπτουν απολύτως.
642558 Για τη ρεβάνς της Λευκορωσίας ο Μπάγεβιτς ήταν φειδωλός αλλά απολύτως συγκεκριμένος στις δηλώσεις του.
590250 Στα παραγόμενα, για να μη θιγεί η εγχώρια παραγωγή, δεν μειώνεται απολύτως κανένα « δικό » μας φάρμακο, παρά μόνο αν η τιμή του είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της πιο φθηνής χώρας.
646950 Τραγουδούσε, ας πούμε, το « Άιντε σαν πεθάνω στο καράβι » και σ' έκανε να νοιώθεις ότι τραγουδάει ένας απολύτως δικός μας ". - Τι τη διαφοροποιούσε από τις άλλες κλασικές λαϊκές τραγουδίστριες;
591353 Θυμάμαι ακόμα ότι ήταν πολύ ζωντανός, είχε διαπεραστικό βλέμμα, καθόλου δεν έμοιαζε με καθηγητή πανεπιστημίου διεθνούς κύρους, το ντύσιμό του ήταν « ντύσιμο διαμαρτυρίας » της εποχής, μπουφάν φορούσε, ποτέ γραβάτα και βεβαίως ήταν επαναστατικός στις εκφράσεις του εναντίον της χούντας - ταίριαζε δηλαδή απολύτως στο κύμα εξέγερσης της εποχής, με το Μάη του '68 και τον πόλεμο στο Βιετνάμ.
592384 Στην ΑΕΚ δεν έγινε απολύτως τίποτα (τι περιμένουν άραγε;), στον Ολυμπιακό ψάχνουν κασέτες και πληροφορίες για διάφορους ξένους πλέι μέικερ και σήμερα πάνε να ξεμπερδέψουν με την υπόθεση Νάκιτς (ο Φράνκο έχει πει ότι θα μείνει, αλλά να δούμε πόσα θα ζητήσει και ο μάνατζέρ του), ενώ στον Παναθηναϊκό υπάρχει έντονη φιλολογία ακόμα για τον Μπάιρον Σκοτ, αλλά και για τον 30χρονο σούτινγκ γκαρντ των Φίνιξ Σανς, Ρεξ Τσάπμαν, (φέτος έβγαλε τη σεζόν με 13, 8 πόντους κατά μέσο όρο).
570107 Όσον αφορά τον περιορισμό του κράτους πιστεύω ότι πράγματι σε χώρες όπως η Ιταλία και η Ελλάδα αυτό είναι απολύτως αναγκαίο και ότι θα πρέπει να γίνουν ευρύτατες ιδιωτικοποιήσεις των αντιπαραγωγικών κρατικών επιχειρήσεων.
652637 Γεγονός άλλωστε που επιβεβαίωσε χθες και ο πρόεδρος του δ.σ., δήμαρχος Δράμας, Μαργαρίτης Τζίμας όταν τόνιζε πως "πέτυχε απολύτως η διεθνοποίηση του φεστιβάλ, έτσι που σήμερα να θεωρείται ένα από τα μεγάλα και έγκυρα στο ευρωπαϊκό χώρο και ιδιαίτερα στα Βαλκάνια".
654306 Εκπλήσσομαι όταν καμιά φορά ακούω κάτι που είχα ηχογραφήσει όταν ακόμα σπούδαζα: η φωνή μου είναι απολύτως η ίδια.
594338 Κρίνουμε απολύτως αναγκαίο να συνοδεύσουμε την ενδεικτική αναλυτική προσέγγιση του θέματος που ακολουθεί με μια απλή αλήθεια, που την ξέρουν καλύτερα από όλους οι διορθωτές:
655082 "Το πρόσωπο της Νταϊάνα ήταν απολύτως άθικτο και ήταν πολύ όμορφη" μετά το δυστύχημα, δήλωσε ο διευθυντής παρισινού φωτογραφικού πρακτορείου, δύο φωτογράφοι του οποίου τράβηξαν φωτογραφίες και παραδόθηκαν προχθές στην αστυνομία.
526433 Οι οδηγίες είναι απολύτως σαφείς "Από το Μεγάλο Σάββατο επειδή η κίνηση στην αγορά θα κοπάσει, παρακαλούμε να μειώσετε τους ελέγχους στη διακίνηση και να τους προσανατολίσετε μέχρι και την Κυριακή 4 Μαΐου κυρίως στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και των κέντρων διασκέδασης με ιδιαίτερη έμφαση σε κέντρα με επώνυμους καλλιτέχνες, που λόγω των εορτών θα παρουσιάσουν αυξημένη δραστηριότητα".
644551 Μελετημένος ο Σημίτης - Από το βίο και την πολιτεία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη είστε ικανοποιημένος; - Απολύτως... έχει συνέπεια, αξιοπιστία, σοβαρότητα και σταθερότητα.
644741 Όταν βάζει πολλούς πόντους, κανένα απολύτως πρόβλημα.
660156 Κατόπιν, η όλη συμφωνία είναι απολύτως δεσμευτική για την ελληνική πλευρά και δεν της αφήνει περιθώρια οποιασδήποτε διαπραγμάτευσης για τροποποίηση ή συμπλήρωση.
660634 Το ενιαίο πλαίσιο προγράμματος σπουδών, που είναι απολύτως αναγκαίο για τη δημιουργία του Ενιαίου Λυκείου, το επεξεργάζεται τώρα το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, και όπως δήλωσε ο κ. Ανθόπουλος θα είναι έτοιμο το Νοέμβριο.
644875 "Η ΑΕΚ χρειάζεται μία νίκη την Κυριακή (σ.σ. με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα), που είναι απολύτως μέσα στις δυνατότητές της.
645173 Μπορεί ο ονομαζόμενος "μέσος πολίτης" να μην κατανοεί επακριβώς τι εστί αυτό το περιβόητο "ενιαίο αμυντικό δόγμα" (ίσως να μην το κατανοούν απολύτως και αυτοί που το... πολιτεύονται), αλλά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αισθάνεται ότι, πραγματικά, η Ελλάδα είναι κοντά.
663651 Η μέθοδος αυτή, κατά την οποία σε δείγματα αίματος που λαμβάνονται για άλλους σκοπούς γίνεται έλεγχος για αντισώματα HIV απολύτως ανώνυμα, αποσκοπεί στην παρακολούθηση της συχνότητας της λοίμωξης σε διάφορες ομάδες πληθυσμού.
641647 Τίποτα απολύτως.
664250 Η ίδια λέει ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα όσα γράφει είναι προϊόν μακρόχρονων ερευνών και απολύτως τεκμηριωμένα.
664535 Ο διαγωνισμός αυτός ανέβασε για πρώτη φορά στη σκηνή, μια άλλη κριτική επιτροπή, αυτή απολύτως ελληνική (Κώστας Καζάκος, Βάλτερ Πούχνερ, Διαγόρας Χρονόπουλος, Λυδία Κονιόρδου, Γιάννης Μετζικώφ, Γ. Μουσούρης και Κ. Ασημακόπουλος), και μετέφερε, όπως ήταν φυσικό, στο φουαγέ του Μεγάρου τη συζήτηση που άνοιξε με επίκεντρο κάποιους γνωστούς Έλληνες θεατρικούς συγγραφείς (Καμπανέλλης, Μάτεσις, Σκούρτης) που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό αλλά ατύχησαν στην τελική κρίση.
661912 Η κ. Αγγελοπούλου υπήρξε μεν προσωπική επιλογή του σημερινού πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, δικαίωσε όμως απολύτως τα όσα είχε συμπεράνει ο ιδρυτής του ΠAΣΟK από την επαφή του μαζί της.
663024 Ο Πρόκοπ δήλωσε απολύτως ευχαριστημένος, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, από την προσπάθεια των παιδιών του.
665966 "Απολύτως, έτσι θα γίνει".
664130 Όλ' αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν απολύτως μετά και τη σημερινή τελευταία (ελαφρά) προπόνηση των ερυθρολεύκων.
666312 Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ως δήθεν στοιχεία του βιβλίου δεν έχουν καμία σχέση με το περιεχόμενό του και σε καμία απολύτως περίπτωση δεν αποτελούν προδημοσίευση.
645382 Εννοώ ότι η μέθοδος δεν είναι απολύτως ξεκάθαρη κι υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να μελετήσουμε.
666676 Για τα ψυχροπολεμικά πανό που είδαν στις κερκίδες, βέβαια ( "H Κύπρος ανήκει στους Τούρκους"), ήταν απολύτως προετοιμασμένοι.
667003 Όσον αφορά τώρα εμένα τον ίδιο, η ιδέα της μεταφοράς του Παπαδιαμάντη ή του Ροΐδη, με βρίσκει απολύτως αντίθετο, αλλά μια τέτοια αντίληψη είναι καθαρά προσωπική και δεν λαμβάνει υπ' όψη της τους νέους σήμερα και τις επερχόμενες γενιές.
670418 Τέτοιες νίκες, όπως τη χθεσινή της AEK επί του Ολυμπιακού στο Μαρούσι (1-0, 35.000 θεατές), οι αγγλόφωνοι - έχουν "εφεύρει" την απολύτως προσήκουσα ορολογία - τις λένε αγκένστ δε ραν οβ δε πλέι (=κόντρα στη ροή του παιχνιδιού).
667769 Σύμφωνα με την κυβέρνηση δεν χάνουν κανένα απολύτως προνόμιο.
667969 Δεν είναι καν απολύτως σίγουρο αν όντως πουλήθηκε η ομάδα, όσο κι αν το διαβεβαιώνουν ο πωλητής (Τροχανάς) και ο μεσολαβητής (Γρηγόρης Δέδες).
669655 Ο "συναρχηγός" Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού ξεπέρασε τις προσωπικές πικρίες, τήρησε μια απολύτως "νομιμόφρονα" στάση, σε τέτοιο βαθμό που οι "σημιτικοί" να κάνουν λόγο για "ρεσιτάλ υπευθυνότητας του Άκη", οι δε τέως "τσοχατζοπουλικοί" για "Άκη που δεν αναγνωρίζουν".
675863 Με μεγάλη χαρά συμμετείχα σ' αυτό το διαγωνισμό, που έγινε απολύτως αδιάβλητα.
676694 Το έργο του 1961 με τίτλο "Look Mickey, Ι' ve Hooked a Big Όne" ή το άλλο του 1963 με τίτλο "Drowning Girl", που χρησιμοποιούσε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ένα από τα κλισέ των κόμικς, δηλαδή, το μπαλονάκι με τα λόγια του ήρωα.
678259 Τίποτα απολύτως δεν πρόκειται να γίνει εφ' όσον δεν τερματιστεί η κουρδική διένεξη με δημοκρατικό τρόπο και δεν διευθετηθούν ειρηνικά τα προβλήματα με την Ελλάδα.
645472 Η υπουργός χαρακτηρίζει απολύτως ψευδή και συκοφαντικά τα δημοσιεύματα, τονίζει ότι οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με τις απαιτούμενες άδειες χωρίς να καταπατούν δημόσιο χώρο, ενώ καταφέρεται και εναντίον του επάρχου και όσων έχουν λόγους να αποφύγουν με κάθε τρόπο ελέγχους νομιμότητας.
645473 "Είναι απολύτως ψευδές ότι αυξήθηκε το εμβαδόν του οικοπέδου μου.
670679 "Μας λυπεί το γεγονός ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις που μας δώσατε τον Οκτώβριο του '96, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα και η παρούσα κατάσταση στα δύο στάδια είναι ανησυχητική".
670613 Όσον αφορά όμως την τιμωρία της Άντερλεχτ, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα είχε συμβεί απολύτως τίποτα εάν δεν αποφάσιζε να σπάσει τη σιωπή του ο σημερινός της πρόεδρος, Ροζέ Βάντεν Στοκ, γιος του Κοσταντέν, προέδρου της ομάδας την εποχή της δωροδοκίας.
669516 Ο "συναρχηγός" Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού ξεπέρασε τις προσωπικές πικρίες, τήρησε μια απολύτως "νομιμόφρονα" στάση, σε τέτοιο βαθμό που οι "σημιτικοί" να κάνουν λόγο για "ρεσιτάλ υπευθυνότητας του Άκη", οι δε τέως "τσοχατζοπουλικοί" για "Άκη που δεν αναγνωρίζουν".
679980 Είναι ξεροκέφαλος, αν πάρει μια απόφαση θα επιμείνει σ' αυτή ως το τέλος, ακόμη κι αν δεν βγει απολύτως τίποτα.
681734 Ο Ίβκοβιτς, ανάμεσα σε... όρκους ότι κακώς δέχθηκε τις τεχνικές ποινές, τόνισε ότι αυτή νίκη "δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αφού ακόμη είναι δεύτερη αγωνιστική.
683244 Σωστή απάντηση: απολύτως κανείς.
683388 Αργά χθες βράδυ, ο Ιταλός κομμουνιστής ηγέτης Φάουστο Μπερτινότι δήλωσε ότι οι απαντήσεις της κυβέρνησης ήσαν "απολύτως ανεπαρκείς", πρόσθεσε όμως ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για να τύχουν οι ιδέες του κόμματός του σοβαρής εξέτασης.
683750 Νάρκω-υστερία Είναι απολύτως κατανοητό και θεμιτό να υπάρχουν αντικρουόμενες ή και απολύτως αντίθετες απόψεις.
683750 Νάρκω-υστερία Είναι απολύτως κατανοητό και θεμιτό να υπάρχουν αντικρουόμενες ή και απολύτως αντίθετες απόψεις.
682971 Ειδικά για το κτίριο στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Χαριλάου Τρικούπη, ο πρόεδρος της εταιρείας Λ. Κίκηρας είπε ότι η διαπιστωθείσα καθίζηση στο πεζοδρόμιο είναι της τάξης των 4 χιλιοστών και επομένως απολύτως μέσα στα επιτρεπτά όρια.
682992 Χαρακτηρίζεται ως απολύτως ατεκμηρίωτη η άποψη σύμφωνα με την οποία είναι ενδεχόμενο να υπάρξουν προβλήματα στα κτίρια από το Λυκαβηττό μέχρι το Μεταξουργείο, λόγω διατάραξης του υδροφόρου ορίζοντα από τα έργα του Μετρό.
675422 Είχε πράγματι λάθος αποφάσεις όμως βγήκαν πολύ δύσκολες φάσεις για τις οποίες καμιά απόφαση δεν θα ήταν απολύτως σωστή.
681191 Με αλλεπάλληλα δημοσιεύματά μου στο παρελθόν, έχω διατυπώσει τις απόψεις μου, υποδεικνύοντας κατά καιρούς στις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Μητσοτάκη τη δραστική μείωση των δαπανών του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα, με την κατάργηση ή συγχώνευση υπηρεσιών, τον περιορισμό στο απολύτως αναγκαίο του αριθμού των υπαλλήλων και το "πάγωμα" των προσλήψεων, με το "νοικοκύρεμα" της διαχειρίσεως και τον αυστηρό έλεγχο του λειτουργικού κόστους του Δημοσίου κ.λπ.
683009 "H μέχρι τούδε ανακριτικά πολυδιάσπαστη έρευνα περίπου 60 υποθέσεων αυτής της φύσεως επέφερε αρκετές δυσλειτουργίες, που συνοψίζονται σε άνισες αντιμετωπίσεις και διαφορετικές μεταχειρίσεις των ενεχομένων, ενώ πρόκειται περί απολύτως ομοίων πραγμάτων, ανατεθειμένων όμως σε πολλούς φορείς έρευνας, ενώ οι διαμαρτυρίες των κατηγορουμένων για την αδυναμία ενώσεων των δικογράφων είναι εύλογες.
684674 Περισσότερο σαφής και κατηγορηματικός από κάθε άλλη φορά ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε χθες απολύτως τα "μέτωπα" της κυβέρνησής του στο εξωτερικό και το εσωτερικό, έχοντας μπροστά του έναν ορίζοντα τριών ετών, αφού διαβεβαίωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2000.
689836 Ο Λιθουανός είναι ο πιο προβεβλημένος παίκτης του Ολυμπιακού στο Παρίσι, περισσότερο και από τον υποψήφιο "Μπουλ" (και απολύτως έτοιμο για το μέγα ραντεβού) Τάρλατς.
682518 Ο φάκελος του πλοίου, πρόσθεσε, ήταν απολύτως εντάξει.
692908 Μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα βανδαλισμού και τρομοκρατίας ο Παναθηναϊκός δεν είχε καμία, απολύτως, ελπίδα επιτυχίας.
694625 Τώρα, όμως, κανένα απολύτως πρόβλημα.
697318 Στο Μπερναμπέου παίξαμε πολύ πιο σφιχτά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ενώ στη Νορβηγία δεν κάναμε απολύτως τίποτε.
698062 "Στην Κρήτη δεν θα συμβεί τίποτα απολύτως, πέραν του ότι ο κ. Σημίτης ενδεχομένως θα συναντήσει τον κ. Γιλμάζ και προφανώς θα συζητήσουν ελεύθερα ό,τι εκείνη την ώρα επιθυμούν να τονίσουν ο ένας προς τον άλλον".
646513 Στη λήψη της απόφασης μέτρησε το γεγονός ότι ο Πολωνός είναι παίκτης-κλειδί, απ' τον οποίο ξεκινάει η ενδεκάδα, εν αντιθέσει με τον ισοψηφίσαντα στις εκλογές των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Σαραβάκο, που δεν είναι αυτή τη στιγμή απολύτως έτοιμος.
699637 Οι άνθρωποι εργάζονται με την άνεσή τους και αυτό αποτυπώνεται απολύτως στην ποιότητα της δουλειάς τους.
701299 Κάθε σταθμός και μια απολύτως επιτυχημένη συναυλία.
701940 Δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα.
691066 Και είπε ότι ο πρωθυπουργός τον διαβεβαίωσε ότι οι τροπολογίες ανά νομοσχέδιο θα περιοριστούν στις απολύτως αναγκαίες.
691195 Δεν υπάρχει έκδηλος φανατισμός αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε απολύτως.
705481 Σύμφωνα με τους ίδιους μελετητές, οι συντεταγμένες που έδωσε δεν συνέπιπταν με το σημείο της έκρηξης, ωστόσο εικάζεται ότι τα στοιχεία του Zaize δεν ήταν απολύτως ακριβή.
691650 Και όμως, υποκρίνονται προκλητικά, έως και κυνικά, ότι δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτε.
707595 "Πρέπει να πάρουμε κάθε αναγκαίο μέτρο για να ενισχύσουμε τις αποφάσεις", δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νιουτ Γκίνγκριτς και στην ερώτηση αν εξετάζει και τη στρατιωτική δράση, απάντησε "απολύτως".
692000 Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα " (εννοεί με την" Ολυμπιακό Μετρό ").
708821 Το γεγονός ότι αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν σημαίνει απολύτως τίποτε ".
709274 Πρωτόπαπας, απολύτως ικανοποιημένος από τις εξελίξεις, χαιρέτισε το σύμφωνο εμπιστοσύνης. - Ο πρόεδρος της ΓΣEE Χρ.
692102 Αποφεύγοντας να αναφερθεί στην πρώτη εκλογική μάχη της τρέχουσας τετραετίας, τις δημοτικές εκλογές, ο Κ. Σημίτης κατέστησε σαφές ότι το ΠAΣΟK θα επιχειρήσει να "πολιτικοποιήσει" τις εκλογές, χωρίς ωστόσο να δώσει χαρακτηριστικά απολύτως δημοψηφισματικού χαρακτήρα.
692124 Δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί να ελέγξει απολύτως τους παράγοντες που επηρεάζουν την μακροπρόθεσμη εξέλιξη των διεθνών σχέσεων, τίποτε δεν αποκλείει ότι το τολμηρό βήμα ενός διορατικού πολιτικού σήμερα μπορεί να αποδειχθεί σφάλμα του μέλλοντος.
710434 Τις οποίες ξαναείδε χθες το πρωί γι' άλλη μια φορά, έτσι για να τις... εμπεδώσει και για να μην έχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι "και η μία και η άλλη ήταν σίγουρα πέναλτι".
698393 Κι απολύτως γαλήνιος "ξέρετε την devise που παράγγειλα να χαράξουν στον τάφο μου:"
704455 Από την πλευρά του ο Καπουράνης είναι απολύτως καλά στην υγεία του και θα ξεκινήσει το αποψινό ματς.
648924 Το γιαπωνέζικο παιχνίδι, αντίθετα, είναι το αβγό απ' το οποίο θα εκκολαφθεί το απολύτως ανοηματικό πράγμα, συμβολικό του νέου κόσμου, φρικτή καρικατούρα του αμυγδάλου των Γνωστικών.
717702 Να το βάλει απολύτως στη ζωή... ώστε όλα να γίνονται γι' αυτό... ". - Τι είναι αυτό που μας αποδεικνύει ότι φτάσαμε στην άκρη ενός πράγματος;
717729 Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, εγώ πάντα έχω ανάγκη έναν πρώτο βαθμό ρεαλισμού για να λειτουργήσω... παρ' όλο που οι ταινίες μου δεν είναι απολύτως ρεαλιστικές ". - Τι είναι αυτό που κάνει ένα έργο που δημιουργείται σήμερα να ζει ζωντανό στο μέλλον και να μη χάνεται;
648026 Εδώ που τα λέμε είναι απολύτως φυσικό να μη θέλουν ούτε να θυμούνται ότι πέρασαν από το Μοζίρ και τη Λευκορωσία, για δυο μέρες μάλιστα, όλοι όσοι είχαν το σχετικό... "προνόμιο".
651002 Σύμφωνα με κάποιο μέλος της ΔΟΕ που μίλησε ανώνυμα στον περίφημο Άντριου Τζένινγκς για το βιβλίο "New Lords of the Rings", μόνο επτά από τα μέλη της Επιτροπής είναι απολύτως αδιάφθορα.
724900 Οι δορυφόροι, από την πλευρά τους, προσφέρουν διαφορετικά πλεονεκτήματα: αψηφούν απολύτως τα σύνορα και μπορούν να συνδέουν ανά πάσα στιγμή σημεία του πλανήτη που απέχουν τρομερά μεταξύ τους.
654643 "H Αθήνα είναι απολύτως ασφαλής", του απάντησε ο δήμαρχος Δημήτρης Αβραμόπουλος.
655409 Το θέατρο είναι επομένως ένας μόνον από τους τρόπους μέσα από τους οποίους υλοποιείται η απολύτως θεμελιώδης ανθρώπινη τάση προς το οικουμενικό, δηλαδή η κατανόηση της κρυφής τάξης των πραγμάτων.
725717 Μιλώ για έναν νεορομαντισμό γιατί υπάρχει αυτή η ομάδα των έξι ζωγράφων που μου έκανε έκπληξη ότι είχαν παρόμοια αντιμετωπίσει το θέμα μορφή Από εκεί και πέρα το υπογραμμίζω απολύτως ότι μιλάμε για μια σημαίνουσα ιδιαιτερότητα δεν μιλάμε για μια τάση η οποία υπερισχύει και η οποία εκφράζει γενικά μια κατάσταση.
709995 Είναι απολύτως αναγκαίο η Δικαιοσύνη να μην κλείνει τα μάτια στην τυπολατρία, όταν η πρακτική άλλα υπαγορεύει.
707054 "Συμφωνώ απολύτως ότι το υπουργείο Εσωτερικών έχει χρέος να μεριμνά για την αναβάθμιση των θεσμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι για συγκεκριμένα πρόσωπα".
708274 Είπε ακόμη ότι πρόκειται για προγραμματισμένη κίνηση που δεν έχει "απολύτως καμία σχέση" με τις πρόσφατες εξελίξεις.
710275 Η έκπληξη, πάντως, προήλθε για μια ακόμη φορά - και κατά τούτο δεν εκπλήσσει - από το φορτισμένο και ιδιαιτέρως εκνευρισμένο Θ. Πάγκαλο, που με απολύτως ειρωνικό ύφος είπε ότι έλαβε το λόγο γιατί ήταν υποχρεωμένος να το κάνει, χαρακτήρισε τη συζήτηση "πολύ φασαρία για το τίποτε" και κατήλθε του βήματος σε ελάχιστα λεπτά της ώρας.
727142 Το έργο του Όσκαρ Γκάρβενς "Καρικατούρες" (1933) είναι απολύτως εύγλωττο.
728736 "Επειδή το Σώμα Στρατού δεν έχει συμφέρον να εξασθενήσει ακόμα περισσότερο η θέση του Ζέρβα, παίρνοντας υπόψη τη φιλειρηνική στάση του ΕΔΕΣ κατά τους περασμένους μήνες απέναντι στη Βέρμαχτ και τις εγκαταστάσεις της, κι επειδή σε αντίθετη περίπτωση η οδός Ιωαννίνων - Άρτας θα συμπεριληφθεί στον τομέα επιχειρήσεων των συμμοριών του ΕΑΜ εφόσον διασχίσουν τον Άραχθο, η επέμβαση των τμημάτων μας θεωρείται απολύτως απαραίτητη.
558765 Είναι, επομένως, απολύτως λογικό να εκφράζονται πολλές και ποικίλες απόψεις, έως και διαμετρικά αντίθετες, για την αναζήτηση κάποιας λύσης, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
730529 Ο κανόνας αυτός φαίνεται να τηρήθηκε απολύτως στο προδικτατορικό παρελθόν, ενώ, μετά το 1974, μετριάσθηκε, και μόνο σε λίγες περιπτώσεις, ακόμη και μέχρι σήμερα, φαίνεται να μην έχει τηρηθεί ο κανόνας αυτός ".
732243 Αντιμετώπισα με προνομιακό τρόπο αυτό που βρίσκεται στο σταυροδρόμι των γλωσσών σε ό,τι αφορά τη σημασιολογική γενεαλογία, η αναφορά στην ελληνική γλώσσα ήταν απολύτως απαραίτητη.
733332 Η ιστορία είναι απολύτως αληθινή, αλλά αυτό που πολύς κόσμος δεν ξέρει είναι ότι ο Σερ Χένρι Ουότον έγραψε τον ορισμό αυτόν ως αστείο.
733408 "Για να πω την αλήθεια, βρίσκουμε πως η συγκέντρωση στην πλατεία και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου ξεπέρασε κάπως αυτό που ήταν απολύτως αναγκαίο.
733546 Του απάντησα πως δεν ήμουν και σαν παράδειγμα ανέφερα πως στο ξενοδοχείο μου εκείνο το πρωί είδα πως το πρωινό μου περιλάμβανε γερμανικό βούτυρο και ολλανδική μαρμελάδα, αλλά κανένα απολύτως τρόφιμο από τη Βρετανία.
734589 Για τον Σάιλοκ όμως κάτι τέτοιο είναι απολύτως νόμιμο.
732143 Σ' αυτή την ιστορία όμως ο μύθος των προσώπων και η μυθοποιητική δύναμη του αντικειμένου είναι στοιχεία απολύτως ισχυρά.
735670 "Απολύτως!
736651 Η Μακρόνησος είναι ένα απολύτως καίριο παράδειγμα.
729992 Και αυτοί δούλευαν με ενθουσιασμό γιατί, όπως έγραψε ο Ζαχάροφ, "πιστεύαμε ότι η δουλειά μας ήταν απολύτως απαραίτητη για την επίτευξη της ισορροπίας στον κόσμο".
741339 Η φωτιά και οι θυελλώδεις άνεμοι "συνεργάσθηκαν" και στο πέρασμά τους δεν λογάριασαν απολύτως τίποτα και κυρίως την επιχείρηση δασοπυρόσβεσης που στάθηκε υποτυπωδώς απέναντί της.
736200 Για τον Τζιμ Πιμπλς, τον πρύτανη των κοσμολόγων, αυτές οι προτάσεις είναι "απλώς ανόητες", αλλά ο Έρικ Λέρνερ τις παίρνει απολύτως σοβαρά.
716826 Το τελευταίο μοντέλο παπουτσιών για τρέξιμο της εταιρείας Reebok αποτελείται μόνον από τα απολύτως απαραίτητα: σχεδόν η μισή σόλα (στο μέρος της καμάρας) έχει πάει... περίπατο, ενώ το επάνω μέρος του παπουτσιού είναι κι αυτό τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
743972 "Απολύτως". - Τι είναι αυτό που κάνει πίσω από την ίδια παρτιτούρα να διακρίνουμε τους διαφορετικούς ερμηνευτές;
713545 Με κόστος αγοράς 5.990.000 δρχ. απευθύνεται προφανώς σε λίγους "κακούς", αλλά, όπως και να το κάνουμε, η τιμή της είναι απολύτως φυσιολογική και αναμενόμενη για Harley-Davidson.
717556 Όπως και πολλοί άλλοι πανεπιστημιακοί, ο Τζέιμς Ρίζον, καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, πιστεύει ότι τα περισσότερα ολισθήματα είναι απολύτως φυσιολογικά.
747763 Από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή οι Σύνεδροι, πανεπιστημιακοί διαφόρων βαθμίδων, διδάκτορες και υποψήφιοι διδάκτορες, καθηγητές της Μέσης ή και μόνο φίλοι των κλασικών γραμμάτων, αποτελούσαν ενιαίο σύνολο, χωρίς καμιάν απολύτως μεταξύ τους διαφορά.
748118 Ο Τουλ γεννήθηκε χωρίς πόδια, χορεύει όμως σαν να είναι απολύτως αρτιμελής.
748121 Επειδή έχει την αίσθηση της κίνησης και της μουσικής που έχει κάθε ταλαντούχος χορευτής, όλα αυτά δείχνουν απολύτως φυσιολογικά: το γεγονός ότι δεν έχει πόδια δεν είναι αξιοπερίεργο, είναι δευτερεύον.
723561 Το τραγούδι, για μένα, είναι απολύτως τρόπος ζωής, δεν είναι το επάγγελμά μου.
702497 Είναι απολύτως ενδεικτικό των προθέσεων του τουρκικού στρατιωτικού κατεστημένου το σχόλιο της εφημερίδας "Σαμπάχ", που συνοδεύει το κείμενο της επιστολής Καρανταγί, εμφανώς σκόπιμης διαρροής προς την εφημερίδα.
751142 "Καμία απολύτως" ήταν η απάντηση του Κουέντιν, η συντομότερη εκείνης της ημέρας.
723790 Η δισκέτα δεν κρύβει καμία απολύτως πληροφορία για το από πού ξεκίνησε και πού έφθασε μια λογοτεχνική δημιουργία.
742734 Το εσωτερικό, αν και είναι επιπλωμένο με τα απολύτως απαραίτητα, αποπνέει μια κάποια άνεση.
740062 Το κρησφύγετο του Γκάιγκερ ήταν απολύτως σιωπηλό όταν όρμησα από το άνοιγμα του φράχτη και γλίστρησα πίσω από τη γωνία που κάλυπτε την μπροστινή πόρτα.
742527 Μπορεί να είστε απολύτως πεπεισμένοι ότι το δικό σας κόκκινο είναι ακριβώς εκείνο που λέμε κόκκινο, ότι το κόκκινό σας είναι ένα πραγματικά κόκκινο κόκκινο και παρ' όλα αυτά να μην μπορείτε να βρείτε ούτε μία λέξη για να περιγράψετε το κόκκινό σας έτσι ώστε να προσδιορίσετε την κοκκινάδα του.
756830 Είχε πολύ ωραία φωνή, αλλά έχοντας γεννηθεί στο Γκόρο πολλά χρόνια πριν από μένα δεν είχε καμία απολύτως δυνατότητα... ". - Και εσείς πώς αποκτήσατε τη δυνατότητα;
759668 "Απολύτως μέτριος καλλιτεχνικά" έγραψε ο Ναμπόκωφ στον Έντμουντ Γουϊλσον, χωρίς να αισθάνεται την ανάγκη να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.
746202 Απολύτως καμιά αναφορά στους τρεις κορυφαίους θεωρητικούς του χριστιανισμού και θεμελιωτές της ορθοδοξίας που έζησαν τον 4ο αιώνα και τη μνήμη τους γιορτάζουμε σήμερα.
745399 Δεν είναι πράγματι δύσκολο να διακρίνει κανείς τη διαφορά ανάμεσα στα έργα αυτής της σειράς - όπως ο "Άγιος Λουκάς" (Wethey, αρ. 166) ή ο "Άγιος Ματθαίος" (Wethey, αρ. 167), που θεωρούνται απολύτως αυτόγραφα - και στον "Άγιο Πέτρο" της ίδιας σειράς (Wethey, αρ. 169), όπου η συμμετοχή βοηθών είχε ως αποτέλεσμα μια αδέξια απόδοση του προσώπου και πτυχές που απλώς μιμούνται την τεχνοτροπία του Ελ Γκρέκο.
748640 Για νυκτερινή συγκέντρωση όπου έγινε λόγος σχετικώς με το ίδιο ζήτημα, δεν ξέρω απολύτως τίποτε.
762699 Οι προηγούμενες σκέψεις ασφαλώς δεν συνεπάγονται το εξίσου αβασάνιστο συμπέρασμα ότι στη Μέση Εκπαίδευση θα πρέπει να διδάσκονται όλα τα κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας από μετάφραση - νομιμοποιούν όμως απολύτως τον συνδυασμό των δύο διδακτικών μεθόδων και τη διαβάθμισή τους από το γυμνάσιο στο λύκειο.
763172 Διασκεδάζει με τη στάση του Γκράχαμ Γκριν (τον οποίο αντιπαθεί ολοφάνερα) που είχε δηλώσει περπατώντας στους δρόμους του Νότιγχαμ και κάνοντας έναν μορφασμό αηδίας "Δεν βρίσκει κανείς εδώ απολύτως κανέναν της τάξης του" - ή δείχνει την περιφρόνησή του στη διάκριση του Κλάιβ Μπελ, τυπική αντίληψη Μπλούμσμπερι, μεταξύ "αυτού που νομίζει ότι είδε ο μπακάλης" και των μυστικών μηνυμάτων που αποκαλύπτονται από τα έργα τέχνης στα καλλιεργημένα άτομα με την ιδιαίτερη ευαισθησία.
755445 "Απολύτως". - Σε τι;
759989 Στη σημερινή Ρωσία, έρχεται στην επιφάνεια ένα ολόκληρο κύμα καλλιτεχνών και συγγραφέων, των οποίων το έργο σε πρώτη ανάγνωση μοιάζει απολύτως "ασφαλές".
766523 Κατανοώ απολύτως τις υπαρξιακές αναρωτήσεις της, αφού τον τελευταίο καιρό η Ρούλα δεν συζητείται ούτε καν στα βουλευτήρια των σεσουάρ και των βαπέρ, όπως ονομάζονται πλέον οι ναοί της χρυσής μες.
766754 Αντίθετα, είδα από κοντά, έψαυσα σχεδόν, τη Ζακλίν Μπισέ και την ενέκρινα απολύτως.
766841 Όπως καταλαβαίνετε, τα πρόσωπα της στιχουργίας είναι απολύτως φανταστικά.
762288 Αν οι ιδεατές, απολύτως ισόρροπες, σχέσεις πολιτικής και πολιτισμού εικονίζουν, με βάση την πολιτική κοινότητα, ένα ισοσκελές τρίγωνο, η ανισοσκελής ανάπτυξη της μιας από τις δύο πλευρές του καταλήγει σε ένα είδος ανισορροπίας - το τρίγωνο μπατάρει προς την άλλη μεριά.
765831 Η διαπίστωση του κ. Γιαλλελή περί της ανάγκης ενός λεξικού ήταν απολύτως εύστοχη, αφού η έκδοση της οκτάτομης "Εγκυκλοπαίδειας Παγκόσμιας Μουσικής" από τις εκδόσεις "Αλκυών" δεν καλύπτει ακριβώς τις ίδιες ανάγκες.
748202 Το ίδιο άλλωστε επισημαίνει και η κυρία Καραβία, που περιγράφει πώς ο καλλιτέχνης διεκπεραίωνε όλες του τις εργασίες απολύτως μόνος του.
768865 "Να σας πω την αλήθεια... η τηλεόραση είναι ένα μέσο που επηρεάζει πια τόσο πολύ τη ζωή των ανθρώπων, για να μην πω την καθορίζει απολύτως, ώστε δεν γίνεται να μην κρίνεται τόσο έντονα...
768957 Αυτό δεν το βρίσκω απολύτως αρνητικό...
769036 "Απολύτως!". - Γιατί;
769133 "Αυτό είναι απολύτως αληθινό.
766910 Δεν μπορώ να είμαι ακόμη απολύτως σίγουρη για το αν οι γευσιγνώστες θα πέσουν σαν ακρίδες στις μιξτ γκριλ ακρίδες, αν και οι ειδικοί διαβεβαιώνουν τους ενδιαφερομένους ότι είναι μία απολύτως υγιεινή τροφή διαιτητικών προδιαγραφών.
766910 Δεν μπορώ να είμαι ακόμη απολύτως σίγουρη για το αν οι γευσιγνώστες θα πέσουν σαν ακρίδες στις μιξτ γκριλ ακρίδες, αν και οι ειδικοί διαβεβαιώνουν τους ενδιαφερομένους ότι είναι μία απολύτως υγιεινή τροφή διαιτητικών προδιαγραφών.
776823 Όλες αυτές οι συγγραφείς και ακτιβίστριες της μεταπολεμικής "εξέγερσης των γυναικών" θεωρούνται σήμερα ακραίες, αν και τους αναγνωρίζεται ότι βοήθησαν στη βελτίωση της συλλογικής θέσης των γυναικών μέσα στις απολύτως ιεραρχημένες κοινωνίες μας.
778220 Το τελευταίο μοντέλο παπουτσιών για τρέξιμο της εταιρείας Reebok αποτελείται μόνον από τα απολύτως απαραίτητα: σχεδόν η μισή σόλα (στο μέρος της καμάρας) έχει πάει... περίπατο, ενώ το επάνω μέρος του παπουτσιού είναι κι αυτό τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
767842 "Η έννοια γλώσσα - αξία, που βρίσκεται στον πυρήνα της θέσης του κ. Μπαμπινιώτη, βαθιά ασαφής, παραπέμπει σε κακόγουστο πανηγυρικό εθνικής επετείου και είναι, ως τέτοια, απολύτως αντιεπιστημονική".
780874 Η αυστηρότητα του Wethey, απολύτως θετική ως γενική στάση, δεν δικαιώθηκε όμως πάντα.
780881 Κανένα απολύτως έργο δεν είναι όμως προστατευμένο από το ενδεχόμενο ότι η ομοφωνία κάποτε θα σταματήσει και ένας ειδικός θα αμφισβητήσει την άποψη ότι είναι ιδιόχειρο ή ότι είναι έργο του καλλιτέχνη στον οποίο αποδίδεται, όπως έγινε πρόσφατα με τις αμφισβητήσεις πασίγνωστων έργων που αποδίδονταν στον Ρέμπραντ.
780203 Πώς είμαστε σίγουροι ότι είναι του Έλ Γκρέκο; ") ανταποκρίνεται πράγματι σ' αυτά που είχε πει αρχικά (εφημερίδες της 31.7.94), είναι εμφανές ότι από τις προσωπικές και απολύτως νόμιμες εκτιμήσεις που εμπεριέχονται στις δύο πρώτες φράσεις δεν βγαίνει κατά κανένα τρόπο το συμπέρασμα που ακολουθεί:
784065 Στον 18ο αιώνα το θαλάσσιο μπάνιο είναι μια απολύτως αποδεκτή πρακτική για θεραπευτικούς λόγους.
762359 Σε σύγκριση προς την επιστήμη αυτών των τεχνών, η τέχνη του ραψωδού και του ποιητή θεωρείται ή απολύτως θεολογική (επομένως ετερόνομη), ή παραπλανητική και τελικώς απατηλή, σε ό,τι τουλάχιστον αφορά τον πραγματολογικό και πραγματογνωστικό της χαρακτήρα.
786867 Η κρίση της Όπερας των Παρισίων και η κρίση της Όπερας της Ρώμης εικονογραφούν με έναν τρόπο απολύτως δραματικό δύο από τα μεγάλα προβλήματα των επιχορηγούμενων κρατικών θεάτρων: το πρόβλημα της διάχυσης εξουσίας και το πρόβλημα των ανελαστικών δαπανών, που σε ορισμένες περιπτώσεις υπερβαίνουν τους προϋπολογισμούς.
786289 Ίσως να είναι ένα είδος δημαγωγικής προπαγάνδας εκ μέρους μου που δείχνω αυτή τη σχέση, όμως υπάρχει και πιστεύω ότι βοηθάει στο να διευκρινίσουμε - ακόμη και αν δεν πρόκειται για την ίδια Ευρώπη - ότι ακόμη και για πράγματα που μοιάζουν να είναι απολύτως σύγχρονα βρίσκουμε και πάλι την αρχική έξαρση μέσα σε αυτά τα κείμενα ".
788853 "Καταλάβαμε πως όσο καλά και αν λειτουργούν τα γεγονότα στο βιβλίο, το σενάριο δεν ήταν απολύτως κατάλληλο για την τηλεόραση", λέει η σκηνοθέτις Ρέινα Εσκενάζι.
790046 Και ταύτα μεν είναι απολύτως παραδεκτά.
787607 Ο άνθρωπος πλέον - αν δεν το έχει κάνει απολύτως, τείνει να το κάνει - έχει θεοποιήσει αυτό το ευτελές πράγμα που λέγεται χρήμα!
790289 Στην εν λόγω διαμάχη διατυπώσατε πολιτικές και λογοτεχνικές απόψεις που δεν συμμεριζόμουν απολύτως.
792025 Αν η σφαγή στο Κιγκάλι θεωρηθεί ως επακόλουθο μιας "φυσικής" (όπου φυλή = ράτσα) ή αρχαίας ή μακρόχρονης ή εν πάση περιπτώσει: προαποικιακής φυλετικής διένεξης ανάμεσα σε δύο πληθυσμούς οι οποίοι διαφέρουν απολύτως, τότε πρέπει να ληφθούν υπόψη οι συγκρουόμενες ανθρωπολογικές απόψεις για τη ρουαντέζικη κοινωνία και ιστορία.
792165 Όπως τονιζει η εταιρεία, το όχημα αυτό είναι απολύτως αθόρυβο, δεν έχει ανάγκη από βαριές μπαταρίες, τα αέρια που αποβάλλει δεν είναι βλαβερά για την ατμόσφαιρα και είναι περισσότερο αποτελεσματικό, από την άποψη καυσίμων, από ό,τι τα αντίστοιχα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα.
792410 Glass, Bowie, Eno: ο συνδυασμός των τριών ονομάτων είναι από τη μια απολύτως φυσιολογικός και από την άλλη... απολύτως τρομακτικός.
792410 Glass, Bowie, Eno: ο συνδυασμός των τριών ονομάτων είναι από τη μια απολύτως φυσιολογικός και από την άλλη... απολύτως τρομακτικός.
790962 Ένας νεαρός ομορφούλης, εργατικός, ταϊβανέζος γιάπι συζεί στη Νέα Υόρκη με έναν καθαρόαιμο στην όψη Αγγλοσάξονα, ο οποίος δεν κάνει απολύτως τίποτα!
800503 Από τα πρώτα τους ντροπαλά βήματα μέχρι σήμερα "δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα.
802432 Σύμφωνα με αποκλειστικές και απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες του "Βήματος", ο Βαγγέλης Καλότυχος είναι αυτός που επελέγη από το Ωνάσειο Κέντρο και το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (NYU) για να αναλάβει τη θέση επίκουρου καθηγητή της νεοελληνικής φιλολογίας.
788262 "Η συγκίνηση και η περηφάνια", σημειώνει ο Δ. Ν. Μαρωνίτης, "που έφερε η απονομή του βραβείου Νομπέλ πριν από τριάντα χρόνια στον Γιώργο Σεφέρη δεν μπορεί απολύτως να εκλογικευθεί.
773107 Αυτό γίνεται πάντα μετά την πρώτη παράσταση ". - Ποτέ δεν είστε ικανοποιημένος απολύτως απ' αυτά που κάνετε;
805308 Και αυτό το ψωμοτύρι είναι τόσο σαφές για μας, που πιο εύκολα από έναν θεατή της Τέχνης μπορούμε να διακρίνουμε έναν πίνακα που σημαίνει κάτι, έστω και αν δεν τον κατανοούμε απολύτως, από έναν πίνακα απομίμηση!
766450 Ο συνομιλητής μας παραδέχεται χωρίς δισταγμό ότι θεωρεί την οικονομική ενίσχυση των τεχνών από το κράτος ως "απολύτως απαραίτητη":
806798 Η 60χρονη ισπανίδα βιομήχανος κυρία Χοσέφα Ορτέγα Γαόνα, ιδρύτρια της μεγάλης αλυσίδας "Zara", ελέγχει εδώ και λίγο καιρό απολύτως τη μικρή ελληνική μέχρι πρότινος εμπορική αλυσίδα ειδών ενδύσεως "Ελίζα", την οποία - δηλώνει - θα κάνει συντόμως μεγάλη.
775593 Ο Όρσον Γουέλς ήταν στο Χόλιγουντ έξι μήνες και δεν είχε κάνει απολύτως τίποτε.
807562 "Καμιά απολύτως αεροπορική εταιρεία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ενώ το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέραμε σε όχι λίγες περιπτώσεις μάς εξέθεσε απέναντι στους πελάτες μας", είπε και συμπλήρωσε:
752210 Και αυτή η μοναδική σχέση με μια μουσική τόσο ζωντανή και ταυτόχρονα τόσο αρχέγονη είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει κάτι απολύτως καινούργιο ", είπε πρόσφατα ο Ντέιβιντ Χάρινγκτον, με αφορμή την εμφάνιση του κουαρτέτου" Κρόνος "στο Τεάτρ ντε λα Βιλ της γαλλικής πρωτεύουσας.
751612 Πρώτα από όλα, παίρνοντας υπόψη αυτό που μας δίδαξε ο Foucault, ότι δηλαδή το στήσιμο, η κατασκευή ενός Άλλου, είναι η αναγκαία στιγμή και η αναγκαστική συνθήκη για την παγίωση, την ύπαρξη του κοινωνικού σώματος ως οντότητος, μπορούμε, νομίζω, να συγκεράσουμε μια σειρά από κεντρικά ζητήματα που αναφέρονται στην παραμυθιακή ετερότητα στο ακόλουθο ερώτημα: υπάρχει το απολύτως άλλο στα παραμύθια και πώς είναι αυτό;
754421 "Δεν νομίζω ότι αυτό το αντιλαμβανόταν απολύτως.
725699 Πάλι συνδέεται με το θέμα της κοινωνικής τέχνης όχι στον βαθμό που συνδεόταν φυσικά στις μεγάλες εποχές όπως τον Μεσαίωνα που ήταν συνδεμένη απολύτως με την κοινότητα η τέχνη αλλά πάντως έχει να κάνει με τα ιδανικά που επικρατούνε για την κοινωνία.
810983 Να καταργηθούν όσες απαλλαγές οδηγούν σε προνομιακή μεταχείριση ομάδων πολιτών χωρίς να εξυπηρετούν καμιά απολύτως κοινωνική ή οικονομική σκοπιμότητα.
811156 Παραδέχεται ότι το έργο του νέου αεροδρομίου Σπάτων δεν εντάσσεται απολύτως στις κοινοτικές οδηγίες περί εκτέλεσης δημοσίων έργων, καθώς πρόκειται για ανάπτυξη αεροδρομίου και όχι απλώς για κατασκευή του.
725541 Ο Βαγγέλης Παυλίδης συμφωνεί απολύτως μαζί του, προσδιορίζοντας επιπλέον για τον εαυτό του:
803737 Η αυστηρότητα του Wethey, απολύτως θετική ως γενική στάση, δεν δικαιώθηκε όμως πάντα.
793759 Από την άλλη μεριά είναι δύσκολο να παίζεις μεγαλόστομα, "δραματικά" ή "τραγωδιακά", χωρίς όμως να είναι και απολύτως έτσι.
812402 Δεν έχετε καμιά απολύτως υποχρέωση από τέλη κυκλοφορίας για το αυτοκίνητο που σας έχει κλαπεί.
814153 Συνεπώς πρόκειται για ανάθεση έργου κατόπιν διαπραγματεύσεων και η προσφορά των "6" είναι απολύτως εμπρόθεσμη.
814193 Στα συμπεράσματα της νέας μελέτης υπογραμμίζεται ότι εκείνη που εκπονήθηκε το 1988 και είναι η μοναδική τεχνικοοικονομική μελέτη για το έργο "παρουσιάζει πολύ μεγάλες αδυναμίες και κρίνεται ως απολύτως ανεπαρκής για την οικονομική αξιολόγησή του και τη λήψη πολιτικής απόφασης για την υλοποίησή του".
814198 Είναι απολύτως βέβαιον - τονίζεται - ότι η ΕΟΚ αποκλείεται να χρηματοδοτήσει αρδευτικά έργα τέτοιας κλίμακας.
814398 Έτσι, το σύστημα των βιδωτών κατασκευών είναι απολύτως κατάλληλο για κάθε είδους κτίρια: σπίτια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, γραφεία ή οτιδήποτε άλλο.
814497 Η διαφήμιση θα ήταν απολύτως ρεαλιστική για τα δύο νέα μοντέλα συσκευών βίντεο της εταιρείας RCA.
814527 Θα δώσει επίσης νέες δυνατότητες στους φωτογράφους και στους επιστήμονες του βυθού, αφού διαθέτει ένα ακόμη προσόν: είναι απολύτως αθόρυβος, μια και δεν βγάζει τις κλασικές μπουρμπουλήθρες που διώχνουν τα ψάρια και αναστατώνουν τη ζωή της θάλασσας.
815517 Από την πλευρά της, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και τα κράτη μέλη δεν είναι απολύτως σίγουροι για τη σχέση μεταξύ της Ένωσης και των χωρών της περιοχής.
816737 Απολύτως προσγειωμένο το Ανεξάρτητο Ινστιτούτο Κοινωνικών και Εθνικών Προβλημάτων της Ρωσίας προχώρησε ήδη στην πρώτη ιστορική έκδοσή του.
818791 Κατά τη διάρκεια των επαφών όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος κοστολόγησης των φαρμάκων, αλλά δεν φαίνεται να συμφωνούν απολύτως στον τρόπο.
803744 Κανένα απολύτως έργο δεν είναι όμως προστατευμένο από το ενδεχόμενο ότι η ομοφωνία κάποτε θα σταματήσει και ένας ειδικός θα αμφισβητήσει με μια δημοσίευσή του την άποψη ότι είναι ιδιόχειρο ή ότι είναι έργο του καλλιτέχνη στον οποίο αποδίδεται, όπως έγινε πρόσφατα με τις αμφισβητήσεις πασίγνωστων έργων που αποδίδονταν στον Ρέμπραντ.
810135 Ένα σκέλος των προτάσεων που δεν είναι απολύτως σαφές, αλλά στην περαιτέρω επεξεργασία ίσως δώσει κάποιες ενδιαφέρουσες λύσεις, αφορά τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την ανάπτυξη της απασχόλησης.
806553 Αν και η κριτική του απεδείχθη απολύτως σωστή, ο ίδιος δεν κατόρθωσε να πείσει τους πολιτικούς να πραγματοποιήσουν τις απαιτούμενες αλλαγές προκειμένου να επιβιώσει το σύστημα, τις βασικές αρχές του οποίου υποστήριζε ένθερμα.
821543 Ούτε το γεγονός ότι έχει κριθεί απολύτως άκυρο το μισθωτήριο συμβόλαιο έχει δώσει λύση.
806896 Τα μέτωπα όμως αυτά, αν και απολύτως απαραίτητα για να έχει κάποιες ελπίδες επιβίωσης η Ολυμπιακή, απεδείχθησαν δυσβάστακτο βάρος για τον κ. Ε. Φθενάκη.
823520 Για τον σκοπό αυτόν το υπουργείο προσανατολίζεται στην εκπόνηση ειδικού νόμου - ή διατάξεων που θα προστεθούν σε νόμο - που θα καθιστά απολύτως υποχρέους τους οφειλέτες να επιστρέψουν τα χρήματα, ανεξαρτήτως της ποινικής διαδικασίας.
823809 ΤΟ ΟΤΙ ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης θα συμπεριλάβει την εξαγγελία των μειωμένων επιτοκίων στην παραδοσιακή ομιλία του στη Θεσσαλονίκη πρέπει να εκτιμάται ως απολύτως σίγουρο.
825336 Όμως τόσο το Προεδρικό Διάταγμα όσο και κυρίως η ερμηνευτική εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες καθώς ξεκαθαρίζεται απολύτως ότι στόχος της οδηγίας και του ΠΔ που την ενσωματώνει στο εσωτερικό δίκαιο είναι η εξασφάλιση μεγαλύτερης διαφάνειας στις εργασιακές σχέσεις και όχι η μεταβολή τους.
825532 Κάποιοι το αποδίδουν στις επερχόμενες ευρωεκλογές, κάποιοι άλλοι στην έναρξη των χρηματοδοτήσεων του Πακέτου Ντελόρ ΙΙ, ενώ η ίδια η κυβέρνηση εκτιμά ότι ωρίμασαν οι συνθήκες και ότι προχώρησαν αρκετά οι διαδικασίες, που ήταν απολύτως απαραίτητες, προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια αλλά και διασφάλιση της ποιότητας και της σύντομης αποπεράτωσης των έργων.
810116 Φέρεται μάλιστα να είπε σε συνεργάτη του ότι, "αν το προτείνουν οι κοινωνικοί εταίροι, τότε μπορούμε να το δούμε, δεν είμαι απολύτως αρνητικός".
810249 Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τσιάμπι, θεωρεί ότι μια συμφωνία για τους μισθούς που δε θα προκαλέσει άνοδο του πληθωρισμού όταν η οικονομία μπει στον δρόμο της ανάκαμψης είναι απολύτως απαραίτητη για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό.
810915 Για τους παραπάνω λόγους η επιτροπή προτείνει τη σταδιακή κατάργηση όλων των φορολογικών απαλλαγών που ισχύουν στον φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων, με εξαίρεση εκείνες που είναι απολύτως απαραίτητες.
811319 Η αναδίπλωση της κυβέρνησης στο θέμα της πωλήσεως των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά είναι απολύτως ενδεικτική των πιέσεων που ασκούνται και της απήχησης που αυτές συναντούν σε υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης και του κυβερνητικού κόμματος.
828787 Σύμφωνα με έγγραφο της αρμόδιας Γενικής Επιθεώρησης Τραπεζών της Τραπέζης της Ελλάδος, απαιτούνται γύρω στα 26 δισ. δρχ., από τα οποία τα 17 δισ. δρχ. είναι απολύτως αναγκαία για την κάλυψη πιθανών ζημιών από δάνεια σε επιχειρήσεις που έχουν χορηγηθεί την περίοδο της "Επιτροπείας", ενώ τα υπόλοιπα 9 δισ. δρχ. θα χρησιμεύσουν για την αποκατάσταση του δείκτη φερεγγυότητας σε επίπεδα άνω του ελαχίστου ορίου, του 8%.
811340 Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από αυτά τα δύο μεγάλα σχέδια αποκρατικοποίησης θα μπορούσαν πάντως από μιαν άλλη άποψη να θεωρηθούν απολύτως φυσιολογικές.
812320 Τον Σεπτέμβριο 1992 ο κουμπάρος μου μου μεταβίβασε - χωρίς κανένα απολύτως τίμημα - την άδεια κυκλοφορίας ενός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου που είχε αγοράσει με απόσυρση το φθινόπωρο του 1991.
727137 Ξεκινώντας από το γερμανικό και ρωσικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού το 1937, που ήταν απολύτως συγκρίσιμα, συνεχίζοντας με αφίσες προπαγάνδας, κινηματογραφικές αφίσες, έργα ζωγραφικής και γλυπτικής, η έκθεση του Βερολίνου αποδεικνύει ότι ο νέος άνθρωπος ήταν ο ίδιος.
726733 Η ερώτηση, καθόλου ρητορική και με απολύτως αγαθά κίνητρα, είναι η εξής:
830027 Από άποψη χρηματικών εισροών στο Δημόσιο τα πιο πάνω αποτελέσματα δεν σημαίνουν απολύτως τίποτε.
655235 Η εφαρμογή αυτών των κανόνων στο άκρον άωτον της στενότητάς τους προϋποθέτει λοιπόν να απεικονιστεί εκείνο που απέμεινε στην πιο βαθιά ρωγμή του ζειν και που το αποκαλούν "ιδιωτική στιγμή", σαν απόδειξη ότι ζειν και φαίνεσθαι ταυτίζονται απολύτως.
819192 Τότε ο κ. Χριστοδούλου είπε ότι από την πλευρά της Τραπέζης της Ελλάδος δεν υπάρχει καμία απολύτως ένσταση, διότι όλοι αυτοί οι περιορισμοί έχουν καταργηθεί.
819310 Οι αρμόδιοι στο υπουργείο Οικονομικών αναγνωρίζουν την πραγματικότητα που εκθέσαμε παραπάνω όταν παραδέχονται ότι "η ελάχιστα διολισθαίνουσα δραχμή είναι απολύτως αναγκαίο συστατικό λειτουργίας του συστήματος και διατήρησής του σε ισορροπία".
834733 Το μέγεθος του κινητήρα δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο για την κατηγορία στην οποία ανήκει ένα αυτοκίνητο.
834761 Η εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι μια απολύτως υγιής υπόθεση, αν δεν εμπλέκεται σε αυτήν η επιχειρηματική εκμετάλλευση των εισαγόμενων "σαράβαλων".
821341 Η επίτευξη της πραγματικής σύγκλισης μαζί με την ονομαστική αποτελεί πρόκληση για την οικονομική πολιτική και είναι απολύτως αναγκαία, όχι μόνο επειδή η άνοδος του βιοτικού επιπέδου έχει τελικά σημασία για την ευημερία του έθνους, αλλά και επειδή η ανάπτυξη της οικονομίας θα συμβάλει στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του δημοσιονομικού προβλήματος και της ανεργίας, καθώς και στην αποκλιμάκωση του πληθωρισμού.
838052 Αυτό θα γίνει γιατί οι ανάγκες του Δημοσίου για αυξημένα έσοδα είναι μεγάλες και γιατί τα συμπεράσματα από όσο χρονικό διάστημα εφαρμόζεται κρίνονται απολύτως θετικά αφού τα λουκέτα συνέβαλαν στην άνοδο των εσόδων.
838099 Πολλές φορές όμως οι παραιτήσεις υπουργών οδήγησαν στο μπλοκάρισμα νομοσχεδίων που ήταν και έτοιμα και απολύτως αναγκαία.
836806 Περιττή θεωρούν οι εκπρόσωποι της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου (ΔΕΠ) τη χρήση της σούπερ αμόλυβδης βενζίνης, αφού, όπως τονίζουν, όλα τα καταλυτικά αυτοκίνητα που κινούνται στη χώρα μας μπορούν να κυκλοφορήσουν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα με τη βενζίνη των 95 οκτανίων.
840210 Ελλείμματα, πληθωρισμός και ανάπτυξη είναι απολύτως συνδεδεμένα μεγέθη, σημειώνουν οι άνθρωποι του κ. Χ. Κριστόφερσεν:
842249 Ο κ. Γ. Κρασούλης, διευθύνων σύμβουλος της Μάρμαρα Διονύσου Πεντέλης, σημειώνει ότι η επί σειρά ετών μείωση της οικοδομικής δραστηριότητας, από την οποία είναι απολύτως εξαρτημένη η ελληνική αγορά μαρμάρου, οδηγεί αρκετές επιχειρήσεις σε δημιουργία υψηλών αποθεμάτων και σε αναζήτηση άλλων αγορών καθώς και σε συμπίεση των εξαγωγικών τιμών που επιτυγχάνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις στις διεθνείς αγορές.
825914 Παπαδόπουλος είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει τη διόγκωση των δαπανών το φθινόπωρο και για τον λόγο αυτόν αναζητείται τρόπος να κοπούν όσες δεν είναι απολύτως απαραίτητες, ενώ αποφασίστηκε να κρατηθούν πάση θυσία τα μηνιαία όρια δαπανών.
823501 Στην περίπτωση του Πανεπιστημίου Θράκης οι υπόνοιες αυτές επιβεβαιώνονται απολύτως.
826575 Που μπορεί και να μην επιβεβαιωθούν απολύτως.
848848 Τα επιτόκια, χωρίς να προσδιορίζονται απολύτως, παρακολουθούν τον πληθωρισμό και κινούνται παράλληλα προς αυτόν, διότι είναι προφανές ότι αυτό που μετρά και ο αποταμιευτής αλλά και ο τραπεζίτης είναι το τι κερδίζουν σε πραγματικούς όρους, δηλαδή πόσο πάνω από τον πληθωρισμό βρίσκονται τα επιτόκια.
848872 Και από ό,τι φαίνεται μάλλον δεν την έχει αφού κανείς σχεδόν δε δέχεται να περικόψει τις δαπάνες του υπουργείου του στα απολύτως αναγκαία.
845493 "Οι τιμές της ΔΕΠ καθιστούν ασύμφορες τις εισαγωγές, είναι φθηνότερες από ό,τι των άλλων διυλιστηρίων στην Ευρώπη, απολύτως λογικές και ικανές να χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη του ομίλου πλην των άλλων στον χώρο της εμπορίας, κάτι που δε θα το επιτύχουμε χωρίς κέρδη και βέβαια κάτι που οι εταιρείες εμπορίας θέλουν να αποτρέψουν, για πολύ ευνόητους λόγους", λέγουν όμως στη Δημόσια Επιχείρηση Πετρελαίου.
845952 Σχεδόν μισό τρισ. δρχ. επενδύσεις τα επόμενα δεκατέσσερα χρόνια χρειάζεται ο ελληνικός κλάδος του νήματος, του υφάσματος και του ρούχου για τα απολύτως απαραίτητα!
848567 Έχει άραγε αντιληφθεί ο κ. Πρωθυπουργός πόσο ώριμα προς λύση είναι τα προβλήματα αυτά και ότι εκείνοι οι κομματικοί παράγοντες που αντιδρούν είναι ουσιαστικά απομονωμένοι από τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και δεν εκφράζουν απολύτως τίποτε;
853225 Όλα αυτά βέβαια θεωρητικά, γιατί οι προβλέψεις του Πακέτου Ντελόρ ΙΙ ούτε απεριόριστες ούτε δεδομένες είναι, ενώ, εκτός των άλλων, δεν έχει απολύτως διευκρινιστεί αν η σχεδιαζόμενη αύξηση των κονδυλίων για τη βιομηχανία περιλαμβάνει έργα όπως αυτά της ΔΕΗ και του φυσικού αερίου ή και της Αλουμίνας, που μέχρι τώρα αντιμετωπίζονταν ανεξάρτητα από το επιμέρους πρόγραμμα για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής βιομηχανίας.
854011 "Η απόφαση για παραχώρηση αδείας λειτουργίας", τονίζεται, "δεν επέφερε στο παρελθόν και δεν θα επιφέρει και στο μέλλον καμία απολύτως έννομη συνέπεια και κανένα αποτέλεσμα και συνεπώς με τη νόμιμη αυτή ανάκληση εκλείπει, με νόμιμο τρόπο, αναδρομικώς ώστε δεν είναι νοητή η διεκδίκηση διαφυγόντων κερδών".
852525 Όσο για τη δεύτερη πρωτοβουλία, είναι απολύτως απαραίτητη αν οι Ευρωπαίοι θέλουν να αναπτύξουν αεροπορική στρατιωτική δράση ανεξάρτητα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
854403 Η λύση αυτή είναι σίγουρο ότι γίνεται απολύτως αποδεκτή από τους εργαζομένους, καθώς για το διάστημα που θα είναι εν αναμονή της συνταξιοδοτήσεως θα εισπράττουν ένα ποσό γύρω στις 80.000 δρχ. τον μήνα, ενώ θα έχουν λάβει και την αποζημίωση, η οποία θα κυμαίνεται από 1,5 ως 3 εκατ. δραχμές ανά εργαζόμενο.
854428 Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των εργαζομένων κ. Γιώργος Μανιάτης, με τον οποίο συνομίλησε "Το Βήμα", εξηγεί ότι επιχειρηματικά είναι απολύτως σωστή η απόφαση της διοίκησης του ΟΤΕ.
857002 Έτσι πρέπει να θεωρείται απολύτως σίγουρο ότι η φορολογική επιβάρυνση του μέσου πολίτη θα αυξηθεί.
857212 Τα μέλη του Δικαστηρίου εξέδωσαν απόφαση σύμφωνα με την οποία οι κρατικές προμήθειες και οι σχετικές συμβάσεις που συνάπτουν τα κράτη - μέλη της Ένωσης πρέπει να είναι απολύτως σύμφωνες με τις κοινοτικές οδηγίες, οι οποίες επιτάσσουν την τήρηση όρων διαφάνειας, αξιοπιστίας, διασφάλισης των κρατικών συμφερόντων αλλά και νομιμότητας του διαγωνισμού.
859614 Απολύτως σύμφωνες με τις κοινοτικές Οδηγίες πρέπει να είναι οι κρατικές προμήθειες και οι σχετικές συμβάσεις που υπογράφουν τα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με διάφορους ιδιώτες.
860092 Το εργοστάσιο της Πιρέλι αποτελεί παρελθόν για την Πάτρα καθώς μεταφέρθηκε ένα τμήμα του απολύτως σύγχρονο στην Τουρκία και ένα άλλο στη Βουλγαρία.
860324 Υπάρχει όμως και η ηλεκτρική κουβέρτα, η οποία κρατά καλή ζέστη, χωρίς μεγάλα έξοδα αφού θα χρησιμοποιηθεί μόνον εκεί όπου είναι απολύτως απαραίτητη.
864783 Ο πετυχημένος νομικός ορισμός της Κοινωνικής Πρόνοιας ως της δημοσίως ρυθμισμένης βοήθειας για την αντιμετώπιση κοινωνικών αναγκών ταιριάζει απολύτως στην περιγραφείσα ανάλυση του προνοιακού δικαιώματος και στη συνταγματική κατοχύρωσή του όπως αυτή γίνεται κατά την ορθότερη αλλά δυστυχώς μη κρατούσα άποψη.
848791 "Η ΤΥΧΗ της δραχμής είναι απολύτως συνδεδεμένη με την επιτυχία της δημοσιονομικής προσαρμογής", τονίζει το προσχέδιο της έκθεσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που παρεδόθη προχθές στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, υπονοώντας έτσι ότι η πολιτική της σκληρής δραχμής θα μπορέσει να επιβιώσει και να συνεχισθεί μόνο αν συγκρατηθούν τα ελλείμματα του προϋπολογισμού στα προβλεφθέντα επίπεδα.
856559 Μέχρι στιγμής τίποτε απολύτως δε δείχνει ότι το διαζύγιο αυτό θα παρουσιάσει προβλήματα.
865449 "Η συγκυρία μάλιστα καθιστά απολύτως επιτακτική αυτή την ανάγκη", ακούστηκε να επιμένει τις τελευταίες ημέρες.
866290 Από την άλλη πλευρά η ΔΑΚΕ (ΝΔ), παρ' ότι γενικώς θεωρείται υπεύθυνη και προσεκτική στο θέμα της συλλογικής σύμβασης, δεν έχει ξεκαθαρίσει απολύτως τις διαθέσεις της.
866608 Τόσο οι Παλαιστίνιοι όσο και οι Ισραηλινοί δεν πρόβαλαν καμιά απολύτως αντίσταση στο σχέδιο (masterplan) της Ένωσης (πρώην ΕΟΚ) για τη δημιουργία μιας Μεσανατολικής Ενεργειακής (κατ' αρχήν) Κοινότητας στις χώρες της Μέσης Ανατολής που μέχρι πρότινος πολεμούσαν μεταξύ τους.
865458 Ο κ. Ι. Στράτος, πάντως, στο πρόσφατο Πανελλήνιο Βιομηχανικό Συνέδριο που οργάνωσαν ο ΣΕΒ και οι Περιφερειακοί Σύνδεσμοι, φρόντισε να συνταχθεί με τη θέση ότι απαιτείται, μεταξύ άλλων, "μια πολιτική για τη βιομηχανία που θα ευνοεί τις εκσυγχρονιστικές προσπάθειες των επιχειρήσεων και θα δημιουργεί το κλίμα για την προσέλκυση νέων πόρων στις παραγωγικές δραστηριότητες", πράγμα απολύτως αναγκαίο αν θέλουμε να αντιστραφεί η πορεία καθίζησης του βιομηχανικού προϊόντος και απόκλισης, παράλληλα, από τις άλλες ευρωπαϊκές οικονομίες.
866082 Αν και η διοίκηση της ΔΕΗ δεν είναι απολύτως ικανοποιημένη από τη συμφωνία, πιστεύει ότι η υπογραφή της θα την βοηθήσει να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο, προκειμένου να ασχοληθεί με τα άλλα προβλήματα της επιχείρησης.
849230 Ο προϋπολογισμός του 1995 θα είναι απολύτως σύμφωνος με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα μας έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το Πρόγραμμα Σύγκλισης.
868566 Και απεκάλυψε ότι σε συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη απεκόμισε την εντύπωση πως ο Πρωθυπουργός δεν είναι απολύτως σύμφωνος με τις επιλογές του κ. Μάνου.
849680 Την ίδια ώρα όμως που η διοίκηση φαίνεται να συμφωνεί - διά των εκπροσώπων της - απολύτως με τους εργαζομένους στο ύψος των αυξήσεων, ο διοικητής της Εμπορικής κ. Γλυνιαδάκης δηλώνει ότι αγνοεί την απόφαση αυτή.
828357 Οι αμερικανοί αναλυτές δεν είναι απολύτως πεπεισμένοι ότι "τα κράτη μέλη της Ένωσης θα φθάσουν τους στόχους που έταξε η Συνθήκη του Μάαστριχτ".
828632 Πάρα πολλά διοικητικά συμβούλια όχι απλώς εξακολουθούν να ανδροκρατούνται απολύτως, αλλά δε δέχονται να ακούσουν καν για εκλογή είτε τοποθέτηση γυναίκας σε θέση μάνατζερ.
871517 Οι αναμενόμενες αψιμαχίες θα γίνουν σε μια στιγμή κατά την οποία είναι αμφίβολο αν θα έχουν διευκρινισθεί... απολύτως τα αίτια των πρόσφατων πυρκαϊών.
829639 Οι μισθωτοί, παρά την άνοδο του μεριδίου του φόρου εισοδήματος που καταβάλλουν κατά τις δεκαετίες '60 και '70, δε θα μπορούσαν να είναι δυσαρεστημένοι, αφού το 1979 πλήρωναν το 25,8% των φόρων εισοδήματος, πράγμα απολύτως φυσιολογικό αν ληφθεί υπόψη ότι χάρη στην ταχεία ανάπτυξη της οικονομίας είχε αυξηθεί σημαντικά και ο αριθμός των μισθωτών από το 1960 ως το 1980.
873844 Υποστηρίζει ότι "τα αποτελέσματα των εξετάσεων προβλέπουν την πιθανότητα ενός ασθενούς να αντιμετωπίσει σοβαρότερο πρόβλημα υγείας στο μέλλον παρ' ότι ενδεχομένως τα συμπτώματα της νόσου από την οποία πάσχει φαίνονται να ελέγχονται απολύτως, προς το παρόν" ..
829397 Το έντυπο οδηγιών του υπουργείου Οικονομικών δεν αναφέρει απολύτως τίποτα για τον τρόπο προσδιορισμού του τεκμαρτού εισοδήματος των παραπάνω οικοδομών.
829982 Η εισηγητική έκθεση που θα καταθέσει στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών κ. Αλέκος Παπαδόπουλος την τελευταία ημέρα του προσεχούς Νοεμβρίου θα είναι απολύτως ευθυγραμμισμένη με τα όσα έχουν προβλεφθεί στο ελληνικό πρόγραμμα σύγκλισης με τους στόχους για την Ευρωπαϊκή Ένωση
829986 Σε κάθε περίπτωση η εισηγητική έκθεση που θα καταθέσει στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών κ. Αλέκος Παπαδόπουλος την τελευταία ημέρα του προσεχούς Νοεμβρίου θα είναι απολύτως ευθυγραμμισμένη με τα όσα έχουν προβλεφθεί στο ελληνικό πρόγραμμα σύγκλισης με τους στόχους για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
832844 Η αντιπαράθεση της ΑΔΕΔΥ με την κυβέρνηση σχετίζεται απολύτως με τα μεγέθη του προϋπολογισμού καθώς εκεί θα προσδιορίζεται το ύψος των αυξήσεων στους δημοσίους υπαλλήλους το οποίο θα είναι 3% συν 3% για το 1995.
830464 Ακόμη, καθυστερεί η πρόσληψη του πρότζεκτ μάνατζερ του οργανισμού, που θα κοστίσει 4,5 δισ. δρχ., οι εμπορευματικές εγκαταστάσεις στο Θριάσιο Πεδίο, προϋπολογισμού 72 δισ. δρχ., ενώ σκοντάφτουν επί ένα χρόνο η προμήθεια των τηλεφωνικών κέντρων του ΟΣΕ και επί δύο χρόνια η προμήθεια υλικών που είναι απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία του σιδηροδρόμου.
833566 Τα απολύτως αναγκαία για τον χρήστη ώστε να μπορέσει να συνδεθεί είναι ένας προσωπικός υπολογιστής (PC), μια συσκευή ή κάρτα μόντεμ (που χρησιμοποιεί τις απλές τηλεφωνικές γραμμές για τη μεταφορά ψηφιακών δεδομένων), ορισμένα εργαλεία και προγράμματα λογισμικού (software), μια απλή τηλεφωνική γραμμή και η συνδρομή σε κάποιον παροχέα υπηρεσιών Internet (provider).
875423 Η νέα ειρηνευτική πολυεθνική δύναμη δεν έχει απολύτως καμία διάθεση να βρεθεί αντιμέτωπη μαζί τους.
866891 Όλα αυτά είναι απολύτως βέβαιο πως θα αποδειχθούν ατελέσφορα, αφού οι μεν νόμοι δε θα εφαρμοσθούν, όπως και οι προηγούμενοι, ενώ για τους τυχερούς που θα διορισθούν θα βρεθεί τρόπος να μην κάνουν το καθήκον τους, όπως ακριβώς και οι ως σήμερα δασοφύλακες.
867858 Τέταρτον, οι δαπάνες αγορών με πιστωτική κάρτα δεν είναι πρακτικώς δυνατόν να λειτουργήσουν ως τεκμήριο, διότι αν τελικώς η δαπάνη αυτή καθιερωθεί ως τεκμήριο, οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών θα περιορίσουν τις αγορές με κάρτα και θα αγοράζουν τοις μετρητοίς με συνέπεια, ενώ το στοιχείο αυτό δε θα προσφέρει τίποτα απολύτως στη σύλληψη της παραοικονομίας, θα λειτουργήσει ως μπούμερανγκ σε βάρος της καταναλωτικής πίστης και της αγοράς, και ακόμη σε βάρος των εσόδων του Δημοσίου, αφού θα περιορισθούν οι δυνατότητες ελέγχου των επιχειρήσεων, οι οποίες αποκρύπτουν έσοδα.
877199 Ως ισλαμιστές είναι απολύτως αντίθετοι με κάθε είδους αραβικό εθνικισμό, πράγμα που άλλωστε θα απέκλειε το Ιράν από τον ηγετικό του ρόλο στην Κοινότητα των Πιστών.
877223 Ακόμη υπάρχει το σημαντικό Ισλαμικό Κέντρο του τέως Μουφτή των Αδάνων Jamaledin Hocaoglou, του επονομαζομένου "Kaplan", ο οποίος διευθύνει παράλληλα και την Association Islamique στη Γαλλία, που με τη σειρά της στρατολογεί στελέχη από τις τάξεις των τούρκων μεταναστών και είναι απολύτως ευθυγραμμισμένη με τους "ιέρακες" της Τεχεράνης.
868131 Σε επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει σε χώρες όπου λειτουργεί το σύστημα κινητής τηλεφωνίας GSM, υποστηρίζουν οι αρμόδιοι φορείς, έχει αποδειχθεί ότι η εκπομπή ραδιοκυμάτων από τους σταθμούς κινητής τηλεφωνίας δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τη ραδιενέργεια.
881112 Πρέπει ωστόσο σε κάθε περίπτωση να έχουμε κατά νουν ότι οι επιχειρηματίες απευθύνονται συχνά και στα κέντρα Euro-Info και άρα το ποσοστό τους στη στατιστική της Υπηρεσίας Τεκμηρίωσης δεν είναι απολύτως αντιπροσωπευτικό.
870005 Αν και κριτική του απεδείχθη απολύτως σωστή, ο ίδιος δεν κατόρθωσε να πείσει τους πολιτικούς να πραγματοποιήσουν τις απαιτούμενες αλλαγές προκειμένου να επιβιώσει το σύστημα, τις βασικές αρχές του οποίου υπεστήριζε ενθέρμως.
869981 Η Calcestruzzi δηλώνει, με κάθε επισημότητα και απολύτως κατηγορηματικά, ότι η αγορά του Ηρακλή από τον ΟΑΕ δεν έχει καμία σχέση με τις "μίζες" που αναγκάστηκε - όπως ισχυρίζεται... - να δώσει σε ιταλικά κόμματα ώστε μια θυγατρική της, στην Ιταλία, να "κερδίσει" έργα της ιταλικής ΔΕΗ.
870388 Δρομολόγια, που προηγουμένως δεν υπήρχε η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν άμεσα, σήμερα είναι απολύτως συμβατά, έστω και αν αυτά συνδυάζουν τις πιο διαφορετικές κατευθύνσεις ".
884986 Ο κ. Παπούλιας είναι απολύτως έμπιστος του κ. Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα του έδωσε εντολή να μεταβεί τώρα στη Νέα Υόρκη, ως ειδικός απεσταλμένος του Πρωθυπουργού, για να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τους περί Σκοπίων χειρισμούς στο Συμβούλιο Ασφαλείας.
885457 "Ειλικρινά οι δραστηριότητες αυτές δεν έχουν αποφέρει απολύτως τίποτα.
885690 Αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν ένα - διόλου ευκαταφρόνητο - τμήμα των κυρίαρχων τάξεων, ενώ το είδος τους κυριαρχεί απολύτως στην κοινωνική ζωή της νύχτας, τροφοδοτεί σταθερά τις κοσμικές στήλες εφημερίδων και περιοδικών και δημιουργεί πρότυπα επιτυχίας προς μίμηση.
874477 Είναι δηλαδή μια απολύτως ακίνδυνη και απλή διαδικασία; * Απολύτως ακίνδυνη και αρκετά απλή.
880922 Απολύτως.
884368 Λειτουργούν απολύτως.
889075 Πολλώ μάλλον που απολύτως συμπτωματικά, εντελώς τυχαία, περνούσα έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στην Ακαδημίας χθες Παρασκευή το μεσημέρι και τους είδα συγκεντρωμένους, καμιά 500αριά όλους κι όλους, στο πεζοδρόμιο εκεί μπροστά.
882063 Αυτό δε σημαίνει ότι είστε απολύτως εξασφαλισμένοι.
889913 Τώρα εμείς ονοματίζουμε "Εγνατία" την εντός των ελληνικών συνόρων οδό από Ηγουμενίτσα μέχρι Θεσσαλονίκη, μέσω Ιωαννίνων, Γρεβενών, Κοζάνης, Βέροιας, που καμιά, μα καμιά απολύτως σχέση δεν έχει με τη διαδρομή της γνήσιας ιστορικής αρχικής Εγνατίας.
884533 Σε τούτο κυρίως συνέβαλε πρώτα η προσοχή όλων των κομμάτων να μην έλθουν σε κάποια κρίση με την Εκκλησία και μάλιστα σε θέματα διεθνούς φύσεως, αλλά και οι επιμέρους απόψεις των συνέδρων βουλευτών, που όλοι τους είχαν μπει απολύτως στο πνεύμα της αποστολής της Επιτροπής, την κοινή παρουσία της ευρωπαϊκής ορθοδοξίας στα μεγάλα προβλήματα της ηπείρου μας.
889279 Απολύτως ορθό κι αυτό.
891425 Στελέχη προσκείμενα στους "4" απέδιδαν τη νευρικότητα του προεδρικού περιβάλλοντος, του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου και του κ. Γεράσιμου Αρσένη στο γεγονός ότι "για πρώτη φορά κατέστη απολύτως φανερό ότι υπάρχουν ηγετικά στελέχη τα οποία δεν είναι πρόθυμα να υποταγούν σε χειραγωγημένες εξελίξεις, ακόμα και αν αυτές απηχούν τις επιθυμίες του ίδιου του κ. Παπανδρέου".
892072 Ο κ. Καρακίτσος αντλούσε όλη την "εξουσία" του από ένα νομοθετικό πλαίσιο που ελεγχόταν απολύτως από το υπουργείο Εργασίας.
892225 Εκτός από αυτό συμφωνώ απολύτως με τον κ. Ζέπο έτσι όπως τα έθεσε και χαίρομαι για την τοποθέτηση αυτή, με διευκολύνει πολύ.
886629 Γενικότερα πάντως ο άγριος διωγμός που εξαπολύθηκε εναντίον της Αριστεράς μετά τη Συμφωνία, ιδιαίτερα στις επαρχίες, στηρίχθηκε νομικά απολύτως μόνο στα κενά της συμφωνίας της Βάρκιζας, αλλά και σε νομικά τεχνάσματα - κατηγορίες για "αντιποίησιν αρχής" με πράξεις της ΠΕΕΑ, για παράβαση κάποιου άρθρου του Ποινικού Νόμου περί "προκλήσεως αμοιβαίας διχόνοιας" κλπ.
885789 Οι επικοινωνιολόγοι της ΝΔ έχουν παρατηρήσει - προφορικώς - ότι μέχρι τώρα η "επικοινωνιακή παρουσία" των υπουργών και βουλευτών χαρακτηρίζεται μάλλον από "φανατισμό" παρά από "νηφαλιότητα" και "ψυχραιμία" που είναι απολύτως αναγκαία για τη διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού κυβερνητικού "προφίλ".
893343 "Δεν μας εξέπληξε απολύτως καμία από τις αντιδράσεις του.
887864 "Ενώ αγωνιζόμουν για τα συμφέροντα της χώρας... μια μερίδα των μέσων ενημέρωσης δε σεβάστηκε την προσπάθεια και έφτιαξε σενάρια που είναι απολύτως ψευδή και ασύστολα", δήλωσε εν συνεχεία όταν έφτασε στην Πάτμο.
871851 Ωστόσο παραμένει μετέωρο το ερώτημα ποιους στόχους εξυπηρετεί η δημοσιοποίηση οφειλετών του Δημοσίου, με τον τρόπο που επιχειρείται, αφού αυτή η πράξη δεν έχει κανένα απολύτως πρακτικό αποτέλεσμα.
874075 Το AIDS δεν πρόκειται να λύσει κανένα απολύτως πρόβλημα...
894795 Ο κ. Παπούλιας είναι απολύτως έμπιστος του κ. Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα του έδωσε εντολή να μεταβεί τώρα στη Νέα Υόρκη, ως ειδικός απεσταλμένος του Πρωθυπουργού, για να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τους περί Σκοπίων χειρισμούς στο Συμβούλιο Ασφαλείας.
895519 Δεύτερον ότι ένα μέρος της ευθύνης γι' αυτήν την κατάσταση έχει η συναλλαγματική πολιτική, που επιμένει να εμφανίζει τη δραχμή ως σκληρή όταν δεν υπάρχει καμία απολύτως προϋπόθεση γι' αυτό.
891532 Ερωτηθείς, επεκρότησε απολύτως την ιδέα του κ. Κατσιφάρα.
892149 Εγώ νομίζω ότι ο διπλωματικός υπάλληλος περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο κρατικό λειτουργό, επειδή έχει άμεση σχέση και επαφή και κατά συνέπεια έχει δυνατότητες εκτιμήσεως μιας καταστάσεως τις οποίες δεν μπορεί να έχει η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, ο Τύπος εν Ελλάδι, έχει ιερή υποχρέωση να είναι απολύτως ειλικρινής απέναντι στην εκάστοτε κυβέρνηση και απέναντι στην Κοινή Γνώμη όταν ερωτάται η γνώμη του και μπορεί να την εκθέσει νομίμως.
900067 Αυτή τη στιγμή, η επανάσταση που άρχισε πριν 23 χρόνια δείχνει να έχει απολύτως κυριαρχήσει.
892725 Η απαγόρευση πρέπει να είναι απολύτως αναγκαία.
892613 Για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, ακόμα και των πλέον ενήμερων για τα κάθε μορφής παρασκήνια της εξουσίας, το όνομα αυτό, ως εκείνη τη στιγμή ήταν απολύτως άγνωστο.
900891 Ένας υιός ενός βοηθού γενικού διευθυντή της ΔΕΗ εξασφάλισε μετεγγραφή για σοβαρούς λόγους υγείας από πανεπιστήμιο του εξωτερικού, όπου σπούδαζε, αλλά κατέκτησε και θέση στον οργανισμό, τον οποίο εποπτεύει ο πατήρ του, αφού προηγουμένως οι γιατροί τον βρήκαν απολύτως υγιή.
874477 Είναι δηλαδή μια απολύτως ακίνδυνη και απλή διαδικασία; * Απολύτως ακίνδυνη και αρκετά απλή.
904655 Τα πράγματα όμως δεν έχουν απολύτως έτσι.
874494 Έχουν εξαχθεί διεθνή συμπεράσματα για τη μέθοδο; - Το συμπέρασμα των οδοντιάτρων που χρησιμοποιούν τη μέθοδο αυτή στις ΗΠΑ, στη Δυτική Ευρώπη και, τώρα, στην Ελλάδα συμπίπτουν, αφού αναγνωρίζουν στο "Illuminator" τη μέγιστη δυνατή λεύκανση με τρόπο απολύτως ανώδυνο και με μηδέν ζημιά για δόντια αλλά και ούλα.
904998 Το υπουργείο Εργασίας συμφώνησε απολύτως με τους ελεγκτές της Επιτροπής και διέταξε περαιτέρω ελέγχους.
874555 Η λήψη συμπληρωμάτων μαγνησίου είναι απολύτως απαραίτητη για όσους έχουν ανεπάρκεια, ιδίως για παιδιά και εγκύους, προκειμένου να αποφευχθούν οι συνέπειές της, δηλαδή το άγχος, η αϋπνία και η νευρική κόπωση.
900287 Η δήλωση αυτή προς "Το Βήμα" είναι απολύτως χαρακτηριστική των σχέσεων που αποκαθίστανται μεταξύ των κ.κ. Έβερτ και Σαμαρά σε αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα για τις εξελίξεις στην κυβερνώσα παράταξη.
900103 Ορισμένες φορές τούτο είναι απολύτως δικαιολογημένο, ιδιαιτέρως όταν, στο παρελθόν, "εκσυγχρονιστικές" παρεμβάσεις της πολιτείας προκάλεσαν σε μονές τσιμεντένια τερατουργήματα.
902241 Ενώ ο αγώνας αυτός συνεχίζεται, ορισμένοι άρχισαν να τον αμφισβητούν και δίνουν τώρα λαβή στους πολιτικούς αντιπάλους μας να χρησιμοποιούν τα αστήριχτα επιχειρήματά τους για να καταστρώνουν επιθέσεις στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό μας ". - Δηλαδή, κύριε υπουργέ, απ' ό,τι μου λέτε τώρα, συμφωνείτε απολύτως με αυτό που είπε προ καιρού η κυρία Μαρίκα Μητσοτάκη, ότι, αν δεν ήταν ο Μητσοτάκης, όλοι αυτοί δεν θα είχαν ούτε καρέκλα στη Βουλή;
893810 Συνεπώς, το ερώτημα "Μα, είναι τόσο μπουνταλάς;" φαίνεται, απολύτως, δικαιολογημένο.
893624 Κατά τη δεκαετία του '80, η Ελλάδα προέβαλλε την εικόνα αλλά και τις θέσεις μιας χώρας απολύτως συνεπούς προς τις επιταγές του διεθνούς νόμου και με ιερό σεβασμό προς τη διατήρηση του status quo.
907284 Εκείνο όμως που άφησαν οι στρατηγοί να διαρρεύσει ήταν ότι στη στρατηγική του ηλεκτρονικού πολέμου οι ελληνικές δυνάμεις ήσαν ασυγκρίτως καλύτερες, ότι τα τουρκικά καράβια δεν άντεξαν τα 9 μποφόρ του Αιγαίου και βρήκαν σιγουριά στα λιμάνια τους και γενικά στο Αιγαίο τις τελευταίες ημέρες δεν έγινε απολύτως τίποτε το σημαντικό:
893825 Είναι μια "παρέμβαση" που ξεκινά από μια απολύτως σωστή και δικαιολογημένη διαμαρτυρία, ότι "όποιος διαφωνεί με την κρατούσα άποψη" καταγγέλλεται ως μειοδότης.
906095 Αν όμως οι σχέσεις του κ. Μητσοτάκη και του κ. Έβερτ είναι απολύτως αναγνωρίσιμες, ο "τρίτος πόλος" ο κ. Αντώνης Σαμαράς, δεν υπάγεται στην ίδια τυπολογία.
906436 Το γεγονός φαντάζει απολύτως λογικό, έστω και αν παρουσιάζεται ελαφρώς δυσεξήγητο.
908246 "Αυτό ασφαλώς δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την επιδότηση του κόστους παραγωγής της ηλεκτρικής ενέργειας από τον Κρατικό Προϋπολογισμό προς τις ιδιωτικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας το οποίο και πάλι θα επιβάρυνε τον πολίτη όχι ως καταναλωτή αλλά ως φορολογούμενο".
906069 Εάν η συνταγματική αναθεώρηση του 1985-86 δεν είχε στερήσει από τον Ανώτατο Άρχοντα κάθε πραγματική δυνατότητα πολιτικής παρεμβάσεως, είναι απολύτως βέβαιο ότι ο οποιοσδήποτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας - και κατά μείζονα λόγο ο κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής - θα έπρεπε να παρέμβει δραστικώς, καθώς η πρωτοφανής αυτή συνθήκη, καθιστά πρακτικώς ακυβέρνητη την χώρα.
910598 Γκίβαλου, γνωστού κομματικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, σε απολύτως "πασοκοκρατούμενο" τμήμα, το αποδεικνύει.
912400 Το HDCD θα μπορεί να χωρέσει μιαν ολόκληρη ταινία με απολύτως ικανοποιητική ποιότητα προβολής, πράγμα εξαιρετικά ευοίωνο για τις πωλήσεις ταινιών: η εκτύπωση ενός τέτοιου δίσκου δεν κοστίζει ούτε ένα δολάριο!
906544 Ωστόσο η μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών του Εκτελεστικού Γρφείου έδειξε να πιστεύει ότι η επίθεση του κ. Θ. Πάγκαλου ήταν απολύτως ενσυνείδητη, καθόλου αυθόρμητη και τυχαία, και ότι απλώς ο πρώην υπουργός στάθμισε λάθος τους στόχους, τόσο στο θέμα (αεροδρόμιο των Σπάτων) όσο - και κυρίως - στο πρόσωπο του κ. Κώστα Λαλιώτη.
912487 Τα πειράματά τους όμως τους έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι είναι απολύτως εφικτή η ανάπτυξη συστημάτων με 20 ή και 30 ορόφους, γεγονός που ανοίγει καινούργιους ορίζοντας στην οπτική αποθήκευση των δεδομένων.
909612 Μας είπαν κατ' αρχήν, κύριε Ντελόρ μου, δηλαδή μας το είπε ο κ. Μητσοτάκης και γι' αυτό χρειάζομαι μια μικρή επιβεβαίωση (αντιλαμβάνεστε τον υπαινιγμό), ότι προτίθεστε (ως άνθρωπος και ως πακέτο, δεν διευκρινίζεται απολύτως...) να μας στείλετε τα προσεχή χρόνια 7 τρισεκατομμύρια δραχμές για τις τρέχουσες ανάγκες μας.
912750 "Τα αεροσκάφη δεν προσγειώνονται συνήθως ανέπαφα, οι άνθρωποι όμως δεν παθαίνουν απολύτως τίποτε", βεβαιώνει ο κ. Νταν Τζόνσον, διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας.
912862 Το γκαράζ του Ινστιτούτου Φράουνχοφερ, αντιθέτως, έχει λύσει το πρόβλημα της ταχύτητας, ενώ ταυτόχρονα έχει μειώσει το κόστος του τόσο ώστε να είναι απολύτως ανταγωνιστικό σε σχέση με τα συμβατικά γκαράζ.
913232 Όσο για τις πληροφορίες περί εντολής του πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη να αλλάξει τον νόμο, δεν είναι απολύτως ακριβείς.
912654 Το τεράστιο πρόβλημα χώρου που αντιμετωπίζουν στην ξηρά τούς δικαιολογεί απολύτως.
913309 Δεν υπήρχε κανένας απολύτως σταθμός ΒΑΝ στην ευρύτερη περιοχή Γρεβενών - Κοζάνης (οι 14 από τους 18 σταθμούς ΒΑΝ παραμένουν ακόμη κλειστοί με ευθύνη του ΟΤΕ και όχι του ΥΠΕΧΩΔΕ).
912747 "Δεν έχουμε υπόψη μας κανένα ιδιαίτερο εμπόδιο στην εμφύτευση ηλεκτρονικών συσκευών στο εσωτερικό του σώματος και τα χαρακτηριστικά της ασύρματης μετάδοσης ραδιοκυμάτων μέσω του σώματος μας είναι απολύτως γνωστά", εξηγεί ο κ. Κάμπου.
908019 Η παράταση της κρίσιμης μάχης ζωής του Πρωθυπουργού στο Ωνάσειο είναι φανερό ότι οδηγεί το σύνολο του δημοσίου βίου σε οριακές αντοχές και ανοχές: ούτε εχέγγυα για την οικονομία παρέχει αυτή η κατάσταση, ούτε κύρος για την προαγωγή των εθνικών συμφερόντων διαθέτει μια κυβέρνηση που, αν και λειτουργεί απολύτως σύμφωνα με τις θεσμικές προβλέψεις του Συντάγματος, στερείται της εσωτερικής νομιμοποίησης και της κινητήριας ορμής για την ολοσχερή υπηρέτηση της λαϊκής εντολής του Οκτωβρίου του 1993.
915320 Η διαφορά αυτή, εξηγεί η κυρία Τζένη Κουρέα-Κρεμαστινού, που μετέχει και στην Επιτροπή Επιδημιολογίας του ΚΕΕΛ (Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων), αποδίδεται - χωρίς να είναι απολύτως αποδεδειγμένο - στο γεγονός ότι πιθανόν το ιικό φορτίο να είναι μεγαλύτερο αλλά και λόγω των κοινωνικοοικονομικών συνθηκών που επικρατούν στις αφρικανικές χώρες, οι οποίες είναι επιβαρυντικές για τη μετάδοση του ιού από τη μητέρα στο παιδί.
907833 Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, ο κ. Καλούδης κυκλοφόρησε την επιστολή του στη Βουλή και το μόνο που πέτυχε ήταν να συγκεντρώσει περίπου δέκα υπογραφές, όμως για... μια ώρα.
908076 "Με αυτή τη διαδικασία που ακολουθήθηκε μέχρι τώρα δεν θα καταφέρετε να υπάρξει, τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον, νέο όνομα απολύτως θετικό για την Ελλάδα...
897819 Αιτία, ο (απολύτως άγνωστος) κ. Π. Τσιλιγκαρίδης, γεν. γραμματέας Νέας Γενιάς.
898934 Βρανόπουλος και Σήφης Γλυνιαδάκης κράτησαν τις δύο μεγαλύτερες τράπεζες, την Εθνική και την Εμπορική (που ελέγχουν κατά 90% περίπου τη ρευστότητα της αγοράς), όχι απλώς μακριά αλλά και συμπαραστάθηκαν απολύτως στον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Έυθ. Χριστοδούλου στους λεπτούς χειρισμούς του για έλεγχο της αγοράς. - Δεύτερον, η αξιοπιστία της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και προσωπικά του κ. Α. Παπανδρέου είναι υψηλή, αφού ήρκεσε μια δήλωση, και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, για να μεταστραφεί η στάση επενδυτών και αποταμιευτών. - Τρίτον, η αγορά δεν δείχνει ότι θα αιφνιδιαστεί από μια πολιτική αλλαγή στο πηδάλιο της εξουσίας.
904761 Εκείνη τη στιγμή πάλι διέκοψε ο κ. Χατζηγάκης, ο οποίος είπε πως δεν είναι απολύτως βέβαιος ότι οι εφετινές πυρκαϊές ήταν αποκλειστικά έργο οικοπεδοφάγων.
905075 Δεν περίμενα, βέβαια, αυτή τη στάση και απάντησα ότι δεν διεκδικούσα απολύτως τίποτε, γιατί, όπως του είπα, επανειλημμένα είχα προεκλογικά δηλώσει ότι επιθυμούσα να βοηθήσω τη νέα κυβέρνηση με όλες μου τις δυνάμεις, αφήνοντας στον ίδιο να εκτιμήσει και αποφασίσει πώς θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος.
906091 Κατά τούτο ο κ. Έβερτ υπήρξε απολύτως διαυγής και τίμιος σε όσα δημοσίως ισχυρίσθηκε.
875286 Επιμένει ότι η μαύρη τσάντα του Ντούτσε περιείχε μερικά επιλεγμένα έγγραφα της αλληλογραφίας με τον Τσόρτσιλ, αλλά ομολογεί ότι δεν περιελάμβανε κάτι "απολύτως οριστικής σημασίας".
877197 Στην όλη κυπριακή υπόθεση, όμως, ο ρόλος του ψευδοκράτους του Ντενκτάς δεν είναι απολύτως ευανάγνωστος.
920315 Η μεθοδολογία απουσιάζει κατά κανόνα, αλλά απουσιάζει και το τελικό συμπέρασμα, ή όπου υπάρχει δεν είναι απολύτως κατανοητό!.
920350 Θα διαμορφωθεί μια στρατηγική μελετών που εκπονείται ήδη και θα προβλέπει την προκήρυξη των μελετών, ενώ παράλληλα θα τις περιορίσει στις απολύτως αναγκαίες ".
913273 Αν και ουδείς αμφιβάλλει ότι τα περιθώρια μεθοδεύσεων στην οδό Βασ. Σοφίας είναι πάντα ευρύτατα, είναι λίγο δύσκολο να ευρεθεί μια τροπολογία που να ικανοποιεί απολύτως το "παραταξιακό μένος".
925959 Οι ερευνητές απαντούν ότι το σύστημα διασφαλίζει απολύτως τη μετάδοση του σήματος.
875956 Η αίτηση για ευθανασία θα πρέπει να γίνεται "απολύτως τη οικεία βουλήσει του ασθενούς" και όχι υπό πίεση από άλλους. - Η εξέταση των εναλλακτικών.
658684 Υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα μέσα στη στρατηγική και την πορεία μας το οποίο θέτει ο πρόεδρος και με βρίσκει απολύτως σύμφωνο ". - Με τους" βαρόνους "γενικά πώς τα πάτε;
526454 Κατά συνέπεια, επισημαίνεται, η διαφορά επιτοκίων δεν είναι απολύτως συγκρίσιμη μεταξύ των χωρών.
528020 Ο Α. Παπανδρέου διευκρίνισε κατηγορηματικά ότι δεν ενδιαφέρονται να καρπωθούν χρηματικά ποσά από τη βίλα του Ψυχικού, αλλά επιθυμούν τη μετατροπή της σε μουσείο. - Στην τρίτη πλευρά, η Δήμητρα Λιάνη δεν έχει καμιά απολύτως επαφή με τα παιδιά του Ανδρέα.
931482 "Η χώρα έγινε μικροσκοπική και εμείς γίναμε ηλίθιοι", μου είπε τις προάλλες ο Γίρι Μέντελ, που ταυτίζεται απολύτως με τον ήρωα στην ταινία.
528346 Άφησε να εννοηθεί ότι η παρέμβαση του Σαντέρ δεν ήταν καλοδεχούμενη και συνέχισε λέγοντας ότι είναι απολύτως αντίθετος στην ιδέα ενός ευρωπαϊκού υπερκράτους και ότι αν αυτό το τέρας πάει να φτιαχτεί αυτός θα το σκοτώσει.
914522 Παρά το γεγονός ότι στο μέλλον θα εκλείψει, αυτή η διαφοροποίηση θεωρείται απολύτως δικαιολογημένη λόγω των περισσότερων υποχρεώσεων των γυναικών.
926654 Αμέσως μετά μάλιστα και εγώ τους έδωσα ένα μήνα παράταση, αλλά δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
937141 Την υλικήν δύναμιν θα την αποκτήση ολίγον κατ' ολίγον, από δε την ηθικήν δεν έχασεν απολύτως τίποτε ".
914468 Έρευνες που έχουν γίνει σε περισσότερες από 10 χώρες και σε μεγάλο αριθμό "προϊόντων αιχμής" επιβεβαιώνουν απολύτως τα συμπεράσματα.
916882 Συμφωνώ απολύτως.
916661 Συμφωνώ απολύτως.
938778 Και ένα αρνητικό σημείο, που δείχνει ότι μερικές φορές οι κατασκευαστές αναγκάζονται να κάνουν πράγματα που δεν τα πιστεύουν επειδή έτσι επιβάλλει το μάρκετινγκ και η άγνοια των καταναλωτών: το Τουίνγκο έχει πλευρικές ενισχύσεις στις πόρτες παρ' όλο που η ίδια η Ρενό, που επενόησε αυτή τη λύση πριν από μερικές δεκαετίες, την είχε εγκαταλείψει γιατί αποδείχθηκε μετά από έρευνες του εργαστηρίου μελέτης ατυχημάτων που έχει μαζί με την Πεζό ότι δεν προσφέρουν απολύτως τίποτε.
937478 Το κακό όμως είναι ότι δεν το βγάζουν πλέον από το κεφάλι τους... ", δηλώνει η Λέλα Κουριέλ, σχεδιάστρια μόδας στο Μιλάνο, που επισημαίνει και την πρακτική πλευρά του ζητήματος: όταν η κόμμωση δεν είναι απολύτως εντάξει, ένα καπέλο μπορεί να σώσει την κατάσταση - και ταιριάζει σε κάθε περίσταση.
937470 Στραβά το καπελάκι τους φορούν πλέον κατά τις κοσμικές ή μη εμφανίσεις τους οι πάντες και οι πάσες - άνδρες και γυναίκες - ακολουθώντας και συμβαδίζοντας με τη νέα μόδα που επιβάλλει καλυμμένη - και δη εντυπωσιακά - την κεφαλή, όπως τουλάχιστον μας πείθουν οι εμφανίσεις διασήμων μοντέλων όπως η Ναόμι Κάμπελ, η οποία εθεάθη φέρουσα μαύρο βέλο στολισμένο με φτερό στρουθοκαμήλου, η Σίντι Κρόφορντ, που προτίμησε καμπανοειδές καπελίνο, και η Κάρλα Μπρούνι, η οποία ουδέποτε εμφανίζεται πλέον ασκεπής, ως σεβόμενη απολύτως τον εαυτό της.
938004 Συμφωνώ απολύτως.
940848 Θα συμφωνούσα απολύτως μαζί σας αν υπήρχε αντίθετο ρεύμα.
942758 ... έστι δε μεγαλείο η τολμηρή απόφαση της Big "H" να κατασκευάσει μια απολύτως "αυτοκινητική" μοτοσικλέτα και να την απευθύνει σε ένα απολύτως περιορισμένο κοινό.
942758 ... έστι δε μεγαλείο η τολμηρή απόφαση της Big "H" να κατασκευάσει μια απολύτως "αυτοκινητική" μοτοσικλέτα και να την απευθύνει σε ένα απολύτως περιορισμένο κοινό.
940366 Με ιδιαίτερα μεγάλες διαδρομές, σε συνδυασμό με τις 15άρες ζάντες, αποσβένουν τις όποιες ανωμαλίες αφήνοντας απολύτως ανεπηρέαστους οδηγούς και επιβάτες απ' όλες τις παγίδες που μπορεί να κρύβει ένας κακός δρόμος.
940364 Το 4άρι ZF (που έχει τη δυνατότητα να δουλέψει και σαν μηχανικό) μειώνει έτσι στις απολύτως απαραίτητες τις κινήσεις του οδηγού, ο οποίος σ' αυτό το αυτοκίνητο πρέπει να αισθάνεται όσο το δυνατόν πιο άνετα και να "κουράζεται" όσο το δυνατόν λιγότερο.
942828 Εμένα μου άρεσε το σχήμα του οι γραμμές του, η διχρωμία και οι αναλογίες του, συμφωνώ απολύτως με τους αυτοκινητάδες της Honda που το σχεδίασαν.
942843 Κατηγορηματικά δηλώνω ότι είναι μια απολύτως κατασταλαγμένη μοτοσικλέτα.
942910 Σχεδιασμένος από την αρχή, μόνο οπτική συνάφεια έχει με τους προγενέστερους κινητήρες της Suzuki, αφού δεν παρουσιάζει κανέναν απολύτως δισταγμό ή τρύπα ισχύος, όπως ας πούμε συμβαίνει με τα GSXR 750 και 1100.
942940 Η πρότασή της κινείται στον αντίποδα της Honda και του μινιμαλιστικού απολύτως σπορ CBR, δίνοντας στο αγοραστικό κοινό μια μεγάλη μοτοσικλέτα με προορισμό την άνετη καθημερινή μετακίνηση και τον γρήγορο τουρισμό αλλά και μια μοτοσικλέτα με τρομερές επιδόσεις και δυνατότητες.
942992 Το ανέβασμα των στροφών πάνω από τις 8000 δεν προσφέρει απολύτως τίποτε.
943033 Το φαινόμενο επαναλαμβάνεται και σε απότομο ανοιγοκλείσιμο του γκαζιού μέσα στην στροφή - όταν η SS έχει σημαντική κλίση-, κατάσταση που όμως είναι απολύτως ελεγχόμενη.
943036 Σκληρός σε αίσθηση αλλά και απολύτως γραμμικός σε απόδοση ο μονός δίσκος εμπρός, είναι αρκετός στα πλαίσια των ταχυτήτων που κινείται η SS.
917560 Τα τοπικά φάρμακα είναι απολύτως ασφαλή και οι ασθενείς τα αποδέχονται πολύ πιο εύκολα από ό,τι τη θεραπεία από το στόμα.
944483 Η αύξηση της αστυνόμευσης δεν φέρνει κανένα απολύτως αποτέλεσμα στο θέμα της οδικής ασφάλειας, μόνο λεφτά στο κράτος.
945840 Θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι εφάμιλλος, είναι απολύτως καλύτερος.
918078 Από την πλευρά τους, οι καπνοβιομηχανίες κατηγορούν την ΑΜΑ για αποπληροφόρηση και υπογραμμίζουν ότι 40 εκατομμύρια Αμερικανοί σταμάτησαν να καπνίζουν τα πέντε τελευταία χρόνια χωρίς καμιάν απολύτως βοήθεια, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι ισχυρισμοί για εθισμό και εξάρτηση είναι κακόβουλοι και βέβαια λαθεμένοι.
918085 Οι πέντε εταιρίες προσέφυγαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βόρειας Καρολίνας και κατέθεσαν αγωγή κατά των μέτρων του FDA, υποστηρίζοντας ότι η υπηρεσία αυτή δεν έχει καμιά απολύτως αρμοδιότητα να νομοθετεί σε θέματα που αφορούν τα τσιγάρα.
918328 Φαρμακευτική αγωγή ενδείκνυται απολύτως στους υπερτασικούς του πρώτου σταδίου εφόσον καπνίζουν ή έχουν διαβήτη ή σωματικό υπέρβαρος.
918330 Στόχος πάντα είναι η τήρηση της πίεσης στο απολύτως φυσιολογικό πλαίσιο χωρίς φυσικά φαρμακευτικές παρενέργειες.
918419 Η πτωτική αυτή καμπύλη που έχει αρχίσει το 1969 πάει απολύτως παράλληλα με τη δραματική ελάττωση των εμφραγμάτων του μυοκαρδίου και των καρδιακών θανάτων.
920294 ΤΟ ΕΡΓΟ ανάπλασης του Πάρκου Ελευθερίας και της κατασκευής γκαράζ στο βορειανατολικό τμήμα του νομιμοποιείται απολύτως με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, αριθμός 312/_17.5.1994, η οποία εξεδόθη ύστερα από την εκδίκαση προσφυγών, που υπέβαλαν φορείς.
924112 Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιούνται κυρίως κοινωνικά κριτήρια απολύτως καθορισμένα εκ των προτέρων. 12.
928673 Ώ σπου, πριν από ενάμιση μήνα, οι ιδιοκτήτες της "εταιρείας - φάντασμα" λύνουν τη σιωπή τους και αποστέλλουν επιστολή στη γραμματεία, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζουν ότι όχι μόνο είναι απολύτως σύννομοι, αλλά και έχουν ελεγχθεί από κλιμάκιο υπαλλήλων του υπουργείου Εργασίας!
931054 Το αίσθημα της δυσπιστίας είναι απολύτως αμοιβαίο και ενισχύεται από το γεγονός ότι τόσο πολλοί υπηρέτες του κράτους, από πολιτικοί ως δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν συλληφθεί να πλουτίζουν - είτε οι ίδιοι είτε τα κόμματά τους - από τα δημόσια ταμεία.
931124 Το αίσθημα της δυσπιστίας είναι απολύτως αμοιβαίο και ενισχύεται από το γεγονός ότι τόσο πολλοί υπηρέτες του κράτους, από πολιτικοί ως δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν συλληφθεί να πλουτίζουν - είτε οι ίδιοι είτε τα κόμματά τους - από τα δημόσια ταμεία.
934064 Τα περιστατικά και από το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο φαίνεται να επιβεβαιώνουν απολύτως την αρχή.
951731 Ο κόσμος είχε εκπέσει στην ζωώδη κατάσταση της άγρας των απολύτως βασικών για την συντήρηση στη ζωή.
932823 Δεν ξέρουμε αν η πρωτοβουλία της εταιρείας για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων θα ευοδωθεί τελικά, αλλά συμφωνούμε απολύτως με το ότι κάθε τέτοια προσπάθεια αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω.
936774 Συμφωνώ απολύτως.
105724 Το πρόβλημα είναι με τη μαύρη εργασία, δηλαδή με την άγρια εκμετάλλευση των ξένων εργατών, που δουλεύουν με χαμηλά έως εξευτελιστικά μεροκάματα, χωρίς ασφάλιση, χωρίς καμία απολύτως προστασία και με συνεχή τον κίνδυνο και τον εκβιασμό της απέλασης.
106002 Μάλιστα, ένας από τους συνδικαλιστές αντίπαλου κόμματος (και ξέρετε, νομίζω, τι εστί φανατικός συνδικαλιστής...) παραδέχτηκε ότι στο συγκεκριμένο διευθυντή δεν είχαν τίποτε απολύτως να προσάψουν.
954571 Το σήκωμα στα μαρσπιέ γίνεται εύκολα, η απόσταση από το τιμόνι ακριβώς στα μέτρα μου και η γενικότερη "ατμόσφαιρα" είναι απολύτως ευχάριστη.
107441 Κατά Κίνκελ μία χαλάρωση της έντασης είναι απολύτως αναγκαία για την Ε.Ε. και για την περιοχή, διότι διαφορετικά θα υπάρξουν απρόβλεπτες συνέπειες για την νοτιοανατολική Ευρώπη.
107587 Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει, έχοντας πολλές, σύμφωνα με πληροφορίες, ελπίδες επιτυχούς κατάληξης και τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος με χθεσινές δηλώσεις του αφήνει να εννοηθεί πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να υπογράψει στον Ολυμπιακό.
107862 Το στοιχείο αυτό όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι γεμίζει ικανοποίηση την ηγεσία της, αφού δεν συνοδεύεται με προσέλευση ψηφοφόρων από τα άλλα κόμματα, κάτι απολύτως απαραίτητο για να έχει σοβαρές ελπίδες επιστροφής στην εξουσία.
107936 Σε έκθεσή του, το ΔΙΕΕ σημειώνει ότι οι στρατιωτικές εξελίξεις δημιουργούν ερωτηματικά για το τι πέτυχε η συμφωνία και αν όλα έχουν γίνει απολύτως κατανοητά στους αντιπάλους.
107981 Είναι προφανές ότι καμιά από τις δημοσκοπήσεις που γίνονται και φέρνουν τον Γιέλτσιν να προηγείται 15-20% του Ζιουγκάνοφ δεν είναι αξιόπιστη ­ και αυτό είναι απολύτως γνωστό και στα διεθνή πρακτορεία που τις μεταδίδουν τακτικά εδώ και δύο μήνες.
108124 Πόσο μάλλον σήμερα που η έκφραση των απόψεων είναι απολύτως ελεύθερη.
956806 Σκέφτηκα ότι η ρύθμιση του καρμπυρατέρ δεν ήταν απολύτως σωστή, κατόπιν όμως συνειδητοποίησα ότι οδηγώ μία υπερευαίσθητη τροποποιημένη αγωνιστική μοτοσικλέτα που απαιτεί προσεκτική επιλογή ταχυτήτων.
111057 Απολύτως κανένας, σας το δηλώνω υπευθύνως.
111151 Ξεκινώντας με τη σύγκριση των οικονομιών, (πίνακας 1) προκύπτει ότι το 1980, σε απολύτως συγκρίσιμα μεγέθη το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Ελλάδας αντιπροσώπευε το 77% του ΑΕΠ της Τουρκίας, ενώ το 1995 περιορίστηκε στο 49%, λόγω της παρατεταμένης υστέρησης στους ρυθμούς της ελληνικής οικονομίας έναντι της τουρκικής.
959309 Σύμμαχος του CBR και του αναβάτη του είναι η συμπεριφορά του που απεδείχθη απολύτως ουδέτερη σε κάθε κλίση.
959847 Και μόνο σε περίπτωση που κάτι τέτοιο αποδεικνυόταν απολύτως αδύνατο, θα κατέφευγαν στο "χειροκρότημα" όπως το αποκαλούσαν.
960023 Η "ταχύτητα" κουμπώνει θετικά, αλλάζει καρφωτές χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, μικρές οι διαδρομές στο λεβιέ, σαφή αίσθηση, χωρίς ξαφνικές νεκρές, ομοίως και στα κατεβάσματα, ενώ το πιο "κουφό" συμβαίνει στο φανάρι, σε στάση: ανεβάζεις έως 5η κατεβάζεις πάλι σε 1η, βρίσκεις νεκρά αυτομάτως, κρατάει ρελαντί με ταχύτητα και συμπλέκτη...
960178 Ο απολύτως πιο εύκολος τρόπος για να στηθεί η μοτοσικλέτα στο σταντ, διεθνώς: πατώντας το σταντ, απλά τραβάτε τη μανιβέλα.
960183 Το απολύτως ακριβέστερο κοντέρ που έχουμε μετρήσει ποτέ!
960908 Είναι τα απολύτως ελαφρύτερα τετράχρονα enduro, σπάζοντας την κυριαρχία των Husaberg.
942817 Επειδή όμως θα γυρίσει ο τροχός να... σου 'ξηγήσει κι ο φτωχός, το Pacific Coast είναι δυνατό για τα πνιγμένα κυβικά του, αθόρυβο (τσέκαρε μποξάκι) και ροπάτο, απολύτως χρηστικό και ενίοτε απολαυστικό όταν ξέρεις τι θέλεις, ξέρεις να του το ζητήσεις και δεν θέλεις να του το "παίξεις".
942782 Και τα κατάφερε απολύτως.
962060 Τα δέκα απολύτως απαραίτητα για το stereo της Electra κομμάτια. 10.
962643 Η οπτική συνάφεια με Honda Zodia είναι απολύτως... τυχαία!
963443 Όλα τα παραπάνω δεν θα σήμαιναν απολύτως τίποτε και δεν θα γράφονταν εδώ, αν αφορούσαν μια μοτοσικλέτα πιο "ήπια" και "ήσυχη".
940461 Δεν είναι δώρο χρηστικό αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία.
964746 Το απολύτως πιο καλοπουλημένο δίκυκλο της ελληνικής αγοράς είναι το Astrea Grand για το πρώτο εξάμηνο 1996 με 3200 πωληθέντα τεμάχια 16
947025 Πάντως δεν θα δημιουργήσουν κανένα απολύτως πρόβλημα ό,τι κι αν τους ζητηθεί μέσα σε λογικά πλαίσια και θα σταματήσουν την μοτοσυκλέτα με άνεση από κάθε ταχύτητα.
943205 Το επίτευγμα αυτό στάθηκε αρκετό για να της δώσει - σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό Sport Rider - τον τίτλο της απολύτως ταχύτερης μοτοσικλέτας στον κόσμο, που κυκλοφορεί νόμιμα στον δρόμο.
948437 Απολύτως αθόρυβον, ανέπτυσσε ταχύτητα 35 περίπου χιλιομέτρων, αλλά δεν ηδύνατο να διανύσει απόστασιν ανωτέραν των 40 χιλιομέτρων λόγω εξαντλήσεως του εν ταις συστοιχίαις του ρεύματος και με την προϋπόθεσιν ότι η απόστασις των 40 χιλιομέτρων θα διηνύετο εις οδούς ευθείας άνευ ανωφερειών, καθόσον λόγω του βάρους του, υπερβαίνοντος τας 1500 οκάδας, η διά τας ανωφερείς οδούς κατανάλωσις ρεύματος ήταν τόσο μεγάλη, ώστε διά μίαν π.χ. ανάβασιν εκ Φαλήρου εις Αθήνας καταναλίσκετο σχεδόν ολόκληρος η διαθέσιμος ποσότης του ηλεκτρικού ρεύματος και η συντήρησίς του υπερέβαινε τις 30.000 δραχμές ετησίως.
948668 Η απολύτως μικρότερη κίνηση του δεξιού σου χεριού αρκεί για τα απολύτως περισσότερα χιλιόμετρα.
948668 Η απολύτως μικρότερη κίνηση του δεξιού σου χεριού αρκεί για τα απολύτως περισσότερα χιλιόμετρα.
948674 Γι' αυτό το κοινό των καβασακικών adrenaline junkies δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν η ZZR κουράζει τον αναβάτη της στο σφικτό στροφιλίκι ή άν τον κάνει να την καταριέται, όσο κυκλοφορεί μέσα στην πόλη.
948686 ... αποδίδει τα απολύτως περισσότερα χιλιόμετρα τελικής ταχύτητας ανά δραχμές που κοστίζει
949199 Ο λάκκος είναι γνωστότατος εις τους κατοικούντας εις τα πέριξ και κάθε βράδυ αντί του κινηματογράφου ή άλλου θεάματος προτιμούν να κάθονται στο καφενείο και να παρακολουθούν τ' αυτοκίνητα που καταβυθίζονται και αναδύονται του τάφου όχι απολύτως σώα.
974985 Βεβαίως είναι απολύτως αποπροσανατολιστική και λανθασμένη η αναζήτηση "ευθυνών για την οικουμενική".
949606 Το KTM SX 250 τέλος κινήθηκε παντού στον μέσο όρο, χωρίς να δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά και χωρίς να ενθουσιάσει τους αναβάτες.
968140 Η "παραίτηση" του "αναρρούντος πρωθυπουργού" (Κίμων Κουλούρης - αλήθεια, τι εκφράζει και τι εκπροσωπεί σ' αυτόν τον τόπο ο Κ. Κουλούρης (1) ή ο έτερος γκιουλέκας Κατσιφάρας και άλλοι αυλικοί;) έγινε με απολύτως παπανδρεϊκόν τρόπον, από τα ίδια τα πολιτικά-πνευματικά τέκνα του και με την ανοχή όλων των αντιπολιτευομένων και των άλλων παραγόντων του δημοσίου βίου, διότι άλλως η κρίση θα οδηγούσε σε εκλογές τις οποίες όλοι προσπαθούν να αποφύγουν.
965628 Ίσως δε συμφωνείτε, χαμογελάτε και λίγο ειρωνικά με τούτα δω τα γραφτά μα οι κουβέντες αυτών των δυο εμένα μου φτάνουν, έχω νιώσει τι θέλουν να πουν και συντάσσομαι απολύτως, αφήστε λίγο κι εσείς τη φαντασία σας να πετάξει και ίσως με καταλάβετε.
968149 Πλην όμως δεν έπαιξε ο Πρόεδρος αυτό το παιχνίδι που θα τους έδιδε άλλοθι να εφαρμόσουν τα σενάρια τα οποία θα εύρισκαν απολύτως συνταγματικά συνταγματολόγοι και νομικοί σαν τον Βενιζέλο, τον Βγόντζα ή τον Κουβελάκη.
977696 Και πώς θα εξουδετερώσει τους δικούς του γραφειοκράτες, που ήδη έχουν πιάσει τα πόστα και έχουν όρεξη να "καθαρίσουν" επί τη βάσει απολύτως παπανδρεϊκών κριτηρίων;
968947 Δεν είναι απολύτως βέβαιο.
979935 Είναι απολύτως ακριβές αυτό που έχει συνειδητοποιήσει το ΠΑΣΟΚ και καταγγέλλει πολιτικά, ότι η ψήφος στον Τσοβόλα διασπά τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ και μπορεί να επαναφέρει ανέλπιστα τη Ν.Δ. στην εξουσία (πράγμα που δεν κάνει ο ΣΥΝ).
969763 Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι όλα είναι τόσο απλά και ξεκάθαρα κι ότι δεν έχομε απολύτως τίποτα να φοβηθούμε απ' αυτή τη διαδικασία;
971400 Ασφαλώς απολύτως τίποτα.
981740 Και ως προς την ασφάλεια, θα είμαστε ένας απολύτως ανυπόληπτος και εκτεθειμένος μεζές στις ορέξεις του τουρκικού επεκτατισμού, χωρίς και σημαντική δυνατότητα ουσιαστικής αποτροπής του.
981747 Αφού π.χ. όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο κεντρικός στόχος της ανάκαμψης, η σύλληψη της φοροδιαφυγής, είναι απολύτως εφικτός διά της επιτεύξεως της μηχανοργάνωσης του υπουργείου Οικονομικών, εν τούτοις αυτή η μηχανοργάνωση περιέργως πως καθίσταται αδύνατη σαν το γιοφύρι της Άρτας, χωρίς να δίνεται μια σχετική ικανοποιητική απάντηση από τους αρμοδίους...
977473 Έστω κι αν δεν ήταν απολύτως ορατή διά γυμνού οφθαλμού, υπήρξε ιδεολογική και πολιτική διαπάλη.
980468 Κι εδώ, ούτε ικανοποιήθηκε η φανατική εθνικιστική κοινή γνώμη στην Ελλάδα, αφού τελικά επετεύχθη η Σύνδεση, ενώ κανείς απολύτως δεν πείστηκε έξω από την Ελλάδα ότι η χώρα μας έκανε στροφή προς μια διαφορετική προσέγγιση της Τουρκίας, που άλλωστε ήταν κι αρχικός στόχος της Συμφωνίας Συνδέσεως.
979428 "Aν ένα παλιό μου ποίημα δεν με ικανοποιεί απολύτως, θα προσπαθήσω να το σώσω, δουλειά που προϋποθέτει έμπνευση...
980323 Είναι δεδομένο, ωστόσο, ότι αν αυτού του προβλήματος δεν υπάρξει θετική και γρήγορη αντιμετώπιση, καμία, απολύτως καμία από τις περί παροχών υποσχέσεις, καμία βελτίωση του σημερινού υποβαθμισμένου επιπέδου λειτουργίας του κοινωνικού κράτους, δεν είναι δυνατή.
981792 Μόνο υπό αυτές τις προϋποθέσεις λοιπόν μπορεί κανείς να είναι απολύτως εναντίον του σημερινού εξοπλιστικού προγράμματος.
981796 Να "στενέψει" το εξοπλιστικό πρόγραμμα στο απολύτως αναγκαίο επίπεδο που θα καθοριστεί και σχεδιαστεί από ελληνικά στρατηγικά (;) κέντρα.
983249 Δεν προτείνει απολύτως τίποτε.
983255 Ο Καραμανλισμός είναι εντελώς ξεπερασμένος σήμερα ως πολιτική στάση, ενώ ταυτόχρονα ο νεώτερος Καραμανλής δεν έχει κανένα απολύτως προσόν να επιδείξει.
988056 Οι επιδόσεις του συστήματος είναι ανεβασμένες για 386/33, ωστόσο υπολείπονται των επιδόσεων των 386/40 και μερικών 386/33, ενώ η τιμή του είναι διπλάσια και πλέον έναντι πολλών 386/40. το γεγονός όμως δικαιολογείται από την απολύτως κορυφαία ποιότητα κατασκευής.
988060 Συνολικά έχουμε μια ακριβή μονάδα μέσων επιδόσεων, όμως απολύτως κορυφαίας ποιότητας κατασκευής και ικανή να αντιμετωπίσει τις πιο απαιτητικές επαγγελματικές εγκαταστάσεις.
988076 Η ποιότητα κατασκευής είναι η απολύτως κορυφαία, αυτό όμως έχει το αντίκτυπό του στην τιμή που είναι εξαιρετικά υψηλή.
989045 Με 53.000δρχ ο δίσκος αυτός είναι ο φθηνότερος (πλην του εκτός συγκρίσεως εικοσάρη Seagate) και στοχεύει σε αυτόν που θέλει να συγκεντρώσει το απολύτως φθηνότερο ΑΤ με ευπρεπή δίσκο.
989207 Πρόκειται για μια μονάδα εξωτερικής τοποθέτησης που, μαζί με το Hitachi, πετυχαίνει τις απολύτως υψηλότερες επιδόσεις στην ομάδα μας.
983938 Με 53.000δρχ ο δίσκος αυτός είναι ο φθηνότερος (πλην του εκτός συγρίσεως εικοσάρη Seagate) και στοχεύει σε αυτόν που θέλει να συγκεντρώσει το απολύτως φθηνότερο ΑΤ με ευπρεπή δίσκο.
990023 Η ποιότητα κατασκευής του συστήματος είναι βέβαια η απολύτως κορυφαία που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από την Compaq, ενώ πληρούνται οι αυστηρότερες προδιαγραφές ραδιοπαρεμβολών FCC Class Α και ασφάλειας UL.
994780 Μετά απ' όλα αυτά, λοιπόν, η πίστη του κόσμου στο OS/2 έχει φθάσει στο απολύτως ελάχιστο, οι ανεξάρτητοι κατασκευαστές το έχουν εγκαταλείψει ενώ, το κυριότερο, μεγάλο και σοβαρό μέρος των αναγκών που θα κάλυπτε ήδη καλύπτεται από τα Windows.
995154 Διαβάζει κάποιος ένα άρθρο ή ένα βιβλίο για κάποιο θέμα υπολογιστών, δεν καταλαβαίνει τίποτε και το θεωρεί απολύτως φυσιολογικό, μιας και εκείνος, "δεν ξέρει από κομπιούτερ".
985403 β) Στην προσπάθειά μας αυτή κρίνουμε απολύτως αναγκαία τόσο τη συνδρομή του ΟΕΕ όσο και των συνδικαλιστικών οργανώσεων των Λογιστών προκειμένου να οδηγηθούμε σε κοινά αποδεκτές λύσεις για το ευαίσθητο αυτό θέμα.
995428 Αυτά όταν προ ολίγων μόνον ετών πολλοί ήταν απολύτως σίγουροι ότι οι Ιάπωνες θα κατακτούσαν και τους υπολογιστές όπως κατέκτησαν τα βίντεο και τα στερεοφωνικά. που έπεσαν έξω οι προβλέψεις;
986937 Δηλαδή, ο φορολογικός συντελεστής ουσιαστικά αναβιβάζεται σε ποσοστό 66,66%, όπως αναφέρεται στη γνωμάτευση του ΕΣΥΛ 248/2233/1995, η οποία είναι απολύτως ορθή, γιατί βασίζεται στις παρατιθέμενες στην επόμενη & #168; 5 διατάξεις και εγκυκλίους.
998308 Περιστατικά αναγόμενα στη συνήθη βραδύτητα της δι' αλληλογραφίας συνεννοήσεως των δημοσίων υπηρεσιών, δεν συνιστούν λόγο ανωτέρας βίας διότι δεν δύνανται να θεωρηθούν ότι παρακώλυσαν απολύτως τα αρμόδια όργανα στην εμπρόθεσμη άσκηση της προσφυγής.
989265 Προορίζονται σαν απευθείας αντικαταστάτες των σημερινών 486 και δεν χρειάζεται καμιά απολύτως αλλαγή στην μητρική πλακέτα του υπολογιστή.
995189 Και για τα επόμενα χρόνια είναι απολύτως σίγουρος ότι το τρένο είναι εκεί που το ξεκαβάλησε, άντε μερικούς πόντους πιο μπροστά - και δεν σηκώνει κουβέντα.
995846 Όχι πως δεν χωράει βελτιώσεις, χωράει και πολλές, αλλά αυτή την στιγμή, αν θέλετε το απολύτως κορυφαίο πακέτο spreadsheet δεν χρειάζεται να ψάχνετε:
1002707 Σήμερα θεωρούμε απολύτως φυσικό ότι οι υπολογιστές γρήγορα θα φτάσουν να σκέφτονται σαν άνθρωποι.
1002734 Αντιστοιχούν στο απολύτως Αληθές την τιμή 1, στο απολύτως ψευδές την τιμή 0 και προχωρούμε.
1002734 Αντιστοιχούν στο απολύτως Αληθές την τιμή 1, στο απολύτως ψευδές την τιμή 0 και προχωρούμε.
1002802 Πολύ σύντομα θα φθάσει και η έκδοση των 50MHz, που θα μας δείξει τις απολύτως κορυφαίες επιδόσεις του τοπικού διαύλου.
1000947 Το διοικητικό πρωτοδικείο εδέχθη ότι η δεύτερη αυτή δαπάνη ταυτίζεται απολύτως προς την προηγουμένη, εφ' όσον αμφότεροι αποβλέπουν εις την κάλυψη των εξόδων συντηρήσεως και κυκλοφορίας των αυτοκινήτων των μισθωτών της αναιρεσειούσης και δια τον λόγον αυτόν δεν είναι αφαιρετέα από τα ακαθάριστα έσοδα της επιχειρήσεως.

Επόμενη Σελίδα     (Σελίδα 1 σε σύνολο 5 σελίδων - 1000 προτάσεις σε σύνολο 4202 προτάσεων)